Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltök + verdákat felrakom ahogy kell, de nem jelennek meg a játékban mintha benne se lennének... PLZ HELP VALAKII!!!!!
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
brra IS fennáll a carmaval kapcsban: a + autok miért nem jelennek meg a jatekban???
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
2.
legalabb lanban lehetne egymas ellen jatszani, akkor mar lenne egy kis kihivas.. elvezet.. orom.. duh.. sikerelmeny..
ezek hianyaban telleg nem tul erdekfeszito tul sokaig egy jatek..
belegondolva az ut (a masik jatek amit imadok) azert elvezetes meg mindig 98 ota, mert mindig uj es uj emberek ellen lehet jatszani.. ha nem is magyarorszagon (kicsi kis orszag ez alig van player) de kulfoldon mindenkepp, persze ehez mar egy 56 os modem keves..
sztem van meg fejlesztenivalo ezen a sl en, nem kene beb@szni a fiokba a projektet felkeszen..
LacX

Azért remélem a következõ játékuk jobban sikerül.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De elolvashatod a teljes riportot itt: StreetLegal Catalog
THX
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor hogy feldobjam a témát:
Mikor lesz már patch, türelmetlen vagyok!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
0,1 alatt volt 60MPH-n:-))
Nem is tudtami irányítani:-))
Nagyon buli:-)
Toya: A Hardwired-nek is elkuldtem! Lehet publikalni mindenhol! Eleve ugy "kertem" a valaszokat, hogy nagyobb jatek site-okon fog meg jelenni. Ezert kellett atgondolni a valszokat.
Továbbküldjem a Hardwired-re is vagy nekik is elküldted ?
Megtennéd nekem, hogy megadod Tamás email címét vagy megtudod nekem, hogy publikálható-e angolul is az interjú ?
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
De ha a turbós cuccot rakom rá, akkor erõsebb. Csak a superchargerrel sux. :-(

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Télleg ez engem is érdekel... Mondjon már vki egy ilyen oldalt!! Autok, skinek... Nem ártana nekem se..
Egyébként köcce a tippet, fent van a mind a 3 pecs. MEGY MINT A KISANGYAL!

Talán a devkit már benne lesz...
Próbáld meg Winbe feljebb venni a virtuális memóriát, vagy vegyél egy új modult bele. (Ez a drágábbik megoldás. 😊)
Tudja valaki,hogy a 3. patch hogyáll,és mi lessz benne????
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
2.: Nem az a lényeg, hogy eredeti e a windowsod, hanem hogy akkor telepítik a másolásvédelmi eljárásukat, amikor akarják, és ezt szerzõdésbe foglalva elfogadtátok. Nem fognak egyesével minden gépet megnézni, és elolvasni minden dokumentumot, de joguk az van rá.
Amúgy a microsoftos webtárhelyeknél pl a szerzõdésben benne van, hogy minden oda feltett anyag jogáról lemondasz, azontúl a microsoft tulajdona. Kedves üzletpolitika.
A racerhez (www.racer.nl) is van delorian.
Úgy tudom az bug...
Mondjuk nekem volt olyan, hogy ráment, aztán leszedtem és utána meg nem tudtam visszarakni...
Arra már nem emléxem, hogy a legújabb patch után-e...