Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorry csak még mindig ezen vok kiakadva😄
1ébként nem tudja valaki hogy lehet a "ködöt" kikapcsolni a játékban mert engem nagyon zavar!
THX
Nemtom lehet hogy észrevette már valaki
mennyetek be a catalogba majd a decalsba és nézzétek meg jó alaposan a hátteret!!!! Egy-két rejtett üzenetet kellene találnotok!!
<#eplus2>#eplus2><#nevetes2>#nevetes2>
Én amit várok már az a CRX.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Én ezektöl a képektöl nem hatódom meg...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
De nem tom miért ne lehetne ps... Tudnak olyant csinálni, hogy még egy eredeti képen sem fedezed fel, nem hogy egy játékban...
De végülis lehet, és ha egyben van az egész, akkor nem is olyan nehéz kivitelezni rövid idõ alatt...
Mást nem tok, hogy miért ne lehetne letölteni...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Azt értem, hogy CRC, meg SLRR, de én arról az F-40 esrõl beszéltem, hogy azt vki csinálja, vagy csak úgy lett csinálva...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
IDE nézz be!!!
A többi meg majd utána...
A Tuning bodíkiten gondolkodom, hogy mient is kéne csinálni hozzá, de egyenlõre nincs vmi túl sok 5letem, talán a Rally-st, meg még vmi tunereset kellene, de vagy átalakítok vmit amit találok, vagy magam csinálok egyet...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Pangás 1000-el!
Mindenki videót készít?
Vagy most annyi az új autó, hogy mindenki elvan vele?
Bazz...