Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a java-t honnan lehet leszedni??

SZilaJMaGGoT
Én régebben java-val csináltam extra alacsonyra ültetõ rugókat... 😄 Volt ilyen 1,5-ös meg ilyesmi... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

6,5 van benne de a 2.2.1 -re is már kijött a Mercedes Benz vagyis hogy már átkonvertálták bele.És így most hogy mondod télleg idétlen hogy "terpeszben" álnak a kerekek.

Kössz!A felfüggesztéseket ezért nem húsztam a kerekkel mert már sokadszorra sikerült megcsinálnom és már nem volt kedvem a felfüggesztéseket is 300 kijjebtolni.

streeter
Hát jah gondolom bedobtad a 4,5-es rugókat ha 2.3.0-val nyomod. Ha meg nem akkor a 6,5-set. Próbálkozz 7-essel vagy 7,5-el mert így kicsit idétlen.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Szép, Erneszt!

Hátsó kerekek felfüggesztésére figyelned kéne majd
Hát több értelme volt mint ennek a hülye hsz-odnak!!!

LOL
Haaat ennek ertelme ???

Ez egy nagyon kiszélesített Duty.Már a garázsban a feljáróra sem megy fel,vagyis felmegy csak a levegõbe lógnak a kerekei.Ugyanis scripeléssel oldottam meg a kereket hogy kijjebb jöjjenek.Ezért vannak a képek kint a tesztpályán készítva.Íme:

Tudom csak ay a baj , hogy az intro utann ki akad a game és ki dob a winfos ba.

streeter
Van 2.3.0-hoz is....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

hi régen játszottam,még mindig tiszta bug a game,v van jo verzio?
Ez 2.2.1 .Nem szeretem a 2.3.0-át.Egyépként amikor elõször betettem a játékba és kerestem a kocsit az újj autóknál nekem is kilépett de aztán a használtaknál tudtam szerezni.

Ey 2.2.1 ???
Csak azért mert 2.3.0 ban nekem ki akad.
De amúgy jó.

Jól törik a kocsi:

bocsesz ma' ra'jottem

Enyje enyje...
Mér nem ilyen verdák készülnek az slr hez ???

A pro mods -on tlg. csak 9 letöltés van ???

baker, azzal szarakodtok?...
nekem se semmi orosz nyelvtudásom, se semmi bajom nem volt a reggel
streeter

Nekem nem megy.Hány betûs lehet max a jelszó meg a nick név?lehet az a baja...

Tényleg most nézem meik f*sz láma bu*i regelt az en nickemmel.
Mer nem én az biszt.

streeter
Sikerült reggelni 😄
Úgy kell hogy az elsõ a nicknév második és harmadik a jelszó A negyedik az igazi neved ötöfik pedig az e-mail címed.

Meg most jut eszembe aszem kell egy HSZ-is.
Nekem egyböl sikerült reggelnem, nemtudom nekem nem sok nehézségem volt vele. Igazábol már nem is emlékszem h sikerült. De azt tudom h félig angol😊
streeter
Én csak az email-es rész fölötti izét nem tudom micsoda. A többivel el lehet boldogulni. Valaki aki tud oroszul az segítsen már nekünk mert sok jó cucc van fent.

Te hogy tudtál ide regisztrálni????Csak úgy tippelgettél hogy ezt ide azt oda vagy érted ezt az írást???

Nektek jó az SLM oldal? Mert nekem nem akar bejönni.
az Audit innen tölthetitek le: http://promods.ucoz.ru/
ALIENwoods
...mintha tele smpammelnénk virító magayr nyelvtannal 😄

SZilaJMaGGoT
Minek?! Mégis mit írjunk?? Ha nem tud senki írni valami értelmeset akkor jobb ha nem is ír...

nem tudnád valami filemegosztóra (rapidshare, megaupload, stb. - esetleg Slmodders 😊 )feltenni?

Na vazz nem ülök egész nap a gép elõddt de néha nézem a top ic ot.
És már majdnem 1 nepja baszott akárki is írni.

Nem én csináltam. Ha kell átküldöm MSN-en.
streeter
Ezt te csináltad?? Ez nekem kell ez az egyik kedvenc kisautóm.

@Zoolee:

Nem mindenki olyan kocka, hogy ott üljön a gép elõtt egész nap
Megosztom veletek a legújabb kis kedvencemet.Igaz ezen nincsen bodykit, mert nekem nem jön be"nemtetszik"😄😄.
Mi a rák van itt???
Mi ez a pangás ????

fene tudja. Ennél volt már durvább is...

Dexter V8-as motorcsomagjának második verzióját próbálta már valaki? A szívbajt hozta rám, amikor betette középre a vezérmûtengelyt...

streeter
Majd az adminok eldöntik, de ez is ingyenreklám.....

Ombika
Profiljaba 14-18-ig van irva de inkabb meg csak most lett 14,ahogy elnezegetem!! 😊
Mindig erdemes ide visszanezni,meg nyaron is ugylatom 😛

maffioso
ha igy hirdetek az nem spamelés ugye?Mármint az urás alatt a magamrolban

\"If in doubt, flat out!\"

SZilaJMaGGoT
Annyira örülnék ha nem offolnád szét ilyen szarságokkal a topikot....

Annyira megköszönném ha valaki tenne fel egy linket hogy honnan lehet lehúzni a 3D Studio Max 5-ös torrentjét.Elõre is nagyon köszönöm!!!

Abba is SCX -ek a modellek nem??

SZilaJMaGGoT
Olyan csak crc-hez van...

Ha valakinek megvan az a Plug-in amivel a 3dsmax 7-esen importálni meg exportálni lehet a SCX -filet az küldje el nekem E-mail -be.Elõre is nagyon köszi!!!Ja és nem baj az se hogyha csak exportálni tud csak legalább ezt tudja.Mégegyszer kössz!!!

Ez biztos??Mer már lehúztam a 7-est.5-ös torrentet sehol nem találok.

SZilaJMaGGoT
7-el nem...

3ds max 5-tel vagy 3ds max 7-tel
Na és hogy lehet visszaalakíttani a Zmod-ból SCX-re??Valami programmal,ha igen akkor melyikkel???