Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
:) Ilyen gyorsan haladtok?
Az király.
Melyik játékfejlesztõcsapat adja ki?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

I-NoVa
Optimalizáció, na mondjuk a mai nap után... Végignéztük, hol hogyan lehet a legtöbb számítási idõt spórolni a grafikai, fizikai, AI, audio számításoknál úgy, hogy ebbõl a gamer semmit ne vegyen észre, és a játékélmény megmaradjon. Fene hogy nem gyenge bugos játékot akarunk kiadni :).

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

http://www.supercars.net/Comp?sourceList=1601&CompList=1601-1602-1603-1604-1608
par skyline adatai
az R34ben nincs tul jo motor, csak a Blitz jo ezek kozul a twin turboval.

May the force serve you well!

Alexease
Koszi! Megvilagosodtam;) Nem igazan ertek - ilyen szinten - az auokhoz.
Alexease
Akkor vissza SLR;)
Valaki irta multkor, hogy ki lehet kapcsolni a tukrozodeseket. Na, ez erdekelne;)
M@TriX
Mintha elkanyarodtunk volna a témától, de nem rossz felé! :)
Egyetértek az összes beszólással. Tudnék én is mesélni, mert most is rendszergazda (is) vagyok. De én már fönn sem akadok mert rájöttem, hogy a világba nagyon sok nem normális ember van. Vagy én nem vagyok normális?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Alexease
Uccso. De nagyon LOL;)
Ejjel, kis, csendes utca, kanyarral, lampaval. Persze a pirosnal senki nem all meg, mert ejjel minek Hallom jon a hulyegyerek, bogo motorral, duborgo "zenevel". A lampa piros (neki), hat kibattyogok lassan az ut kozepere, hogy majd a kanyar utan meglasson;)) Persze fek (nem blokkol), valtogatas, csunyan nezes;) Aztan padlogaz, szoke butan nez, de meg 200 meteren keresztul nem talalja a jo sebesseg fokozatot (ossze-vissza valt):DDDDDDDD A hulye allat;)))

Csak az baj, hogy az ilyen pocsok "olnek" embert, aztan a politikus, majer apuci, majd jol "kivasarolja" oket...

Bocsi, csak mostanaban elszaporodtak, es izzik neha a fejem;)))))))))))
:DDD

Alexease
... es az ilyen kap 18 evesen zsir uj tuningolt autot, amibol kilog az arca, aztan azt hiszi, hogy milyen fasza gyerek - pedig nem, mindenki lenezi - es azzal gyorsulgat, meg versenyzik mint hulyegyerek. De amikor bebaszom a szelvedot egy felteglaval, csak pislog mint szar a fuben:DDDDDDD

Sorry.;) Helyzetjelentes, 2003, Budapest.;) De utalom ezeket...;DD

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alexease
Reszvetem;(
Sajnos az emberek olyat, mint optimalizacio, nem ismernek.:((((
Sajnos a mai generacio, mar ugy hasznalja a szamitogepet, hogy fingja sincs hogy mukodik (tisztelet a kivetelnek);(

Apuci megveszi egyben az atomeromuvet, koti a gyors netet, aztan ocsisajt nyit nyoocc ugyanolyan topicot, irja hogy "hol tudom levenni" XY progit, arca mint a tuzfal, de screenshot-ot mar nem tud csinalni, mert az magas...
(Mondom, tisztelet a kivetelnek!!!!)
is

hat igen...magyarorszag sajnos meg mindig kurvara el van maradva internet szolgaltatas teren ;(

I-NoVa
Nem olyan vicces, ennyire képes a telefonvonal!!! itt... A modem kb a 3x-osát képes lenne még átpréselni.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

:DD

I-NoVa
Wazze, 28.8 kilobittel próbálnátok ide benézni...

skylinebol annyi van mint csillag az egen:D

king13
mondjuk a régi Skyline-ok hátsó kerekesek voltak, tehát nem kizárt hogy ez nem az R34-es típus. Bár észrevettem hogy a Baiern és az Emer nagyon hasonlít. Az autó leírásánál pedig valami olyasmi van hogy a Baiern után jött ki az Emer tehát lehetséges az hogy a Baiern egy régebbi az Emer pedig egy újabb típusú Skyline amirõl már szó is volt. A kedvenc autóm akkor is a Duhen Racing SunStrip marad!

õõõ

king13
elcsesztem http://www.freeweb.hu/king13/slr/skyline/gtr34-6.jpg

õõõ

king13
na mindegy én többnyire ilyen Skyline-t látok akit érdekel még kép írjon addig is némileg tulajdonságaiban némileg hasonlít az Emer-re bár az Emer hátsó, a Skyline 4 kerék meghajtású:

akit érdekel a nagy itt

õõõ

Alexease
Ez mar vagy a hatodik Skyline fenykep amit eddig lattam, es nem volt kozte ket egyforma...
Korbe mas spoiler es lampak, es mar teljesen mashogy nez ki. Plusz, lehet hogy tobb tipus is van, vagy valtozat, evjarat stb.
king13
bocs a nagy képért...

õõõ

king13
Az Emer Nonus nem lehet Skyline max az eleje olyan de a hátulja nem

A Baiern szintén nem lehet az.

õõõ

king13
meg mondjuk a Baiern kipufogók...BiTurbo???

õõõ

traXion
jaja, mondjuk a Deluxe sztem VW Corrado/Scirocco, de mindegy, nem nagyon játszok már GTA VCt :D

M@TriX
Nekem mindössze 50 000-et sikerült elérni. :) Igaz még nem ismerek minden opciót... ;)

I-NoVa

I-NoVa

ahha dejo...

I-NoVa
When it's done...

SecMan
Lehet már tudni hogy mikorra várható a patch?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Ch_Slater
tudom h nem sok köze van a tuninghoz de csak kicsit lesz off mert ez is autó :)
ma délután fotóztam le...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

CS@
EmerGT2-t árulnak idõnként(ritkán) a többivel mondjuk én sem találkoztam.

M@TriX
persze én eléggé belemáztam a textúrázás miatt. :)
Nekem is pont azokon megakadt a szemem. De úgy gonolom, hogy a kiadási dátum miatt maradt ki pár dolog a játékból, de rrõl nem is érdemes beszélni, mert evide4ns. Lásd: Shelby-hez egy árva alkatrész sincs...

malter
nekem sem reagál a nos-ra legalábbis a cisszenésen kivül nem nagyon történik látványos gyorsulás
malter
abbol is lehet tudni hogy a baiern 1 skyline mert devil-s változatnak a fekete elsö lámpája sok más gaméban skyline kiegészitö,mustangon nem láttam még ilyesmit,ez japán fanoké:)
SecMan
Csak az SL-ben még nem volt külön felni és gumi :)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

oki csak azért emlitettem mert SL-ben lehetett :) ...kösz

nabazz:D

Üdv nektek...lenne egy problémám nem tudom megjavítani a gumikat versenyek után..találkkozott ezzel már valaki?

M@TriX
Igen, az Invictus-os srácok raktak utalást a nevekbe, lásd WRZ

hat igen inklabb mustang..ener meg a skyline

M@TriX
sztem inkább Mustang akar lenni, de át lehet pofozni :)

hat elegge hasonlit eghymasra mindket kocsi foleg a felso piros skyline es a lentebb a kek mustang

na mostmar akkor paszmelyik auto :D

bar mutat hasonlosagot a skyline fele is:D mindjart lokom kepek..

ÁjjLe BoBBi
ami utólag jött ki az az a street legal amit a európába szántak a fiúk ? néztem egyik havernál, eléggé super ! de a gépigénye még mindig nagy !!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
;)