Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bfg900
Nemtom mit bénáztok, én simán vettem a 4. pályán egy Vipert és még maradt is vagy 30k. 😊
Jah! a Carmageddon TDR 2000...
Letöltök + verdákat felrakom ahogy kell, de nem jelennek meg a játékban mintha benne se lennének... PLZ HELP VALAKII!!!!!

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Alexease
Mi az a carma (Carmagedon??) es hol nem jelennek meg az autok?
Hat tudjatok nekem már maga az elég hogy kocsit épithetek... ugyanis nagy gearhead garages voltam, de mindig hiányoltam azt hogy vezetni lehessen a kocsikat... DE most!!! A kérdésem tová
brra IS fennáll a carmaval kapcsban: a + autok miért nem jelennek meg a jatekban???

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

LacX
Sajnos szerintem is csalás nelkul jatszhatatlan, vegigszenveded az egeszet, es mire van egy jo kocsid mar csak egy ember ellen nyomulhatsz, mintha a tobi jatekos akiket legyoztel elkolotozott volna egy masik bolygora..
2.
legalabb lanban lehetne egymas ellen jatszani, akkor mar lenne egy kis kihivas.. elvezet.. orom.. duh.. sikerelmeny..
ezek hianyaban telleg nem tul erdekfeszito tul sokaig egy jatek..
belegondolva az ut (a masik jatek amit imadok) azert elvezetes meg mindig 98 ota, mert mindig uj es uj emberek ellen lehet jatszani.. ha nem is magyarorszagon (kicsi kis orszag ez alig van player) de kulfoldon mindenkepp, persze ehez mar egy 56 os modem keves..
sztem van meg fejlesztenivalo ezen a sl en, nem kene beb@szni a fiokba a projektet felkeszen..
LacX
Csacsi
Vazzeg, sajnos az ellenfelek mesterséges inteligenciájáról semmi nem derült ki. Remélem azt is javítják, mert ha nem....akkor sajnos az Én véleményem szerint ez a játék igencsak felejtõs lesz.

Azért remélem a következõ játékuk jobban sikerül.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alexease
A DOC file-t az "ujsagok"-nak kuldtem szet.
De elolvashatod a teljes riportot itt: StreetLegal Catalog
Amugy köcce, a dtdnitshadet ismerem, a lod3drol meg nem tok letölteni... Ha mar itt tartunk... Miért nem jelennek meg a jatekban a felrakott kocsik??? Nadon érdekelne....

PECSET AKARUNK! PECSET AKARUNK! 😄 Télleg mikor lesz egyebkent? Vki elküldené a mailemre azt a Doc filét??? Érdekelne engem isss....
THX

M@TriX
Naná persze! kösz. 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Végre érdemi információk, juhú.
Akkor hogy feldobjam a témát:
Mikor lesz már patch, türelmetlen vagyok!

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

bfg900
Meg kell hagyni, fényévekkel értelmesebb interjú volt 😊
Alexease
Ha csak elolvasni kell, akkor az oldalamon dfent van.
bfg900
Nincs esetleg valakinek már feltötlve?
bfg900
Navazzeg, nem megy a mailszerverem 😊
Alexease
Persze. Elkuldtem.
Alexease
Azert kuldtem, hogy ki tudd tenni az oldalra ha akarod.
bfg900
Kérhetném énis a [email protected] -ra? 😊
M@TriX
Kösz megjött, mondjuk elfelejtettem mondani, hogy aztán elolvastam az oldalaladon az egészet, de jó, hogy így is megvan... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lacika22: Nekem a teljesítményben is 300000 LE:-))
0,1 alatt volt 60MPH-n:-))
Nem is tudtami irányítani:-))
Nagyon buli:-)
Alexease
Matrix: Elkuldtem megegyszer.
Toya: A Hardwired-nek is elkuldtem! Lehet publikalni mindenhol! Eleve ugy "kertem" a valaszokat, hogy nagyobb jatek site-okon fog meg jelenni. Ezert kellett atgondolni a valszokat.
Alexease hozzám megjött.
Továbbküldjem a Hardwired-re is vagy nekik is elküldted ?
Megtennéd nekem, hogy megadod Tamás email címét vagy megtudod nekem, hogy publikálható-e angolul is az interjú ?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

M@TriX
én még speciel nem látom a ládácskámba. Ha megtennéd akkor átdobhatnád: [email protected]

Alexease
Matrix, Toya!!!
Megerkeztek a valaszok az Invictus-tol. Atkuldtem a DOC file-t e-mail-en.
Alexease: Na igen, úgy kellene lennie, de mégsem úgy történt. :-(
De ha a turbós cuccot rakom rá, akkor erõsebb. Csak a superchargerrel sux. :-(

Alexease
En ilyet meg nem lattam. Nekem mindig erossebb lett.
Ehh. Aki tud, az nekem is segítsen már plíz. Már írtam a "problémámat", de mégcsak válaszra sem méltatott senki. Tehát az a gondom, hogy felteszem a superchargert, meg mindent, amit a www.jatekhirek.hu/streetlegal oldaon olvastam róla, és mégis gyengébb lesz a kocsi, nem erõsebb. Ötlet?

JohnnySmith
Cifu maradjunk annyiban hogy te abba be se férnél 😊 Tegyük fel hogy még is akkor meg a lábaid a szádba lognának

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hé vki carmageddon 2000 röl hadovált???
Télleg ez engem is érdekel... Mondjon már vki egy ilyen oldalt!! Autok, skinek... Nem ártana nekem se..
Egyébként köcce a tippet, fent van a mind a 3 pecs. MEGY MINT A KISANGYAL!

I.C.ram
Koli+Matrix hubokon keresgélj
M@TriX
rakd fel az 1.22-est is majd szedd le a már általam ezen az oldalon említett linkrõl a crcakelt exe-t...

M@TriX
Elméletileg a héten készen van, aztán teszt idõszak az Activisionnál...
Talán a devkit már benne lesz...

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/

M@TriX
Szerintem ez a memóriára, azaz annak hiányára vezethetõ vissza. 😞
Próbáld meg Winbe feljebb venni a virtuális memóriát, vagy vegyél egy új modult bele. (Ez a drágábbik megoldás. 😊)

M@TriX
nincs, csak ha a 4. városrészben átevickélsz egy úttorlaszon akkor lehet elteperni arra. Legalábbis ezt mondták. 😊 Én még nem jutottam el odáig. 😊

BaziJoe
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy a 3. patch hogyáll,és mi lessz benne????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Próbáld meg azt hogy amikor már teljesen kipörögb a motor akkor egy pillanatra elengeded a gázt.Nekem bejött.

VAn váltó a motorban? 😊
bfg900
LEgjobb tudomásom szerint nincs rejtett város. Ezt honnan vetted? 😊
M@TriX
Talán még iTT fennt van... (1.22-es crackelt exe)

Shongi
semmi nyomass rá egy no-cd-t

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

[NST]Cifu
Engem fõleg az utóbbi (letöltési hely) érdekelne 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
Kezd erõsen elterelõdni a topic témája, beszélnénk inkább a 3. patch által okozott óriási sebességnövekedésrõl, featurehalomról, javulásról és a devkites kocsik letöltési helyeirõl, na kérem.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
1.: Nem jelent meg XP service pack 2, ha megjelenik, és 1 nap múlva a windows verziód is az, lehet gondolkodni.
2.: Nem az a lényeg, hogy eredeti e a windowsod, hanem hogy akkor telepítik a másolásvédelmi eljárásukat, amikor akarják, és ezt szerzõdésbe foglalva elfogadtátok. Nem fognak egyesével minden gépet megnézni, és elolvasni minden dokumentumot, de joguk az van rá.

Amúgy a microsoftos webtárhelyeknél pl a szerzõdésben benne van, hogy minden oda feltett anyag jogáról lemondasz, azontúl a microsoft tulajdona. Kedves üzletpolitika.

A racerhez (www.racer.nl) is van delorian.

M@TriX
Valami rémlik, hogy arról volt szó
Úgy tudom az bug...
Mondjuk nekem volt olyan, hogy ráment, aztán leszedtem és utána meg nem tudtam visszarakni...
Arra már nem emléxem, hogy a legújabb patch után-e...

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/

M@TriX
😊))))

Oldern the 1st
ja nem, az nem is az a játék, sorry 😊)))

Oldern the 1st
szerintem király játék lesz... hiányzik már a rombolás a pc-seknek (nem az rts-fps rombolást mondom mert az kicsit más(szar😊 élmény 😊)

segítsetek nekem