Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ó jessz, ecc-n van 3 javított bringa. a riviera azér lájvban jobban néz ki. nem tom ezt a modellt honnan vadászták.

KapuBen

LAMBORGHINI THE BEST CAR

kemszi2
a gom a változatosság kedvéért megint nem jó...
KapuBen
Linket privi-be és átrakom!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Kössz.
Semmi baj .(ültetés miatt)

Slymaster
Ja bocsi hogy egy kicsit megültettem, de nekem így tetszett, meg feljebb raktam a motort és a kipufogót, mert az beleért a talajba

Slymaster
Itt is van a challenger 2.3.0!!!

Slymaster
Nekem megvan az is de most nem jó a szerver, de majd belinkelem.

tlg. A motorok verzió függöek ???

Faszom .
Mér nincs 230 hoz challenger?
Mer most akarom fel rakni mer a GTO 221 es verzsön xar.

ALIENwoods
...és Isten megteremti a Save gombot amenübe és látja, hogy ez így jó...
😄

Még jó hogy vannak akik még a 2.2.1 -el szórakoznak...<#vigyor4>

Tököndöföm magam! A Challenger 2.2.1-es...

Néhány autót nálam sem mentett el, pl. Stratosom csak addig volt, míg ki nem léptem. Poén: az SL/save könyvtárbn ugyanúgy megvolt az autó, csak a garázsomban nem jelent meg...

Apropó, a Challenger megy valakionél? Lassan újra kellene telepíteni a játékot, tele van mindenfélével.

Noy
úgy sem jó sajna...

Próbáld meg azt hogy kilépsz a fõmenübe a carrierbõl sztán vissza a carrierba...

Noy
Hello!
Van egy apró problémám a játékkal, remélem tudnátok segíteni...patcheltem a 2.2.1-es patchel, de mikor kilépek a carrierben lévõ autómat nem menti le...mit lehet ilyenkor tenni??? (patch nélkül azért nem jó, mert szétesik a kép, a patch4 v2.1.8-as meg hibát jelez)

Nemtudom,zért kérdem hogy hogy lehet megcsinálni.

A motor? Nem a kocsi .rpk-jába kell belemászni?

hogy is kell azt megcsinálni hogy ha valamlyik kocsi motorját bele akarom tenni egy másik kocsiba?Gondolom a motornál valamelyik cuccot kell áttírni nem?Ha igen akkor meyliket és hogyan?valaki segítsden!!slõre is kössz!!!

Hétvége van 😊

Slymaster
Az elmúlt 24 órába 2* annyi hozzászólásom volt mint az összes többi tagnak... És szerintem nem én irtam sokat.

Slymaster
Átalakitottam a baiern hood, és frontbumperjét, igazábol majdnem olyan mint az eredeti, csak az arányai mások, de ha valaki átkonvertálná nekem scx-be akkor annak nagyon tudnék örülni.
Na jó, mutatok képet...

Slymaster
Én nem foglalkozom fantázia autókkal. De van több hibás autó is.

Próbálta már valaki a Blistát? (asszem GOMos) Az ablakoktól és a kasztnielemektõl (rpk hiba) eltekintve elég pofás.

Slymaster
Akkor nincs pangás mi?

Slymaster
<#zavart2>

12346
gecijó ez az ecc. mióta ismerem, nekem beszteszt^^ mégha be is figyelnek bakik az autókban. épp megfogalmazódott bennem a kérdés, hogy vajh mé nem készülnek tepsik is. aztán fórumban lestem, hegesztõdik egy magnum. az már majdnem tepsi..😄

Slymaster
8-as 3ds maxxal pötyögök és az jutott eszembe, hogy esetleg valaki át tudná konvertálni scx-be, ha valami értelmeset tudok majd kreálni<#email>

Slymaster
<#nyes>

12346
én azokat régen ráfújogattam😊 meg most is. alex oldalán egyszer az egyik "nap képe" is lett^^

Slymaster

<#idiota>unatkoztam

Hela újjra vagyok.

Új kocsi az ECC-n!!!

Régebben gondolkodtam, hogy rozsdafolt-matricákat készítek hozzá. (nehogy már csak élõben "rohadjon" az autóm...)

Slymaster
Ha valakinek kellene valamilyen matrica a gamebe, akkor adja tuttomra elképzeléseit!

Slymaster
Kira<#worship>

ALIENwoods
felraktam az CRC-s kormány pakkot SLMre

tartalmazzaz az összes CRC-s kocsi kormányát SLhez 😛 és nem ír felül semmit se a pakk

streeter
Újra megy a GOM!!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Az ilyenekkel inkább ne próbálkozz, mert csúnyán el lehet baszni a játékot. Lehet hiányolni fog valamit vagy nem tetszik neki valami aztán baszoghatsz mire megcsinálod.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Halli,hogyha azt akarom megcsinálni hogy egy kocsiból az eredeti sport ülést bele akarom tenni egy másik kocsiba,szóval hogy ott legyen mindíg az ülések között,akkor elég annyit csinálnom hogy egyszerûen áttmásolom a kocsi scripts -jébõl a interior scripts -be,vagy még kell még valamit csinálnom?

Slymaster
Köszi hogy felraktad, amugy mi a hozzá fûzõdõ építõ jellegû kritika???

ALIENwoods
khmmm
"pang...."
<#idiota>

Slymaster
Ja, itt meg ezer a pangás.

kemszi2
már megint szar a gom?
Slymaster
No para.<#zavart2>

12346
jajaja😄 csak akkor jött haza a család, ketten kérdeztek 5 félét, meg egy jány kért "lelkisegélyt" msn-en, oszt faszságot írtam:C a #42211-es meg a javítás^^
így nézett volna ki:
"valszeg, de jelen esetben nem látok összefügést. ugyanúgy ellátok messzire, csak +ba szaggat is, és a házak helyett sötétebb kockákat látni."

és most már no para, meg nyelvi nehézségek remélem^^

Slymaster
Nem ismerem e nyelvjárást<#wow1>

12346
hö. elsõ "nem" nem kõ^^

12346
valszeg, de nem jelen esetben nem látok összefügést. ugyanúgy ellátok messzire, csak +ba szaggat is, és a házak helyett sötétebb kockákat látni.