Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
leginkább kattints az "ide'" feliratra esetleg-.-

Hatton
Köszi a válaszokat!!
Ma regeltem az SLM-re de nem tom aktiválni a fiókomat mert ezt írja ki:

extra file letöltés
Ez a link kívülrõl nem elérhetõ, az eléréséhez kattintson ide!

extra.hu

Szal ha vki tudja mi van akkor írjon már!!

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

12346
nincs olyan, hogy "full mentés". azt a 4 klubot kb egy röpke délután alatt le lehet gyûrni. de enélkül is csinálhatsz akármilyen autót bármikor.
+ már mindenkinek van mindenféle mod a játékában, szal valszeg nem is lenne jó más mentése nálad.

maffioso
sajnos nem tom miregondolsz fuullmentés alatt

\"If in doubt, flat out!\"

Hatton
Sziasztok

Egy olyan kérésem lenne hogy akinek van full mentése és hajlandó átküldeni nekem az legyen szives és írjon!!!
Elõre is köszönöm!!

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

maffioso
el kell kesericcselek mert nincs fetn valoszinû h a gomon volt
a gertechen 2.3.0hoz nincs ecc-n nincs slmsincs
és a 2.3.0-s meg halottlink szal asse keresd már

maffioso
oks thx

Ugyanúgy az is fenn van, Car dealers mod néven keresd :)

maffioso
vanaza mod amitõl sokkal több kocsi lesz egyszerre a dealereknél
naazt vki imélben eltudná hajitani?

maffioso
ott a négy link ecc-n vagy slmen fentvan

SD456
Igen a játékba még belép. Úgy vettem észre csak egynél csinálja a Peugeot 307-nél. De 2.2.1-es a Peugeot 307 és a játék verzió száma is<#lookaround> Valaki tud linkelni egy 2.3.0-ás patchet? Google-ben sem találok.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

A játékba még belép? Minden autónál ezt mûveli, vagy csak egynél? Esetleg a verziószám nem kavar be? Bár akkor már az elején kilépne...

SD456
Sziasztok!

Van egy problémám. Amikor sok kocsit rakok a játékba akkor nem lép be a kocsi boltba hanem kilép és semmit nem ír ki. Ez miért van?

Elõre is köszönöm!

passatgt
nekem is jó

Bocs, ez kissé off lesz: Böngészõ ill. letöltésvezérlõ-hiba is lehet. Nálam is jó, az FDM no perc alatt lehúzta (Explorert használok). Mentés másként-tel tényleg egy htm jön le, ez tulajdonképpen egy parancsikon, amivel ismét le lehetne húzni a fájlt... (rekurzív link... ilyet sem láttam még.) Simán rákattintva az "blokkolt elõugró ablak ill. blokkolt fájlletöltés, természetesen az én biztonságom érdekében..." szöveg jelenik meg, ere kattintva és engedélyezve lazán leszedi.

Hogy on is legyek: Építettem magamnak egy kiszélesített, 817 lóerõs Trabantot... A muscle rim-ekkel nagyon jól néz ki :)

maffioso
nekem jo a link nemtom nektekmérnem?

12346
nem basztatlak, megigérem XD
na jó, télleg nem;)

passatgt
nekem megy
de próbáld így:

http://www.users.atw.hu/gomi01/fix.zip

Bocsánat, ez 12346-nak ment, csak én hülye nem nyomtam Válasz gombot!Elnézést
Nekem még mindig nem megy! Ha sima Cél mentése másnéven akarom leszedni,akkor fix.htm-et akar menteni, hameg FlashGettel akkor meg egy 1 kb-s cuccot szed le,amit nem lehet kitömöríteni!Valaki segítsen:(
SZilaJMaGGoT
Nah, remelem hianyoztam valakinek... :P Csak az a helyzet, h nem otthon vagyok es nem nagyon kovetem figyelemmel az sg-t... Szia alien, streeter, gomi, es a tobbiek, a sok kocsognek meg csak annyit uzenek, h ne csinaljanak divatot a driftbol mer aztan gomi basztatja a fejemet.. :P

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ezt még én sem ismertem, próbálom is kijjebb...

Köszi! Az én mûvem. Készül tovább az S.L.M.-en van topic is róla
12346
pedig megy az;) azér itt a link ismét^^

Ehh nézd meg az E.C.C. -EN VAGY VÁRJ EGY KICSIT MÍG JÓ LESZ A GOM ÉS MÉG OTT IS NÉZD MEG.

Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan tudnám leszedni azt a patchfix-et, ami kijött nemrég a 2.3.0-hoz és többek közt eltünteti a ködöt is? Lentebb van egy link,de az már nem jó!

Köszi
üdv.
maffioso
jajo nem sértésnek szántam csak nem vágtam hogy mit nem tudsz a G.E.R Techen elolvasni hogy beirtad hogy ger tech

12346
jah télleg:D sry^^ mer én még máshol láttam, és csak jóval késõbb figyeltem fel rá, hogy ger-en is van. oszt ebbõl kiindulva csak az evo alternatív lelõhely keresés jutott el az agyamig^^

maffioso
te hülye vagy?
sd456 jobbklikk célmentése másnéven probáld ki nekem is igy jött csak le

Nagyon király a Trabi! (SLM)

12346
akkor meg ger-tech...

SD456
Sziasztok!

Valaki tud adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a Mitsubishi Lancer Evolution VIII? A G.E.R-Tech oldalán találtam de onnan nem lehet letölteni.

Elõre is köszönöm!

Ja be jön.

valaki megnézné, h nála bejön-e az ecc team oldala?
Ombika
Ugye-ugye!! <#zavart2><#csodalk>

Ezert nem valszoltam ennek a tagnak se aki itt kovetelozik,mert csak agressziven tudtam volna neki!! :P

maffioso
mostmár értem mért akattatok ki rajtam is:D

SD456
Köszönöm a nagylekû segítséget!!!<#worship>

passatgt
bemész a boltba,felül a menüben vmelyik gomb próbálgasd végig

SD456
Köszönöm! És ha már benvan akkor hol találom meg a játékba?

SD456
Sziasztok!

Köszönöm a segítséget! és még annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan lehet berakni a kocsikat a játékba? (amit netrõl töltöttem le) A banner-ban lévõ G.E.R-Tech-rõl szedtem le a kocsikat. (PL: Toyota Supra)

Elõre is köszönöm!

passatgt

zoli122
hát kocsikat eccerûen bemásolod a cars/racers (asszem de nem biztos)3 hete nem jácottam egyébként nah és akkor a hangcuccot pedig... ...ÕÕÕ... ...NINCS a gaméhoz ne migazán van hangcucc legalábbis én nem találtam. neon? van de azt csak kocsikall együtt tudod be rakni mert iylen univerzális neon van de eddig sztem senkinek se sikerült berakni!!!!! nah remélem segítettem<#vigyor4>

-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

SD456
Sziasztok!

Van egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban mert most telepítettem és nem tudom ezután mit is kell csinálni.
1. Hogyan lehet a játékba hangtechnikát a kocsiba?
2. Hogyan lehet kocsikat berakni a játékba?
3. Van e Neon a játékba? Ha igen akkor, h lehet a kocsira rakni?

Elõre is nagyon köszönöm!!!

blackcalibra
Jó a lámpa. Próbálj csinálni ilyet csak fekete foncsorral.
Raho
Calira csináltam egy kristály lámpát, gondoltam megosztom veletek. <#integet2>

VW Jetta II 1,8T

nem!!
a sima sl-re most lett feltelepítve !!és még nem volt patchelve!

Ja fogod, rákattintassz arra, hogy csak a futómû legyen látható, aztán rá kattintassz fenn a csavarhúzóra, utánna a váltóra, és be állítod.

12346
teljesen szûz 2.2.1.-es sl-re akartad ráeröltetni a peccset?

Raho
Nekem az lenne a kérdésem hogy meg valosítható, hogy a Ladán csak hátsó kerék hajtás legyen?

VW Jetta II 1,8T

Ami kocsik itt ki vannak téve ne várd hogy mindegyik tuninghoz link van csatolva...Ami kocsit le lehet húzni az mind a fenti 4 linken megtalálod.A gom állítólag Augustusban új servert kap.