Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Minden autóhoz csak olyan alkatrészt szerelhetsz bele, amilyen a gyártójához tartozik (pl. a Dohen-ekbe bele lehet rakni az összes Dohen-motorblokkot, azokra rá lehet szerelni a Dohen-turbót, viszont nem lehet belerakni az Einwagen alkatrészeket), a motorhoz való alkatrészeknél az éppen garázsban álló kocsihoz való alkatrészek felett van egy "újrafelhasználható"-hoz hasonló jel. Vannak persze teljesen csereszabatos alkatrészek, ezek minden autóhoz jók viszont (pl. fékek, felfüggesztésnél a rugók és a lengéscsillapítók, stb.).
Eladni úgy tudsz, hogy bal gombbal kiemeled az alkatrészt az alsó listából, és a ballra lévõ gombok közül az eladás (Sell) gombjára viszed, majd elengeded a bal gombot.
P4 2.8 GHz, 256mb 333 DDR, Geforce FX 5600 256mb, ECS P4s5a, Win XP (szutyok)
Amit kicseréltem régi alkatrészt azt nem tudom eladni?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
buglista : sztm minel elobb osszejon annal tobb lesz kijavitva DE béefgé ! a kedves fejlesztõk egyszer ebben a budos eletben inditsak mar el ezt a gamet es 2 perc alatt millio hiba SZEMBEÖTLÕ ! a kisebb hibakat valoban nekunk jó lenne összeszedni ugy ahogy sl 1 nel .
A megoldás: ráklikkelsz felül a "FINE TUNING" jelre, és utána a NO2-csõre. Ezután lehet beállítani a keverési arányt. De csak most vettem én is észre, tehát a hatását még nem próbáltam...
Még nem próbáltam, de meg lehet nézni.
May the force serve you well!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy én is most arról nyomom. 😊
Nekem is jött 2 SMS, csak még nem volt idõm megnézni.. 😊
A patchben az lesz benne, hogy ki lehet kapcsolni a 3D hangást. Az most még benne van, csak most nem hivatalosan lehet rontani a minõségét. (vagy letölteni a már lekonvertált .wav-okat.) Ezzel gyorsítva a játékon...
A Redline-ban miért nincs Pro tuning és Engine / Body kit? (ha ezt már tárgyaltátok akkor bocs, de nem gyakran fórumozok)
Köszi!
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.