46059
.
-
zoolee #43001 Talán nem kéne eszetlenül szét hejtani őket, és talán a motor be állítás is segít, mert ha egy mtor 10000 nél pörög szét és te 17 ezren hasztnálod ne csodálkozz.
-
huzolee #42999 most manuális váltóval vagyok és jól váltok ... de a cuccok olyan gyorsan használódnak hogy egy menet után lemegy 0% ra az erősségük -
zoolee #42998 Ühh ez meglepőő.
Az sl ez 1 ik leg olyanabb gém ahol az automata váltónak semmi haszna... -
huzolee #42997 a manuális váltót még nem prószáltam de megnézem -
#42996 Haszálj manuális váltót... -
Vlala #42995 Egyszer sikerült elrontanom egy váltót SL-ben, valahogy túl messze kerültek egymástól a fokozatok, és kettes-hármas között váltogatott folyamatosan, és olyan hayíngja volt, mint egy szirénának... -
#42994 Milyen verda?
automata valto?
Probalj meg masik valtot betenni de nekem ilyen meg soha nemvolt!! -
huzolee #42993 nem nem az én problémám ... úgy van hogy a kocsival mikor gyorsítok 1 esben megakad a mutató egy kicsit jó nagyon felpörög és csak utána vált következő fokozatba .. de ez van minden fokozatnál és akkkor 6. ban meg tiszta lassú -
#42992 HAllod kepet sem latok es nem igazan ertem problemad!
Melyik patch vna fennt?
Nekem ilyen problemam sose volt ! -
n0rad #42991 akkor az egy bug, vagy a te hibád -
huzolee #42990 nézd + a képet pls ... tudom hog mivel kell ... ott van mi mennyin van .. de amikor leszabályoztam akkor is ugyan ezt csinálta :S -
#42987 A motorra kattintva a kulccsal fogod es visszaszabalyzod ennyi!! -
huzolee #42985 -
#42983 Milyen vas kivancsisagbol es milyen beallitas mellett? -
#42982 én is ezt tapasztaltam, hogy a 230-assal elég durván tépett azon felül, hogy iszonyú irritáló volt a köd és a mósön.
itt van 2 fix egybecsomizva a 230-ashoz. a második eltünteti a ködöt, ha minden igaz.
fix1:
This is fresh fix to patch, fixes some annoying bugs:
Exit bug in main menu
Missing engine parts in the catalogue + i4 clutch and flywheel
fix2:
This is the second fix to patch, fixes are:
- No more crash on wrong tyre on rim, warning window will appear
- No more fog on track
- Updated EXE file, less crashes in city
- Added CPR gamemode to Challenges section, check out Bonus Races section and find
CheckPointRun there, 3 routes are available at the moment, later i will add more
- Cleaned game scripts, little speedup
-
Vlala #42981 Azt tudtam, hogy az emberek különbözőek, de hogy a gépek is... -
huzolee #42980 2.3.0 ban teljesem minimumon szaggat mint az állat, 2.2.1 ben meg maximumon megy mint az állat ... no comment.. -
Vlala #42979 Az, hogy a MW mewgy teljes grtafon, még nem jelent semmit sajna. Bár a 2.3.0-val elvileg lejjebb vitték a gépigényt, már a városban sem szaggat (2.2.1-gyel miondent levéve, forgalmat és gyalogosokat kikapcsolva sem tudtam 15 fps fölé vinni...), nem tudnék ponrtos gépigényt mondani. -
huzolee #42978 hát ... most wanted megy teljes grafikán maxon ... akkó má nehogy ez ne menjen Azt értem az alatt hogy szét szaggatja az agyát hogy akad -
braien01 #42977 kapcsold ki a füstöt az lehet segít, de a motion blurt azt nem lehet kikapcsolni, vagyis én nem tudok róla.Ja meg vedd lentebb az összes grafot ennyi, ha így se jó mardj a 2.2.1-nél:D:D:d -
Vlala #42976 Azt hiszem, sajna nem lehet. Az pont azért van benne, mert így optimalizálták a játékot... vagy valami hasonló, nem értek hozzá, csak infoprogos vagyok :)
A "mindenszi sz.r és szétszaggatja az agyát" alatt mit értesz pontosan? -
#42972 a 2.0.0. -> 2.2.1. linkjét nem lehetne már végre a 4 oldal alá behányni??:ccc má hányszor kérték, én meg hányszor linkeltem be. sztem anno az xedik kérés után is rákérdeztem erre, mindhiába.
és még mindig CSAK ezt kell egy szűz sl-re dobni. a 2.3.0. opcionális. kő, vagy nem kő.
és azt még mindig PECCSnek kell ejteni, nem PACCSnak. az a csobbanás:c -
#42971 #42913 -
huzolee #42969 thX így már megtaláltam őket csak nemtudtam hogy milyen verziószámok követik -
Erneszt #42968 A Redline -ra így mennek a patch -ek: 2.1.4 , 2.1.5 , 2.1.6 , 2.1.8 , 2.2.1 , 2.3.0 .Én így rakom fel őket de lehet hogy nem kell mindent.Húzd le a LIVE -t az invictus -ról az letöltögeti neked sorba,csak az nem biztos hogy a 2.3.0 -át is letölti,de ha nem akkor meg ott a Google. -
#42966 Bazzeh... Mikor nincs új ember, olyankor egy sincs, amikor meg van, olyankor meg van egy csomó... Zsilike(vagy mi?!) neked meg mér van olyan nagy pofád ha csak most jöttél ide?? Különben sincs olyan játék amibe egy deka hiba sincs... Amúgy igazán visszaolvashatnál, és csak, hogy beavassalak a játéknak soha nem is lesz már hibátlan verziója, mivel ez még elég kezdetleges IV engine-t használ, és az bugzik, amit már nem is nagyon fognak javítani... -
Erneszt #42963 Csá!A legújabb pathc az a 2.3.0(sorba kell feltenni a patchokat).Linkeket a játékhoz pedig feljebb telálsz:G.O.M Team G.E.R.-Tech E.C.C Team S.L.M Team
-
#42962 sziasztok! Sima street legalhoz melyik a legujabb patch a #3? Tudtok valami jó oldalt mondani a játékhoz? köcce -
#42940 ECC-n is csökkentve lett 1-re és 2-re... -
george4 #42939 ok koszonom szepen a valaszt!)
-
zoolee #42938 A soros 6 hengeresnél nincs bene a generátor valamiért...
Ez van... -
zoolee #42937 Nem neked. -
george4 #42936 Pedig en meg ujra is raktam a jatekot! -
#42935 a fent említett 4 oldalról^^ kell x mennyiségű hsz a fórumokban, hogy tölthess:/ faszság, de ez van. ecc-n 10 a 2.2.1-es cuccokhoz, 20 a 2.3.0.-ás cumókhoz. gomon már nem tom, slm-en és a ger-en ha jól emlékszem, nem is kell hozzászólni. -
#42934 Nekem tökéletesen megy -
george4 #42932 En nem aktam fel semilyen kiegeszitoket csak a 2.0.0. to 2.2.1 es 2.3.0 patcheket! -
george4 #42931 Az nalam is elofordult, hogy nem rakott ki es nem tudtam venni generatort. A fent irt oldalakon regeltem, de meg nem tudok letolteni autokat! Honnan lehet meg autokat letolteni? thx -
#42930 Mert felraktál egy csomó 2.1.0-ás kiegészítést arra ráraktad a 2.3.0-t és nem megy -
Bolli622 #42929 Nem tudja senki h miért hiányoznak alkatrészek??
pl.:soros 6 hegeres gépekhez generátort,valameikhez meg kuplungot nem rak ki.
Erre mi a megoldás? -
Erneszt #42928 Már egy pótkerékről is régen álmodoztam :)