46059
.
-
#43048 Aug 10 fele megyek az Invictushoz, újságért ;D
nem nem szedek semmi infót semmilyen új játékról, és ha valamit megtudok akkorsem mondom el nektek XDDD -
#43047 KÖSZ. -
zoolee #43046 2.2.1 ott 1
2.3.0 ott 2 hsz kell. -
Erneszt #43045 Szerintem az E.C.C -nél mert ott kell a hsz. -
zoolee #43044 Meik oldalon???
G.E.R. tech ?? vagy E.C.C Team ???
-
#43043 Nekem mindkettönél 0 files van irva pedig még be is jelentkztem.? -
zoolee #43042 Loál oda van írva.
Ha alapból be mész a letöltések közé 2 részre van választva a cumók.
2.2.1 és 2.3.0. .
Be mész abba a szekcióba amien patch -ed van és szeded a cuccokat.
Világos??? -
#43041 És azt honnan tudom hogy mék patch kell hozzá.??? -
#43040 2.3.0.-ás peccs nélkül is kiélheted magad^^
"begformoney"-t begépeled a garázsban, aztán megnyomod a csavarhúzós ikont, és lesz 100000 dellád. ezt ismételve természetesen több dellád lesz. -
braien01 #43039 Mindig a patchez megfeleő kocsit tegyél bele. Mert pl a 2.2.1-es patchez való kocsik nem mennek a 2.3.0-án. -
braien01 #43038 2.3.0 ás patchet le tudod tölteni a GOM-Team oldalrol, vagy pedig vagy pedig INNEN. -
#43036 Mély tiszteletem minden fórumozónak. Végső lépésként fordulok hozzátok szakértőkhöz. Megvan a Street Legal RR. a 2.2.1 -es verzióban de szeretném feltenni hozzá a 2.3.0 -ás patc- et, de sehonnan sem tudom letölteni ( főleg a Calibra miatt kellene )de persze a többi "valós" autó is tuti lenne de ezeket sem tudom honnan lehetne letölteni. Ezért megkérlek titeket hogy segítsetek nekem ezekben a dolgokban. (van 1 Calibrám de annyi pénzem nincs rá hogy minden nap másik első lököst stb. rakjak rá, így viszont a gammában kiélhetném magam) :) Előre is köszönöm. -
Erneszt #43035 G.E.R-Tech -
zoolee #43034 Menny máááááá.
Honnan va a felni??? -
Erneszt #43033
-
#43030 most lesem csak mi van írva goméknál:c azért az ilyen buzinak őszintén kívánom, hogy szilánkosra törjön az arca, és ne tudjon kimenni szarni:/ -
Erneszt #43029 Jéé,arra jöttem rá hogy megy a GOM csak a Home page nem.Szóval itt egy link http://singh336.sc301.info/forums.php a GOM fórumáról és innen el lehet jutni akár hova csak a home pagera nem -
Erneszt #43028 Kössz a segítséget már sikerült is átt csinálnom egy texture -t -
#43027 ha DDS akkor Photoshop-l, de kell Photoshophoz DDS plug-in amit guglival megtalálni -
Erneszt #43026 Hogy lehet valaminek a Texture-ját átrajzolni?Ha valami programmal akkor mi annak a programnak a pontos neve? -
#43025 ami SL multiról hallottam azon Raxat ütyködik és év vége fele várható :P -
huzolee #43023 biztos hallottatok már a slrr hez a multis modról .. nem tudja valaki hogy hogy kell megcsinálni? mert nem sokat értek belőle ahogy elolvasom a read me t..
pls valaki segítsen -
#43021 össze ne szarjam magam :D -
Vlala #43020 Biztos ismét kalapálják... -
zoolee #43019 Azt a büdös kurv@ mi a pöcs baja van annak a tetü gom nek már megint ??? -
#43018 :D -
#43016 Na jah... Mintha dolgoznának is... XD -
zoolee #43015 semmi csak vicc d0, nagyon ott van mikor a kocsiban teás kancsón ül és ott a hátán a vas villa.
LÓÁL -
Erneszt #43014 Végre megy a GOM!!! -
Vlala #43013 már bocs, de minek ebből a játékból sci-fit csinálni? A roma bőr és a vasvilla hogy jön össze? :]
(Már nagyon elmentünk a témától, bocs) -
zoolee #43012 Uhh... sry a sapek szalma mintás csak most nézem hogy el b@sztam valamit a materiálnál és most nincs kedven még 1 szer meg csinálni.
Ez ez a mondat így(Na ennek még vas villása is van, szalma kalap is,még a bőre is full roma)...) értelmes. -
zoolee #43011 Loál...
(Na ennek még vas villása is van, szalma kalap is full roma bőrrel)...
-
#43010 Pontosan... -
Erneszt #43009 Akkor mesh ha pl szalmakalapot akarnák rá tenni.De akkor csak textúr ha cigánnyra szinre befested a csáveszt a csáveszt.Így van nem? -
#43008 De az nem textúra hanem mesh/model... :S -
Erneszt #43007 Azért ül kereken mert kitöröltem az ülés texturet és oda nyomtam alá egy pótkereket mert csak így látni hogy kitöri a nyakát és ha már akkora paraszt a csávesz hogy pótkereken ül akkor már minek legyen ajtó.Már csak egy paraszt texture kéne a csávesznak :D -
Vlala #43006 Rémlik, mintha már kiadták volna. Az SLM-ről le is tölthető... talán... -
#43005 csá! Na hogy áltok a VFTS-el?
-
Vlala #43004 Az még hagyján, de ülésre nem telik, hogy a pótkeréken ül? Ja, mondjuk ajtó sem sok van a járgányon...
Ízirájder, öcsém! -
Erneszt #43002 LOL Csoro csávesz kitekerte a nakát LOL