46059
.
  • Ombika
    TEkerj sok napot elojon az csak neheten de inkabb hasznalj 2.3.0-at ott tuti megy! :P
  • ALIENwoods
    nem leghet minden időzítés tökéletes XD
  • Sylvester
    Október 1....GOM? ECC Team??:S mivan má?'
  • Synit HUN
    Hello! A 2.21-es slrr-be beraktam az m5-ös bmw-t de nem találom... Nem tud valaki egy mentést adni? Előre is köszi!
  • ALIENwoods
    van 1 kis meglepi SLMn :P
  • basta002
    gondoltam benézek megint egy kicsit... látom zajlik az élet. csak az baj, hogy problémába ütköztem, honnan tudok letölteni autókat 2.3-hoz? vagy ilyesmi... azt akartam amúgy kérdezni, hogy nincs valakinek komplett 3ds max tutorial videója. még jobb lenne, ha autókészítésről. előre is köszi
    amúgy holnap (ill. már ma) megyek az invictushoz. minden jót
  • streeter

• Ombika
    Oks vettem a lapot! :P
  • ALIENwoods
    minden tárhely szolgáltatónak vannak nem bejelentett karbantartási programjai, most is egy ilyen volt :)
  • Ombika
    Alien:Sl mizujs ,mert semmi se jon be?
  • ICEMAN15
    ÍÍÍÍÍ!akkor mindegy ,köszi!
  • SZilaJMaGGoT
    JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!!!!! AZOK VANNAK AMIK ITT LINKELVE VANNAK!!!! ÉS NEM MŰKÖDIK MIND1IK....
  • ICEMAN15
    Tudtok valami oldalt ahonnan több féle kocsit lehet letölteni 2.3.0.-hoz?(még csak nemrég keztem el vele játszani)
  • ALIENwoods
    ...és akkormost segítőkész kedvemben voltam...
  • ALIENwoods
    mivel ez a foruma ezért ide válaszolunk, ha válaszolunk, ha már krekkelsz mint sok honfitársunk, akkor a legfrisebb peccset szedd le (230) ahhoz nem is kell krekk meg CD se
  • ALIENwoods
    perpill egyedüla GER és a ProModz működik sok sikert
  • ALIENwoods
    230 többségben, modding miatt 221 is fenn volt nekem

netről mindent
  • ALIENwoods
    nem
  • ALIENwoods
    nem
  • Gibor
    Bocs mégsincs feltöltve, mert az slm-en NINCS JOGOM FÁJT FELTÖLTENI, érdekes, na mind1. akkor majd pár hét mulva....
  • Gibor
    Na, ha valakit érdekel feltöltöttem a polát 1.0-át meg hozzá a felni csomagot.
  • Ombika
    Kerdes kerdes hatan!! :P
  • streeter
    Mivel most csak a Ger-Tech máshonnan nem. SLM-en van még pár cucc meg pár készülő verd. GOM okt. 1-jén ECC okt. 5-én tér vissza elvileg.
  • Sylvester
    2,3,0 val nyomom és a képernyő ilyen szürkés :S miért??:S Motion blurt ki lehet vhol kapcsolni?
  • Sylvester
    2,3,0 val nyomom és a képernyő ilyen szürkés :S miért??:S Motion blurt ki lehet vhol kapcsolni?
  • Sylvester
    Milyen verzióval nyomjátok ?

Honnan töltötök le cuccokat a GER-Tech en kivül ?

Sry most kezdtem :) de bejövös a játék , igaz csak egérrel nyomom a vezérlésT:)
  • Sylvester
    Helyesbítek..:Valaki tud segíteni a Street legal Red Line ba ? kocsit raktam be és nem müxik help! Félig müxik csak motort nem tudok bele rakni

Megvan minden Bodyrész, csak semmilyen motor nem akar belemenni:...nincs motor...miért? BMW M5 SLM Ről szedtem
  • Ombika
    Ekkora lama kerdest vazze!
    Felteszed a patchot es kesz azaz bemasolod a gyokerebe ahova telepitve van progi!
  • Sylvester
    Hogyan kell a 2,3 ra változtatni a játékot hogy faja legyen ? a sok kocsival stb?
  • Ombika
    Nem,mert felbax ez a szar patch kifagy csontra de mar sik ideg vagyok es erdekes 2.2.1-nel nem fagy ki!
    Mintha geci kodtol vagy nemis tudom mi a szartol de kikeszit !!
  • 12346
    és azóta megoldódott a problem? ha nem, akkor itt a két fix infókkal, hogy melyik mit tud.
  • ICEMAN15
    Sziasztok!
    Tudnátok nekem címeket írni ahonnan lelehet tölteni kocsikat,meg hasonlókat 2.03.-hoz?Mert sehol nem találtam!
    Előre is köszi a válaszokat!!
  • hokika
    Siker az elindítás!
  • Ombika
    En arrol beszeltem a 4 Mb-osrol, de eskuszom mikor neztem nem lattam pedig tobbszor is nezegettem!! Sorry
  • Vitéz Roland
    Na ugye, hogy ott van.höhö
  • ngcsnet

először is, ha már crackelt, akkor nem vesztettél semmit (pénzt stb..)
    másodszor ne warezolgassunk :C
    harmadszor pedig ha talán elmondanád mi az a hiba üzi akkor talán még segíteni is tudnánk

• hokika
    Hy all!

Vki segítsen már nekem! Hogy tom elindítani ezt a Redline cuccot? Meg crackelem és akkor is kiír vmi hiba üzit! Mit tegyek véle? (választ ide please: [email protected] )
  • 12346
    a bugfixek össz 4 mb max. és ott figyel külön-külön a két link az oldalon. és az előbb még nem a 40 megás 2.3.0. kellett^^ de egyébként azt is le lehet kapni 15 megás darabokban, szal nem vágom mi a probléma.
  • Ombika
    De mint irtam vazze ha nemtudnal olvasni,hogy nincs linkje csak a 40 Mb 2.3.0 patchnak vagy envagyok vak!!

DE ezt nem ertem,hogy miert kell ecsetelnem 1 konnyen felfoghato kerdest 5 HSZ-ben!!
  • Vitéz Roland
    Fent van a www.promods.ucoz.ru oldalon. De ha azt akarod, hogy valaki átküldje, akkor vegyél fel MSN-re és már küldöm is. a címem: [email protected]