Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Pedig tényleg megérdemelné...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
....................................................................................................
....................................................................................................
itttarrget="_blank">
Pl. az Audi A3-om nekem cseppet sem tetszik, de erre még én se tudnék nemet mondani 😛

PS.: bocs a méret miatt 😊
. Pár kocsit szívesen látnék viszont, fõleg az elsõ részbõl.Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Jut eszembe, devkitet akarok.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Köszi a választ egyébként, csak gondoltam rákérdezek mik az állapotok 😊
Azt mondta, nehany nap. Semmi ideje, folyamatosan targyal plusz a patch-t keszitik elo. Plusz, eleg sok kerdest kuldtem, es van kozte egy-ket hosszu, "nehez". Es van kozte egy-ket trukkos is😊) Na, ezert szolt vissza, hogy at kell ragnia magat rajta, nehogy "elszolja magat" - pl. kovetkezo jatek, kiado = jogi problemak.

Azért ez még mindig a street legal topic, úgyhogy ehhez kapcsolódóan: Miért nincs még patch#3? 😊
A WinUpdatekkel csínján, mindjárt összeszedek 2 linket, amin rágódhattok, és többet nem fogtok service packet telepíteni...
amugy nekem az a véleményem, azok tehetnek a sok balesetrol akik bizonytalankodnak állandoan, aki tudja mit akar és hogyan, az legritkábban okoz balesetet.. es az fuggetlen hogy suzukiban nem torod ossze magad van vmi csodaautoban..
persze én is szivesebben vezettem az uj opel astrat, kenyelmesebb mint suzi, csak éppen kisse dragabb is..
amugy hogy kedvenc kocsirol szo essen, nekem nem a suzi az mielott azt hinned..
az en kedvencem egy kis kék folszvágen sirokkó..
nagyon szép, ha megtudom szerezni rakok majd rola fel képet 😊
Arra is erzekeny. Nalam, ha az AGP memoriat a BIOSban alapban hagyom, akkor csinal ilyet.
Mondjuk a patchek ota nem teszteltem, de legeloszir 2 napig csak a menut lattam amig rajottem.
1: Miért van az, hogy megveszem a verdát, rárakom a Superchargert, rá az ékszíjat, és kevesebb lesz a lóerõ, mint alapból volt. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy a "Játékhírek" oldalon van leírva. Másik. Ráraktam a Nitro-kitet, hátra két palackot, és mégsincs nitrom. Gondolom, ti tudjátok a megoldást.
Elõre is thnx a segítséget.
off:
Van egy rossz hírem számodra. Le kell túrnod az XP-det, és elõbb 98-at feltolni. Mivel õ csak "C" particióra akar felmenni. Utána rakod fel az XP-t. Én spec úgy szoktam, hogy csinálok egy 3 Gigás "C" particiót 98-nak (FAT32), és egy 5 Gigásat XP-nek (NTFS). Na meg persze ezen kívül még másik 6 partició. :-))
Off vége
Rar 3.0-val van, lehet hogy az a gond.
Elkuldom e-mail-ben. 171 kbyte.
v.ki küldje el nekem mailba. [email protected]
elöre is kössz.