Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MuERTe
Nekem simán megy.
MuERTe
Nekem is csak a garázs megy 😊)) Még jó, hogy volt itt egy mentett állás egy autoval, legalább tudtam egy kicsit bütykölni 😊
Alexease
Ha felrakom az eger drivert amit az egerhez adtak (Logitech), akor nekem is winbe muxik, mashol nem. (allitolag konfigolni kell.) de nem szivtam vele, inkabb leszedtem, maradt gyari win driver, igy minden faszan megy (aki a tobb szaz frames, hard-core fps gamer ... ize az nemerdekel...)
Alexease
Mi nem muxik?
Alexease
Azt nemtom, en win98.
Megy valakinek XP alatt (kerdi Laci25)????
Dikkma
Letöltöttem, isdn-el egy éjszaka meg még 2 óra alatt. 😄
És nem mûxik.
😄
Csacsi
Én próbálnám, de sajnos egy játék sem ismeri fel a görgõmet, pedig windowsba simán mûködik, csak játékok alatt nem, és nem tudok rájönni, hogy miért nem.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alexease
Alexease
Ez passz... Elvileg nincs vedelem a programban. Csak a CD-t beolvassa, aztan annyi.
Alexease
Egy hulye kerdes: az egergorgot probaltad?
Csak azert kerdezem, mert legeloszor en tudtam,hogy lehet hasznalni. Utana mindjart egyszerubb lett a dolog...
Csacsi
PATCHET akarok!!!!! Nem hiszem el, mindig játszom vagy 10 percet a játékkal, aztán kilépek, mert annyira bugos, hogy felidegesít, és kilépek. De nem kell 10 perc, és már megint töltöm be.

Mondjuk a garázsban a kamerakezelést jobban megcsinálhatták volna, mert így elég nehéz szerelni, remélem az is lesz a patcben.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alexease
Kuld el nekem e-mail-be, en belinkelem...
MuERTe
Nézd meg én hogy csináltam 😊)
Alexease
Felmasolod valami free szerverre, aztan belinkeled ide.

#img src="ftp://ftp.szolgaltato/konytar/kepneve.jpg">

A # helyere <
Alexease
😊))))))))))
MuERTe
Mutta 😊)
MuERTe
http://www.activisionvalue.com/salespages/StreetLegal
Mi az oldal cime????
MuERTe
Most mé monnyátok hogy csucsa a street legal? Szerintem qkva jól néz ki 😊)

😊))
Csacsi
Vagy pedig a NASA-tól kölcsönöztek gépet, és így tudják futtatni 😊

Alexease
Az a patch-elt lesz szerintem is. Ha masert nem is a latotavolsag miatt. Erdemes megnezni az utolso kepet, az mar eleg jo.
Alexease
Mivel most kerult fel (1 oraja meg nem volt semmi)meg nincs mindenhova belinkelve naluk. Vagyis most toltogetik. Remelem ez a patch-et is huzza magaval...
Csacsi
Ha jól láttam, itt már patchelt képek vannak fent. Legalábis nem tûnik olyan bugosnak mint nálam 😞

Alexease
Elkeszult a Street Legal hivatalos weboldala. Megtekintheto az Activision Value Oldalai alatt.
Alexease
Azert van egy-ket bug, amitol lefordulok a szekrol a rohogetol. Tepek ezerrel aztan padlofek, es a ficko feje tobb meterre kinyult elore a szelvedon keresztul. Aztan vissza csattant😊) Alat!!!!
Mondjuk az Insane-es becsontozott, fizikazott emberket hianyolom. Ez a csak fejmozgasos, egy kicsit gazos. Igaz itt nem az a lenyeg, es igy nem is kell szamolni. Ha jol be lesz allitva, boven jo.
Lazarus
az vagy
hali
ugyes vagyok?

www.napisajto.hu

sziasztok
talalkozott mar vki azzal a problemmel hogy nem savol? mar 3dik reinstall es baszik menteni😞
I.C.ram
Bazz, hogy csináltad? 😊
Lehet, hasonlít rá.

hali
amugy, az egy TT ugye? amit megcsináltál!
CSak azért, mert nekem nemsikerult belevarázsolni a supraba a v8-ast! pedig ugy lenne az igazi!

www.napisajto.hu

Azt nem próbáltam

hali
Hát bazz. Eloszor is koszi, 2szor, milyen szörnyet csináltál ember? 😄
egy nitorfrocccstol szét megy a moci, meg egy 60ra gyorsulástol a hátso kerékk!!! amugy fasza😄
Jah, a Toyota Supraba bele lehet valahogy varázsolni a v8ast?

www.napisajto.hu

Csacsi
Én elõre szoltam, hogy a színek miatt ne szóljatok, mert nem az lesz a rendes szín.
Egyébként senkitõl sem kaptam semmilyen anyagot, vagy ötletet a honlappal kapcsolatban, szóval így nem nagyoon tudom, hogy mit is rakjak bele.

hali
faszán kinyultak a rugok!

www.napisajto.hu

hali
ehh, amig itt ugykodtok, addig nálam ismét elszabadult a pokol!

www.napisajto.hu

Alexease
Ki is probaltam😊)))

Alexease
thx
hen-tes
thx 😄DD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

neked is ment

Alexease
detto😊)
hen-tes
nekem is 😊))))

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ment

hali
mert COfair nemjelentkezik!

www.napisajto.hu

hali
MEGKÉREK VALAKIT, HOGY AKINEK VAN ELMENTÉSE A 3. SZIGETROL, AZ PLZ KULDJE EL NEKEM MAILBE! THX

www.napisajto.hu

petee
Jahh,értem.Köszi

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

I.C.ram
Azért, mert megkell verni a legelso helyezéses versenyzõt is. Kiírja mindig az ellenfélnél, hogy mennyi a rankja. Ha megvered, akkor te leszel olyan helyezésû, mint amilyen õ volt, tehát elkell hodítani, a helyezéseket a többi klubtagtól.
petee
Nekem is detto, én sem értem miért csinálja. Elsõ városban vagyok vmi 26 presztizsponttal,de mégis 10 vagyok a rangsorba. Vajon miért?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

I.C.ram
Azt csak akkor kapod meg, ha már megvertél egy "új" klubtagot.
I.C.ram
Akkor ne rakjál bele, lehet hogy még nem eélg erõs a motorja a kocsinak.