46059
.
-
#43525 Hát köszi de nekem lehet hülyének fox nézni sőt biztos de nekem készen kéne hogy csak be rakom a gaméba és jáccok a fizetés alat pedig azt értettem hogy fizetek 5000FT*-ot vagy valami ilyesmi:D -
#43524 nem...
ezt töltöttem le -
#43523 monster garageből szedted ki? -
#43522 nekem az megvan izé asszemcsak volt nemtom melyik lemezen lehet
nem egy nagy bumm a gém -
#43521 monster garageből szedted ki? -
#43520 nesze:
mondjuk ez nem Transit, de Ford teherautó, úgyhogy egy szavad sem lehet :D
amúgy miért olyan fontos az neked? és mit értettél az alatt hogy hajlandó vagy fizetni is érte? -
#43519 Mé nem csinálod meg te?? Ez nem kívánság műsor... -
#43518 sziasztok nekem valaki megcsinalna hogy egy Ford Transitot csinal a jatekba? (és ha lehet ilyet) akkor a tömege legyen 3 tonna és valami 120 lóerős motor legyen benne alapból (ha valaki meg csinálná akkor nagyon hálás lennék érte de hajlandó vagyok fizetni is) (nem kell megcsinalni senkinek ha nem akarja) :D köszönöm előre is (lehetőleg PRIVI ben valaszoljatok köfi) -
lavell #43517 Ugyanmár valamikor te is kezdő voltál, csak te valószínűleg nem kérdeztél ennyit(feleslegesen) -
#43516 valahol mélyen a sírógörcs kerülget -
Erneszt #43515 Ja az most nem megy -
Kisgatya #43514 Ja és a G.O.M Team nekem valamiért nem mükszik?????? -
Kisgatya #43513 Köszi meg van de már mondtam hogy nem tudok angolul. és bocsánat nem akartam senkit zaklatni vagy idegesíteni, csak nem tudtam regisztrálni. és köszi a megértést:) -
Erneszt #43512 Miért nem fogod fel hogy a banner alatti linkek arra vannak?Azokon kívül csak 1 hely van ahonnan SLR:R-hez letölteni tucc de ha visszanézel egy kicsit akkor arra is kapsz linket.Na de ha még mindíg nem érted akkor kicsit feljebb találsz kékkel ojat hogy: G.O.M Team G.E.R-Tech E.C.C Team S.L.M Team .ezek a linkek.ezekre csak rá kell kattintani.Aztán keress majd ojat hogy Downloads,azon belül meg ojat hogy Wheels vagy Wheels And Tyres.És ott vannak a felnik meg a gumik.Ha így sem érted akkor hülye vagy. -
Kisgatya #43511 Bocsi hogy megint hülyeséget kérdezek de felniket honnan lehet letölteni?:D 2.2.1-hez mert a többihez van de ehez nincsen:( ha valaki tud segítsen légyszi:) -
#43510 Szanalom.ALL!!!!!!!!
Jo ertelmes hozzaszolasok gratula!!! -
zoolee #43509
-
#43508 kuss -
zoolee #43507 -
#43506 -
#43505 kuss -
#43504 aha, biztos nem tudta eddig, tényleg:D
;) -
#43503 EGyszerubb 2.3.0 patch es ott mar nemkell irogatni van kulon ikonja!!
Ez nem neked szolt :P -
#43502 jobb felső sarokban a csavarhúzó,arra kell nyomni a chethez,és ha ezzel rámsz a motorra akkor lehet birizgálni váltást stb... -
Erneszt #43501 Tedd újra a játékot,tedd fel szűz játékra a 2.2.1-es patchet aztán a 2.3.0-át meg húzd bele simán a játékba.Ha követted az utasítást nem fog kiírni semmi hibát. -
#43500 dik, mé SLR-ben lehet tuningolni??? -
#43499 Naná... :D Há tuning vazze... Ingyen... XD -
Kisgatya #43498 köszi mindenkinek:D
-
#43497 és anyádék is hogy fognak neki örülni;))) -
Vlala #43496 Inkább finomhangolás, de tényleg a csavarhúzó a legjobb elnevezés. (kissrácot leültettem elé, azzal kezdte, hogy katt a csavarhúzóra, aztán karcolgatni akarta a festést...) -
#43495 Bazzeg minnyá leugrok a garázsba csavarhúzóval kifeszkózom az ajót, az lesz ám a tuning... XD -
#43494 tuning gomb = csavarhúzó ikon. bár tényleg nem túl szerencsés elnevéz. pl ajtót is azzal nyitok, aztán azt mégse nevezném tuningnak:) -
Imike1438 #43493 Valaki!!!! -
Kisgatya #43492 Köszönöm ,de megvan csak nem tudom melyik a tuning gomb!!!!! Különben nem játszok csak autókat építek:)
-
lavell #43491 De lusta vagy! Játsz és nyerj, ne öld meg az elején az élményt. Googléval keresd meg a cheatot, ennyit azért megtehetsz! -
Kisgatya #43490 A 2.2.1-be hogyan kell behozni a pénz kódot? Azt írja hogy írjam be aztán nyomjak a tuning gombra, DE OLYAN NINCSEN!!! Légyszives segítsetek.....
Amíg nincsen lóvém nem tudok játszani.....:(
-
Imike1438 #43489 Egy pü-t légyszi, vagy bármi,c sak tudjam meg! -
s #43488 Hali!
még évekkel ezelött játszottam a beta verziojával és akkor nagyon megfogott de azota nem is hallottam erröl a játékrol majd ma véletlenül megtudtam hogy létezik, ugyhogy megszerzem és játszom én is vele, amugy tudna valaki segiteni hogy honnan szerezzem meg? dcröl kezdtem tölteni de rohadt lassu, nem tud valaki egy ftp-t? -
Imike1438 #43487 Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nem tudom feltenni a 2.3.0-ás patchet. Ha meg akarom nyitni az exe-jét akkor ezt írja ki: Please insert the SL2 disc. Pedig bent van a cd. Mi lehet a probléma, esetleg van valamiféle megoldás?
Köszi -
Erneszt #43486 ismét invictus.hu