Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#confused>
csõtök szerintetek a 2.3.0 jobb vagy a 2.2.1 mi akülömbség?
3Error
<#wow2> nemá !<#hehe>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ombika
Vagy ellenkezo esetben ,mint verdamnal 235-os 10 col szeles felnire!! <#worship>

10 colra 235/35 😛

SZilaJMaGGoT
CRC-vel próbálkoztál?

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

" az inviktus alakít valamit " <#hehe> és mijen frajeran beköpte <#vigyor2>

ALIENwoods
nem mondtál újat az elmúlt 4 éven belül 😄

a vezetös része irgalmatlan szar... remélem az invictus az uj játékukkal azért alakit vmit...(ez is tetszik, de az irányitás nem jön be, és POFÁTLANUL SZAGGAT)

3Error
gátlónak hívják... <#eplus2><#hehe> teleszkóp a bringán van, de sztem ezt te tudod a legjobban.. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ez egy bug, hogy kirak a játékból, itt elvileg csak hibaüzenet lenne.

Vegyünk egy gumit, pl. 255/45 R17. Ez azt jelenti, hogy a gumi szélessége 255 mm, ennek 45%-a gumi magassága (ennek olyan túl sok jelentõsége esetünkben nincs), a belsõ átmérõje pedig 17 col (1 col = 25.4 mm)

A felninél, hogy bonyolultabb legyen, a szélességet nem mm-ben, hanem colban adják meg, tehát felninél ilyen jelölést találhatsz: 10x17 ET -20.
Itt az elsõ szám jelöli a szélességet, ami 10x25.4=254 mm (az egyszerûség kedvéért nyugodtan számolhatsz 25-tel is, nem lesz nagy a különbség), átmérõje pedig 17 col, tehát erre rámegy az elõzõ példa gumija. Általában a 10-es felnire rámegy a 245-ös és a 265-ös gumi is, de nagyobb különbséggel már rizikós próbálkozni.
Az Et -20 csak azt jelöli, hogy a felni felfogatási pontja milyen távolságban van a középvolnalától, tehát hogy menniyre "áll ki" a felni.
A lényeg, hogy az átmérõnek mindenképp egyeznie kell, a szélességben pedig általában 10-15 mm eltérés még megengedett.

streeter
Nem próbáltam a neont de az is olyan mint a kis helyzetjelzõk hogy állandóan világít. Úgyhogy fasza. Azoknak még értelmük is van így.

Nekem jó ez a futómû. 7.0-7.5-es rugókat szoktam használni meg a 6300-as teleszkópokat vagy mi 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

1 . bocss a tegnepiért.
2 . Neked nem szokott borulni ezzel e futómûvel ???

romet
Sziasztok!

ti a mercire fel birjátok a neont raki? mert nekem nem rakja fel!?

streeter
Na az elõzõ pirosból ez lett:

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Csabesz6
köszönöm a válaszokat<#worship>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

streeter
Nah erre vártam már mióta.

streeter
Én most arra rájöttem, hogy nem dob ki de mégis kiírja, hogy nemjó. Megfogod a gumit és ráhúzod a felnire és ha nem jön akkor kiadja a hangot meg az ablakot hogy kicsi vagy nagy. Próbáljátok ki ti is, nekem jó volt.

malter
A szélesités elég gáz lett,azon kivül fasza
kemszi2
azért thx
na midn 1😄

http://singh336.sc301.info/index.php

Megya a GOM.Csak ezzel a linek:http://singh336.sc301.info/index.php

kéne ez a játék, csak nemtom honnan szedhetném le...

Oda van írva monnyuk 9.0X15 ET 20 rim akkor arra rá megy a 215/50 r15 nézd meg a végüket azt hogy X15 + r 15 ha azok eggyeznek ekkor ha minden igaz jó a gumi azon kívül pedíg semmi meg külömböztetés nincs xal ki kett tapasztalni mejik mejikre jó.

kemszi2
gom továbbra sem megy senkinél?
Csabesz6
azt hogy meik felnire meik gumi valo(2.3.0.)azt hol látom?mer naon car hogy ha nem passzol akkor kidob a winfosba............ötlet?elöre is kösz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nagyon király!!!Már csak átt kéne konvertálni 2.2.1-be mert gondolom ez csak 2.3.0-ra van...

Na mind1!
A képek.

Nem volt elég az i6 is moci sõõt annak nem is volt ön indítója .De azzel a mocivel még szebb is.

Na bazmeg ez iggen.

Na meg a festhetõ felni.

És a full karbon beltér.

Amióta a game ki jött.
Nem tom mikor jött ki.
2002 november valahogy így.
És azóta ez az 1. 190 -es merci.
De amúgy über jó.

streeter
Milyen 3-4 évet? Készül vagy 3-4 hónapja.

Csabesz6
#42325 valaki?

Kellenek hozzászólások a fórumban.Ha a 2.2.1-hez akarsz letölteni akkor 10 hozzászólás,ha a 2.3.0-hoz akkor asszem 50 vagy lehet levitték húszra(ebben nem vagyok biztos).

AlieN911
Hali! Miért nem tudok letölteni E.C.C röl ? ( Message : Access denied (#930)
You're not allowed to do this. ) ezt irja ki, reggeltem , aktiváltam.. MI kell még ?? KÖszzi

Honda - The Power of Dreams

Na bazmeg erre kellte 3-4 évet várni ???

Többet tölt, de jobban megy a városban! Nálam 2.2.1-el diavetítõként szaggatott...

Romet: A Bigfoot külön autó, nagyritkán rá lehet akadni kereskedõknél.

Readme: "I don't recommend using the new parts with other vehicles, alot of altercations have been made to Bigfoot for them to work properly"

tehát Dexter nem ajánlja, hogy a bigfoot alkatrészeit más autóhoz használd fel, mert egy rakás módosítást kellett végeznie magán az autón is.

Kipróbáltam kis kerekekkel, beszakadt alatta az út. 😊

Csabesz6
köszi
és afelni+gumi problémára valami?

12346
2.3.0.-al én is úgy vettem észre, hogy többet teker, mikor a városba mennék. majdnem összejött az optimalizálás...:C visszatértem a 2.2.1.-re. annyival nem nyújt többet az új, hogy eröltessem. majd talán késõbb rálesek megin.

Vedd lejjebb a grafikát lehet úgy hamarabb betölti a kocsot a városba.

Csabesz6
sziasztok
lenne 2 kérdésem:1.honnan tudom meg hogy melyik felnire meik gumi való(mert már unom hogy mindig kidom a windowsba)
2.ha a karier módban ki akarok menni a városba akkor annyit tölt hogy az hihetetlen-------------ezért még csak a tesztpályán tudtam nyomni valami ötlet?
elöre is köszi

Szép!De a felni is más a kapota is más az ülések is másak benne Enyémben jobban meg van csinálva a leültetés,más a szpojler,más a szine.De nagyából ténnleg ugyan az😄

JAJA Jó de ha vissza nézek kb 2 - 3 ezer hsz -t Ott az enyim ami színre is ilyen.
Az inter cooler is ilyen és a felni is ilyen.

basta002
jaj de le vagyok én már maradva! na nem baj, kitartás srácok! 1 hónap és jövök!!

..::S::L::M::..

romet
nektek mien a Bigfoot? a felfüggesztésekhez kell egy külön autó?
mondjuk hogy pl. egy Hauler'S Duty 500 -al nm is mûködik mert én azzal próbáltam de nekem a mûhelybe meg az úton is pattog össze vissza!😊😞?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?????????

12346
az a garázsajtós kép fönt. de mind1, mer a linkeket anélkül is meg lehet találni... fõleg, hogy oda van írva nagy betûkkel: További oldalak ahonnan modok tölthetõk le a játékhoz:

1. az nem paccs, hanem peccs pászmek.
2. csak ezt dobd egy szûz sl-re, aztán menni fog.

AlieN911
Üdv all!! Szüz game van fenn!
A #36012 ben van sok patch de a link már nemjo! ugy rakjam fel a patchokat ahogy ott le van irva? 214-222 ig? és a 219R eseket utánna v. 218 után? THX

Honda - The Power of Dreams

bannaer ?????????????
12346
iLYen cuccokat a bannaer alatti 4 link nyomkodásával találhatsz.

Honnét szedtek ti ijen jó cuccokat???
Jógép?

Kössz!!!