Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet , hogy csak fantáziálok...
dddstudio.tk
Én csak azt nem értem, hogy ugye volt az a video a GameStar-ban még régen, amin lehetett látni a játékból is kis részleteket... akkor még szó se volt a megjelenésrõl, de ott mégis ugy látszott, mintha teljesen folyamatosan menne a játék... nem értem ... 😉 hogy is van ez ?
dddstudio.tk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Átmentem a kettes városba, kihívtam, ott egy ellenfelet, odaértem a célhoz, és nem nyertem meg a versenyt. Majd odaért az ellenfél is, de akkor meg nem vesztettem el, kb 10 percig köröztünk a nyíl körül mind a ketten, de se õ, sem pedig Én nem nyertem meg a versenyt. Olyan ideges lettem, hogy egybõl, nyomtam egy f12-õt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kozák T : A kiadó keresett meg bennünket egy komplett design-al, amely azonnal megnyerte a csapat tetszését."
Ez a legelsõ riportból van. Tehát szerintem az ötlet elég nagy részben a kiadóé (gondolom õk mondták, hogy legyen verseny, holott a GearHead-ben nem volt), bár a megvalósításban valószínûleg nagyobb szabadságot kapott az Invictus (ezért van benne fizika, törés, belsõ nézet).
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a játék egyre jobb lesz. A második patch nálam bevált, most már sokkal jobban fut a gépemen (Duron800+256MB+GF2GTS+Win98). Fagyás eddig sem volt, most sincs (szerencsére).
Üdv:
dav
Minden mentés elõtt be kell menni a CarLotba ,így nálam megmarad az autó ,másképp mindig ellopják.
Az még jobb ha minden elkészült autó után kimented ,és kilépsz a winbe majd szépen kiszeded az autót a mentések közül : SL/save/00*/ PlayerCar1 -tõl az összes 1-esel kezdõdõ fájl (értelemszerûen ha a harmadik autóról van szó akkor az összes 2-sel kezdõdõt). Amikor meg ellopják egyszerûen visszamásolod. (eladni és visszamásolni nem ér csak ha játszhatatlanul akad a játék 😊
Ha az AV lett volna a "tervezo" is, akkor csak egy szokasos, kulsonezetes, notoreses, nofizikas, arcade, csicsa grafikas bithalmazt kaptunk volna, 100fps-sel.
Nekem igy jobban tetszik. Lehet hogy meg most kicsit hasznalhatattlan, de szep, hosszu jovo all elotte.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ti is?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez nagyon szépen hangzik, kár, hogy nem igaz.
A kiadó (Activision Value) kérte fel az Invictust a játék elkészítésére, és az ötlet, a terv teljesen tõlük származik.
Üdv:
dav
Egy 1.4-es Tualatin + Gef3ÍTi200+256RAM és 10enakárhány FPS. Mondjuk az is igaz, hogy 5x gyorsabb, mint volt. 😊
De halad a dolog. Mostmár nekifekszek a játéknak, amx minden low-on lesz. 😊
Mondjuk az még negatívum, hogy amikor brutálisat ütközök, akkor megáll egy másdopercre, aztán szétmegy a kocsi. gondolom kiszámolja, hogy mwely alkatzrészek szakadjanka le és mennyire, mondjuk éppen ezért annyira nem gáz, mert az ütközés megtörtént. 😊 De gy picit fáj itt belül... 😊
Hajrá 3-as patch...
Mondjuk megnézném a konfigot, amelyikkel EZEKET a KÉPEKET készítették... 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Amugy ha jól látom mostmár nem lehet a folyó fenekén furikázni mint a peccsek alött 😊
2: Minden alkatrész, csak egyfajta motorhoz illik,és azok egymás után vannak. Azthiszem elõször a négyhengeres alkatrészek vannak, egészen addig, amíg nem aranyszínûek az alkatrészek.
3:tuning tipp van a streetlegal.fw.hu oldalon.
4:Nitroból nem elég palackot belerakni, hanem kell befecskendezõ is. Azthiszem az az utolsó elem a 4 hengeresek között. De a doboz alakút kell megvenni, nem pedig azt, amibõl ilyen kis csövek állnak ki.
5: supercharger beszerelése : légszûrõ le, csõ le, a fuel injectorból csõ a superhargerhez be, supercharger be, légcsõ be, nagyobb légszûrõ be, supercharger belt felrak.
Kicsit érdekesen írtam, de a fenti oldalon amit említettem megtalálod képekkel illusztrálva.

Mármint a játék lett kirra a patch2vel, de amugy is király volt. nomind1
mág igy is tép egy picit a városban, de nemérdekel! bebe 😄
www.napisajto.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Feldobtam ujra a game-t, hogy megnezzem mit javult. Az elso patch utan en mar leirtam a dolgot, de ezzel a masodik javitassal jo munkat vegeztek a fiuk. 800x600-ban medium beallitasok mellet mar egesz jatszhato es idaig nem fagyott le. Nem mondom lattam mar ennel szebb jatekot de azert alakul ez. Ha igy folytatjak a fejlesztok idovel jo kis jatek lehet belole.
ui.: Akinek gondja van a "Please insert the Street Legal disk" felirattal annak ajanlom figyelmebe a kovetkezo megoldast

Becsülöm a türelmed és a kitartásod...

Amint kiderult hogy "rossz" a patch#2, es jo lenne ha felraknak a jot az oldalukra, egy ora mulva mar lehetett tolteni a jot, 60k-val.
Az AV-nel meg mindig a "regi" van...
mikor lesz már #3 peccs???

, tényleg nem haragszom... 😊)
Na most mennem kell, majd este jövök.