Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
10 colra 235/35 😛
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Vegyünk egy gumit, pl. 255/45 R17. Ez azt jelenti, hogy a gumi szélessége 255 mm, ennek 45%-a gumi magassága (ennek olyan túl sok jelentõsége esetünkben nincs), a belsõ átmérõje pedig 17 col (1 col = 25.4 mm)
A felninél, hogy bonyolultabb legyen, a szélességet nem mm-ben, hanem colban adják meg, tehát felninél ilyen jelölést találhatsz: 10x17 ET -20.
Itt az elsõ szám jelöli a szélességet, ami 10x25.4=254 mm (az egyszerûség kedvéért nyugodtan számolhatsz 25-tel is, nem lesz nagy a különbség), átmérõje pedig 17 col, tehát erre rámegy az elõzõ példa gumija. Általában a 10-es felnire rámegy a 245-ös és a 265-ös gumi is, de nagyobb különbséggel már rizikós próbálkozni.
Az Et -20 csak azt jelöli, hogy a felni felfogatási pontja milyen távolságban van a középvolnalától, tehát hogy menniyre "áll ki" a felni.
A lényeg, hogy az átmérõnek mindenképp egyeznie kell, a szélességben pedig általában 10-15 mm eltérés még megengedett.
Nekem jó ez a futómû. 7.0-7.5-es rugókat szoktam használni meg a 6300-as teleszkópokat vagy mi 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
2 . Neked nem szokott borulni ezzel e futómûvel ???
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A képek.
Nem volt elég az i6 is moci sõõt annak nem is volt ön indítója .De azzel a mocivel még szebb is.
Na bazmeg ez iggen.
Na meg a festhetõ felni.
És a full karbon beltér.
Nem tom mikor jött ki.
2002 november valahogy így.
És azóta ez az 1. 190 -es merci.
De amúgy über jó.
You're not allowed to do this. ) ezt irja ki, reggeltem , aktiváltam.. MI kell még ?? KÖszzi
Honda - The Power of Dreams
Romet: A Bigfoot külön autó, nagyritkán rá lehet akadni kereskedõknél.
Readme: "I don't recommend using the new parts with other vehicles, alot of altercations have been made to Bigfoot for them to work properly"
tehát Dexter nem ajánlja, hogy a bigfoot alkatrészeit más autóhoz használd fel, mert egy rakás módosítást kellett végeznie magán az autón is.
Kipróbáltam kis kerekekkel, beszakadt alatta az út. 😊
és afelni+gumi problémára valami?
lenne 2 kérdésem:1.honnan tudom meg hogy melyik felnire meik gumi való(mert már unom hogy mindig kidom a windowsba)
2.ha a karier módban ki akarok menni a városba akkor annyit tölt hogy az hihetetlen-------------ezért még csak a tesztpályán tudtam nyomni valami ötlet?
elöre is köszi
Az inter cooler is ilyen és a felni is ilyen.
..::S::L::M::..
mondjuk hogy pl. egy Hauler'S Duty 500 -al nm is mûködik mert én azzal próbáltam de nekem a mûhelybe meg az úton is pattog össze vissza!😊😞?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?????????
az a garázsajtós kép fönt. de mind1, mer a linkeket anélkül is meg lehet találni... fõleg, hogy oda van írva nagy betûkkel: További oldalak ahonnan modok tölthetõk le a játékhoz:
1. az nem paccs, hanem peccs pászmek.
2. csak ezt dobd egy szûz sl-re, aztán menni fog.
A #36012 ben van sok patch de a link már nemjo! ugy rakjam fel a patchokat ahogy ott le van irva? 214-222 ig? és a 219R eseket utánna v. 218 után? THX
Honda - The Power of Dreams