46059
.
  • ALIENwoods
    Aug 10 fele megyek az Invictushoz, újságért ;D
    nem nem szedek semmi infót semmilyen új játékról, és ha valamit megtudok akkorsem mondom el nektek XDDD
  • mf8480
    KÖSZ.
  • zoolee
    2.2.1 ott 1
    2.3.0 ott 2 hsz kell.
  • Erneszt
    Szerintem az E.C.C -nél mert ott kell a hsz.
  • zoolee
    Meik oldalon???
    G.E.R. tech ?? vagy E.C.C Team ???

• mf8480
    Nekem mindkettönél 0 files van irva pedig még be is jelentkztem.?
  • zoolee
    Loál oda van írva.

Ha alapból be mész a letöltések közé 2 részre van választva a cumók.
    2.2.1 és 2.3.0. .
    Be mész abba a szekcióba amien patch -ed van és szeded a cuccokat.

Világos???
  • mf8480
    És azt honnan tudom hogy mék patch kell hozzá.???
  • 12346
    2.3.0.-ás peccs nélkül is kiélheted magad^^
    "begformoney"-t begépeled a garázsban, aztán megnyomod a csavarhúzós ikont, és lesz 100000 dellád. ezt ismételve természetesen több dellád lesz.
  • braien01
    Mindig a patchez megfeleő kocsit tegyél bele. Mert pl a 2.2.1-es patchez való kocsik nem mennek a 2.3.0-án.
  • braien01
    2.3.0 ás patchet le tudod tölteni a GOM-Team oldalrol, vagy pedig vagy pedig INNEN.
  • blackcalibra
    Mély tiszteletem minden fórumozónak. Végső lépésként fordulok hozzátok szakértőkhöz. Megvan a Street Legal RR. a 2.2.1 -es verzióban de szeretném feltenni hozzá a 2.3.0 -ás patc- et, de sehonnan sem tudom letölteni ( főleg a Calibra miatt kellene )de persze a többi "valós" autó is tuti lenne de ezeket sem tudom honnan lehetne letölteni. Ezért megkérlek titeket hogy segítsetek nekem ezekben a dolgokban. (van 1 Calibrám de annyi pénzem nincs rá hogy minden nap másik első lököst stb. rakjak rá, így viszont a gammában kiélhetném magam) :) Előre is köszönöm.
  • Erneszt
    G.E.R-Tech
  • zoolee
    Menny máááááá.
    Honnan va a felni???
  • Erneszt

• 12346
    most lesem csak mi van írva goméknál:c azért az ilyen buzinak őszintén kívánom, hogy szilánkosra törjön az arca, és ne tudjon kimenni szarni:/
  • Erneszt
    Jéé,arra jöttem rá hogy megy a GOM csak a Home page nem.Szóval itt egy link http://singh336.sc301.info/forums.php a GOM fórumáról és innen el lehet jutni akár hova csak a home pagera nem
  • Erneszt
    Kössz a segítséget már sikerült is átt csinálnom egy texture -t
  • ALIENwoods
    ha DDS akkor Photoshop-l, de kell Photoshophoz DDS plug-in amit guglival megtalálni
  • Erneszt
    Hogy lehet valaminek a Texture-ját átrajzolni?Ha valami programmal akkor mi annak a programnak a pontos neve?
  • ALIENwoods
    ami SL multiról hallottam azon Raxat ütyködik és év vége fele várható :P
  • huzolee
    biztos hallottatok már a slrr hez a multis modról .. nem tudja valaki hogy hogy kell megcsinálni? mert nem sokat értek belőle ahogy elolvasom a read me t..
    pls valaki segítsen
  • ALIENwoods
    össze ne szarjam magam :D
  • Vlala #43020
    Biztos ismét kalapálják...
  • zoolee
    Azt a büdös kurv@ mi a pöcs baja van annak a tetü gom nek már megint ???
  • 12346
    :D
  • SZilaJMaGGoT
    Na jah... Mintha dolgoznának is... XD
  • zoolee
    semmi csak vicc d0, nagyon ott van mikor a kocsiban teás kancsón ül és ott a hátán a vas villa.
    LÓÁL
  • Erneszt
    Végre megy a GOM!!!
  • Vlala #43013
    már bocs, de minek ebből a játékból sci-fit csinálni? A roma bőr és a vasvilla hogy jön össze? :]
    (Már nagyon elmentünk a témától, bocs)
  • zoolee
    Uhh... sry a sapek szalma mintás csak most nézem hogy el b@sztam valamit a materiálnál és most nincs kedven még 1 szer meg csinálni.

Ez ez a mondat így(Na ennek még vas villása is van, szalma kalap is,még a bőre is full roma)...) értelmes.
  • zoolee
    Loál...

(Na ennek még vas villása is van, szalma kalap is full roma bőrrel)...

• SZilaJMaGGoT
    Pontosan...
  • Erneszt
    Akkor mesh ha pl szalmakalapot akarnák rá tenni.De akkor csak textúr ha cigánnyra szinre befested a csáveszt a csáveszt.Így van nem?
  • SZilaJMaGGoT
    De az nem textúra hanem mesh/model... :S
  • Erneszt
    Azért ül kereken mert kitöröltem az ülés texturet és oda nyomtam alá egy pótkereket mert csak így látni hogy kitöri a nyakát és ha már akkora paraszt a csávesz hogy pótkereken ül akkor már minek legyen ajtó.Már csak egy paraszt texture kéne a csávesznak :D
  • Vlala #43006
    Rémlik, mintha már kiadták volna. Az SLM-ről le is tölthető... talán...
  • dmx
    csá! Na hogy áltok a VFTS-el?
  • Vlala #43004
    Az még hagyján, de ülésre nem telik, hogy a pótkeréken ül? Ja, mondjuk ajtó sem sok van a járgányon...

Ízirájder, öcsém!
  • Erneszt
    LOL Csoro csávesz kitekerte a nakát LOL