46059
.
-
#43804 -
#43803 áhh, megvan a problem, elfelejtettem, hogy éjszakai versenyeken lehet csak továbbjutni....ehhh azért köszi :) -
#43802 Siman kekben vagyok mar ,tehat vmi nalad nem koser .... -
#43801 Sziasztok!
Elkezdtem poénból megint végigtolni a gammát, de egyszerűen nem tudok másik klubba menni. Asszem régen úgy volt, hogy versenyezni kellett egy klubtaggal, aki által én is taggá váltam. Most senkivel sem tok versenyezni, első helyen állok a "green slip"-ben és kész. Talán a 2.3.0-s verzsön az oka, vagy mit szenvedjek, hogy jó legyen? Előre is thx! -
#43800 Ez hihetetlen, olvassatok mar bazze: #43781 -
Dawevwp #43799 Hali, a 2.3.0 live-ba a 2.2.1-be való kocsikat rakd be, nekem kb. a 95% jó bele, a sima 2.3.0-ba való verdákkal el sem indult. -
adam28 #43798 Hali, lenne egy kérdésem. Most raktam fel 2.3.0 live-ot, és sajna nem működik ha bármilyen kocsit barakok. Pedig ezek a 2.3.0 unofficial-ba működtek. Csak én vagyok nyomi vagy tényleg nem mennek a berakott kocsik a LIVE-ba? -
#43797 töröld le ajátékot és ha a fökönyvtárban maradt valami azt is azután tedd vissza a játéko 2.2.1-ig patcheld fel aztán telepítheted
-
dragon17 #43796 Hali valaki segithetne meg vanak a pecsek csak a 2.3.0-ás nem akar fel meni valami errort ir ki segitsetek!!! elöre is köszi. -
#43795 Érdekes az is hogy mennyit játszhattál egyátalán vele. Érdekes az is, hogy nem esik le hogy a motornak van hangja és nem az autónak. Továbbá érdekes az is hogy neked sikerülne e párszáz nap alatt mind a 3 club élére jutni.. -
#43794 Talan ha atjonnel S.L.M-re es feltenned uj patchet akkor nem ez lenne velemenyed!! :P -
#43793 Nem hallottam még az általad említett patchről, de biztos szar lehet... -
T ohm #43792 Hali miért nem lehet találni a street legal racing redline 2.0.2.0 verzióhoz kiegészítést?
Szerintem nevetséges hogy a kocsi alkatrészek fele hiányos, motor tuningot semmit nem lehet megvásárolni egyik kocsihoz sem,a barien devilsport kocsihoz semmi lehet GT3-mas ajtókat vagy doblemezeket nem lehet megvenni.Érdekes hogy a játéknak nincs vége pedig írja hogy pl.145nap van márcsak hátra,de ha lejár kezdi előről,érdekes az is hogy minden autónak,minden motornak egyforma a hangja, -
#43791 Ez a v 12-es mocinál van a performance opcióknál amikor ott veszel egy egyedi nitró palckot arra kell egy mérő is !!! -
#43790 Nem raktál a nagy nitropalackra órát. -
#43789 linkek ott fent a ger-techet ajánlom mivel nem kell mindenképpen fórumozni -
dragon17 #43788 Hali valaki mondja meg nekem hogy honan lehet leszedni az autokat a STRET LEGAL REDLINE játék hoz!!! -
#43787 a hengerfejeknél keresd a problémád :) -
#43786 S.L.M Team web page!!!!! -
dragon17 #43785 Oké meg vanak a kiegészitések kicéve a 2.3.0-át. Ja és a 2.2.1-en kivül egyiket sem tudom fel teni mit tegyek? -
#43784 aki szeret photoshoppingolni, az look at http://www.slmodders.extra.hu for more információ -
#43783 hehe... rosszul raktad össze a motort :)
sok szerencsét hozzá :D -
#43782 Működik THX! Már van is egy 4416 lovas szörnyem! Viszont van megint egy problémám! Összaroktam egy gépet és mikor használni szeretném valami ilyasmit ir ki: engine is not worling conditions canister is missing the press gange!
Ha valaki tudja mi a megoldás segitsen PLS! THX -
#43781 Istenem lamak!!
Csontra uninstall now ,majd megnez nem e maradt vmi a konyvtarban!!
Invictus live felrak majd frissit netrol 4x mbos patch es utanna inditod a 2.3.0 Le-t es megadod neki,h hova raktad fel a gamet!
En speciel mar alap SLR telepitesnel azt adtam meg ,amit a 2.3.0 Le ker!!!
No comment!!! -
#43780 Szűz game + Liveról 2.2.1. patch letöltöttem a 2.3.0.Live-ot és a lentebb említett hibaüzenetet írja ki mindig. Bemásoltal a patchet a főkönyvtárba de ott is ugyan az. HELP PLEASE!!!! -
#43779 Ja én is megpróbáltam de semmi!
Ugyan az a hibauzenet! -
ghostship #43778 bemásoltam de semmi ugyanúgy nem telepitette
-
#43777 másoljátok be a játék főkönyvtárába a telepítőt -
trialboy #43776 dragon17
énis uj vok. a felül feltüntetett oldalakon keresgettem(regisztráltam)ami nem volt sikeres
aztán rájöttem tesom nagy streetlegálos volt(balu) és áthoztam a gépéröl a cuccokat:) -
ghostship #43775 [IMG][/IMG] -
ghostship #43774 Nekem is ez a gondom, csak én a kép alapján raktam fel a patch-eket és mégsem tudom instalállni -
#43773 SEGÍTSETEK PLS!!!
Liveról feltettem a 2.2.1.-et és leszedtem a 2.3.0.Live-t és mikor ott rámegyek a telepítőbe a Startra akkor valami olyasmivel hogy Game File do not exist hibával kilép a telepítő. Mit tegyek?
Előre is köszi! -
#43772 streeter:nem lenne egyszerűbb az slm-en lévő plakátok közül válogatni(meg vagdosni?) -
#43771 Vki nyomja FFb kormannyal es muxik neki alatt az FFB? -
dragon17 #43770 Köszi sé meg tudod mondani hogy honan tudom laszedni a kiegészitéseket és az uj verdákat hozá -
#43769 Figyelem!!
Aki ért a PhotoShop-hoz és van kedve készíteni egy normális bannert a topichoz annak várom a jelentkezését és az elkészített bannert itt a topicba. Ha többen is készítetek akkor szavazás útján eldöntjük kié kerüljön ki.
Streeter -
trialboy #43768 street legal racing redline
tudod a második kiadás -
dragon17 #43767 Helo én uj vagyok valaki meg tudja mondani nekem melyik Stret Legal rol van szo
-
trialboy #43766 oks sry.... -
#43765 Felteszed live-rol 2.2.1-ig majd arra ra 2.3.0-at vagy 2.3.0 Le-t!!!
Nem ertem ezt miert nem lehet felfogni?