Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetõleg vesszetek össze rajta.

Gyakorlatilag mindig ott van valami, hol egy blokk, hol egy kerék, nem az a lényeg, milyen autóról van, hanem, hogy mit keres ott. Lehet, hogy ez az épületnek valami nullpontja lenne, és a játék az autó nullpontrja helyett ehhez viszonyít néhány alkatrészt? Mindenesetre nem zavar, sõt, jobb is, ha egy használtautó-telepen van némi alkatrész is.
Az SL3-ba használtalkatrész-kereskedõ (bontós) is kellene 😊

streeter
Ha megnézed azt a kurva MC-t akkor rajta van a sárvédõje.
Ha meg kivettem a buickot és utánna nem volt ilyen bug akkor csak azé lehet. Okos....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

maffioso
nan sok gamehez kell patch után uj crack

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
hogy? cod2 patch 1.2 teddfel és nem toldo singelben a warez verziot ha nincs 1.2es cracked ami hajoltommég nincs senkinek

Az hogy lenne a Buik -ból mikor az nem ilyen ill nem ilyen a röghárítólya hátul.

streeter
Most asszed akkora okos vagy és közbe mégse.

Az a Buick Riviérából van ami ott áll a másik sarokba. Nekem is volt. Kivettem a Buickot és már nem is volt 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

maffioso
törésmodell az mijen?és a 2.3.0hoz kell crack?

Na xal az egy Baxott NAGY BUG És az az MC egyik sárvédõje és löghárítója.

<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#gun>BUG

maffioso
nemlátod?az egy tárgy😄

Szép a Merci, de nem emiatt töltöttem fel. Az épület sarkánál az a bigyó micsoda lenne? A múltkor egy kerék volt ott...

maffioso
6os partjön minnyá és 10 van jipi😄

maffioso
de a teljes

Te valamit félreérthettél, nem a teljes game van meg Rapidshare-en. Vagy én értettem félre valamit?

Streeter: Csak nem hagytok pihenni... Még két "új" autó. 😊

12346
ok😊

maffioso
igenmár megtalátlam

12346
a peccset a fenti 4 oldalból asszem a ger kivételével mindegyiken megtalálod.

maffioso
kicsit bután fogja a kormányt nem?

maffioso
haggyadmá baz....jön rendesen csak mek aludni mer csak ésmajd holnap folytatom lada tuningal😛

12346
szvsz inkább az😊 nyomok kettõt, beírom a 3 jegyû cuccost és jön. lodge-on nyomok 80-at, aztán a popupok után, ha már 10x rányomtam a linkre, talán megindul, és ha mákom van, még félbe sem szakad. operával ráadásul még nem tudtam használni://

maffioso
jovan nemtuttam mennyi a mérete meg ha vki tud/akar inket adni akkor nyugodtan megteheti kösziiiiiii😄

maffioso
huh😄

malter
40mb szerinted?
Az egy patch.

A kék jeep a GOM befejezettje vagy csak a beta konvert ???

maffioso
a 2.3.0 az egy patch vagy egy tökful verzio?

maffioso
bazeg de nan szar igyhogy nekem cammog lefele timeg tolhatjátok 😄

streeter
Na csak hogy lássátok hogy nem vagyok teljesen leállva 😄

Akinek nem egyértelmû 😄
Átraktam a két verdát 2.3.0-ba. Holnap fel is dobom õket SLM-re még pár autó társaságába.

maffioso
adsz linket?rapidshare nem zavar

Azta a küllõs felni honnan ???
De a verda nagyon ott van.
Mint egy low rider gép.
A Merc verseny futómûve van benne ???

<#wow1><#worship><#gonosz1><#violent><#levele>

Ja és most nézem, honnan van a garázs ban a fa burkolat ???

malter
<#eljen>
romet
BOCS A NAGY KÉPEKÉRT!!!

romet
Na mien az új verdám?

Még a filelodge csak-csak, de a rapidshare...

12346
nyugoggyá má

Mi ez a kihalság ????<#nemtudom>

12346
talán dc. egyebet nem tok mondani.

ecc-n meg hanyagolhatnák azt a szánalom filelodge-ot. az aranyerem jön ki tõle..:/

maffioso
tud vki segiteni hogy honnan tom megszerezeni ??

malter
ö se gyenge
Ombika
Hehe koszi!!

10 col szeles amit linkeltel es 225-os gumi ha jolemlekszem,vhol mar ovlastam 😛

aha, az is szaggatott, de nem is tetszett amugy se

streeter
Ez se semmi azért. Nemtom hány col meg milyen gumi de.....

Kép1

G már nincs. A hexadecimális számrendszer karakterei: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F.

TLG.
Most jövök rá, hogy 2 hete 2.3.0 -ám van de még nem versenyeztem botokkal .
Amúgy jóvelük menni vagy elég gyengék ????

Ma elkeztem egy ojan Nissan_350Z-t csinálni amibe bele lehet építeni az összes motrot ami van a game-ba meg az oldalakon.Meg is csináltam.Amikor elndítottam a játékot ment minden vettem egy 350Z-t és néztem a motorokat hogy bele-e lehet rakni mindet.Mindet belelhet rakni egy kivételével az Einvagne_Duhe_Ishima_Focer.De ez a motor volt az utolsó amit beleírtam az RDB-be és azt gondoltam hogy lehet ezt motrot már nem lehet belerakni a játékba már.Pedig álítólag 16 cuccot lehet tenni egy kocsihoz abból 6 az ami a kocsihoz kell és egy a "gyárimotor".És ez összesen nekem 16 volt mert amiket le lehett tölteni meg ami van eredetileg a játékban így pont kitette a kocsinál a 16-ot.De aztán átírtam az RDB-t hogy az Einvagne_Duhe_Ishima_Focer az utolsó alõtti legyen és legyen az utolsó az MC_Prime_SuperDuty.Kipróbáltam a játékba és most az MC_Prime_SuperDuty nem ment mert az volt az utolsó.Mit tudok ijenkor tenni egy motort kiveszek belõle?Mer szentem mást nemtudok csinálni.Vagy lehet hogy a mainban kúrtam el valamit.Ott a sorok így vannak hogy: 7;8;9;A;B;C;D;E;F;G,ha van eggyáltalán G.Mit tudok ijenkor csinálni?

kössz
12346
nem tom mé van mindenki rázsibbadva a neonra, de elõferdül benne.

egy kérdés a street legalba van neon<#wow1>
SLM-en pályák a SLRR-hez?

kössz nekem a 2.3.0 van meg és kurvára teccik
12346
mind2nek megvan a maga elõnye/hátránya. szvsz teszteld le õket, aztán dönts.