Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Error.log-ban ez áll:
Invalid clickdef (000000da) in 003700b9 (cars\racers\challenger70.rpk)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at cars\racers\Mazda_787B_data\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at cars\racers\Mazda_787B_data\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at parts\Benz_rims\scripts)
!Package conflict: multiple packages placed at the same location ( at cars\racers\eclips_data\scripts)
LAMBORGHINI THE BEST CAR
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha max 7 -ed van akkor próbálgass, ha pedíg max 5 akkor olvasd el az SLM -en az exportos cikket.
Kicsit átformáltam az einvagen hátsó lökhárítóját ! és mikor visszakonvertálom az SCX file-t belerakom a játékba és felrakom az autóra felrakja de nem látni ez miért van?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ALIENwoods... lassan igényt tartok arra, amit megbeszéltünk. ma szóbelizek 14:15tõl, utána hozzáfognék sl-ezni.
..::S::L::M::..
LAMBORGHINI THE BEST CAR
lassan vége nekem is a vizsgáknak (21-én), aztán meglátjuk mi lesz azon felül, hogy kõne vmi munkát is találni, ami nem kapcsolatos a biztiõrködéssel^^
Ezt nemtudjátok honnan lehet leszedni?A nevembõl gondolom kiderül miért kéne😄
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
Bekérdezek valamit ami totál más mint amire válaszolnak és ráadásul adnak egy linket arról amit én írtam.Szóval válasz passatgt-nek hogy kössz a segítséget de ez már tudom.De én azt kérdeztem hogy amikor a garázsban vagyok és a kocsinak egyszerre nem egy motorja van hanem kettõ.
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!