46059
.
-
#43153 Vagy ha vkinek +van és átküldi az is jó:) !!!! -
pizsti #43151 Hellosztok!Honnan toom letölteni a 2.3.0-át?mert a gom nem üzemel! -
#43150 kocsihozjár ha nem akko nem lehet
nissan 350hez van neon de kalapszar -
#43149 Sziasztok!
Végre sikerült megoldani a problémát. Reinstal utánná Invictus Live Update és G.O.M Team 2.3.0 Patch. Így sikerült megoldani. Most töltögetek kocsikat hozzá de még egyett sem raktam bele. Ha belerakom gondolom nemlesz gond. Ugye? (2.3.0-ás kocsikat szedek le a S.L.M Team oldaláról) És láttam a játékon belül a boltban ott ahol a belső tuningvan olyat, h audio, meg neon! ezeket bele lehet a kocsikba rakni? Ha igen akkor, hogy?
Előre is köszönöm! (És bocsánat ha nagy lámaságot kérdeztem!) -
#43148 back -
#43147 Hülye nem vok kattintottam az "ide" -re de vmi hibát írt ki!!
De most meg ha rákattintok akkor vmi buzi gyerekről hoz be vmi képet meztelenül!!
Szal télleg nem tom h mi van!!! -
#43146 Streeter oldalával mivan? Nemtudjátok? -
#43145 üdvözletem mindenkinek. sajnos a modderpackot nem kaptam meg még mindig, így a nyári modderkedésem elmarad... viszont felvettek egyetemre, méghozzá az Invictus városába, Debrecenbe megyek programtervező informatikusnak. hátha tanulok majd valamit a nagyoktól, és ha a gépem is ott lesz, akkor szabadidőmben majd beszállok a "gyártásba". minden jót, és bocs az offért. -
#43144 leginkább kattints az "ide'" feliratra esetleg-.- -
#43143 Köszi a válaszokat!!
Ma regeltem az SLM-re de nem tom aktiválni a fiókomat mert ezt írja ki:
extra file letöltés
Ez a link kívülről nem elérhető, az eléréséhez kattintson ide!
extra.hu
Szal ha vki tudja mi van akkor írjon már!!
-
#43142 nincs olyan, hogy "full mentés". azt a 4 klubot kb egy röpke délután alatt le lehet gyűrni. de enélkül is csinálhatsz akármilyen autót bármikor.
+ már mindenkinek van mindenféle mod a játékában, szal valszeg nem is lenne jó más mentése nálad. -
#43141 sajnos nem tom miregondolsz fuullmentés alatt -
#43140 Sziasztok
Egy olyan kérésem lenne hogy akinek van full mentése és hajlandó átküldeni nekem az legyen szives és írjon!!!
Előre is köszönöm!! -
#43139 el kell kesericcselek mert nincs fetn valoszinű h a gomon volt
a gertechen 2.3.0hoz nincs ecc-n nincs slmsincs
és a 2.3.0-s meg halottlink szal asse keresd már -
#43138 oks thx -
Vlala #43137 Ugyanúgy az is fenn van, Car dealers mod néven keresd :) -
#43136 vanaza mod amitől sokkal több kocsi lesz egyszerre a dealereknél
naazt vki imélben eltudná hajitani? -
#43135 ott a négy link ecc-n vagy slmen fentvan -
#43134 Igen a játékba még belép. Úgy vettem észre csak egynél csinálja a Peugeot 307-nél. De 2.2.1-es a Peugeot 307 és a játék verzió száma is Valaki tud linkelni egy 2.3.0-ás patchet? Google-ben sem találok.
Előre is köszönöm! -
Vlala #43133 A játékba még belép? Minden autónál ezt műveli, vagy csak egynél? Esetleg a verziószám nem kavar be? Bár akkor már az elején kilépne... -
#43132 Sziasztok!
Van egy problémám. Amikor sok kocsit rakok a játékba akkor nem lép be a kocsi boltba hanem kilép és semmit nem ír ki. Ez miért van?
Előre is köszönöm! -
#43131 nekem is jó -
Vlala #43130 Bocs, ez kissé off lesz: Böngésző ill. letöltésvezérlő-hiba is lehet. Nálam is jó, az FDM no perc alatt lehúzta (Explorert használok). Mentés másként-tel tényleg egy htm jön le, ez tulajdonképpen egy parancsikon, amivel ismét le lehetne húzni a fájlt... (rekurzív link... ilyet sem láttam még.) Simán rákattintva az "blokkolt előugró ablak ill. blokkolt fájlletöltés, természetesen az én biztonságom érdekében..." szöveg jelenik meg, ere kattintva és engedélyezve lazán leszedi.
Hogy on is legyek: Építettem magamnak egy kiszélesített, 817 lóerős Trabantot... A muscle rim-ekkel nagyon jól néz ki :) -
#43129 nekem jo a link nemtom nektekmérnem? -
#43127 nem basztatlak, megigérem XD
na jó, télleg nem;) -
#43126 nekem megy
de próbáld így:
http://www.users.atw.hu/gomi01/fix.zip -
SomebodyEra #43125 Bocsánat, ez 12346-nak ment, csak én hülye nem nyomtam Válasz gombot!Elnézést -
SomebodyEra #43124 Nekem még mindig nem megy! Ha sima Cél mentése másnéven akarom leszedni,akkor fix.htm-et akar menteni, hameg FlashGettel akkor meg egy 1 kb-s cuccot szed le,amit nem lehet kitömöríteni!Valaki segítsen:( -
#43123 Nah, remelem hianyoztam valakinek... :P Csak az a helyzet, h nem otthon vagyok es nem nagyon kovetem figyelemmel az sg-t... Szia alien, streeter, gomi, es a tobbiek, a sok kocsognek meg csak annyit uzenek, h ne csinaljanak divatot a driftbol mer aztan gomi basztatja a fejemet.. :P -
Vlala #43122 Ezt még én sem ismertem, próbálom is kijjebb... -
lavell #43121 Köszi! Az én művem. Készül tovább az S.L.M.-en van topic is róla -
#43120 pedig megy az;) azér itt a link ismét^^ -
zoolee #43119 Ehh nézd meg az E.C.C. -EN VAGY VÁRJ EGY KICSIT MÍG JÓ LESZ A GOM ÉS MÉG OTT IS NÉZD MEG. -
SomebodyEra #43118 Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan tudnám leszedni azt a patchfix-et, ami kijött nemrég a 2.3.0-hoz és többek közt eltünteti a ködöt is? Lentebb van egy link,de az már nem jó!
Köszi
üdv. -
#43115 jajo nem sértésnek szántam csak nem vágtam hogy mit nem tudsz a G.E.R Techen elolvasni hogy beirtad hogy ger tech
-
#43113 jah télleg:D sry^^ mer én még máshol láttam, és csak jóval később figyeltem fel rá, hogy ger-en is van. oszt ebből kiindulva csak az evo alternatív lelőhely keresés jutott el az agyamig^^ -
#43112 te hülye vagy?
sd456 jobbklikk célmentése másnéven probáld ki nekem is igy jött csak le -
Vlala #43111 Nagyon király a Trabi! (SLM) -
#43110 akkor meg ger-tech... -
#43109 Sziasztok!
Valaki tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a Mitsubishi Lancer Evolution VIII? A G.E.R-Tech oldalán találtam de onnan nem lehet letölteni.
Előre is köszönöm!