Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a skyline a Ener nonus

hmm a multkor is ezt mondta, igaz azt nem hogy melyik hetfon, meg gondolom most sem majd az egyik hetfon lehet hogy valaszot

May the force serve you well!

Csacsi
Szerintem is, mert mikor elõszõr néztem a 2f2f-t, akkor elõször én is mustangnak hittem, de aztán rájöttem, hogy skyline.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

malter
csak nem az r33-as hanem a 34-es
malter
bocs az az ishima,a baiern skyline😊))
M@TriX
nem, úgy tûnik az tényleg Mustang...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
ja, a kis shelby-hez mondjuk semmit nem lehet vásárolni, így vigyázni kell rá, mint a hímes tojásra. (vagy el kell menni még egy versenyre, hogy 2 legyen és az egyik alkatrésznek megy. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

malter
amugy a baiern szertem az uj subaru-rol lett mintázva😉
majd talan a patchben raknak bele valamit😄 ezek a patchek olyan expansionok is lesznek ugylatom 😄 egyertelmu hogy felig kesz jatekot adtak mar megint ki

malter
949pacit birtam kihozni max a mocibol,ti?de azt is csak ugy hogy nem uj a block elöbb ki kell nyirni😊)aztán felujitva többet lehet kihozni belölle.az extra dolgokat beadta valakinek?pro tuning stb,vagy csak disznek van benne?
M@TriX
írtam lentebb, hogy 7fõn. Most nyaralnak. 😉

Matrix !a K Tamas meg mindig nem valaszolt??
pff

May the force serve you well!

M@TriX
most próbáltam pacit rakni, de a "hûtõrács" textúráját 2x teszi rá egymás mellé így 2 paci lenne. Azt kellene megtalálni, ha tud segíteni valaki, hogy mit kell átírni, hogy egyx objektumra hányszor rakja rá a textúrát. Mert hiába méretezem át attól még ugyanannyiszor teszi rá. Valaki? 😊
Talán valamely cfg-ben de még nemtom. A gumi textúrája a gumin 4x van. ha az is le tudnéám szabályozni, akkor jöhetnének a GooD Year gumik, stb. De így a logó 2 helyett 4x van fennt...

CarajoEsp
Huhh nagyon húzós gép kell ennek a gaménak. Most tettem fel a 2-t és úgy szaggat ,hogy csak na.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CarajoEsp
Köszönöm a gyors választ.

SecMan
Hát ezek a képek meggyõztek, bár eddig Baiern=BMW párti voltam. Elég ha ezeken a képeken és a játékban összehasonlítjuk a motorháztetõket 😊) Amúgy nagyon király lenne ha a rakna valaki egy ilyen pacit a Baiern elejére(mint pl. Golfnál a VW jel)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

I-NoVa
Közelít, rég láttam mustangot.

Ami zavart, hogy a fényszórókat túldolgozták, ezért közelebb áll formában a Z3-hoz, a hátulja nem emelkedik ilyen meredeken, az eleje meg magasabb. Szóval invictus modeller is rég látott mustangot 😊. Bár nekem jobban tetszik, mint az eredeti 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

szerintem egyertelmu hogy ford mustang

szal akkor szerinted erre abszolute nem hasonlit ??

I-NoVa
A Baiern szerintem vegyes kocsi, nem találtam egyértelmûen hasonlót. A motorháztetõ eleje Audi A4, a fényszórók formája BMW z3 jellegû, de a szögletessége, magassága inkább az M3-ra jellemzõ. De ezzel az erõvel lehetne trabant is.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

jaja a skyline az nissan 😄

I-NoVa
Na ezt fotózzátok utánam 😊. Itten van a monitorom mellett, kellemes éjszakai csendélet 😊.
Klikk...

Na jó, megszavazom az Ener-t skyline-nak 😊, és jól emlékeztem, hogy Nissan.

de en nem tudom 😄D csak mashol mondtak ..

I-NoVa
Ám legyen 😊.

Enerre mondtak hogy az a skyline😄

I-NoVa
Van valami Honda Joy Machine dolog, de nem ismerem annyira. Egy autószerelõ ismerõs vágta rá, hogy honda, ráhagyom.

Lassan már egészen biztosan nem tudom, mi is az a skyline 😊, de a Baiernt már mindennel keverik 😊. Nem baj, az Ener után a második legdurvább kocsi, 482 lóerõvel a kabrió változat még kissebb súlyával abszolút verhetetlen, negyed mérföldön eddig ez a nyerõ kocsim.
Akkor mi az Ener?

M@TriX
Az IShima Wrz van abból én i WRCre tippeltem de nem vagyok nagy rallys. Kösz a listát.

M@TriX
az nem ford musztang, Skyline-nak mondta valaki. Láttatok már olyat?

BAiern coupe sport asszem amelyiknek az oldalan van a "bevagas" az szvsz Ford Mustangos...mint a 2fast 2furious ban a szep piros kocsika ami a kamion kerekei alatt vegezte..

I-NoVa
Billentyûzettel játszom én is, de gyors felengedésekkel tökéletesen mûködik.
Mentésemre meg van link valahol 1-2 oldalon belül, keress vissza.

Kocsitípusok eddig:
Einwagen - Na vajon...
Duhen Sunstrip - Honda, pontosabban nem tudom.
Shimutsibu Focer - Mitshubishi Lancer
Ishima Enula - Subaru Impreza WRC
Prime DLH 500 - Ford Mustang "Shelby" GT 500
Baiern - BMW-nek tûnik
Superduty - Chevy vagy dodge pickup

SecMan
kipróbáltam a legszélesebb 19"/21"-ost de minda kettõvel ua. a helyzet. Esetleg mailre tudnál küldeni egy mentést ahol jól be van állítva? Amúgy billentyûzeten nem igazán tudom szabályozni a gázt 😊

M@TriX
igen

CarajoEsp
Érdemesebb a 2-t leszedni mint az egyet?

M@TriX
nem csak a Manta-val (Charger hasonmás)? Mert nekem csak azzal fagyott néha...

I-NoVa
Ja, és a fontosabb, milyen gázadagolással? 900 lóerõ nem arra való, hogy padlógázzal induljon, hanem hogy 200 felett már bátran bele lehessen taposni, és ott is úgy gyorsuljon, mint más 100-nál.

I-NoVa
Milyen kerekekkel, futómûvel?

SecMan
Nem értem én ezt, mert én a 900LE-s Emer Nonus GT2-vel akármit csináltam kifarolt pár méter után, még a 0-100-at se tudtam emiatt lemérni...

I-NoVa
Megmondtam egy pár napja, hogy nézzetek ki az óceánra, királyul lehet végsebességet tesztelni 😊. Tükörsima "víz"felület 😊.

Ams
egy icipici infómorzsa?😊
mondjuk milyen másik FPS-hez hasonlítanád?😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

I-NoVa
Ja, a BMW meg még mindig belsõ tér kidolgozatlanságban szenved, a többi része megvan.

I-NoVa
Nem az 576-osok, azok kicsi platformjátékszerûségeket csinálnak, ha jól tudom. Top secret FPS, de nagyon profi szinten (kivéve grafika, de hát még nincs John Carmack klónunk, azért egy Doom3 szintet meg kõ ütni).

M@TriX
az úgytom titok. Ha mégsem, akkor harapok rá. 😊
Annyit tudni, hogy az 576.hu-tõl indult ki a fejlesztés ha közben nem mást kezdett el fejleszteni Nova barátunk. 😊

M@TriX
Jujj az király lenne, ha lenne egy M5-ös BMW. nagyon támogatnám és persze reklámot is kapna az Játékhíreken. 😉

Ams
milyen játékot készítesz?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

M@TriX
mindenki adna egy tippet, hogy melyik autó milyen autót takar?
Ezzel könnyítené egy kcisit a munkám. 😊
Csak tipp kell én meg utánanézek, csak pár autóra tippem sincs. 😊

I-NoVa
Billentyûzettel kikönnyített 930 lóerõs emerrel tudok rendesen menni, igaz városban általában fix 3-asban közlekedek 😊.

Kocsira meg még várhattok, egyelõre szimultán php-zek, optimalizálom a másik progim c++ alatt (és finalizing, felkészítés árusítható formára), és AI-t tervezek, úgyhogy lehet, hogy elõbb láthattok tõlem komplett játékot, mint kieg autót 😊. Bár még a BMW M5-öt lehet, hogy befejezem.

M@TriX
de a feeling kedvéért lehet használni. 😉

SecMan
A turbo az megy magától is, a nitro gombjût meg nézd meg a control beállításokban, de tök8, mert úgyse használ semmit...

oneal1
a nitro-t melyik gombal tudom használni meg aturbo-t?

!Forza Ferrari!