Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#42871? van ra valami megoldas?
/\
/\
/\
Ott találsz autót hozzá.

Betenni egyszerû, általában mellékelnek hozzá útmutatót, de ha benézel a játék könyvtárába, van Cars/Racers mappa, az tárolja az autókat. Értelemszerûen ha beteszel melléjük egy másikat, az megjelenik a játékban, de a verziószámra ügyelj!

sziasztok most raktam fel ennek a játéknak mind a 2 részét elég jó game😄 tudna valaki segíteni nekem ilyenben hogy hogy kell berakni kocsit??megküldenétek pár db-ot hozzá? msn [email protected] köszi
ALIENwoods
"újaknak meg segítsenek a nagyöregek, én is így tennék " - hahh egy nagy ló*aszt <#idiota><#idiota><#idiota>

Csá...
Kéz és láb törést.

SZilaJMaGGoT
<#rinya> ég veled streeter....

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
písz n láv, jó legyé <#vigyor3>
segítünk majd mint állat^^

streeter
Na srácok én mától pontosan 2 hétig nem leszek. Légyszi ne hányjátok tele a topikot mindenféle off-al meg veszekedéssel. Legyetek jófiúk az újaknak meg segítsenek a nagyöregek, én is így tennék <#idiota><#idiota>

Na szal. minden jót mindenkinek 2 hét núlva itt vagyok. <#wave>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Udv!
Felraktam a 2.3.0 patch-et es egy jo par ikon nem latszik!😞 pl:a garazsban fent a felsosorban, meg az alkatreszeknel. Nem is latom mit vennek meg. Rakattintani es kivalasztani ki lehet csak nem latszik. Lehet valamit tenni, hogy latszodjanak az ikonok, hogy ne vakon keresgeljen az ember? thx
Tényleg régebben ki mondta hogy torrenten nincs slrr ???

Fenn van az egéssz 1 file ban csak 1 nap mire le jön.

allyouneedisme
Streeter:
a skodán én(meg elméletben Kapuben)dolgozok,és octavia lessz 1x majd,csak VC-s és elég sok munka van vele.
mér kérdezted?
Vlala:eggyet értek,sztem egy bogár tökéletes lenne,mert azt rengetegféleképpen lehet tuningolni,és mindenki ismeri meg stb....csak ahoz a motor is kéne.

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

én több szoci autónak örülnék inkább 😊 Vagy valami veteránnak, pl. Kadett C kupé, rally kittel. Vagy egy régi Bogár...

streeter
Nekem abból az A4-es a Lexsus az SLR e GT40 kellene. De jöhet még az Aston vagy a Porschék is.

Az jó lenne, ha az MW -s autók átkerülnének SLR -be, mert szimuban kicsit érdekesebb lenne azokat vezetni, és kárpótolná azt a vajmi kevés bodykit-et...

Ha már csinálnak több MW -s autót, akkor jól esne, ha mind az 5 body kit benne lenne 😄
Néhány Most Wanted-bõl ismert autó kerül át SL-be, egyébként szerintem nem megyünk le a NFSMW "nyomd a gázt meg a nitrót, király vagy!" szintjére. Ez még mindig egy szimulátor, fizikával.

Mi ez a Street Legal Most Wanted? Kamu vagy tényleg van ien ? 😄
Kiba nagy ^^
ALIENwoods

hahaaa 😄

Ok kössz.

SZilaJMaGGoT
Majd ha lesz kedvem/idõm kiolvasztalak.. Most úgyis alien bütyköli az oldalt a régi css-em + headeremmel úgyhogy nincs sok látnivaló...

Akkor léci kérdmeg aki banolt hogy engedjen vissza.
Léci.

SZilaJMaGGoT
Passz, nem én bannoltalak...

DE miért ???
Mit csinaltam vagy csak unatkoztatok és valamivel el kellett csszni az idõt ???

SZilaJMaGGoT
BANN

Miért van az ki írva az slm nél mikor be akarok lépni , hogy hiba,az ön felhasználói fiókját le tiltottuk ?????

Egy NOS-os SuperDuty:

ALIENwoods
elõbb utóbb ahhoz is megcsinálják majd 😄

Egész fasza, de most van egy nagyon fura billentyûm és még mek kell szoknom.

SZilaJMaGGoT
Mivan??

Ja ez egyesz fasz.

Jó lett??

Honnan lehet letölteni??

Wow!
Ez az autó már megjárta a fél játékparkot, jóformán már csak Half-Life 2-höz nem lehet letölteni. 😊

Arohatt.Ez nagyon király!!!

LOL..
Le is toltheto ???

ALIENwoods

SZilaJMaGGoT
Az msn-ed privátba is nyomhattad volna neki...

Figyi az info utani per jel utann törölj mindent.

@Mexx: Az msn em [email protected]

Nekem bejön a GOM

Mi van a Gommal? Átirányít tíz helyre egymás után, aztán nem jön be semmi. Édes, nem?

Akkor yoo a régebbi peccs is 😊 Lényeg h legyen sok cucc ^-^
Mire összeszedem culákat már nemlesz kedv jáccani 😄
Zoolee msn-ed magod? Segithetnél ha ráérsz :p
MInd 1 az neked nem is kell csak szedd le az invictus livet sz invictus oldalárol és frissítsd fel.
2.3.0.hoz kevés még a cucc.
DE felfakhatod azt is.

Hát mostmeg regeltem a köv oldalra:http://www.slmodders.extra.hu/ De nemtom leszdni a 2.3.0-ás peccset 😞 wáwáwá 😄 Segitsen mar vki 😊
Hát aasse tom most mi a legujjabb patch meg iesmi.
Amugy 4 linkböl 2t eleve megse nyit másikra meg reg meg mafaszom.. :S
Banner alatt nézted már ???

Sziasztok! Tudnátok adni vmi linket? ... ahonnan tudnék szedni a gamehez peccset meg kocsikat, mert régen jáccottam és most ujra megjött a kedv😊
Köszi a segítséget elõre is!!
Mi van megin a gom mal ???

SZilaJMaGGoT
Hát a java-forrásokkal megbuherálod a classokat... Ha nem értesz hozzá akkor inkább hagyd békén mer eléggé el lehet baszni a cuccokat..

És azzal hogy lehet a rugót 1.5 -ösre csinálni??

SZilaJMaGGoT
A Java resource pack-et?? GER, GOM... De azzal az erõvel, hogy leírtad, már meg is kereshetted volna...