Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
2.3.0 foylton kifagy mod nélkülis eza bajom szal hivatalos peccsel mek inkább
de az meg lyan hiányos szal nemtom de jolenne vmi 2.3.0 mûxödö
juteszembe vmi oroszoldalonmintha láttamvolna patchfixet
az segithet?ha igen az oldalra egylinket plz
Ilyen 1 szerû.
ha visszaolvastál volna 4-5 db hsz-t, akkor látnád mi van.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Ha be mész az slm re ki van írva hogy az extra KARBANTARTÁST VÉGEZ.
Nem érhetõ el az admin,a reg és mégh 1 - 2 netes felület.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

szal csak is befejezett és igényes modok lennének 😊
Streeter valszeg nem takarít egy nap kétszer úgyhogy élek a lehetõséggel:
Amikor éjjel kimegyek az utcára azt írja h akár forgalmiért is versenyezhetek...csak azt nem írja hogy hogyan.Vki megmondaná nekem hogy hogyan?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Nemtudtok rola esetleg vmit?<#eljen>#eljen>
Scooter tuning is not a crime!
nissan 350hez van neon de kalapszar
Végre sikerült megoldani a problémát. Reinstal utánná Invictus Live Update és G.O.M Team 2.3.0 Patch. Így sikerült megoldani. Most töltögetek kocsikat hozzá de még egyett sem raktam bele. Ha belerakom gondolom nemlesz gond. Ugye? (2.3.0-ás kocsikat szedek le a S.L.M Team oldaláról) És láttam a játékon belül a boltban ott ahol a belsõ tuningvan olyat, h audio, meg neon! ezeket bele lehet a kocsikba rakni? Ha igen akkor, hogy?
Elõre is köszönöm! (És bocsánat ha nagy lámaságot kérdeztem!<#lama>#lama>)
PS3 ID: SDani456
De most meg ha rákattintok akkor vmi buzi gyerekrõl hoz be vmi képet meztelenül!!
Szal télleg nem tom h mi van!!!
www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!
..::S::L::M::..