46059
.
  • adam28
    Hi, mindeki

Lenne egy kérdésem. Régen játszottam a 2.2.1 az nagyon tetszett, aztán felraktam a 2.3.0 és még ugyanazzal a lendülettel le is töröltem. Egyszerűen élvezhetetlenné tette a játékot a köd, nagyon sz*r volt.
    Akkor olvastam a fórumban hogy nem lehet sehogy kikapcsolni és el is ment a kedvem az egésztől.
    Az lenne a kérdésem hogy azóta sikerült-e valami megoldást találni a köd kikapcsolására?
  • FGB
    Bocsi mindenkitől, vak vagyok!
    Otvan egyolyan, hogy Misc ezt nem vettem észre.
  • FGB
    Felraktam a 2.3.0-ás Patch-et és ebben nem találokegy csomo alkatrészt többekközt: generátorok, ékszíjak, vezérmütendej leszóritó akármi, meg a dugatyúk alá az leszórító kütyű is hiányzik belőlle.
    Ez csak nálam van, vagy előfordult másnál. A fenti oldalak egyikén találtam a patch-et onnan töltötem le.
  • 12346
    akkor vegyél, vagy csinálj komolyabb autót
  • a3a
    invictus live
  • FGB
    azzal az a bajom, hogy nem sikerült eddig még "aktiválnom"
    ha jól emlékszem, akkor betöltőm az állást beirom, hogy Begformoney aztán klikk a csavarhuzora. csak nem történik semmi.
  • a3a
    pénzkód mivel egy ideig nem fogod megkapni a pink slips versenymódot
  • FGB
    Két év után ismét elővettem a SLRR-t, de nem tudom, hogyan lehet autót nyerni ha kimegyek este versenyezni mindig csak 1000$ ért megy a verseny. nem emlékszem lehet az első körben csak pénzért megy a hajsza. ké választás van:
    - Patricipate (itt hivhatom ki az előttemlevőket egy eresért)
    - Watch Race (itt meg megnézhetem, hogy mások nyernek autót vagy éppen pénzt)
    Jelenleg az első csapat (zöldek) 10 helyét birtoklom, de innentől már komolyabb autó kellene.

Köszi előre is!
  • 12346
    vazz... légyszi vegyétek má el a kedvem..:D tegnap majdnem visszapakoltam az sl-t ezek miatt, csak aztán inkább aludtam.
    mind1 este majd ránézek azér.

prézli, próbálj egy újat regelni. egy arc tegnap regelt promods-ra, aztán rögtön haladt is tőtteni.
  • streeter
    Nekem a Lexus-al az a bajom hogy kifagy a játék meg a Toyota motortól is na meg olyan highpoly a cucc hogy szaggat a játék.
  • Tomsteel
    hali! miért nem tudják aktiválni az slmodders oldalon a regisztrációmat?
    404-es hibát jelez amikor ráklikkelek az aktiválásra az emailben.
  • Prézli
    Úgy hogy egy éve nem reagálnak a rgisztrációmra...
  • a3a
    a2000es 2.2ese szarul van scriptelve és nincs hozzá tuningalkatrész
  • Sylvester
    Már hogyne volna regünk ehez a jó kis oldalhoz:)
  • 12346
    hinnye. ezek fölkerültek már az slm-re. nem baj, hátha vki nem nézi^^
  • 12346
    szal promods:|
  • 12346
    nah tolok ide egy kis "pörgést".
    vannak ilyenek promods-on, ha vkit érdekel. direkt nem linkelek, akinek nincs regje ott, úgyse tudja leszedni, többiek meg megtalálják:)

volga vadság

aztán egy 3-as bömi, amiből mósztvántides bömit lehet hegeszteni

egy hót átlag stagea:) ez mondjuk érdekel, mit lehet vele kezdeni^^

újabbik impreza

lexus, stagea combo(?)

éés egy s2000
  • PAYNE
    redline 2.2.1 es patchel nyomom
  • PAYNE
    Valaki nem tudna nekem mondani egy linekett ahonnan tudnák leszedni egy végigvittt savegamet? próbáltam a s.l.m-en de nem tudok regizni
  • 12346
    nah jóvan most már, igazán beindulhatna a két pihenős oldal:D
  • Ombika
    Vki torolje please a sok off HSZ-t!! Azaz a hazigazda thx
  • Vlala #43703
    főleg love, de éjjel-nappal ezerrel. :) Egyébként egyetértek, az újoncokat tanítani kell, nem lekiabálni.
  • a3a
    ennek nem volt sok értelme bá igaz
  • ALIENwoods
    hadjátok már abba a kakaskodást, épp annyi joga van egy régi SL játkosnak szídni az ujjakat mint egy újnak szídni a régieket, ( szal én nem modnok semmit :))

love and peace :P
  • Tomsteel
    ja és teljesen mellékesen megjegyezém, hogy pontosan ugyan ezeket a lépéseket hajtottam végre, és milyen meglepő... NEM MEGY.

Szóval én vagyok béna, és el van cseszve az operációs rendeszerem !

Sőt mellesleg másodállásban szardarabként dolgozom!
  • Tomsteel
    szétnézésről annyit, hogy elég sokan vannak akiknek nem indul a játék. Az a mondatod,hogy "Menj inkább vissza iskolába okosodjál még!
    " iskola ellenességet, iskola kerülést, analfabétizmust sejtet !

na szervusz
  • Tomsteel
    vegyél vissza öreg !
    Én beszéltem ilyen modorral veled? nagyon köszi a segítségedet, egyébként 1 éve játszok a játékkal szóval nem látatlanba szarozok!
    nem tehetek róla, hogy anyád megszűlt, ne rajtam bosszuld meg !

• lavell
    Jó van csákó! Látatlaba szarozni? Menj inkább vissza iskolába okosodjál még!
    Leírom csak neked: alapjáték install + 2.0-2.2.1.patch install(kb:40Mb) + nocd exe(2.2.1)bemásol,(indítsd el, működik-e)
    2.3.0. patch bemásol a játék könyvtárába(indítsd el, működik-e)
    patch Fixek bemásol a játék könyvtárába
    ha ezek után sem megy akkor te vagy a béna, esetleg úgy elcseszted a oprendszered, hogy nem ártana újrarakni!

Ui.: Rajtad kívül itt MINDENKINEK sikerült feltenni, jó lenne elgondolkozni ezen!( olvass vissza, mielőtt kiabálnál, mert igy csak magadat minősíted)

• Ombika
    Ne izgulj nalam ment 2 evig most vmiert 2.3.0-val istennek se megy kifagy ez van....
  • 12346
    ha egy csomóan játszanak vele itthon is, külföldön is, és szintúgy van egy valag hazai, külföldi modder, aki a játékkal foglalkozik, akkor mi is a szar?
    a problem az ön készülékében van.
  • SZilaJMaGGoT
    ez van...
  • Tomsteel
    egy rakás szar az egész játék, újraraktam már vagy 30szor az egész játékot, patchet, fixet, minden isten verését, és nem indul el!(indulásnál kilép)

tud valaki segíteni, vagy esetleg van valakinek hasonló problémája?
  • 12346
    uggyanott volt:D és a csillag jel is változatlan^^
  • Ombika
    Meg szep hisz kiprobaltam! :P
  • miskum
    Ok, úgy néz ki a priviben küldött link másodjára már elindul, és tölti kösz.
  • miskum
    A slim team oldala nem igazol vissza a regisztrációval, és hidd el több mint 10 éve patchelem a játékokat, sikerülni fog felrakni, csak letölteni nincs honnan. Adj másik címet, mert én hiába keresem napok óta. A fix is megvan.
  • Ombika
    SLM TEAM ott letoltesek de priviben kuldtem a linket ,de vazze ha bongeszi nemtudsz,akkor hogyan akarsz patchet telepiteni??!!
  • miskum
    Sziasztok! Nem vagyok egy kezdő, de képtelen vagyok letölteni egy működő 2.3-as patch-et a street legalhoz. Valaki dobhatna egy linket! Köszi.
  • Ombika
    Akkor vak voltam,tokmind1 most atlathatob helyen van! :P
  • 12346
    ill szelektálódnak