Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ui.:A lát táv minimumon van...
Sorry, de engem érdekelt a téma, ezért utánna néztem...
Goodyear Eagle F1
Athlon XP2200+ XFX Geforce4 Titanium4200 Turbo, Maxtor 120Gb+Maxtor 20Gb Soundblaster Player 5.1)
Szoval szerintem a memoriabeállitásaim jok...
SLRR kerék 3
Bocsi, de szerintem ez felesleges - egyszerûen túl egyszerû a mintázat a játékban, hogy ilyesmivel érdemes legyen foglalkozni....
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vagy kicsi a lapozófile!!(Xp-n, win98-Me virtuális memória)
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Amit gyartottam:
Slick: Bridgestone
Sport: GoodYear
Stock: Pirelli
Track: Michelin

Ugyanis az én meglátásom szerint a legtobb gumi mintázata az SL2 ben a Pzero-ra hasonlit...

Ráadásul amikor eleddig egyetlen 1x sikerült Pink Slip-be kihívnom egy GTIII.-at, akkor meg sikeresen kifarolt a Baiern DevilSport, és körbecsókoltam egy villanyoszlopot...

Autót hol tudsz venni? Két helyen. Az egyik az autószalon (ahol új autót tudsz várásolni), a másik meg a használtautókereskedõ. Viszont a 2.1.4-es patch óta ezeknél ultraritkán változik a felhozatal. Tegnap kínomban már olyat csináltam, hogy egy órán (valós egy órán!) keresztül mást se csináltam, csak boltból ki/boltba be. Ez alatt a jó óra alatt az autószalonban Baiern CoupeSport 2.5, Einvagen GTK, Ishima R300, Shumitsibu WRZ/WRY és SuperDuty 750-et láttam csak, a használtautókereskedõnél meg MC, MC-B, SuperDuty 500, Baiern CoupeSport 2.5, Nonus GT, Duhen 1.8 és Shumtsibu WRZ/WRY-okkal találkoztam csak...
Nehogy GT2, vagy GTIII, de még egy Duhen 2.0-ás, vagy 2.2-es, vagy egy WRX-et sem láttam!
De este felnyomom a képeket!!
Teszem mindezt úgy, hogy 1x már végigjátszottam a játékot, mindenféle cheat nélkül, még a 750 prestige pontos autót is megcsináltam a ROC-hoz!
2x-ra viszont a pénzt felnyomtam, mert idegesített, hogy két napi játék után még mindig nem volt pénzem...

De nem😞( Mindenki, azonnal, 1000HP-s autot akar, 1 sec alatt a 100-at, es 5 sec alatt a 1/4 merfoldet. Az, hogy "jatszon" ajatekkal, amire ki van talalva, az mar nem... es akkor most mi?!?! Kisirok egy bazi eros autot, es ejjel a sotetben megyek egyenesen 6-7 masodpercet. Nagyon izgalmas... Gratulalok!
Bocsi, de neha ramjon, mert latni, hogy sokszor tenyleg felesleges normalis jatekot csinalni😞
Esetleg egy képet csinálnál, hogy milyen sebváltó-beállításokkal nyomod? Illetve hogy milyen egyébb "apróságok"-at változtattál 😊
Mer hülyén mutatna eg 4-es befecskendezés egy 8-hengeres motoron!!!
De szerintem az awd megoldható!!!
Majd utánajárok, és ha megvan majd szólok!
Még a visszapillantó is!! +8 nitro

Kompatibilis motorok: Einvagen_Duhen_Ishima_Focer, MC_Prime_SuperDuty, Baiern_Emer.
😊)))))))))
Baiernel!!
100: 1.43s 1/4 mérf: 7.5s
Full nitró végig!!!!! 😊)))
baiern motor+dugok+fõtengely+olajteknõ+dugókar
emer gt2 hegerfej+tengelyek+gátak+hengerfedél
baiern leömlõ+a maradék
a fuel rail:: 13.5
A nitro:: max
a tengelyek intake: -11deg exhaust:+13deg(fagy fordítva!!)
Najó, tessék, legyen gyereknap 😊)
Baiern & Duhen autók
A 7-es és 9-es autókat írják felül (remélem a jókat másoltam ki 😊), ha már van olyan, ha ezt nem akarod felülírni, akkor nevezd át a file-okat, tehát ha a 15-ös helyre akarod a garázsba, akkor írd át a PlayerCar7.xx fileokat PlayerCar15.xx-re.
Próbáld meg a baiern motorra emer gt2 hengerfejet tenni!!
És láss csodát

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Duhen 864le-s motorhoz való sebességváltó-beállítások
Baiern 765 le-s motorhoz való sebességváltó-beállítások
Ezek inkább a gyorsításra vannak belõve most, nem a csúcssebességre.
Azt gondoltam azert nem allnak ki, mert tul gyenge a vasam, ezert vettem bele superchargert, amitol 300lo folotti lett a gep, de igy sem akar senki versenyezni.
Mit tegyek?
egy Duhennel nyomon, Shimi blokkal és Shimi alkatrészekkel. Sehogy sem tudok 620 HP fölé menni, pedig láttam, hogy vki több mint 800 HP kicsikart belõle.
Adjatok vmi tippet légyszi, hogyan lehetne tovább tuningolni! Köszi!