Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
nemtom milyen lehet boxkesztyuben vezetni 😄D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

MuERTe
Mi lelte azokat a szerencsétlen fákat? 😊))
MuERTe
Azé van a 2 közt különbség 😊)
Kinézetre is, gépigényre is 😊))
Laalee

MuERTe
I.C.ram
Dehát most vettem egy 5 speed close ratio-sat, és azzal csinálja ezt. A seria váltó jobb lenne?
Laalee
voodoo ra ennel kulonb jatekokat irtak
kb nintendo 64 es grafika

MuERTe
nalam jo helyen van a csavo keze!
Laalee
vagysem
es full jatek, amiert penzt kernek akkor ne legyen mar ilyen ordioan szar

Ams
patch javítani fogja

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Laalee

Ams
igen! szereld +/vegyél újat

I.C.ram
Az elsõ mondat kérdés volt.
I.C.ram
Ja és nektek nem csinál olyat, hogy 1-es bõl nem vált át 2-esbe, és 3-asból túl hamar vált át 4-esbe. Szóval rendetlenkedik a váltóm.
I.C.ram
Csak a kaszni van a Body-ból.
MuERTe
De én szomorú vagyok, mert nem megy 😞(
Bárcsak szaggatna, de el sem jut odáig 😞((
I.C.ram
Én mindent leszedtem a kocsiról, és így egy széria Remo-val elértem a 95-os mph sebességet.
Lazarus
mármint 6.5
Lazarus
9.5 sec 0-60 minden rajta van a kocsin kivéve a lökhárítók
Alexease
Mar nem fagy a game. FASZA. A BIOS-ban turtam mint a gep (valami speci memoria beallitasi problemaja volt.) Szaggatni is csak annyira szaggat, amennyire nincs optimalizalva. Ugyan ugy megy 640x480-ban, mint 1280x1024-ben. A fizikat szerintem az optimalizacio hianya miatt szamolja szarul (nem jut ra ido). A grafika meg egy egyszeru bazi bug (sajat engine, vagyis javithato). A /sytem/pixelshader kovtarban vannak a konfigok, szerintem ezen az "elmosasos" akarmin alapszik az egesz, es valamit elszamol.
Amugy jot nyomultam, vagy tiz kocsit pepe zuztam...
hali
ja

www.napisajto.hu

MuERTe
Ja, az lfs-ben is kikapcsolható és duplájára nõ egybõl a sebesség.
Shiver
Szerintem a játék(legalábbis nálam)azért akad mert a kocsin végig tükör effekt van amit egyenlõre nem lehet levenni. Remélem a patch-ben benne lesz mert nekem pl nincs is a tükör effektre szükség, NFS-be is levettem mert idegesítõ.

A felhők felett mindig süt a nap

hogy Tudom a nitrot beszerelni???? HELP!
MuERTe
Nekem is 😊)
Ams
akkor most küldjem el mailbe is?

toMpEr
mailbe gondoltam

Vagy bilibe log a kezed es felebredsz !!! 😄

MuERTe
Szerintem meg egy beta verziót dobtak föl a netre a vicces kedvû invictus fiúk és jókat röhögnek rajtunk. Majd mikor megérkezik wajk origi példánya az usából, akkor kiderül az igazság 😊)
Ams
nem adtam meg senkinek

Ams
szerintem ezzel magyarázható a kocsi-textúra hiba

toMpEr
Ams te meg valaszolj a levelemre

toMpEr
hat igen, de ha ez ilyen egyszeru, akkor miert nem ugy adtak ki a game-et?...nemhiszem,hogy elkerulte a figyelmuket

Hali: Ha ez a "gamet" rakdnad szar melle, akkor sem 😄

hali
imho, ha az észjárásodat az emberi szar mellé tennénk, nem látnánk a kulonbséget!

www.napisajto.hu

Ams
látjátok az utat, ami elõttetek van, az is elég hamar sok blur-t kap, szerintem VÉLETLENÜL az autó is ilyen blur-t kap! ez könnyen javítható!

FIKA EZ A "GAME"

_Wajk_: Varaom a perdikaciot

hali
jaja

www.napisajto.hu

hali
Jobb lesz ha abbahagyod a fikázást! Ha nemtetszik, az magánvélemény, tartsd meg magadnak, senki nem kiváncsi arra, hogy Te hogyan fikázod itt összevissza!

www.napisajto.hu

na.. no fika!!!! Hess innen ha nem tetszik
COFair: Irigylem az optimizmusodat, csakhogy ebbol a szarbol valaha is jatekot akarsz latni ahoz meg legalabb fel evig kellene dolgozni a patchen ami kb megint egy cd mert amit itt egyesek texturanak neveznek azt ki lehet dobni a szemetbe...

En nem vartam sokat ettol, mert a Insane is fos volt a javabol :]

Ja ne fikazzatok!!!
Inkabb mondjatok meg hogy tudok v6os motort beleheggeszteni a kaszniba!
MuERTe
Azért várom már nagyon azt a pecset, mert az üres garázs tetszik ugyan, de megnézném már az autokat is és a várost 😊)
hali
Nah, vita legyen lezárva! Akinek nemtetszik nejátszon vele, és ne fikázza összevissza! Ez van, ezt kell szeretni!
Vagy nyissatok egy másik topicot, ahol fikázzátok!

www.napisajto.hu

azt el kell ismerni hogy tele van buggal es eleg felkesz a game.. de szerintem joooooooo.
A grafikai bugoktól eltekintve semmi baj nincs a játékkal!

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Akinek nem teszik a játék az bekaphatja!!!!!
Nekem érdekes módon nem fagy, nem szaggat (igaz 800x600ban, de akkor is), nem szerncsétlenkedem a garázsban a kameraállásokkal,stb... Attól még hogy valamit meg kell szokni, nem kell rögtön lefikázni! Ahogy mondani szokás: "A hiba az ön készülékében van!"
Ja, és a fejlesztõket meg nem kéne leszólni, megmondták hogy patch elõtt inkább meg se nézzük, mert nagy kapkodás volt a végén!!! Majd a peccs után mondjátok el a véleményeteket!!!!!!!!!!

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

nekem nagyon tetszik a játék alapötlete(street rod+gearhead garage) de sajna más jót 1elõre nem nagyon tudok mondani a gamerõl, most nem is sorolnám a hibákat,többiek már megtették, és meg is fogják tenni, bár egyet kiemelnék a autó "fizikájával" kapcsban, tökig eltekert kormány, "nagy"😊 sebesség, kézifék beránt, és az autó kanyarodik tovább fékezve;-)semmi 180, vagy 360 esetleg...
De ettõl független ma asszem ezzel fogok játszani😊

Alexease
Fagy, fagy. De jo lesz. Azert nyomom...