Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha olyan helyezesen, presztizs erteken vagy, hogy te valaszthatod meg, kiirja alulra. Ilyenkor csak kattintgass a terkepen a keresztezodesekre. Bejeloli az optimalis utvonalat (legrovidebb😉. De az AI nem mindig tartja, neha komolyan kurtit😉
Alexease
Azert a loerokon kivul sokat szamit az egyebb beallitas is. Most igy, hirtelenjeben, tesztnek, a teljesen tuning mentes Enula-mal (400HP/400Nm), 235/19-es, 60%-ra kopott "utcai" gumikkal gyorsultam 10,5-ot (60Mph: 3,2; 200Mph: 8,3; 1/4miles: 10,5). Es meg nem is igazan nitroztam, mert igy is kiporgott rendesen a kerek.

Ha most tennek ra uj, szeles gumikat harta, normalis felfuggesztest a gyorsulashoz, es nyujtanek az 1-3 seb.fokozatokon, szerintem 1,5 sec biztos leugrik😉
Tono34
Városi versenynél, hogyan tudom megváltoztatni a verseny távját, útját?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fefe23
Írnál néhány beállítást a kedvemért? 😉

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)

[NST]Cifu
Nem a paci a lényeg, hanem az, hogy milyen a váltóbeállításod 😊
Amúgy a Baiern mindenképpen jobban fog gyorsulni, mivel az könyebb, mint a Nonus...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kicsirigo
állíts a váltón, ha nem lehet, akkor vegyél hozzá olyat amin lehet állítani az áttételeket.

direwolf
látom sokan nem boldogulnak a bivaly superdutyval...
itt a 903LE-s verzió alkatrészekkel:
superduty1
superduty2
superduty3
superduty4
superduty5
De NEM ez a legjobb építhetõ autó, mert nagyon nehéz, és az amcsi váltók szarok!!!

There\'s no replacement for displacement

12346
télleg, ezt láttam a tk-n. jó ez? mert nem néz ki teljesen késznek.

M@TriX
Mit szóltok a picikémhez?
Van egy olyan érzésem hogy pár ember már tud autót készíteni a 2. részhez is. 😉) Király!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ne idegsiccs meg te is !!!!
Skynet
Egy kis javítás:
A 2750 köbcentis skylineok vannak 1000 lóerõ fölött.
Egy 1000 lóerõs skyline durván 9 alatt teszi meg a 400 métert 1200 lóerõs skyline ami nem dragster hanem utcai 8.79😊

Dragster skyline eredménye 7.11😊

Skyline GT-R32 990 lóerõvel NEM dragster hanem utcai autó rekord: 0-300km/h 13.72 mp..😊

nem is 3 csak 2.5
Skyline 3 liter 1200 paci (nem drugster) 400m kb 9 sec alatt
Egyszerûen nem megy, újra feltettem a gamét, és megy, de amikor a yotta.rpk-t kiteszem a racers-be (mivel a többi is ott van), útána kilép indításnál. Na mostmár tényleg megyek, csá mindenki.

Live your life like it\'s your last day...

SecMan
Hát nemtom, nekem amikor az elsõ ötbe akartam bejutni akkor párszor kellett altf4-elnem 😊, és mikor betöltöttem és újra mentem akkor volt hogy 12k volt a tét, vagy 3k vagy pink slips. Tehát elég változó volt.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
Az hogy mennyiért versenyeznek veled az random.

Alex: nagyon bejönnek az új kerekek! és csak ismételni tudom önmagam:

Alexease
Csinaltam Michelin-t es BridgeStone-t is😉) Tudom, nem a leg szebb az ismetlodes miatt, de ez van...😞 Tyres
Fefe
Melyik csapatba vagy mert lehet,hogy a kocsid prestige a nagy. Ilyen volt már nálam is és ráadásul nekem is Baiernem volt

Fefe
Növled az embered prestige-t. Ezt ugy tudod,hogy nappal is versenyzel

Alexease
Az Engine/ProTuning reszbe tudod meg veni, csak InLine4-es motorokhoz, a FuelRail-t csereled le vele.
Alexease
Metanol: eros szagu, kelemetlen izu, erosen mergezo szenhidrogen szarmazek.
Láma kérdés? mi az a metanol? thx
Fefe
Ha be akarom tenni a yottát akkor újra kell rakni a játékot?

Egyszerûen kilép az intró után.😞(((

Feltettem a yottát, megnézem.😉

SecMan
Felraktam és nagyon tetszik! Szép munka!

Alexease
Es figyeld az alkareszek allapotat is. (Persze, ha csak rendesen, cheat nelkul, nem "Javitas mindent!" stilusban jatszol.) Erdemes, a nem annyira "latvanyos" alkatreszek allapotat is normalon tartani (pl. kuplung, ekszijjak stb.). Pl. valtasnal ertekes tizedeket lehet bukni, ha a tarcsa csak csuszik😉
Alexease
Eloszor vegyel nitro cucot, aztan metanolt, a meghajtott kerekekre szelesebb, nagyobb, puhabb gimikat. Aztan kesobb johet egy komplett motorblokk.
Fefe
Ok semmi gond

Nem, sajna, vagy inkább hála a jó égnek!😊)
De a képet csak holnap teszem fel, mert nekem is lesz pár.😉

Fefe
Nem bírsz aludni

Alexease
En kettessel hasznalom, es megy. Elvileg kulon auto.
Motort és a váltót.

Az van odaírva, hogy csak az egyes peccsel kompatibilis, ez igaz? Kettessel megy?
Ezt új autónak teszi be, vagy le kell cserélni valamit?

megtaláltam közbe😊 Még vmibe segitenél Alexease? Kezdõ kocsinál mit tunningoljak elõször? Motor, futómû vagy mit? Az éjszakai versenynél a 19-ik ficko otthagyot a startnál😞
Thx a helpet ujból és bocs a láma kérdésekért.
Alexease
Felso menusor, jobbszelso, dupla nyilacska! Kattingatsz szorgalmasan.
Alexease
Ez a Yotta (Supra) a Street Legal-bool😊) Ezt es a Badge-et mar atkonvertaltak. Eleg jo. Vannak hozza plusz alkatreszek is.
http://www.street-legal.tk/
Hali!
Felidegesítettem magam a játékkal. Lassan telik az idõ nálam sose lesz éjszaka. Hogy tudnám megcsinálni azt hogy éjszaka legyen? Aszitem hogy vmit elqrtam és ezért most ujra kezdem a gamet. Segítsetek pls thx.
PSY28!Please ird le hogy tudtad kihozni a pik-upból azt a teljesítményt.Alkatrészek,beállítások...szerintem más is kiváncsi rá.THX

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ÁjjLe BoBBi
lool miez?? 😊 ez igaz nem SLRR ? 😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
szent ég!!!!! ez milyen gép???????????

ÁjjLe BoBBi
53.49 a bestem😉

Fefe
Ja a rugó historia az nálam is volt de csak a kint a pályán mutatta

direwolf
Ez mitõl olyan nagy szám? kimentem, és elsõre ez lett
Pedig az elsõ kanyar után lekoccoltam a korlátot

There\'s no replacement for displacement

A múltkor az enyém is így végezte egy fa után,csak a még rugók meredtek elõre tanácstalanul 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Alexease
Kispolszkiii😉))))
Fefe
Ez lett az einvagenembõl

Alexease
Nalam is, bugzik a forum😉)
Fefe
Nálam kettõ #21671 hozzászólás van

Alexease
Azert jol mutat a kereskedonel egy ilyen😉