Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az király.
Melyik játékfejlesztõcsapat adja ki?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
par skyline adatai
az R34ben nincs tul jo motor, csak a Blitz jo ezek kozul a twin turboval.
May the force serve you well!
Valaki irta multkor, hogy ki lehet kapcsolni a tukrozodeseket. Na, ez erdekelne;)
Egyetértek az összes beszólással. Tudnék én is mesélni, mert most is rendszergazda (is) vagyok. De én már fönn sem akadok mert rájöttem, hogy a világba nagyon sok nem normális ember van. Vagy én nem vagyok normális?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Ejjel, kis, csendes utca, kanyarral, lampaval. Persze a pirosnal senki nem all meg, mert ejjel minek
Hallom jon a hulyegyerek, bogo motorral, duborgo "zenevel". A lampa piros (neki), hat kibattyogok lassan az ut kozepere, hogy majd a kanyar utan meglasson;)) Persze fek (nem blokkol), valtogatas, csunyan nezes;) Aztan padlogaz, szoke butan nez, de meg 200 meteren keresztul nem talalja a jo sebesseg fokozatot (ossze-vissza valt):DDDDDDDD A hulye allat;)))
Csak az baj, hogy az ilyen pocsok "olnek" embert, aztan a politikus, majer apuci, majd jol "kivasarolja" oket...
Bocsi, csak mostanaban elszaporodtak, es izzik neha a fejem;)))))))))))
Sorry.;) Helyzetjelentes, 2003, Budapest.;) De utalom ezeket...;DD
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sajnos az emberek olyat, mint optimalizacio, nem ismernek.:((((
Sajnos a mai generacio, mar ugy hasznalja a szamitogepet, hogy fingja sincs hogy mukodik (tisztelet a kivetelnek);(
Apuci megveszi egyben az atomeromuvet, koti a gyors netet, aztan ocsisajt nyit nyoocc ugyanolyan topicot, irja hogy "hol tudom levenni" XY progit, arca mint a tuzfal, de screenshot-ot mar nem tud csinalni, mert az magas...
(Mondom, tisztelet a kivetelnek!!!!)
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
õõõ
akit érdekel a nagy
õõõ
Korbe mas spoiler es lampak, es mar teljesen mashogy nez ki. Plusz, lehet hogy tobb tipus is van, vagy valtozat, evjarat stb.
A Baiern szintén nem lehet az.
õõõ
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
ma délután fotóztam le...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nekem is pont azokon megakadt a szemem. De úgy gonolom, hogy a kiadási dátum miatt maradt ki pár dolog a játékból, de rrõl nem is érdemes beszélni, mert evide4ns. Lásd: Shelby-hez egy árva alkatrész sincs...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'