Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I-NoVa
Én 19" legszélesebb kerekekkel használom, a középsõ motorral, supercharger nélkül. 2.5 másodperces kocsi, és vezethetõ rendesen.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

de sajnos nem találom
köffi a segítséget
hen-tes
te vagy a király
télleg az a legjobb kocsi
és nagyon állatúl néz ki 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ezt vágom... de azért köcce! De azért sportosabb verdát is lehet csinálni vele... pl megultetni...

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

nem lehet vmi script modositással rendbehozni ezt a kanyarodás dolgot??? Mert a kedvenc autom, de csalodtam...

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

A pecsekhez szükséged lesz egy exe fájlra! Valaki ezt a fájl már belinkelte valahol lejjeb!! Keresd meg és szedd le... Aztán rakd fel a gémet, utánna az 1es, majd a 2es és 2.2es pecset. aztán az exet ird felül müködnie kell, nekem is igy van....

Guszty
Nekem ugyanez a problémám volt! Én felraktam egy régebbi detonátort (23.11), azzal mûködik minden, csak néha a Windows egyszerûen átkapcsol 640x480x4-be, és kiír valami hibát, csak újraindítással mûködik újra! De legalább a játék mûködik perfectül! Ja, a Battlefield se megy ezzel a driverrel!
I-NoVa
Megy az akkor is, ha 933 lÓerõs állat, de a gázra nem nagyon érdemes rálépni, mert ha az eleje nem tapad le rendesen, akkor az nem fog kanyarodni. A 700 lóerõs kurummámmal is ez a gond, és a scriptmodos remommal is (V6, hátsókerékmeghajtás). Finom gázzal használható.
A badge még egy okot ad a butításra, ha nagy gázt adok + nitrózok, szóvel kemén yen gyorsulok, elhajlik a hátsó tengely, a kerék ovális pályán mozog, az úttartása csökken, emellett a látvány sem lesz utolsó, ahogy lassa haladva fel-le jár.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Léccci segítsen már valaki nemtudom felrakni a peccseket mer rippelt verzióm van please help me
Na ne mán, hogy csak akkor megy a badge ha le van butûtitva!! Akkor minek a tuning????

I-NoVa
Nálam is, bár most le van építve, 400 lóerõ, 19" kerekek mindenhol, ha nem nyomom a gázt, kanyarodik is.

hat jah
ez a problema... cerintem mindjart jelentem ezt a bugot!!! Köce, azt hittem már én vok a béna hogy nem birom összerakni...

DX9! Dehogynem! Mindenféleképp kell, csak nem mind1 hogy milyen....!!!!! Havernál pedig nincs gond a 8500LE sel.

Viszont egy kérdés:Badgem van, és irányithatatlan! van vmi trükk???

cseva lécci mond meg h hogyan tetted föl a pecseket mer nekem 1 se sikerül
[NST]Cifu
Radeon 8500-on nálam csak a motorházfestése 'kenõdik' el, egyébként rendben festzhetõ...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Az Indeo csak a filmekhez kell az elejen.
Ilyen kilepeseket Memoria vagy PageFile miatt szokott csinalni. Erdemes 512Mbyte-1Gbyte Windows PageFile-t beallitani. Sokaknak megszunt a kilepegetes.
Jujj! az nadon rossz ötlet lenne... Szívinfarktust kapnék a számlától!!!!

LacX
Akkor Küld inkabb a baratnod vasarolgatni
HEELPP!! Egy Badge-t akarok összerakni, de amikor vásárolgatok egyfolytában kifagy a gém!!!
MI a F**K? Segitsetek PLZ!

Hat nem tom nekem sebességgel sincs bajom....
Hál isten. De a 98-tol már irtozom...
Bocs azoknak akik még azt használják!!! 😊)

[NST]Cifu
Valószinüleg a RIP-es verzió van meg neked, ahoz kell egy plusz kis patch...

M@TriX
ha csak ezt írtad volna, akkor egybõl azt mondom indeo. Most csak azt írtad, hogy feketélik.
Jah. Az intrót, vagy logóvideókat látod, mert ha igen, akkor az indeo drivered rendben van máshol kell kereseni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem könyvtár, hanem egy file.
Ilyen hibával még nem találkoztam.
Megpróbáltad újra rakni, nem próbáltál cheatet, letöltött elmentést?...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Azt már megszoktam, de mit tudsz? Dátum, esetleg URL? 😄

Ol4h c164ny: A könyvtár létezik (...StreetLegal/save/temp/PlayerCar0)?

vtb
úúú bocs elírtam a neved 😊
vtb
Cifu, igen 😊
[NST]Cifu
Szokásos kérdésem: tud valaki valami konkrétat a #3-as patchról? 😄

Alexease
Nekem sem volt semmi problemam. Altalaban minden tokeletesen (max a bebesseget leszamitva) megy.

Csak lattam egy-ket ember desktopjat, win.jet😞 Orjongott, hogy milyen gagyi a jetek, a Microsoft stb. En meg csodalkoztam, hogy szerencsetlen Win. egyaltalan meg mukodik, olyan tragya volt a gepe...
meg annyit fuznek hozzá hogy a sl is simán megy... soha nem is volt gondom vele. És semmilyen futási problémát nem találtam...
Nem lehet hogy noname vid kártyával probálkoznak azok akik jatszani akarjak és hibas a game???

hat a winxp-vel kapcsban nekem semmi9 ilyen problemam nincs...
Eddig nem kelet lebutitani se, a ram is és a virtmem is elég... Van ami nem fut, de azok rendszerint nem is mai darabok... Szal én meg vok elégedve a Winxp Pro Hunnal!

Le kell töltened egy 28mbs pecset a TDRhez, aztan a lod3d.net-en a filek között egy 1,2 mbs exe-t aztan mar megy is...
Legalábbis nekem.... 😊)))))))))))9

Alexease
Ez nem csak az SL-re ervenyes:
- A Magyar Windows altalaban (mindig) fake valahogy. Irodai/titkarnoi alkalmazasra jo.
- A desktop-ot erdemes teljesen lebutitani. nem a Windows-t kell "hasznalni" hanem az alatta futo alkalmazast.
- A Virtualis memoriat, mindig erdemes a RAM ketszeresere allitani, es fix mereture.
agyhalál
Köszi a segítséget, váratlanul megjavult, bár nem tudom mitõl.
Amikor utoljára írtam, elfelejtettem mondani, hogy az az exe is fent van, amit lejjebb említettél.
256 MB ram, a virtuális pedig a win xp(HUN) által beállított érték volt, desktop fullon volt, driverbõl minden a legfrissebb volt.

Mindenesetre köszi a segítséget.

agyhalál

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

M@TriX
jah. ha nem megy rendesen az SL, akkor érdemes minden friss drivert feltenni, és ha akkor sem korrekt, akkor minden memória foglalót kilõni. Háttérkép, XP style, systray-es programok stb...

Alexease
Es meg egy ket fontos: milyen Windows (Magyar, Angol) es milyen a Desktop beallitas (a "szuper" csicsa XP desktopot nem szereti).
M@TriX
hmm... "figyelmeztetés nélkül kidob egy fekete kisablakba". Ilyet még tényleg nem hallottam.
Eddig az ehhez hasonló hibákat vagy az Indeo5 codecel, vagy a virtuális memória növelésével küszöböltük ki.
Ha esetleg megint kidobna abba za ablakba akkor printscreeneld már le aztán hátha okosabbak leszünk. A játék elég memória igényes, abból neki sohasem elég.. Hény MB memóriád van, és mekkora a wined virtuális memóriája?

bfg900
Dedede, ottvannak azok 😊 Várd ki türelmesen a legvégét. Miután lement az összes AV kukatetõ fényezõ, vonatkerék pumpáló akkor ottvannak utána a magyarok.
agyhalál
Nekem is ugyanez a gondom, pedig ez Fairlight-os bin, plussz fent van mind3 patch, nálam mondjuk nem hiányol semmit se, minden figyelmeztetés nélkül kidob egy fekete kisablakba, ahonnan már nem tudok visszalépni. A program fut tovább és ha éppen a garázsban vagyok (érdekes módon eddig csak csak akkor dobott ki, amikor a garázsban voltam), akkor hallom ahogy a pointer egy lehetséges opcióhoz ér.

Elõre is köszi.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

M@TriX
Ilyen hibával még nem találkoztam.
A fekete képernyõ magában lehetne az inde5 videótömörítõ hiányából kifolyólag.
Sztem valamit rosszul tehettél fel. Esetleg rakd fel megint a játékot, hátha csak valami nem mennt fel rendesen...

http://www.jatekhirek.hu/streetlegal/

M@TriX
röviden: kocsiszerkesztõ...
Mondjuk azt mondják nem lesz egyszerû szerkeszteni vele kocsit...
Remélem költõi túlzás volt. 😊
Persze biztos nem könnyû a proginak kiszámolnimindent
majd meglátjuk...

Alexease
Mivel ebben a patch-ben eleg sok valtozas lesz, plusz a DevKit, es ha meg ezzel fogjak/akarjak update-elni a MasterDisc-et (ami Europaban megjelenhet), akkor kepesek lesznek hetekig tesztelgetni, sot visszadobni is...
Remelem, amire ezt begepeltem mint veszmadar, mar tolthetem is az AV oldalarol😊))
M@TriX
Activision Avault... a kiadója az SL (az SL az meg Street legal. 😊)

M@TriX
hát remélem nem ülnek rajta megint hetekig, mint a 2-esen...

AV??? Az mi? Ezt nem vágom...

I-NoVa
Akarok AV lenni 😄 😄 😄.

Kösz az infokat....

Alexease
Ha megjelenik a harmadik patch, akkor majd lehet.
Es mikor jelenik meg a harmadik patch?😊)
Ha az AV jol kitesztelte magat😊))
Hé jutis eszembe... Lehet majd vmikor streetlegalhoz verdákat csinálni? Csakhogy visszatérjek a témához...

Mind1! Asszem megoldottam.... 😊)) Remélem...