46059
.
-
#14026 -
#14025 semmilyen francia autos filmet nem szabad,valamilyen ellenálhatatlan késztetés éreznek az iránt hogy "super"autokkal elbasszák a filmet:) -
#14024 Ilyen téren valóban jó film a F&F, csak éppen nem olyan jó, mint amit a téma megérdemelt volna. Az nem vitás, hogy csicsásak az autók, de ezen kívűl semmi magasröptű dolog nincs az egészben.
A Taxi-t nem szabad komolyan venni, az egy vígjáték :) -
#14023 Hihi, a dinamikus fényekhez fűzödő kérdésem pont erre vonatkozik, tehát hogy pl. nem csak a fényszorók, de pl. a féklámpák fénye is valós fény lesz-e :) -
#14022 akinek nem tetszik ne nézze:(tudsz mai viszonylatba felmutatni valami komolyabb autoverseny stilü filmet?ezek a filmek nem a történetröl szolnak hanem az autokrol,csak elég hülyén jönne ki ha végig verseny lenne benne,de ha szar autos filmröl beszélünk akkor ott van a szálitopl mikor kézifékkel lefüstöli a gumit és álto helyböl átugrat az 1m-es korláton,vagy vegyük a szintén luc benson filmet a taxit....1 rész elég jo lett volna ha nem basszák el a kit féle baromságokkal, a 2 rész a repülös marhaságtol majdnem hánytam,a 3iki rész.......ne is mondjunk inkább rolla semmit,vagy a régi mantás film,nem a manta manta,hanem a mittomén milyen manta:)vizen is ment...hát sztem ezekhez képest még mindig a halálos iramban a legütöképesebb autos derbis film a piacon,nem mindig mindenben a hibát kell keresni,birom az ilyen gyerekeket akik ennyit szürnek le ,vagy szolnak hozzá valamihez hogy "ez szar fos és hasonlok"jo van benne némi tulzás de azért hogy az elhizott amerikai nyálbercik is megnézzék muszály felspanolni kicsit,a második részt még nem láttam de elég jol letörtetek,remélem nem annyira sikerült roszra mint mondjátok,és a zenékröl nem is beszélve rég láttam olyan filmet amiben ennyi cool zene volt összeválogatva -
#14020 ja, az királ ylenne, ha lennének neonok... -
#14018 2fast2furious egy vicc:))))) -
Rodriguez #14017 Ezeknek a filmeknek egy másodpercét sem szabad komolyan venni, viszont az autók nagyon szépek és szerintem azért érdemes megnézni.
Ebben az új Street Legal-ban lesz éjszakai verseny. Mert ha igen akkor lehetne neonfény a kocsik karosszériája alatt. -
#14016 ja mentek pár percig és bőven 200 fölött.. -
#14015 Én úgy emléxem, hogy az a verseny nem negyedmérföldes volt. -
#14014 Én az első résznél ott kezdtem röhögni, mikor az első versenynél a főhős autójának elektronikáját menet közben egy laptopot püfölve állítgatta (negyed mérföldes távon!!), majd az 'igénybevételtől' az utastér alja elszállt - hát perszeeeee :D -
Dns5000 #14013 hogy a francba lehet ezzel versenyezni? -
#14012 Persze lehetne 10-is. De en jogilag neztem a dolgot, es ugy 5 ev KOZMUNKA tokeletes buntetes lenne. Nem borton, ahol az adobol tartjak el - konditerem, video, TV, kimeno stb. - hanem kozmunka - szemetszedes, falsikalas, kerteszkedes, csatorna tisztitas - ahol megkapja az atlag Magyar emberek alsokategorias normal beret - netto 45000 havonta - es eljen ugy ahogy tud. Persze ha log, nem jelenik meg stb., akkor sitt.
Persze, a jogot megkerulve, egyszeruen felkoncolnam oket. -
#14010 :DDDDDDDDDDDDD
En letoltottem egy Sample-t belole (par perc) es ugy dontottem, hogy meg a kozelebe sem megyek a filmnek... -
#14009 OFF: ez undorító. MIlyen 5? legalább 10 év börtönt nekik.
ON -
#14008 Megnéztem a 2fast2furious című filmet és le vagyok döbbeve :) Valami olyasmi az érzés, mikor a deli user kiveszi a virtuális csomagolásból az "égetett" Street Legal cd-t, az isntallálásnál végig szuggerálja a hőmérőt, hogy gyorsabban végezzen, majd egyik megdöbbenésből a másikba esik. A külömbség mindössze annyi, hogy a fent nevezett játéknál aztán jelentős belső értékre lelhet az, aki túlteszi magát a kezdeti megrázkódtatásokon (ha másért nem is, azért mindenképpen érdemes volt arra gyúrni, hogy az ember elviselje a későbbi megrázkódtatásokat :). A filben ilyeneket azonban szvsz nem lehet találni. A szállító című filmnél jegyezte meg valaki helyesen, hogy a 80as évek vége óta már nem menő ilyen egyszemélyes hadsereg vagyok jellegű filmet csinálni, hát a hasonlóság szemet gyönyörködtető, már szinte a könny csurgott a szemem sarkából, mikor azokat a "vicces beszólásokat" halgattam a verseny közben. Aztán az is kiderül mindjárt kezdésnek, hogy ezek az autók bármilyen fordulatszámon is menjenek, képesek a vezetőt az ülésbe préselni a vezetőt(ami ugye Sparco, és ezt mindíg meg is kell mutatni, tejelhettek a támogatók :), száguldjon akár 200al az autó. Egyébként a versenek legfontosabb eleme a sebességváltás, mélyen tisztelt készítők ezt találták a legizgalmasabb momentumnak, ezért szerintem minimum nettó 5 perc sebességváltás láthatóa filmben. Az hogy az autók hogy mennek, az nem érdekes. Váltani azt sokat kell. Ja meg a színek. Én ugyan még nem használtam semmilyen pszihedelikus szert, de szerintem egy komoly addiktnak göncsbe rándult volna a gyomra. A sokadik sarkallatos pont az úgynevezett történet, aminek még az "úgynevezett" is komoly dicséret, tükrözve: komoly sértés mondjuk a Pókember film történetiségének is. A nigger csávó, aki a félfőszereplő, annyira nigerre sikerült (hardcoreoknak: nigga :), hogy az már szinte borzasztó. A szereplők közül az egyetlen pozitív változás a jappó cica, persze lehet hogy csak ennek is én örülök, mivel imádom a ferdeszemű lányokat. Mondhatni igen dekoratív volt az alig ruháiban. Szóval summázva: hulladék szereplők, hulladék történet, nagy halom sebességváltás és örült módjára rázkódó kamera és sikításra ösztönző beszólások. Úgy gondolom, valahogy úgy aránylik az első rész a másodikhoz, mint mondjuk egy átlagembernek az első csók, az első teljes urológiai kivizsgáláshoz. -
#14007 igen sztem aztölds le a trabit is -
#14006 Ez az a skoda, amire gondolok? :) -
#14005 hát a alexease honlapján irta régebben hogy itt meg itt bövebb info..meg néztem de nem magyarul én meg ugy nem nagyon vágom az angolt;)és a németet sem max felhasználoi szinten -
#14004 hol látsz te sok infót? Mond gyorsan... -
#14003 ;) Jó válasz. :) -
#14001 láttam a honlapon hogy sok helyen van info rolla,de azok mind angol vagy német:( -
#14000 motorokrol van valami pontos info az SL2-böl?lesznek ujak ilyesmi?vagy csak 1-2 kiegészités a már meglévöre? -
#13999 miért honnan lehet letölteni?müködik?hogyan?:DDDDDDDDDDD -
#13998 Hozz egy pohar vizet, es vedd be az esti gyogyszered:)) -
#13996 Nem gond:) Csak egy kicsit vissza olvashatnal ilyenkor.
A fo gond az, hogy ilyenkor megkerdezik honnan, elmondjuk hogy DC. Aztan azt kerdezik hogy az mi. Elmondjuk hogy mi. Aztan az jon, hogy hogy mukodik, elmondjuk. Utana jon hogy nem megy, hoinnan, hogyan, stb stb... -
#13995 A nyar vegen. Street Lega Racing-nek hivjak (SL2):DDDD -
[Walaki]D`Lair #13994 NA? Mikor jön az új patc? >:PPPP -
#13992 DC infok innen: http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010518983 -
#13991 Ezt naponta egyszer megkerdezik...
Kellene szolni a Moderatornak, hogy tegyen a Topic cimebe egy reklamot, hogy:
"A Street Legal mar csak DC-rol tolheto, hasznalatahoz latogasd a hasonlo nevu topicot" :DDDDDDDD -
dav #13989 Áh, jobb lesz ha befogom a pofámat végre, mert úgyis mindig hülyeséget beszélek. Inkább megyek haza, aztán játszok, meg programozok én is valamit. A sok baromságért meg elnézést kérek a topic mélyen tisztelt olvasóitól... -
#13988 Jobb, ha inkább játszanak vele, ahelyett, hogy befejeznék, és kiadnák :)? -
dav #13987 Nem is rájuk mondtam, hanem pl az Invictusra.
Az LFS készítőivel az a baj, hogy képzeletben már a pénzüket számolgatják, ahelyett, hogy fejlesztenék is a játékot (mert azért van még mit). -
#13986 Lelkesedésből sajna nem lehet összedobni magyarországon értékelhető játékot, egyelőre kényszerből csinálom a saját progimat is, hogy tudjak enni és számlákat fizetni. Van egy szint, amit lelkesedésből össze lehet hozni, és van, amihez már annyi energiát, időt, stb kell befektetni, amit már nem éri meg csak a lelkesedésért. Az LFS-től is nagy naivitás volt elvárni, hogy ingyenes marad, de nagyon jól csinálták, hogy nem nagy kiadóval adatták ki, hanem ők maguk terjesztik. Adhatják reális áron, amennyit kb a többi játék is ér, többen is veszik, mert nem a kiadó és az állam kapja a pénzüket.
Szóval mielőtt megsértődsz, hogy nem kapsz ingyen jó játékokat, gondolkozz a fejlesztők fejével kicsit. -
#13985 LFS-t nem ostorozza semmilyen kiadó.... -
dav #13984 Ja kérlek, pénzért bárki tud :) Én csak úgy lelkesedésből gondoltam, amolyan hobbi szinten :)
De tényleg, a problémák szerintem ott kezdődnek, amikor pénzre megy a dolog, főleg, ha a csapatot egy kiadó ostorozza közben (lásd Invictus vs AV). Ez a baj a Live for Speed-del is, azok is egyre inkább elanyagiasodnak.
Üdv:
dav
-
dav #13983 Köszi, természetesen ismerem a Live for Speed-et, bár neten még sosem próbáltam, mert otthon sajna nincs, csak a melóhelyen. -
#13982 dav ha neked ilyen program kell ajánlom figyelmedbe a Live for Speed címü játékot:)))
45 megás demo van belőle abban 3 kocsi 2 pálya (1 normál 1 rally mindkettő tükörmódban is) egész fasza grafikával eddigi legtöbb autóbeállítási lehetőséggel,és mindez olyan szintü szimulációval van megáldva hogy leszopod magad:))))
Ezt ha jóltudom 3 ember dobta össze és még csinálják,a napokon belül lesz kész az S1-es verzió amit pénzért (kb 3000 ft) majd meg lehet nálluk rendelni és küldik is az aktivációs progit vagy mit...
A kocsi nem törik viszont minden eddiginél jobb a szimu:)
-
#13981 Több ember, grafikus, szponzor, sok ropi, és megoldható :). Először háttér kéne megalapítani egy céget, a munkájukkal elégedetlen zseni programozót kapásból tudok legalább 5-öt :) -
dav #13980 És nincs kedved összedobni egy nagyon jó fizikájú autószimulátort, ahol intelligens gépi ellenfelek ellen lehet versenyezni, valami egyszerű 3D grafikával? NEM szemétkedni akarok, teljesen komolyan kérdezem. Mert ha tényleg értesz hozzá, akkor itt komoly sikereket érhetnél el, még akkor is, ha a grafika nem lesz olyan szép :)
Üdv:
dav