46059
.
  • Skynet
    Új NFS kb annyi lesz minft a Midnight outlaw ami nemrég jelent meg....Gyorsulsz egyet és jónapot..mindezt szép grafival..
    A kocsituning kérdéses...
    Aban még reménykedem hogy meg tudják írni a gyorulási kocsik fizikáját...elvégre kanyarodni sem kell:)))
    A játék buktatói tulképpen ugyanazok amiken a Midnight outlaw street racing elbukott:
    1. Fizika
    2. Kocsik száma
    3. Tuningolási lehetőség (alkatrészek mennyisége,miensége,stb)
    4. játékmenet,élettartam

Ebből talán a fizika volt viszonylag kielégítő a MOSR-ben minden más kevés volt...
    Ha ezek mind jól meglesznek akkor egy egész fasza kis nfs jön ki...Persze ha végre elfelejtik a szokásos NFS gyorsításos faxságaikat ( Nfs Hp2-ben is elmegyek ferrarival 300 kilóval az ÁLLÓ ford rendőrkocsi mellett,2-3 mp-re rá már a seggemben vijjog és tolja le a ferrarit az útór), mert így a gép még egy suzukival is elverheti az agyontuningolt supránkat...:)
  • WiZZaRD
    na erre kivancsi leszek...
  • [HUN]FaTaL
    Kijöhetne már :)
  • Alexease
    :D
  • I-NoVa
    Akkor elég lenne 1 amcsi, és 1 clonecd...
  • Alexease
    Valszeg essem fog. A value-kat nem vedik.
  • I-NoVa
    Az 1 nem tartalmazott semmi másolásvédelmet, vagy rosszul tudom? Az activision.avi-t ellenőrzi, amúgy semmi.
  • Alexease
    Persze hogy nem.
  • M@TriX
    ja, az NFS marad a kaptafánál...
  • bfg900
    Hát nemtom, néztem ezeket az új nfs sotokat és nekem nagyon úgy tűnik, hogy abban szó sincs olyasmiről, hogy arra mész a városban amerre akarsz.
  • M@TriX
    Megérkezett a 100% információ Biztosan kapható Amerikában. Sajna az európai megjelenés az Activision Europe-ától függ majd...
    Ahogy várni is lehetett...
  • Alexease
    Min: 1 nap, max: soha nem lesz belole ISO. (Bar ezeket az "olcso value-kat" is 2-3 napon belul fel szoktak tolni a netre.)
  • [HUN]FaTaL
    mennyit? mert arra nem emléxem. :((( csak azért kérdem hogy kb. erre mennyit kell!
  • M@TriX
    Warezon? Neeem. Akkor is napról napra csak vártunk...
  • [HUN]FaTaL
    Tudtommal az első rész azonnal kijött nem?
  • M@TriX
    na úgyahogy elindult az SL oldal is:
    http://www.jatekhirek.hu/index.php?action=StreetLegal
  • M@TriX
    persze. Az első rész sem egyből jött ki a neten. Emléxem mennyit vártunk rá...
  • M@TriX
    éppen most van átalakítás alatt az oldal, új design. pgp motor stb. Egy óra az egész és kész...

V10re nem lehet semmit rakni, csak NOSt. V8 csak SC...
  • Alexease
    Ahoz hogy fent legyen, kint valakinek meg kell venni, vagy "be kell szerezni". De eloszor is ismernie kellene. De mivel ezt sehol nem reklamoztak, senki nem tud rola hogy egyaltalan letezik:((

Persze a fan-ok igen, de azok nem "gyartanak" ISO-t...
  • [HUN]FaTaL
    Ha megjelent akkor vajon hogy-hogy nincs fent még a neten? Hmmm.
  • M@TriX
    azért ott is vannak rajongók...
  • M@TriX
    Na. K. Tamásék pihin voltak, mert a játék elkészült. Azt írja, már meg is jelent.
    És elárulta az ő szerintük ajánlott konfigot.

Felkészülni!:

1GHZ CPU
    Geforce 2-tol min 32 Mb Video RAM
    256 MB Ram
    3D hangkartya
    700 MB HD Space

Reméljük ezzel rendesen megy már a játék...
  • [HUN]FaTaL
    Úgy volt hogy tegnap aztán valaki mondta EB Games szerint 21. de valaki írta hogy Invictus mondta hogy még a héten. Fingom nincs mi az igazság.
  • traXion
    21. nem?
  • [HUN]FaTaL
    Ma vagy mikor jön ki nem tudja valaki?
  • I-NoVa
    Nem, ez hobbifejlesztés. Ha sikerül, akkor alapulhat rendes fejlesztőcég, és lesz már hírnevünk, stb.

Inkább szerencsejátéknak nevezném, főleg azért vállaltam, mert rengeteg tapasztalatot tudok összeszedni vele, az meg most jól jön.
  • dav
    Hát az szívás szerintem, de Te tudod.
  • I-NoVa
    Ebből csak akkor lesz pénz, ha lesz kiadó vagy kész lesz. Addig csak úgy.
  • Alexease
    Az XP-vel semmi baj nincs. Felhasznalo problema...
  • dav
    Miért, azt ingyen csinálod? A múltkor bezzeg éppen azt mondtad, hogy csak pénzért fejlesztenél játékot. Erre mostmeg... Á, bonyolult egy csávó vagy Te :)
  • I-NoVa
    Nagyon úgy tűnik :). Most már csak mellé kell valami, ami fizet is :). Nem tudtok valami megürülő rencergarázdai fotelt?
  • dav
    Ezekszerint sikerült megcsípned azt a játékfejlesztői állást?
  • [HUN]FaTaL
    LOL.
  • I-NoVa
    Bár igaz, én pl nem is akarom tudni azonnal, hogy megjelent, modemmel mindegy :). Pláne bugos modemmel, ami jótékony a telefonszámlára, úgy 2 percenként lefagy, és brutál csipogást produkál :).
  • [HUN]FaTaL
    Nah kiváncsi leszek mikor jön ki :)
  • Alexease
    ja:)
  • I-NoVa
    Programozó sosem alszik :).
  • M@TriX
    hé még nem alszotok, ejnye bejnye. ;)
    Úgysem jön ki ma még. ;)
    De reméljük Tamásnak iagaz lesz és nem lesz okunk panaszra.. ;)
  • I-NoVa
    Hmm, mondasz valamit. Majd én is fogok ilyeneket mondani, mikor csapattaktikAI részeket kell programoznom :).
  • Alexease
    Szerintem ez a "hát ööööö..." azt jelenti kb., hogy: lehet, lehet, de k*rva bonyolult:-)