Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyakorlatilag mindig ott van valami, hol egy blokk, hol egy kerék, nem az a lényeg, milyen autóról van, hanem, hogy mit keres ott. Lehet, hogy ez az épületnek valami nullpontja lenne, és a játék az autó nullpontrja helyett ehhez viszonyít néhány alkatrészt? Mindenesetre nem zavar, sõt, jobb is, ha egy használtautó-telepen van némi alkatrész is.
Az SL3-ba használtalkatrész-kereskedõ (bontós) is kellene 😊
Ha meg kivettem a buickot és utánna nem volt ilyen bug akkor csak azé lehet. Okos....
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"If in doubt, flat out!\"
Az a Buick Riviérából van ami ott áll a másik sarokba. Nekem is volt. Kivettem a Buickot és már nem is volt 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>BUG
Szép a Merci, de nem emiatt töltöttem fel. Az épület sarkánál az a bigyó micsoda lenne? A múltkor egy kerék volt ott...
Streeter: Csak nem hagytok pihenni... Még két "új" autó. 😊
Akinek nem egyértelmû 😄
Átraktam a két verdát 2.3.0-ba. Holnap fel is dobom õket SLM-re még pár autó társaságába.
De a verda nagyon ott van.
Mint egy low rider gép.
A Merc verseny futómûve van benne ???
Ja és most nézem, honnan van a garázs ban a fa burkolat ???
ecc-n meg hanyagolhatnák azt a szánalom filelodge-ot. az aranyerem jön ki tõle..:/
Most jövök rá, hogy 2 hete 2.3.0 -ám van de még nem versenyeztem botokkal .
Amúgy jóvelük menni vagy elég gyengék ????