Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Jött az "eredeti" meg sem moccant. - hagytam
jött a patch1, még mindig nem nagyon moccant. - hagytam
gépet újjítottam : itt már megmoccant, de sokat fagyott - hagytam
jött a patch 2 : játszom vele, de ha gond lett volna, akkor hagytam volna, egészen addig, amíg nem tudok vele játszani.
Így megkíméltem magam az idegeskedéstõl.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az meg kizárólag ONLINE játék... KÉSZ!
Gondolom láttátok már a HOMEPAGE-ét...
A LEGSZARABB AMIT AZ ELMÚLT 5 éveben játékkiadónál láttam!!!
Az Invictusnak a legszarabb, mert komoly presztizs bukas, ha az eredetileg kiadott jatekbol itelik meg a teljesitmenyuket. Ha Ok is 2-3 evet fejlesztgethettek volna, mint mas csapat, akkor vilagcsucs jatek, es kassza siker.
De ezt mar leirtam vagy tizszer...
EGY ILYEN PROGRAMOT NEM LEHET ÍGY SÜRGETNI, mert mire a peccsek kijavítják teljesen... 3-4hónap múlva, addigra az embernek már az összes pöcse tele lesz a játékkal... néha már most is teljesen tele van!
Nem egy embertõl hallottam tegnap és ma itt a fórumon, hogy VÉGLEG törölte a GAME-t, vagy hogy kidobta a PICSÁBA...
DE LEGALÁBB NEM SZÚRJÁK KI A SZEMÜNK ILYEN FOS VERZIÓKKAL ÉS ILYEN ÓRIÁSI BUG-okkal!!! NEM????
INVICTUS IS inkább dolgozott volna rajta még egy félévet KUSSBAN és csak utána lökte volna ki a HIBÁTLAN, TÖKÉLETES PROGIT!!! Nem????

SZAR A CAR LOT!!!
ELTÜNNEK BELÕLE RENDSZERESEN AZ AUTÓIM!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha nem tudod mi az, akkor dchun.hq.hu

- 650 Ft-ert vettem egy marek alkatreszt, es abbol legyartottam a Covox tipusu, 2 parhuzamos portra csatlakoztathato, sztereo hangkartyat😊)))))))
én a doom1-t elõször 300x200 ban szpíkerrel nyomtam végig, ja és persze szaggatott

Ha kell valakinek, meg van a Windows 1.0. 😊) 1,2 Mbyte😊)
:-))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem a régi idõkben igy nézett ki az inditó menüm:
1. Az a kedves aranyos DOS
2. Az a tetves Win95
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TV-n kifolyna a szemed!
Énis szivesen vennék amugy x-box -ot
ha tudnék rajta csetelni, mp3-at hallgatni, háromdéstudio maxolni, emg hasonlókat, de így sajna marad ez a gép 😊

Aki konzolon no(tt) fel, az betolja a CD-t, es nyomatja. Ennyi.
Ezekm "csak" a jatekosokrol szoltak!