Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live your life like it\'s your last day...
[email protected]

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Nem tudjatok véletlen hogy a beta patch-nak kész van-e már a végleges verziója????
Ha ya, akkor merre fele futhatnék össze vele???
Thanxxxx
Figyu, légyszi írd le pontosan melyik mappába kell tenni a gumit amit feltettél, mert én több helyen is találtam mappát amiben tyresek vannak, és.. hát nem szeretném elbaxni.
THX

DualPIII 2x850Mhz, 1GB SD RAM, 140GB HDD, SB 128, Creative Annihilator PRO 32MBn nem a legújabb de szerintem gyosabb néhány P4.nél ;)
Figy...
Az oldal azert nem lett frissitve mert a forumokba csak azt lattam h xar az oldal mert nincs rajta letolteni valo.
Erre en csinaltam ra egy kurva nagy frissitest amit a netre nem raktam fel mert elotte tudni akartam erdemes e folytatni.
Szal most itt porosodik egy kurva jo site a vinyomon es nektek kene eldonteni h felrakjam e vagy sem mert ti fogjatok a siteot nezni nem en.!
Egyett megigerek... LESZ FRISSITVE A SITE HA VAN RA IGENY !
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Bar en most is foleg csak a varsosban versenyzek. A gyorsulas nem igazan erdekel, a ROC meg nem sokat er. Ha konnyu, gyors penz kell, csak akkor gyorsulok. Persze csak Zold klub, nem is lepek tovabb, mert minek.

Ugyanis a textúrát a kerékmodellre 4xer rakja fel...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
K*va jó ez a játék!
Egy "csóterebb" géppel kiállni a rajthoz, az a király.
Tolod a gázt és nem mindegy mikor lövöd a Nitrót, mert a következõ futamokra is kell még szuflát tartalékolni a gépszörnyben.
Jó lett a játékmenet csak még egy csöpp FPS kéne. (na persze, a zenérõl nem voltam hajlandó lemondani :-))
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Plz akinek megy a kocsija 540-el az kugyon mar 1 videjot ahogy eleri azt a sebesseget!
Az Einvagen nevû kocsiba mekkora motor megy bele max? Segítsetek pls Thx.