Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
Nézzél kb. 5 hozzászólással lejjebb és látod hogy nem muszáj összegyûjteni, amúgy ha össze akarod, akkor pár info: a kocsidnak kell 750pont(a tiedtõl balra lévõ szám); ebbe a számba a kocsid állapota is beleszámít, tehát attól hogy verseny(nappali) úgy látod hogy lejebb megy, vagy nem nõ, az attól van hogy annyit romlott a kocsid állapota, természetesen javításkor felmegy; csak nappal nõ a kocsid presztizse...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

iccaka versenyzel akkor csokkena kcosid prestige😄 nappal kell versenyezni es gyozni az auto prestigenek novelesehez..

SecMan
Eddig azt hittem, hogy az enter is csak akkor mûködik ha már megvan minden feltétel...

SecMan
Hát ez hihetetlen!! Új játékot kezdtem, megvettem a golfot, még hozzá se nyúltam, amikor gondolotam poénból kipróbálom a nevezést a ROC-ra és mi történt?? A legalapabb(notuning) Golffal ott voltam a Roc-on!! HIHETETLEN!!

csak egyenesben gyorsitsal es nagyon ovatosan 😊

May the force serve you well!

[NST]Cifu
Az ISO-s esetén kéri a CD-t, ez tény, ami annyit tesz, hogy be kell rakni a Street Legal Racing: Redline CD-t a CD-meghajtóba. A rip-eshez még nem volt szerencsém, de a fórumban többek szerint simán ment az is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Nah, végre tudtam játszani az SLRR-el ismét, hát mit ne mondjak alig birtam felkelni a gép elöl 😄

Viszont van pár dolog, ami nagyon zavaró:

-Iszonyúan lecsökkenttek a szerelhetõségben rejlõ lehetõségek. Amíg a sima SL-ben az egész kellõen átláható volt, és az autók + alkatrészek összeállításában lehetett bûvészkedni, addig az SLRR-ben egy autóhoz van 2-4 motor, amelyeknél a plusz felszerelhetõség kb. annyit tesz, hogy vagy felraksz rá turbót/superchargert, vagy sem. Illetve van, hogy ez sem, mivel pl. a Baiern-re egyszerûen nincs turbó, és a turbós kipufogót nem rakja fel rendesen. Remélem a patch azért javítani fog ezen valamit...

Viszont hihetettlenül élvezetes a városban való kóricálás, és versenyzés 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
De azert a sofort is "helyre raknam", hogy ne nezzen ki az oldalso abalakon minden kanyarban😉)) Azert egy sport ulesben nem igazan lehet oldalra dolongelni...
Alexease
Ha mar "barkacs" jatek, akkor mar tettek volna ki mindent INI-k be, hogy lehessen turni, allitgati stb. Ugy sincs net, nem lenne csalas, max "hasznalhatobba" lehetne tenni nehany dolgot benne.

Pl. Kivancsi lennnek, mennyit gyorsulna, ha ki lenne kapcsolva a sok tukrozodes?
Alexease
Szerintem sehol. Meg allitani sem lehet.
Met
Hol lehet a Redline-ban kikapcsolni a FFB-t?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
warezcenteren még fent van mind a 2bõl a rip az ingyenrészlegen.

http://goo.gl/gd6Zi5

M@TriX
ha valakinek nem megy a hexaszámolgatás és csak garázsban tud téblábolni a lowFPS miatt, akkor annak iTT egy kis pénzcsináló progi:
ManymékeR

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
7even: nappal nem állnak ki veled, ugyanis csak éjszakai versenyzéskor lehet klubbot váltani. Szóval éjszaka lenyomod az elsõ zölédet vagy a másodikat, akkor mellette feltünik egy 20. ember is. Na az már a kék csapatból van, nem a zöldbõl. A gatyát felkötni, mert elég kemény gyerek. Simén nyertem mindent, aztán jött a 20 kiscsákó az megizzasztott aztán többi megint nyúlbéla. Ha azt a 20.-at lenyomod, akkor abba a klubba mindenkit lenyomsz.

Csacsi: ha szól szólok, amúgy nyaralni van, most beszéltem vele. 7fõn lesz válasz. Sorry.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ejszaka versenyezz...asszem a kek csapat 20.helyezetjet kell megverned...

Csacsi
Matrix: Érkeztek valamiféle válaszok K. Tamástól a tegnapi nap folyamán?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alexease
A Street Legal Racing: Redline c. jatekhoz meg NEM jott ki patch!!!!
Az elozo reszhez (Street Legal) van 3, de azok nem jok ehez!
nem, nem csak a rippelt verzio szaggat...mar miert szaggatna csak a rippelt...(no movies, no music)...amugy nalam az isos sem szaggat😄 csak neha egy picit...bar csak eset szoktam racezni...na meg a TV cameranal is szaggatgat.

bfg900
Majd lesz peccs.
Bezzeg hajnal 1kor tudtok csevegni!

Skacok!
CSak a rippel verzió szaggat mint az állat még 800*600-ban is??
(PIV1.5,512mb,Gf3ti)

CS@
- 1 azért

CS@
Alexease oldalán : http://slc.hsw.hu/ régebben volt róla infó most épp nem találtam meg.
Azért megpróbálom azért érthetõen leírni :
Bármilyen rajzprogrammal csinálhatod ami JPG-t tud szerkeszteni.
A lényeg ,hogy a Játék/Save/AhovaMentettél –ben van(nak) az autó(k) elemekre bontva.
Ezeknek a fájlokat adsz egy JPG kiterjesztést és átrajzolgatod , miután kész vagy visszanevezed az eredetire.
Próbaképp csinálj egy olyan mentést ahol csak egy autód van ezt fújd le(az egészet) valamilyen színre.
Nagyjából ragaszgassál rá dolgokat (PL.: a küszöbre egy egyenes feliratot vagy a látható részteket nagyjából fújd körbe sprayal) azért ,hogy miután kilépsz tud ,hogy melyik elem micsoda és KB mekkora bizbazt rajzolhatsz rá.

SecMan
A 900LE-s Emer Nonus GT2-höz van valami megoldás amivel használhatóvá varázsolható? (ugyanis a hátulja valamiért mindig kifarol, még a legszélesebb gumikkal is 😊)

SecMan
Errõl a festési taktikáról hol olvasthatnék többet? Milyen progikkal lehet?

CS@
De ezt könnyû elkerülni : Mindig csak azt az egy elemet hagyod az autón amelyiket éppen csicsázni akarod
(mentés elõtt ajánlott az autót összerakni mert nálam a levett alkatrészek mentés után gyakran elvesztették a festést).
Amúgy Alexease régebben írt taktikája(hogy egy külsõ programmal fessük az autót) itt is mûködik és így sokkal szebben meglehet csinálni mint a beépített matricázással.

A versenyre eljött volna koncertezni a Tatu is dee mivel elmarad ezért Anettka akarja megszervezni egy másik Magyarországi koncertjét a Tatu-nak.
de hogy jon ide az Anettka? meg a Tatu?😊

Az augusztus 1.-2.-3.-ai rendezvény teljesen elmarad!!! Pedig már úgy beleéltem magam. Most képzeéjetek el olyan 6000 Le-s autókat amik 5 mp. alatt vannak 450 Km/h-n. És ezeknek a 6000 Le-s dragstereknek vannak a Junior változatai is, amiket 9-12 éves gyerekek vezetnek. A versenyen lettek volna sugármeghajtású autók is. Nem is beszélve a sok sztárvendégrõl. De ez mind elmarad. 😞(( DE azt olvastam az interneten, hogy Anettka szervezi, hogy a Tatu eljöjjön Magyarországra koncertezni egy másik igõpontban!
kiraly 😊 milyen felni milyen gumi? teljesitmeny?

vegyel 1et aztan nezegetheted 😊
potom 1milla a blitz persze usa$

traXion
Itt az én kis szörnyetegem 😄

talan beszereltek ?😊
8Les motorban mar nagyon szep forgatonyomatek plusszt ki lehet hozni. Ott mar az a problema hogy viszed at az utra azt az erot.

hmm, pedig abbol nem is olyan sok lo jon ki, bar a turbo az lok rajta valamit.
http://www.vette.hu/powerhouse/nitrosystem/eredmenyek2.html
itt van egy v6os nitros 3Les
max. teljesítmény: max. nyomaték:
gyári érték: 206 LE 285 Nm
nitróval: 282 LE 536,2 Nm
az a 2x forgatonyomatak novekedes szerintem gyanus a tobbi autonal nem volt ekkora.

na nem tom biztosra hogy turbós volt vagy nem, lehet neked van igazad,de lehet hogy nem. Csak azt nem értem,hogy a Corvette-be hogy kerül nitro?
Skynet
Beztos nemtom...
De ennyiért nem megyek ki,jobban leköt engem az utcai tuning mint a párezerlóerõs dragsterek..
Ha lenne kint egy emberi Skyline akkor befizetném még a 26ezret is,de sky úgysem lesz kint😊)
VIP helyemnek is lõttek EVO-n legalább a rajt közepén kamerázhatok...Ezt meg nem õk szervezik,így az ismerettség is ugrott...Szal kihagyom😊
Alexease
De a gumi mintaja is erdekes😉) Vagy legalabb is en meg nem lattam ilyet...
traXion
Lehet, hogy le vagyok maradva, de mint látjátok, a matricázós BUGot nem sikerült a srácoknak kijavítani, sajnos! Tamás, szólj nekik!

Ch_Slater
nah szal nem akarok itt riadalmat kelteni, csak a hírekben a volt szó a koncertekrõl, hogy elmarad az összes, mert nem tartják meg a rendezvényt ahol felléptek volna.
de azt nemtom hogy vonatkozik-e a gyorsulásira is?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ch_Slater
nem ezaz?:
"A tököli repülõtér felszállópályáján a nézõk elõször csodálhatják meg Amerika leggyorsabb „dragstereit”. A pálya melletti színpadon pedig fellép a T.A.T.U., Danii Minogue, Tommy Lee és a Twisted Sisters. A techno zene rajongói hajnalig élvezhetik a D.J.-párbajt. Ingyenes buszjáratok szállítják a nézõket a reptérre, ahol térítésmentes kempinget hoznak létre a szervezõk. A több árkategóriában kapható jegyek 5000-26000 Ft értékben vásárolhatók meg."

és nem ezt fújták le? vagy az csak a koncertek. mert azok tudom hogy nem lesznek, egyik sem...legalábbis a hirekben ezt mondták

Skynet
Alex: Mennyi a beugró a 3-napos dragra nemtod? Gondolom nem annyi mint az EVO gyorsulásikra,mert nem ugyanazok szervezik,meg most ez nem annyira utcai kocsis gyorsulási lesz,hanem kifejezett dragsterfutamok..

Skynet
Nem nagy cucc lenyomni a corvettet ha elfogy belõle a nitro akkor egy dögnehéz szarul gyorsuló fostalicska...
Mellesleg a Taxis pezsóban a büdös életben nemvolt turbo😊
Ch_Slater
hát egy rendõr ott pampogott nekik hogy huzzanak a busba, aztan feloszlott a banda. de azért ugy tünt elég sokan voltak viszonylag. (a riporter aszt mondta, kb. 200-an, persze volt aki csak nézte)

Hmuda
Bakke el is szégyeltem magam. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

én is szegedi vok és már voltam kint a gyorsulásin. nem titok, minden pénteken a Kereskedõ közbe nyomják az arcok. Mindig kint van a Corvette-s csávó is(aki a Totalcarba is volt), ott rajzik vele,pedig múltkor lenyomta egy fehér Peugeot 406 2.0 literes 16 szelepes turbós (mint a "Taxi" ban) verda.hehehe
traXion
re 😄

Alexease
De ha valakit erdekel a LEGALIS gyorsulasi verseny, az autok stb. akkor hetvegen pentek-vasarnap (3-5.), a tököli repülõtéren lesz nemzetkozi verseny.
Alexease
Elkaptak oket?
Ch_Slater
szegedi vagyok de igy hirtelen nem ismertem fel hogy hol is nyomják ezek...

hehe en is ezt akartam irni 😊