46059
.
  • I-NoVa
    -Nem
    -Igen
    -Nem, vedd le a swaybarokat.
    -Igen
  • Hmuda
    Ja, kérdés:

A peccsek orvosolják:
    - a hányadék navigációt a garázsban?
    - a töréseket, mikor a kamera karcolja?
    - a kocsi ugrálását a garázsban?
    - az általános hibákat?
  • Alexease
    Na, ez a beszed.
  • Alexease
    LOL
    Lehet hogy valamelyik jarokelo. Mivel kavarta a memoriat, meg a vidmemet, lehet hogy onnan csuszott at;)))))
  • Hmuda
    A kísértet visszatért. :D
  • Hmuda
    Már próbáltam a peccsek nélkül is, és tetszik, ilyen játéknál nem a grafika a fontos. Bár kicsit undorito az egér gyorsasága, de remélem ezt valamelyik peccs orvosolja.
  • I-NoVa
    Csak ezt az arcot nem értem, egy törés közben rakódott a kocsimra :). Valaki tudja a magyarázatot?
  • Alexease
    De folosleges szenvedni vele. Ha NFS szintu grafikaju dolgokhoz szoktal, orjongeni fogsz.
    A SL:R ugyan ez lesz. Csak kicsit mas varos, napszakok, mas autok, es a lenyeg, gyorsabb, szebb, bugmentesebb.

De az igazsag az, hogy ha valakinek az NFS, vagy MIdnight Club II grafika, jatek az alap, az a SL:R-tol is orjongeni fog...
  • Alexease
    http://slc.hsw.hu/info/index2.php?info=doc_gyik
  • Hmuda
    Nincs egy oldal, ahhol le van írva, hogy milyen patchet kell milyen sorrendben felrakni a RIP-re?
  • Ams
    Amit ennyi ídő alatt el lehet érni azt elérték a fiuk, de ez a játék így önmagában attól még szar/gyengus...
    talán az SLRR.
  • Alexease
    Elvileg igen. Csak az a baj, hogy ezt mar multheten is lattam, es ma is. De nincs sehol. Ez valszeg fakenuke...
  • Alexease
    Csak kimatematikaztam:)
    A processzorom 2X, a videokartya 2X, es mivel az elozo max 10 fps sel ment, igy annak kell lenni 30-nak, igy az 3X;) Vagyis: 2x2x3=12X :DDD
    Sorry...
  • Alexease
    En az hiszem, ha az en gepemen kb. 70-80%-os beallitasban lesz normalisan hasznalhato (remelem tevedek, es jobb lesz;-)).
    (AMDXP2000+, 512DDR333, GfTi420064Mb)
  • M@TriX
    valamely honlapon mondtak egy konfigot, ekkor én rákérdeztem nála, hogy szerintuk mi az ajánlott konfig..
    Hát azért bízok benne, mert nem szernék megint diavetítést látni. :)
  • Blasta
    All right! Majd meglássuk (ahogy a vak mondaná :-DDDDD)
  • Alexease
    Az a baj, hogy ez a "szabvany" amit ir...
    Nem vagyok pesszimista, de ahoz hogy azon a gepen normalis felbontasban, minden textura, efekt, latotavolsag, forgalom stb. fent - meg ha nem is maxon - az elozohoz viszonyitva, minimum tizszeresere kellett begyorsitaniuk a programot - ha az ujdonsagokat nem szamolom.
  • M@TriX
    ez már régi hír, de abszolút igazad van.
    Én is pont azt mondtam, ha ez igaz, akkor lehet örülni, de ne igyunk előre a medve bőrére. :)
  • Alexease
    Azert nem mondok semmit, mert elismerem, hogy egy "altalanos" jatekos, tenyleg ugy latja a dolgokat ahogy te. Es ez nem hiba.

Ha ismerned az engine-t, esetleg ertenel hozza, akkor mashogy gondolnad.

Persze ez nem mentsege a programnak, hogy nalam is 5 fps-sel ment, de en todom hogy mukodik/mukodne, es megertem.
  • [NST]Cifu
    Ez mondjuk már igen, ha egy ilyen gépen nem fog akadni még törés-számításoknál sem, akkor bizony térdre imához, mert a megváltó eljött....
  • Blasta
    Na erre inkább nem mondok semmit, mert zendülés lenne...
    :-)))))))))))))

Jó éjt!
  • bfg900
    Mert te szemmel láthatólag csak bunkó módon tudsz reagálni.
    Blasta: ha vitatkozni aakrsz, akkor azt javaslom, hogy értelmezd amit mások írnak.
    "Mióta túlzott elvárás egy MŰKÖDŐ, BUGMENTES, SZÍNVONALAS ENGINE megírása?"
    no comment. Csk azért nem yes comment, mert tudom hogy a hozzátok hasonlóknak hiába is amgyaráznám. Nincs is ezzel semmi baj. A baj azzal van, hogy úgy érzed, mindenképpen meg kell győzdön minket erről.
  • Alexease
    Persze, ha altalanos szemmel nezem - elvileg ugy kellene - mint jatek, akkor egyszeruen az elvaras annyi lenne, hogy: legyen szep, elvezetes, gyors, hosszutavon hasznalhato stb.

Ez igy is lenne, de az Invictus - szokas szerint -ismet korszakalkotot keszitett: a fizikai engine-t! Es ez volt/van az, ami "visszafogja" a grafikai es egyebb dolgokat.
    Aki jobban ismeri a programot, olvasott hireket, riportokat, volt chaten stb., az tudja hogy mukodik a dolog, es ha kicsit ert hozza es elismeri, akkor megerti, hogy miert is volt lassu - leszamitva, hogy nem volt kesz.
  • [NST]Cifu
    Hipp-Hipp-Hurrá

Nagy tapsot az új (#5738675 számú) "én aztán bemondom a frankót" arcoknak. Hogy ezek sose fogynak el...

Tamás-nak pedig köszönjük a reagálást.
  • M@TriX
    Tamás nekem ezt az ajánlott gépigényt küldte:
    1GHZ CPU
    Geforce 2-tol min 32 Mb Video RAM
    256 MB Ram
    3D hangkartya
    700 MB HD Space

Ámen. :)
  • M@TriX
    "negatív vagy pesszimista vélemény nyilvánitás "

ja, de nem kell állandóan, lehet csöndben is pesszimistának lenni.
    Mit lentebb írtam hamarosan úgyis meglátjuk, szerintem hiába ugrálunk. Ugyis mindjárt meglátjuk.
  • M@TriX
    a franc, te aztán beletaláltál. És tökéletesen igazad van. Én az életbe nem néztem még be a SC4 fórumba és sorolhatnám. Nem is fikázok érte senkit, hogy odajár...
    Aki akit szeret.

Amúgy az Invictusról annyit hogy az 1NSANE-el letettek az asztalra, szóval az amatőrizmust ne emlegesd.
  • Alexease
    Ahoz kepest, hogy az engine kb. 50%-os volt, es a fizikai engine egyedulallo ujdonsag, ahoz kepest jol ment.
  • Blasta
    Fikázás és negatív vagy pesszimista vélemény nyilvánitás nem azonos!!!!
  • WiZZaRD
    nem a grafesz volt a nagyobb gond, hanem a gigasztikus gepigeny, ami szerintem most se valtozott...de majd kiderul
  • malter
    csak azt nem értem,hogy akinek ennyire nem tetszik ez a game,az minek jár ide?nekem is van sok játék ami nem tetszik,de nem is néztem be a forumára soha,csak azért hogy fikázzam föleg nem..
  • Blasta
    "Ne próbáljatok túlzott elvárásokat támasztani felé"

Mióta túlzott elvárás egy MŰKÖDŐ, BUGMENTES, SZÍNVONALAS ENGINE megírása?

Másrészt meg hiába az AV rendelte meg a játékot, a fejlesztőknek ismerniük kellett volna magukat annyira, hogy meg tudják-e a játékot csinálni világszínvonalon vagy sem.

Ez anno nem sikerült, még a 100-szor ígért "a következő peccs már mindent helyrehoz"-ok után sem! Ez pedig nem más, mint amatőrizmus! Szerintem. És nem bántani akarom a fanokat, de sajnos nekem ez a véleményem. :-)
  • Blasta
    De! A SZAKMA TUDJA!
    És ez az összes magyar fejlesztőnek lényegesebb, mint pár warez király a supergamezről!!!!!!
  • bfg900
    Jó lenne ha ezt befejeznéd.
  • bfg900
    Mert nem volt reklámja, mert bugos volt, mert szaggatott, mert nem volt szép. Tényleg, ki mondta neked, hogy bukás lett? ;)
  • bfg900
    "Egyébként szerintem rajtuk mult, a kiadonak nem érdeke hibássan kiadni a játékot... "
    Erre tényleg nehéz szavakattalálnom, de azért megpróbálom. Tod az volt a szitu, hogy az AV ERŐLTETTE hogy idő előtt megjelenjen a SL, pedig tudták, hogy tele van hibával. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ha haygnak még +2 hónapot, akkor tökéletes játékot tudnak készíteni. Sőt, arra is felhívnám a figyelmet, hogy fél év alatt a SLRR-et sem lehetett tökéletesre megcsinálni. Ne próbáljatok túlzott elvárásokat támasztani felé. Amit én láttam belőle az nagyon tetszett, sokkal jobban mint a SL, de fél év akkoris fél év. És még1x leírom, hogy mindenkinek leesen, mert utána magyarázkodhatom: A játék nagyon jó lesz szvsz, de ne felejtsétek el hogy Value kategória. :)
  • bfg900
    Blasta: kurvára nem tudja senki a világos szvsz hogy az IG-t magyarok csinálták. Vagy akármelyik magyar játékot.
  • bfg900
    Te annyira nem értesz a játékkészítéshez szemlátomást, hogy a helyedben meg se szólalnék, csak figyelném azokat, akiknek van legalább egy kicsi tapasztalatuk.
  • WiNters
    azzal,hogy 1 évig dolgoznak egy ingyen letölthető peccsen egy huncutseggű garast sem kapnak.
    új gém új vásárlók
  • I-NoVa
    Egy kis történelem:
    Nem várjuk el, hogy a közel 15000 hozzászólásból kikeresd a megfelelőket, szóval: Nem az invictus adta el a játékot az AV-nek, az AV bízta meg az invictust fél év fejlesztési határidővel az SL elkészítésére, hozzáadva a gearhead garage autószerelő részét. A témát ők adták, és a szabad kezet.

Kérdés: Mennyire örültél volna egy olyan játéknak, ahol szép grafikával törhetetlen autót vezethetsz, és lazán veszed a kanyarokat 200 felett? Ha nagyon, vegyél playstationt, add el a pc-d, mondd le az internetet. Az meg tényleg az invictus hibája, hogy jobban szerettek volna egy rendes fizikájú SZIMULÁTORT csinálni. És a mi hibánk, hogy jobban érdekel a jó törésmodell, élethű vezetés, mint a grafika.