46059
.
-
Toya #14550 Teljesen igazad van Blasta és ráadásul vannak más dolgok is amelyeken fenn lehetne akadni, de teljesen felesleges. -
#14547 Na ezaz!
Ugyan nem jellemző, hogy magyarországon sokan vennének játékszoftvert, de azért mégis: pénzt kérnek egy peccsért + apró játék ápgrédért.
Ez azért durva! Mondjuk ugyan ebbe a sorba állt be az UT200x is, az évente megjelenő UT verzióval. Eladják a peccseket. Röhej...
Az meg erős duma, hogy "nem úgy kell felfogni"! Hát ha utána rakják azt a kurva 2-es számot, akkor én igenis úgy fogom fel, hogy az egy MÁSODIK RÉSZ! Azért mert magyarok fejlesztik még nem kell fejcsóválva elmenni ezek mellett a dolgok mellett. Ha más külföldi fejlesztő csinálta volna, most el lenne küldve az anyukájába vissza...
...de ha magyarok, akkor ÓÓÓÓÓÓÓÓ, SEMMI BAJ, majd felfogjuk az első rész továbbfejlesztésének, no problemo! Ez az én gondom. Gagyit csinálnak, ráadásul mostmár hülyére is veszik a játékosokat. Persze nem az Invictus a kiadó, de könyörgöm ez nonszensz.
(sorry guys, csak kicsit kiborítanak ezek a dolgok) :-)
Peace! -
#14545 Sajnos pontosan erről van szó!
Frankó, más is átlát a szitán. :-) -
#14544 Pedig szivesen kipróbálnám az 1-et is. Nemcsak, hogy lássam a fejlődést, hanem hogy kipróbáljam azt is. -
Nyiri #14543 En nagyon biztam az 1ben de meg a 3. patch utan is jatszhatatlan, most meg 3 honappal kesobb jon a 2. resz. Csodak pedig nincsenek. -
#14542 NNnnnnna!
Az Invictus ismét bepróbálkozik? Nem rossz!
Srácok, most komlyan! Láttatok ebből a gémből egy valamire való screenshot-ot, ami lealázza a SL 1 "grafikáját"? Mert én nem!
Nem gyanús egy kicsit, ez a nagy kuss ami a játék körül van? Nemrég röppent fel a hír, hogy készül a második rész, kiadtak belőle kb. 4 képet, aztán máris ittvan?
Ennek is legalább olyan véres a torka, mint az első résznek! Csak aztán ne legyen igazam... -
OGabor #14541 remélem regelre már lesz iso :)) jó éjt! -
OGabor #14540 addig itt van ez, hogy gyorsabban teljen az idő...
http://community.webshots.com/album/1896261tQIKjnPvtw
-
OGabor #14539 bocs... a linket a 2re adták a cdt itthon kerestem a szeméthegyek között :)) kis nosztalgia! Remo rulez :)) -
#14538 minek? Itt a 2. rész, mivel az 1. rész az alapja, csak jóval tökéletesebb (elméletileg), így nem hinném, hogy érdemes lenne beszerezni...
De persze lehet, csak én nem tartom logikusnak. Mondjuk abból a szempontból igen, hogy akkor látjátok hogy fejlődött a játék... -
#14537 már nincs fent :((( -
#14536 Kösz -
OGabor #14535 Hmm... olvasgattam német forumot, valaki nagyon könyörgött érte és kapott egy linket... ideírom még nincs fent rajta a game, de lehet akitől kapta, az már tud valamit :)) http://website.lineone.net/~pete_blackman/backup/main.html
Én nosztalgiából egy órás keresés után vérgre megtaláltam az 1nek a cdjét ugyhogy este elleszek :)) -
#14534 Nem nyomná fel vki FTP-be a gamét. Már régóta szeretném kipróbálni. Persze ha van, akkor egy ISO lelőhely is megteszi, csak ne legyen fizetős és ne a DC++. -
#14530 Megéri, az a skót tüntető nagyon LOL volt :). -
#14528 nem hinném, hogy packáznának a kiadóval. ;) -
#14527 Mármint SL2-re gondoltam!:)) -
#14526 Kérjük meg az Invictusos fiukat, hogy tegyenek fel egy "teszt" verziót csak a magyaroknak!:) -
#14525 sajna, ugyanis a HP2-t nem is csak portoltáűk, hanem külön fejlesztették a konzolok. Mellett. Sajnos, ugyanis a konzolosban van osztott képernyő meg egyéb finomság, a PCsből meg jól kihagyták... -
#14524 Ha az összes peccset felteszed, akkor asszem nem kéne eltűnnie a kocsiknak. LEGALábbis ;) úgy rémlik hogy azóta nem panaszkodott erre senki. -
#14523 Ha az összes peccset felteszed, akkor asszem nem kéne eltűnnie a kocsiknak. LEgalábbis úgy rémlik hogy azóta nem panaszkodott erre senki. -
#14522 igaz -
#14521 Alexease ez sem a konzolnak tudható be...Az NFS 2. része óta (Ami eredetileg pc-s volt) ilyen szutyok...az volt a legszarabb rész,azóta picit normalizálódtak,aztán most a HP2 megint tömve az ugrabugra kocsikkal,meg egyéb faxságokkal..
Szal nem a konzol miatt arcade...
Ezta mnden a konzol szisztémát el kéne felejteni,mert arra is vannak szimulátorok...Az hogy a programozók balfaszok és arcade szarokat fejlesztenek arról nem a konzol tehet..
-
#14519 Naaa....
Azért láttunk már szép dolgokat az elmúlt fél évben, nem? -
#14518 Na ezt a dolgot még senkinek nem kellett ennyire a szájába rágni ;) -
#14517 pontosan. Látsz embert lassan odagurulsz, duda, előugrik egy menü. Lehet kérdezni... -
Krecs #14516 -
Krecs #14515 ok azt a térképen jelzi hova menjek?
-
Krecs #14514 osz hogy mondja mög? -
Krecs #14513 hogy??? -
#14512 Rádudálsz egy járókelőre és megkérdezed hogy merre van verseny. -
Krecs #14511 Hali! Hol a f***** tudok versenyezgetni? megcsinálom a kocsit, kimegyek a városba......
MERRE?????
UI:nagyon kezdö vagyok, de naaagyon fasza a játék..
elöre is kösz -
#14509 Az NFS sorozatbol mar sosem lesz "normalis szimulator". Teljesen atalltak a "konzolra". -
#14505 Akkor menj a térképen jobbra/fel, a sarokban megnyílt az út. Menj át, és versenyezz ott újabb ellenfelekkel. -
#14503 versenyeket kell nyerni... -
#14501 egy kicsit el vagy tevelyedve sztem...lattad a videot, az pedig sima verseny volt, csak a korites valtozott. a mid.........street drag-ban pedig csak egyenes gyorsulasi szakasz volt...
sztem az nfs ezt nem fogja maganak megengedni, sem az ea, csak arra lennek kiv, melyik csapat fejleszti, en annak orulnek, ha az csinalna aki a 4. reszt.... -
#14500 Miért, 5 évesen nagyon is jónak számított az az autópálya középen egy bevágással, ami vezette a kocsit. Analóg kontroller, és ment :). 1-2 éve jelent meg pc-re is szimulátor :). -
#14499 :DDDDD -
#14498 Na azbasznabe akkor elő se venném...A minimum hogy a váltás/kuplung mind mind analóg legyen:)))
Lehessen csúsztatni,stb...
Ne csak ilyen nyomom a gázt felváltok 5000-nél szindróma legyen...
MOSR is ilyen padlógáz,mindig piros elött vált faxság volt... -
#14497 Ha már gyorsulás, miért bonyolítsanak? Egyenes út, egyetlen gombra konfigurálható irányítás: Accelerate :).