46059
.
  • trialboy
    HI
    egy kérdés.A 2.2.1-re feltom rakni a 2.3.0-át ugy h müködjön?
  • SZilaJMaGGoT
    Hát a név csalóka, mert gondolom raxatnak még nem sikerült megegyezni az invictussal, ezért egyelőre csak letölthető formában él, az slm-en promodz-on és a ger-en.. SLM-el nem tudom mi lehet a gond...
  • Prézli
    A 2.3.0 LIVE Edition ugye annyit tesz, hogy az invictus Live-ról lehet leszedni.Nos, én elindítom a Live-ot felismeri a programot, de csak a 2.2.0 és a 2.2.1 -es patchet találja.
    Más: Én is regisztráltam az SLM-re kaptam is visszaigazolást, de a link megnyitásánál annyit ír, hogy: "A lap nem jeleníthető meg"
    A segítséget előre is köszönöm.
  • vki
    Pontosabban a 2.3.0-s LIVE Edition-t.
  • vki
    Hi!

Leszedtem a 2.3.0-s patch-et, és a FAQ-ban valami olyasmi van, hogy a 2.2.1-es kocsik kompatibilisek, csak katalógus problémák vannak? Ez tényleg igaz?
  • 12346
    "áshatjuk". köszi^^
  • Erneszt
    A GOM még valaha fog menni,vagy végleg eláshassuk?
  • Ombika
    Majd alien ad ra valaszt ha akar! :P
  • trialboy
    "hali! miért nem tudják aktiválni az slmodders oldalon a regisztrációmat?
    404-es hibát jelez amikor ráklikkelek az aktiválásra az emailben."

most nekmis ugyanez a gondom:(
    mittegyek srácok???
  • trialboy
    jajj bocsi srácok most veszem észre h kinvannak az oldalak ahonnan tölthetek
    megprobálok boldogulni a cuccok felrakásával remélem nemm kell segicség:)
  • trialboy
    Hello srácok!!!!
    régota nézegetem a képeiteket:).Szeretném megkérdezni hogy honnan lehet leszedni ezeket a kiegészitö dolgokat,módokat,pecseke?.Hallotam már ojanról hogy a G.O.M team oldalárol lehet de forumokba kell irni meg mindenféle regisztráláshoz szükséges dolgot kell csinálni.Segícsetek légyszíves hogy énis élvezhessem ezt a játékot
  • Vitéz Roland
    Nekem ATI-m van, de gond nélkül elindult a 2.3.0 LIVE! Edition. Nagyon király.
  • Ombika
    5 perc jatek utan istenitem a patchot!!!! :)))))))
  • marcinger
    Nekem is ezt írja ki.
  • Varenga
    Csecs!

Van aki Ati-val tolja a 2.3-as verzsönt? Mert hiába állítgattam a faq-ban leírtak alapján, elindítanám az exe-t és semmi sem történik...ilyenkor mizu?
  • ALIENwoods
  • marcinger
    Hi.Az S.L.M Teamről leszedtem a 2.2.1es patchez az M5ös BMWt, de egyik motor sem jó bele.Itt mi a hiba?És a 2.3as vagy a 2.2.1es patch a jobb?
  • 3Error #43747
    nem vagy egyeldűl...
  • ALIENwoods
    fizikailag ez lehetetlen mivel a 2.3.0 alapból tartalmaz egy új exét amihez nem kell CD
  • Zoral Kiki
    Csáo valaki tudna segiteni abban hogy miért nem tudom feltelpiteni a 2.3.0 mert mikor elinditom az exe filet azt irja ki hogy Please insert the SL2 disc ez miért van valaki segiten köszi csáo!!!
  • Erneszt
    Fúúú de rég voltam már itt!Gondolom biztos kijött már egykét jó cucc...
  • Ombika
    Megkell keresnem de majd csak uj oprendszer utan segitek hetfo kornyeken,hetvege nőmé!!!
  • FGB
    Ha tudnál adnihozzáegymocit azt megköszönném.
  • a3a
    nincs és lusta vok feltenni is
  • Viktor01
    Hi! Kérdésem az volna hogy hol lehet megszerezni a játékot mert sehol sem találom. Köszi előre is
  • Ombika
    Az is haladas! :P
  • FGB
    Küldtem egy üzenetet!
    A 2.3.0-nekem sem jött be, több nyire mert mindig kikapcsolt. Így most én is 2.2.1-el nyomom.
    Nekem a 3. vagy 4. napon beadta, így most áll a garázsban egyM5 moci nélkül
  • Ombika
    Pedig ebben semmi felreertheto nemvolt es 8 eve nemhasznalok, igy sajnos a kedvedert nemtudok mar raszokni, max hivatalos levelben irok!! :)))

Nekem bejott a 2.3.0 csak vmi oknal fogva nem ment uj vga-val igy most vegre megvan masik es johet a teszt ha nem akkor szetcsapom! :)
  • kemszi2
    heló!meg lehet buherálni valahogy úgy a 4hengeres motorokhoz tartozó váltó valamelyikét,hogy az full hátsó kerekes legyen?Épen próbálok egy élethű ladát összehozni1.5 motor .79lóerő(ez kicsit sok de kevesebbet nem bírtam kisajtolni:D)....de hiányzik az a hátsó kerék....
  • Synit HUN
    Hú! Néha használj már ékezetet! :) 5x olvastam el mire rájöttem mit is írtál :)
    Mellesleg nekem 2.2.1-es patch van fent és lehet hogy aza baja, de a 2.3.0 nem tetszik. Tehát vadászok mentésre :D
  • Ombika
    Pedig siman beadja max 8 nap utan!!

En is tok motort adni aki ker csak hozza meg tesoma procit a gepembe!
  • Synit HUN
    Csá! Ha adsz egy mentést a BMW kasztniról adok neked motort! :) Vagy adok olyan scriptet hozzá amivel belemegy más motor is. Ugyanis én nem találok BMW-t hiába raktam be...
  • Ombika
    S.L.M?
  • FGB
    de ők nem elérhetőek.
  • holley
    kell hozzá a v10 es motor. amit a gomrol lehetne letölteni de ...
  • FGB
    Tegnap betőltőttem az M5-ös BMw-t a játékba egy kis idő után már meg is tudtam venni, viszont hiába probáltam bele tenni a motort sehogy nem engedte. így most van egy M5-ös kasznim motor nélkül. Valakinek van olyan M5-ös autoja amelyikbe lehet belerakni motort?
  • adam28
    Oké, thx, akkor várok :)
  • Ombika
    Nem az az osze varj a veglegesre ,nemsoka kijon! :P
  • adam28
    Ha a hotfix1 és hotfix2 gondolsz akkor igen fel, és semmit sem javít a ködön, vagy ha igen akkor olyan keveset hogy azt észre sem venni. Vagy van több is?
  • Ombika
    Fixalo patcheket is feltetted?