Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Jaja Alexease, ez felért egy szívrohammal :D

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I-NoVa
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, miért kell ezt ilyen kegyetlenül!!!!!!! Nem lehetne finoman adagolva rávezetni!!!!!! Szenvedek! :D

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
ja... ha legalább lenne magyar székháza az Avaultnak, akkor mehetnénk tüntetni. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
no patch:(
M@TriX
Ne is mond.... Engem is eszik a penész. :)
Addig kihúzom valéahogy a Nascar2003-al és a C&C Generals-al. :)
Remélem dögös lesz a patch, mert különben durci leszek. :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

hen-tes
és az mikor má ?:)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Guszty
Kapd ki az elsõ kerekekbõl a lengéscsillapítót, meg a rugót! Nekem így mûködött!
cseva mindenkinek nekem az aproblémám hogy mióta fent van az összes pöcs azóta nemtom kikapni hátsó kerékre az autókat lécci segíccsetek köffi csá
bfg900
Nekem viszonylag bugmentesen mûködik egy idelye, vagy én vagyok szerencsés, vagy te peches, nemtom :)
M@TriX
hamarosan megérkezik az 1.3-as javítócsomag. Az valószínûleg az utolsó nagy javítás lesz, szóval reménykedünk... :)

M@TriX
Csak a DC++t tudom ajánlani. Mondjuk nekem RiP van, és úgytom csak abban különbözik az ISO-tól, hogy nincsenek benne a videók. Ennyi...

M@TriX
az sem mind1, hogy melyik pénteken. :) Ha ezen a pénteken kiadják ígérem egy szót sem fogok szólni... :)
Már fel vagyok készülve, hogy elakad a szavam. .)

hen-tes
tuti hogy péntek este fogják kiadni...
a genyák
hétközben eggyet sem adtak még ki

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

M@TriX
Én megmondtam... :)
Mármint, hogy ülni fognak rajta az Activision-os fiúk. Eszem a szívüket...
Az elõzõre is bõ egy hetet kellett várni (vagy megszépültek az emlékek is több is volt? :)).
Kár, hogy nem adja ide nakünk az invistus. leszednénk jól! :)

hen-tes
na hol a patch 3 ???????
grrr.

M@TriX
hajh. Nincs 2.2-es petch. A legújabb az 1.22-es. További infóért a lentebbi beszólásomhoz.
(Szóval igaz mindenki így hívja, de ha majd felteszed a patchet és elindítod a játékot, akkor a bal sarokban szépen virítani fog, hogy 1.22. Ilyen egyszerû.
Street Legal 2(.2) még arrébb van. :))

M@TriX
melyik verzióhoz? Az 1.22-eshez? Mert arról nemrég volt szó ejnye bejnye. Tessék visszaolvasni. :)
Kiindulásnak eZT kapod. :)

Alexease
Meg adom a cimet, boxoljatok le:))))
De megvaltoztatom, azt hiszem O kulfoldi...
ok
köszi!
Alexease
Ez a biztos, nehogy felre magyarazzam...
Alexease
"Milyen fontosabb újítások várhatóak a #3-as patchben?
A Patch#3-ban egy sokkal élethûbb irányítás került bele, ami a fizikai paraméterek sokkal korrektebb használatát fogják jelenteni, új részecske modellezés sokkal szebb porral, füsttel szikrákkal, az Alt+ Tab használhatósága, új kamerakezelés, és egy csomó bug kijavítása lesz többek között megtalálható a patchben"

Alexease
Remelhetoleg... Tamas azt mondta a riportban, hogy olyan fizikai parameterek is kilesznek hasz nalva (rendesen) ami eddig nem (volt).
Ok
köszi!
és nem tudni, hogy a 3. patch-be már ki lesz javítva?
Ok
köszi!
és nem tudni, hogy a 3. patch-be már ki lesz javítva?
Alexease
Az a Immobiliser, amihez csak a ceg fer hozza:)))
Amugy tenyleg bugos.
Szeva mindenki!

Az volna a kérdésem, hogy ugyebár leht venni a body részlegnél valami kék ládikát, ami állítólag leszabályozza a túl magas fordulatot.... Na! Nekem az a problémám, hogy veszek bele egyet és annyira leszabályoz, hogyy el sem tudok induni.:-)
Ez mé van? Nem jót veszek bele?
Alexease
Szerintem nem vagy egyedul:))
barát füle
3. patch-ot akarok!!
M@TriX
Na hali. A 7végén hónézõben voltam. Reménykedtem, hogy mire visszatérek már a 3. patch fog várni. :( Kár, hogy nem teszi. :)
Látom ez hatással van a fórumra is. :)
Még bírjuk ki egy kicsit.

vtb
Hagyd BFG, az ingerszegény környezet kihozta belõle a vagánycsávót, azóta biztos megtudta mit csinál egy service pack és már sokkal intelligensebb
bfg900
Ha ilyen szintû hozzászólásokra vagy képes akkor jobb lenne, ha többet nem írnál ide. Vagy moderáld magad.
: DDDD Köfike a segítséget de már felment mindaháröm pöcs
miost meg az a próblémám hogy állandóan kifagy a játék ha ebben is tucc segíteni akkkor lécci segícss
hen-tes
vazz
keres forumokat ne a street legal! forumba irogassá ha nem tucc hozzá szolni ?
kit érdekel itt a settlers ???
meg A MOTTORAcE3
FÚÚJ !!!
:)

nm

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

vtb
köszi
Látom kötöszködös csajszi vagy... Sebaj mindenhol vannak ilyen degenerált faszok, de mint látod a te kedvedért használok ,t!

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

vtb
vagy a cd-írásra gondolsz? mert akkor bocsi
vtb
mint pl: "isszonyat", vagy a vesszõk léte/nemléte?
Miért ne... :))
Bár a setlers4 isszonyat a team arena régi, a winap elavult java minden rendben. Irással kapcsban pedig talán nekem kéne tanácsot adni neked!

vtb
Cool-spot, a settlers4-el, a team arénával, a photoshoppal és a winamppal minden rendbe van? esetleg svcd írásban, dhcp server beállításokban, java-ban ne segítsünk?
jah és hogy a rippelt insane vmi vidkártya hibárol hadovál... Vat ken áj du tu szolv diz problem??

Hy skacok! Vki plz mondja/irja le nekem hogy mire jo a win xp service pack 1??? THX!

Alexease
A NoCD exe-t (2.2 ver) a #10714-es hozza szolasnal talasz.
Alexease
Elvileg: Kell szerezned egy eredeti 1.0-as exe-t (ezt en kuldok neked e-mail-ben:)), arra felteszed mind a harom javitast, aztan szerzel egy 2.2-es crack-elt exe-t (ez elvileg a jatekhirek.hu-n talalsz, az SL rovatban).
caps lockot nyomd mar ki
[Walaki]D`Lair
jeeee...mióta készül már a 3. patch?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LÉCCI SEGÍSTSEN MÁR VALAKI HASZNÁLHATÓAN NEM TUDOM FELRAKNI A RIPPES STM HEZ A PECSEKET VALAKI MONGYA MEG HOGY MIT KELL FELTENNEM AHHOZ HOGY MÛKÖDJÖN ÉS EZT A VALAMIT HOL TALÁLHATOM MEG
Cool-spot lécci mongyad meg hogy hol van belinkelve a pecs a rippes verzióhoz mer én nem találom léccci please
Skacok vki segitsen...
Moto racer 3 nem megy xp alatt... mit tegyek??
Köszi...

Igy van kiiri verda a badge... sikerült nekem is megoldanom...