46059
.
-
#14446 az scm formátumon tuti nem változtattak, legfeljebb a scripteken. A már megjelent kocsikat percek alatt áttehetik, a régieket meg talán. Bár úgyis az a tipikus amerikai lincolnszerű tragacs vonzotta a fantáziámat a shotokból, a ninja meg úgy látom átkerült, a többit nem hiányolom annyira :). -
#14445 reméljük lesz devkit legfeljebb megint be kell exportálni nem hiszem hogy annyira nagy baj lenne nem? -
#14444 Nálam annyit, hogy hát ööööööö :).
Szóval nem zárom ki teljesen :). -
#14443 Nem tudom, mi a szakmai zsargon a játékfejlesztésben, de mifelénk a hát ööööö... annyit tesz, hogy "nem" :D -
#14442 Mikor megkérdeztem hogy lehet-e majd a SL kocsikat használni a SLR-ben, akkor a köv választ kaptam: "hát öööööööööö" :)
Szóval szerintem semmi sincs veszve, de valószínű némi átalakítás szükséges lesz. -
#14440 Arról van már biztos info, hogy a kocsik visszafelé kompatibilisek lesznek? Ugyanez a devkit, vagy lesz frissebb? -
#14439 Kircsi kis hír :D
Akkor várunk tovább :DD -
#14438 www.gamestar.hu -ról:
Megérkezett a válasz arra a levélre, melyet az Invictusnak küldtem érdeklődvén, igaz-e a hír, hogy új játékuk, a Street Legal Racing - Redline a mai napon jelenik meg. A válaszlevelet Kozák Tamás írta, utólagos engedelmével beidézném az egészet:
Szia!
Igaz a hír, a héten már egyes amerikai boltokban kapható lesz a játék.
Úgy érezzük, jól sikerült és a Street Legal rajongói meg lesznek elégedve.
Üdv,
Kozák Tamás
Invictus
-
#14437 Vegyétek azt figyelembe modjuk, hogy a SL 3 héttel a master után jelent meg... -
#14436 én voltam. :) -
#14433 Még hogy semmi normális game. És akkor ez mi?
klikk a képre.
:) -
Dns5000 #14432 valaki azt irta hogy a Angliaban aruljak -
Dns5000 #14431 engen a vice city sem kotott le, kicsit motoroztam aztan kesz -
#14430 1: XP alatt kibaszott labilis
2: Amcsilandon, talán :P -
Dns5000 #14428 mier mi jott ki 1 honapja? -
#14426 Nah ez sem jön ki ma :((( 1 hónapja nem jött ki semmi normális game. ilyen nincs. -
#14422 Ja:) Meg 2-3 ora:) -
#14419 Szerintem msot épp alszanak, mert nem volt rá sok lehetőségük mostanában :) -
#14417 sztem elmenntek a megérdemelt nyaralásra. ;)
(Reméljük fullra megérdemelt lesz. :)) -
#14415 Nem valoszinu.Kint meg hajnali 3-4 ora van:)) Majd este 6-7 ora fele, talan... -
#14414 :DDDDDDD -
#14411 az SLR még a GTA-nál is bonyolultabb, hiszen a törés mértékét elég nehéz lehet átvinni sok alkatrész, stb., de ezt anno kifejtettem... -
#14410 Előbb talán nézdd az nforceot utána lehet linkért keresgélni. -
Dns5000 #14409 az nforcoeon hogy lehet a regebbi cuccokat megnezni ?az appok csak 07-12ig fernek ra az elso oldara, de nem talalok semmi linket visszalapozni -
#14408 Nem mondod!!! Tudom hogy nem jött ki, csak kértem, hogy ha valaki látja valahol, akkor szóljon! -
#14407 Még ki se jött. -
#14405 Aki tud valami FTP servert, vagy DC++ hubot, hogy honnan lehet letölteni a SLR-t, az ne habozzon leírni! Előre is köszi! -
CCke #14404 Már ideje volt, hogy kijöjjön a SLRR, már kezdtem unni hogy minden nap más színű Removal kergetem a rendőröket Valo Cityben :)
Reméljük a gyorsaság nem ment a minőség rovására... -
#14403 Maga a multi nem olyan bonyolult, csak a kiadón múlik általában. Pluszköltség megcsinálni, és arányaiban sokkal kevesebben multiznak, mint akik csak egyedül játszanak. (5-10%) -
Dns5000 #14402 gta3 hoz csinaltak multi patchet, igaz nem tokeletes -
Dns5000 #14401 hubazz nitros tolokocsi :DD -
#14399 Sajnos a multi resz annal bonyolultabb, hogy "fan szinten" osszedobjak:( -
#14397 - Multiplayer NEM lesz:(( Az AV jatekaiban nincs multiplayer.
- Azert is lett kevessebb az auto, hogy tobb alkatresz lehessen, legyen esely kombinalni. Sokkal bovebb allitasi lehetoseg nem lesz.
- Az AV jatekokat nem reklamozzak - esert Value - sem weboldalakon, sem ujsagokban, wboldal is csak egyszeru keszul, az is hetekkel a megjelenes utan. Ezert Value a Value:)) -
#14394 Azert "csak" 8-9, mert megnoveltek az autok reszletesseget, es mindegyikhez sokkal tobb lakat resz is lesz. Allitolag, meg alkatresz teruleten is tobb variacio lesz.
Nekem boven eleg lenne az 5 is, csak jo sok fps legyen:)) -
#14392 Párra válasz:
2. 8 vagy 9
3. igen több.
7. valószínű nem rontanak rajta. :)
a többit megtudjuk ha megjelenik. :)
-
[Walaki]D`Lair #14391 Hát nem szarabb, csak ugyanolyan szar... -
#14389 Állat :). Nagyon LOOOL -
#14388 A megjelenesrol: A Buiders Edge TEGNAPI hire szerint, amit K. Tamas (Invictus) erositett meg, julius 17. a megjelenes. Vagyis holnap.
Europaban "termeszetesen" nem jelenik meg, esetleg jovore...
Vagyis keretik figyelni, az "egyebb" informacios helyeket:-) -
#14387 Ha valakit erdekel a dolog:))
-
#14386 - Nem szereltel be Nitrot.
- Rosszul, hianyosan szerelted be.
- Nem az "N" bill.-re van konfigolva.