Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ne hari^^

maffioso
szolhattatok volna bazki énmeg tökre vártam tegnapis h leen mondom hát megnézem hátha erre bazkivan

\"If in doubt, flat out!\"

Már 2 napja.

maffioso
ujra van gom?

maffioso
bazki pedig kéne
2.3.0 foylton kifagy mod nélkülis eza bajom szal hivatalos peccsel mek inkább
de az meg lyan hiányos szal nemtom de jolenne vmi 2.3.0 mûxödö
juteszembe vmi oroszoldalonmintha láttamvolna patchfixet
az segithet?ha igen az oldalra egylinket plz

Mer sz@r.
Ilyen 1 szerû.

maffioso
mia geciér nem megy az ecc letöltése 2.2.1hez?hööö

maffioso
ez felettéb szükséges volt

12346
sztem te csak maradj csöndben. te bizniszman😄 jó már a flat-outod?😛
ha visszaolvastál volna 4-5 db hsz-t, akkor látnád mi van.

SZilaJMaGGoT
Ha nem tudsz uralkodni magadon, akkor kívül tágasabb... Amúgy majd próbálkozz újra másik névvel, ha jó lesz az extra... Lehet te csesztél el valamit regnél...(az írásodból ítélve)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

zoli122
bazdmeg

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
és idáig vártam

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
de én már kb 2 hónapja regisztráltam azóta nem kaptam bocsi hogy be szólók

Olvasni tudsz ???

Ha be mész az slm re ki van írva hogy az extra KARBANTARTÁST VÉGEZ.
Nem érhetõ el az admin,a reg és mégh 1 - 2 netes felület.

zoli122
nah csáztok régen voltam itt csak az a kérdésem hogy hogy kell regisztrálni az SLM-re mert már regisztráltam de nem kaptam az ímél címere semmit az SLM-tõl és ha új regisztrációt akarok akkor meg azt mondja hogy már van ilyen az adatbázisban vagy mi a f@asz plíz valaki help elõre is köszönöm<#help><#help><#help><#help>

Na te is régen jártál erre felé.

SZilaJMaGGoT
Én már csak akkor leszek igazán elragadtatva ha játszottam az SL 3-mal... Bár crc után biztosan jó lesz....

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
ja télleg.. pedig olvastam is.
kösz^^

Nem semmi tré ség csak az extra karbantart.

12346
slm-en vmi tréség van? lehet, hogy lemeradtam.
aszongya nem van jogosultságom a belépéshez^^

Ok. Sok szerencsét.

maffioso
namost akkor elkezdem csinálni a faqot jolesz?😄nemkell hétvégig várnotok

Nagyon jó lenne!

Ombika
Kitudja ha sl3 hirekkel jossz vissza!! <#eplus2><#awink><#wow1>

ALIENwoods
nyugi JackAss, nem vagyok isten...

..I'm just an old fashion modder...

Ombika
Igy legyen es majd konzultalsz ugyis veluk aug 10.-en hajraaaaaaaaaaaaa!!! <#worship><#eljen>

ALIENwoods
de az addonok elõszõr felmennének egy gyors Invictus szerverre és a kliensen onnan szednék õket

szal csak is befejezett és igényes modok lennének 😊

maffioso
hétvégén egyik nap megirom a faq-t meg regisztrálok neki majd aodk linket

Prézli
A 2.3.0-ás patch mindenféleképpen

Streeter valszeg nem takarít egy nap kétszer úgyhogy élek a lehetõséggel:
Amikor éjjel kimegyek az utcára azt írja h akár forgalmiért is versenyezhetek...csak azt nem írja hogy hogyan.Vki megmondaná nekem hogy hogyan?

maffioso
szivesen irok faq-t csak mondjátok el mi leen benne

streeter
Na kitakarítottam a topicot. Volt szemét rendesen. Úgy látom Zoli fiú nagyon elfajult de szerencsére kitiltották 1 hétre. Ha valakinek van kedve és türelme az írhatna egy FAQ-t.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Elvileg nemlehetne egymasnak kuldozgezni,varj vele! 😛

Ombika
Nah jah de akkor oda fel kellene tolteni minden addont,mert ha adott tagtol szedne le es neki tetu netje van, akkor szivas!!

ALIENwoods
gondolom a steames "ha nincs meg letöltöm a hostról" rendszert senkinek sem kell bemutatnom, hasonló már CRC-nél is lett volna, hogy az egyedi skineke mindenkinek leszedi csatlakozásnál, csak kimaradt. Szal szerintemez tovább vihetõ lenne az egyedi alkatrészekre ha adott méret alatt vannak és nem órákat kell várni hogy lejöjjön egy f_bumper XD

ALIENwoods
A látogatással kapcsolatban Jó hír , hogy csinálhatok majd kisebb riportot amit aztán fellõhetek SLMre.És hallva, hogy mik lesznek érdekes egy cikk lesz garantálom 😄 !

Ombika
A multi az szerintem sose lesz a sok addon miatt cinkes lenne ,nekem mar drift is jolenne de ha joltom volt mar ilyen probalkozas csak nemtom ,hogy kudarcba fulladt e a palya?!

Nemtudtok rola esetleg vmit?<#eljen>

Jah és még jönne a multi.Marhajó lenne

Ombika
Miert pont ,barhol lehet csak kifejezetten jot tenne a gamenek 1 drift palya!! <#worship>

Drift 4ever.

Rájöttem hogy kurvanagyokat lehet Driftelni a R.O.C versenyen.

maffioso
nekem is külddel plz

Hatton
Vagy ha vkinek +van és átküldi az is jó😊 !!!!

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

Hellosztok!Honnan toom letölteni a 2.3.0-át?mert a gom nem üzemel!

Scooter tuning is not a crime!

maffioso
kocsihozjár ha nem akko nem lehet
nissan 350hez van neon de kalapszar

SD456
Sziasztok!

Végre sikerült megoldani a problémát. Reinstal utánná Invictus Live Update és G.O.M Team 2.3.0 Patch. Így sikerült megoldani. Most töltögetek kocsikat hozzá de még egyett sem raktam bele. Ha belerakom gondolom nemlesz gond. Ugye? (2.3.0-ás kocsikat szedek le a S.L.M Team oldaláról) És láttam a játékon belül a boltban ott ahol a belsõ tuningvan olyat, h audio, meg neon! ezeket bele lehet a kocsikba rakni? Ha igen akkor, hogy?

Elõre is köszönöm! (És bocsánat ha nagy lámaságot kérdeztem!<#lama>)

PS3 ID: SDani456

ALIENwoods
back

Hatton
Hülye nem vok kattintottam az "ide" -re de vmi hibát írt ki!!
De most meg ha rákattintok akkor vmi buzi gyerekrõl hoz be vmi képet meztelenül!!
Szal télleg nem tom h mi van!!!

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

skylan
Streeter oldalával mivan? Nemtudjátok?

basta002
üdvözletem mindenkinek. sajnos a modderpackot nem kaptam meg még mindig, így a nyári modderkedésem elmarad... viszont felvettek egyetemre, méghozzá az Invictus városába, Debrecenbe megyek programtervezõ informatikusnak. hátha tanulok majd valamit a nagyoktól, és ha a gépem is ott lesz, akkor szabadidõmben majd beszállok a "gyártásba". minden jót, és bocs az offért.

..::S::L::M::..