Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes kocsi összkerékmeghajtású.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na álljunk meg, a Coyot 4WD?!?!? Na banyek, én meg teljesen benne voltam, hogy hátsókerekes, azért nem is szórakoztam vele sokat...
A gond az, hogy ha az elvet veszem figyelembe, akkor az élvezet 100%-os, viszont folyton anyagi gondokkal küzdõk (ezt játszogattam az elején az Axis-al), ha viszont nyerni akarsz, és nem vért izzadva, úgy, hogy a verseny végén anyagilag is jobban állj, na akkor jönnek a trükkök, mint a Turbós Ninja 😊))
14.5ös superchargerrel mindkettõ. Mivel a Coyot 4WD-s nem nagyon pörög ki. A Zedre rámegy a 19"os kerék, szal az is tapad.
A Ninja-val röhögve versenyeztem 4-et, és ezek után is csak a gumik, a fékek és a motorblok volt 50% közelében, meg persze a kaszni orra, de legalább nem hagytam el 😊
Nem véletlen, hogy a Sunset esetében Turbó volt a választás, mivel a SuperCharger egyszerûen nem volt elég tápos a feladathoz. A Ninja-nál a Supercharger jobb lett volna (meg ugye az összes 4 hengeresnél), de ezzel csak kipörgött, és jottányit sem gyorsult (Ninja turbóval: 4.455, Ninja Supercharger-el: 7.849).
A Zed kimaradt nálam, annyira beleszerettem a Kurumma-ba, hogy mással nem is foglalkoztam 😊)
Amúgy a fõ baj, hogy a városban nem lehet aféle jó kis NFS-es "cirkálásokat" lenyomni, mert ilyenekre pl. a Kurumma vagy a Stallion lenne az ász, már csupán az élvezet miatt (sokkal jobban észben kell lenni, aprólékosan figyelni a gázra, stb.). De itt versenyezni kell, ahoz meg olyan autó kell, amit jól lehet kontrolálni - mint a Ninja vagy a Sunset.
béefgé: A finomhangolás szerintem is jöhetne, csak ne túl aprólékosan, mert attól a falnak tudok menni, nincs nekem ahoz türelmem 😊
I-NOVA: A V10-eskkel mi van? Bár bevallom én sem figyeltem, hogy mi van hozzájuk 😊
Coyot, Zed, Sunset, Yotta. Gyorsulni szoktam, ezek meg jók erre. Úgy vettem észre, a Supercharger jobban gyorsul mint a turbó. Vélemények?
Ezzel a módszerrel én a második városrész elején is nagyszerûen elvoltam, aztán összejöt a pénz a Kurumma-ra, és azzal meg simán le lehet gyorsulni bárkit abban a régióban.
PS.: Aranyáron (ugye 3.20Ft+fa/Perc) most töltöm le másodszor a 2.2-es patchet, mivel elsõre hibásan sikerült - valszeg a sok szakadás miatt

A harmadik városrészben szvsz ez a legjobb kocsi, próbáltam a Badgert és a Stallion-t is, de azok nem nyerõk, hiába erõsebb a V8-as motorjuk, gyorsulás terén rosszabbak, mivel folyamatosan kipörög a kerék, még 20"/375mm-es gumiknál is. A Sunset meg ugye összkerékmeghajtású, vagyis a városban is használható, mert még kanyarodni is lehet 😊))
CybearBoy: Én csak az elsõ városrészben voltam, ott be lehetett menni, úgy, ahogy mondtam.
HUmmer: Próbáld meg visszavenni a látótávolságot és a textúranagyságot. Nálam is csak 256MB RAM van, és a városban folyamatosan töltöget...
Jutalomból itt az eddigi legjobb verdám 😊))

Live your life like it\'s your last day...
Abit BD7II
Intel 2.0 Ghz
256 DDR
Asus V7700 64mb
De az utóbbi idõben az SG fórumban az új logóknál van egy 7kb-os limit, ezt nem lehet túllépni, az én logóm kb. 18 kb. Vagyis egy ilyen, összetettebb logót ma már nem lehet felrakni.
CybearBoy: Ugyanúgy, ahogy a saját garázsodba visszamész: elötte megállsz.
A különbség annyi, hogy itt nem egy füzetbõl nézegeted a dolgokat, hanem ki vannak "rakva" a polcokra. Ám igazság szerint sem árban, sem egyéb téren nem nyújt többet, mint a sima Catalog, tehát csak egy szép szinfolt, semmi több 😊
Az 1. pályán találtam vmi tuning boltot, meg valami Barney car make-upot, de hiába álltam a brlyáratukhoz, nem történt semmi. Ezekkel lehet vhogx vmit kezdeni?
Nektek amúgy nem szokott elmenni a hang játék közben? Mert amióta felraktam az új patchet, nekem sajna elég gyakran csinálja. 😞 Amúgy tényleg sokat javult a játék.
Az is megjavult, hogy egy erõsebb -vagy akár gyengébb- kocsival el lehet indulni/haladni úgy, hogy nem pörgi szét magát a kerék, miközben nem halad semmit.
Abit ST6+TuaCel 1,4@1,6
Xerox 512 PC133 SD
Abit GF3 Ti200
a játék kezd úgy kinézni, mint amilyennek legelõször kellett volna.
A sebesség is rendben van. Néha ugyan ki-ki lépeget a desktopra, de hát ez van.
És, már kezdegetnekjók lenni az ellenfelek, igaz ugyan, hogy egy Sunset-tel le lehet nyomni még a V10-eseket is, de ha megvárom míg el tudnak indulni a bénák, akkor már kell egy kicsit igyekeznem.
Abit ST6+TuaCel 1,4@1,6
Xerox 512 PC133 SD
Abit GF3 Ti200
Tényleg mégsokkal jobb lett a 2.2tõl. Csak az nem tetszik hogy a kocsik eléggé kiegyensúlyozatlanok. Árban nem lennének messze egymástól, de egy Ninjával vagy Removal esélyed sincs egy Coyot ellen. Amúgy nagyon zsír!
Egy 2.2-es crcakelt exe kellene. 😞 😊
Szépen javulgat a cucc. A 2.2-es még nem csurgott le, de nagyon kiváncsi vagyok..
.
No mind1, így jártam...
Kázmér: Az már tényleg fanatizmus 😊)
Bár igaz, én is nekiálltam 700MB-os ISO-t leszedni 64k-val - hát jópár északám ráment 😊))
Nagy nehezen összejön a pénz, sõt, még pluszba annyi, hogy a supercharger felkerülhesssen, és a 19"-esek körbe meglegyenek, erre kiveszem a bal elsõt, és hoppá, nem lehet visszarakni. Mondom oké, kiszerelem a motort, és átrakom egy Stallion-ba. Háhá... Dehogy rakom, mert ott sem lehet felrakni a bal elsõ kereket...