Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fájlok:
http://sagvari00g.fw.hu/StreetLegalPatch_2_2.part01.rar
http://sagvari00g.fw.hu/StreetLegalPatch_2_2.part02.rar
.
.
.
http://sagvari00g.fw.hu/StreetLegalPatch_2_2.part25.rar
sl.sfv
Sok sikert a letöltéshez!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Live your life like it\'s your last day...

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A 4. városban találtam.

Szóval köszönöm!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
XP SP1-esem van memória: 256MB
Az igaz, hogy az egészet újratettem (mármint a játékot) de:
Beállítottam a lapozófájl méretét fix 1GB-ra. És azóta elég tûrhetõ lett a játék. Nem lép ki, szóval.
Úgyhogy kezdek is vele játszani!!! :)
Csak egy valami még nem igazán tetszik. Bill.rõl elég nehéz irányítani, mert egy kicsit balra megy, akkor egy picit jobbra nyomom, akkor meg megiint visdsza kell tekerni... Ez még egy kicsit zavar, de lehet, hogy meg lehet szokni.
Ja amúgy megvolt az elsõ jó élményem. Ugyanis frissen vásárolt járgányommal elragadott a hév, és felugrattam egy kis dobra. Levállt valami, de a kocsi tovább gurult majd leállt. Indítoztam, de csak kaparás volt a válasz.
Bevontattam a kocsimûhelbye és megtaláltam a hibát: nem volt olajteknõ. Gyorsan vettem egyet és már húztam is!
Ez volt az elsõ, hogy törés után sikerült hipp-hopp összerakni.
az 1.0-ban volt, hogy egy totalCARt raktam össze, de az már régen volt.
Szóval nagyon alakul a játék...
Már egész jó. 1-2 patch aztán tényleg fps is jobb lesz... hajrá!
az 1.22-vel ilyesmire csak holnapután lesz lehetõségem, mert mostmár tényleg megyek alukálni :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van rá valami gyógymóüd vagy ilysemi?
Eddig nem volt és azóta nem volt újabb software, driver egyéb telepítésem... :(
-Van egy új "légbeömlõ" a V8-asokhoz, egy olyan kúl 3 lyukas, ajtókkal :) Ami a poén, hogy ezzel 933 lóerõs lesz a legjobb esetben a verda. Stallion-nal 1.527-et gyorsultam - hogy errõl miért nincs kép - olvass tovább...
-A Car Lot immár okés, mentésbõl visszatöltésnél megmaradnak az autók.
-A bal elsõ kerék gond továbbra is fentáll a Badge-nál és a Stallion-nél. Külön öröm, hogy ezúttal már a jobb-hátsó / bal-elsõ és jobb-elsõ / bal-hátsó lett a visszatöltéskor a kerékfelcserlés menete...
-Sajnos továbbra is fentáll, hogy ha a X-helyrõl betöltök, majd késõbb ugyanide próbálok menteni, lefagy a game... Na ezért nincs kép :(
Mára részemrõl ennyi, megyek aludni :))
Egyszer beakadtam az ellen és a yard közé és az levett vagy 10x 50 dollcsira :)
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Kikapcsoltam a vezetési segítséget, és IRGALMATLANUL SZÓRAKOZTATÓ így vezetni, jah és még valami, valaki meg tudná magyarázni nekem ezt:

A kocsi egy-az-egyben ugyan az, mint az elöbb, a gyorsítás módja is, egyszóval csak a patch tehetett valamit...