Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/\
/\
Ott találsz autót hozzá.
Betenni egyszerû, általában mellékelnek hozzá útmutatót, de ha benézel a játék könyvtárába, van Cars/Racers mappa, az tárolja az autókat. Értelemszerûen ha beteszel melléjük egy másikat, az megjelenik a játékban, de a verziószámra ügyelj!
Kéz és láb törést.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Na szal. minden jót mindenkinek 2 hét núlva itt vagyok. <#wave>#wave>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Felraktam a 2.3.0 patch-et es egy jo par ikon nem latszik!😞 pl:a garazsban fent a felsosorban, meg az alkatreszeknel. Nem is latom mit vennek meg. Rakattintani es kivalasztani ki lehet csak nem latszik. Lehet valamit tenni, hogy latszodjanak az ikonok, hogy ne vakon keresgeljen az ember? thx
Fenn van az egéssz 1 file ban csak 1 nap mire le jön.
a skodán én(meg elméletben Kapuben)dolgozok,és octavia lessz 1x majd,csak VC-s és elég sok munka van vele.
mér kérdezted?
Vlala:eggyet értek,sztem egy bogár tökéletes lenne,mert azt rengetegféleképpen lehet tuningolni,és mindenki ismeri meg stb....csak ahoz a motor is kéne.
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ha már csinálnak több MW -s autót, akkor jól esne, ha mind az 5 body kit benne lenne 😄
Kiba nagy ^^
Léci.
Mit csinaltam vagy csak unatkoztatok és valamivel el kellett csszni az idõt ???
Ez az autó már megjárta a fél játékparkot, jóformán már csak Half-Life 2-höz nem lehet letölteni. 😊
Le is toltheto ???
Mire összeszedem culákat már nemlesz kedv jáccani 😄
Zoolee msn-ed magod? Segithetnél ha ráérsz :p
2.3.0.hoz kevés még a cucc.
DE felfakhatod azt is.
Amugy 4 linkböl 2t eleve megse nyit másikra meg reg meg mafaszom.. :S
Köszi a segítséget elõre is!!