46059
.
-
zoolee #43108 Ja be jön. -
Junkerboy #43107 valaki megnézné, h nála bejön-e az ecc team oldala? -
#43106 Ugye-ugye!!
Ezert nem valszoltam ennek a tagnak se aki itt kovetelozik,mert csak agressziven tudtam volna neki!! :P -
#43105 mostmár értem mért akattatok ki rajtam is:D -
#43103 Köszönöm a nagylekű segítséget!!! -
#43102 bemész a boltba,felül a menüben vmelyik gomb próbálgasd végig -
#43101 Köszönöm! És ha már benvan akkor hol találom meg a játékba? -
#43099 Sziasztok!
Köszönöm a segítséget! és még annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan lehet berakni a kocsikat a játékba? (amit netről töltöttem le) A banner-ban lévő G.E.R-Tech-ről szedtem le a kocsikat. (PL: Toyota Supra)
Előre is köszönöm! -
#43098 #42968 -
#43096 hát kocsikat eccerűen bemásolod a cars/racers (asszem de nem biztos)3 hete nem jácottam egyébként nah és akkor a hangcuccot pedig... ...ŐŐŐ... ...NINCS a gaméhoz ne migazán van hangcucc legalábbis én nem találtam. neon? van de azt csak kocsikall együtt tudod be rakni mert iylen univerzális neon van de eddig sztem senkinek se sikerült berakni!!!!! nah remélem segítettem -
#43095 Sziasztok!
Van egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban mert most telepítettem és nem tudom ezután mit is kell csinálni.
1. Hogyan lehet a játékba hangtechnikát a kocsiba?
2. Hogyan lehet kocsikat berakni a játékba?
3. Van e Neon a játékba? Ha igen akkor, h lehet a kocsira rakni?
Előre is nagyon köszönöm!!! -
#43094 Jó a lámpa. Próbálj csinálni ilyet csak fekete foncsorral.
-
#43093 Calira csináltam egy kristály lámpát, gondoltam megosztom veletek. [Lelkes kezdő]
-
Kgero1 #43092 nem!!
a sima sl-re most lett feltelepítve !!és még nem volt patchelve!
-
zoolee #43091 Ja fogod, rákattintassz arra, hogy csak a futómű legyen látható, aztán rá kattintassz fenn a csavarhúzóra, utánna a váltóra, és be állítod. -
#43090 teljesen szűz 2.2.1.-es sl-re akartad ráeröltetni a peccset? -
#43089 Nekem az lenne a kérdésem hogy meg valosítható, hogy a Ladán csak hátsó kerék hajtás legyen? -
Erneszt #43078 Ami kocsik itt ki vannak téve ne várd hogy mindegyik tuninghoz link van csatolva...Ami kocsit le lehet húzni az mind a fenti 4 linken megtalálod.A gom állítólag Augustusban új servert kap. -
#43073 Lehet hogy hülye vagyok, de 1-et irtam, most meg nem tok irni még 1-et:( -
Kgero1 #43072 hi
honnan tudom szedni a 2.3.0ás patchet mert E.C.C-n nem találtam !!
az orosz oldalon meg nem igazodok ki!
plz help -
#43071 THX:) -
#43070 a 2.2.1-eshez 1 hsz kell, a 2.3.0-áshoz meg 2 hsz kell a fórumban. -
Vlala #43069 Menj be a Forums /= International forums-Hungarian - ba, és írj egy pár sort. Mittomén, teljesen mindegy, mit írsz, csak ne egy-kétszavas legyen. Ezután már le tudsz tölteni. -
#43068 E.C.C Team oldalára regeltem, belépek, és a letöltéseket nem tudom meg nézni, mert ahoz nincs jogosultságom. Ilyenkor mi van? -
#43067 Jó van, én nem találtam. -
#43066 aj má faszom... mi a gecinek van fönt az a 4 link?? -
#43065 Jaja, pl. én láttam a Mercit azt honnan tudom le szedni? -
#43064 mit láttál?babakocsit? -
#43063 Pár kérdés: 1 GOM nem megy....átmenetlileg,elköltözött,megszünt?
2. Láttam pár baba verdát visszaolvasva...de sehol nem találom a letöltésüket...több "100" van amit nem találok -
-
#43061 SL film kapcsán story már van amiből legalább 10 perc tömör történetet lehet forgatni, és abba is lenne drift drag stb. persze SL is meg van hozzá babrálva hogy nekelljen levágogatni a képből és hasonlók (mindezt 221 alatt:)) -
#43060 Szó szerint. -
#43058 Ezt most hogy érted? :) -
#43057 Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget a 2.3.0 patch ügyben. Sikerült. Letöltöttem pár autót is. Cali, Lada, Trabi stb. Honnan lehet még letölteni?? -
#43056 Szerintem csapnivaló.
-
#43055 lál. szilaj! eddig aszontad nekem nem trendályos a drift, de most a tokijódrift miatt kéccer is az lesz xD
sejtem mekkora örömmel tölt el..:)) -
#43054 Belefogtam egy munkába :) (kitudja meddig van kedvem :D xal lehet hogy holnap azt mondom hogy elment a kedvem :) magy. felindulás volt :P ) de megalapozta a Tokyo Drift ezt a munkát és egy trailert készítettem (kicsi meg xar de hát nem baj :P ) megpróbálok egy történetet kreálni majd SLR ben lenyomni és összevágni stb.....szeretnék megcsinálni egy Tokyo Drift feelingű SLRes filmet :P mit szóltok hozzá? trailer : Trailer -
Erneszt #43053 Ezt a kocsit már le lehet tölteni valahonnan?
-
zoolee #43052 Mi az hogy ??? -
#43049 ok:)ne is gyere vissza:)