Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ezt sajnos nem tudom;( Ugy nez ki, ez nehez ugy. Bar dolgoznak rajta, de hogy mennyit fog gyorsulni, azt nem tudom.
Oké, de azért ezt nmileg fogják javitani nem? Mert ha már belerakták ezeket a funkciokat akko ne keljen mar kikapcsolni oket nem?

Ui.:A lát táv minimumon van...
Fefe
Ugyain így jártam én is. Marha pipa voltam 😊

Amugy bocs, nem pirelli hanem Goodyear Eagle F1...
Sorry, de engem érdekelt a téma, ezért utánna néztem...

Goodyear Eagle F1
Alexease
Kapcsold ki a gyalogosokat - ha bent vannak -, vedd le a forgalmat 20%-ra, latotavolsagot 200m-re.
2gb minimumra van állitva és 512ddr ramom van(Asus a7v333-x
Athlon XP2200+ XFX Geforce4 Titanium4200 Turbo, Maxtor 120Gb+Maxtor 20Gb Soundblaster Player 5.1)

Szoval szerintem a memoriabeállitásaim jok...
Fefe
Ja nálam is. Pedig 1x már sikerült úgy összeraknom,hogy 350 mentem vele,csak az a gáz,hogy elfelejtettem,hogy miket raktam bele

[NST]Cifu
SLRR kerék 1SLRR kerék 2
SLRR kerék 3

Bocsi, de szerintem ez felesleges - egyszerûen túl egyszerû a mintázat a játékban, hogy ilyesmivel érdemes legyen foglalkozni....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Devil_Gy
Memória hiány lehet a bibi!!
Vagy kicsi a lapozófile!!(Xp-n, win98-Me virtuális memória)

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Alexease
Csinaltam 4 markat, de nem hasznalja a game - vagy en meg nem talalkoztam vele - csak kettot (sport, track).
Amit gyartottam:
Slick: Bridgestone
Sport: GoodYear
Stock: Pirelli
Track: Michelin
Nem arra a toltésre gondoltam,(a chrome c jaték akár egy percet is tolt pálya elott)hanem menet kozben meg mindig sokszor van az h beakad a játék egy pillanatra ahogy beletolt a vinyoba... de lehet h csak nálam van valami gond?
Szerintem a gumik mintázata nagyjábol erre hasonlit...

Pirelli

Kinek mi a véleményye?
[NST]Cifu
Tény, hogy sokat tölt, még egy erõsebb gépen is jó 15-20 másodperc, amíg bejön a város...

Egyébként még mindig nem játszom normálisan csak autoépitésre megyek, mert meg mindig kevésnek találom éjjel az FPS-t és nappal is tul sokat tolt gép... Vagy csak nálam??
Szheeenzácihooosak a gumijaid Alex... De mondjuk mi lenne ha raknál bele egy 3 dik fajtát... Mondjuk Pirelli.
Ugyanis az én meglátásom szerint a legtobb gumi mintázata az SL2 ben a Pzero-ra hasonlit...
[NST]Cifu
De lehetne még sorolni...

Ráadásul amikor eleddig egyetlen 1x sikerült Pink Slip-be kihívnom egy GTIII.-at, akkor meg sikeresen kifarolt a Baiern DevilSport, és körbecsókoltam egy villanyoszlopot...

Devil_Gy
Ja és persze a Mc Gt LE-rõl meg se feledkezzünk!!

Devil_Gy
Persze ezzel nincs is baj!! Csak én szeretem tudni hogy miért szenvedek!!!

[NST]Cifu
..........

Autót hol tudsz venni? Két helyen. Az egyik az autószalon (ahol új autót tudsz várásolni), a másik meg a használtautókereskedõ. Viszont a 2.1.4-es patch óta ezeknél ultraritkán változik a felhozatal. Tegnap kínomban már olyat csináltam, hogy egy órán (valós egy órán!) keresztül mást se csináltam, csak boltból ki/boltba be. Ez alatt a jó óra alatt az autószalonban Baiern CoupeSport 2.5, Einvagen GTK, Ishima R300, Shumitsibu WRZ/WRY és SuperDuty 750-et láttam csak, a használtautókereskedõnél meg MC, MC-B, SuperDuty 500, Baiern CoupeSport 2.5, Nonus GT, Duhen 1.8 és Shumtsibu WRZ/WRY-okkal találkoztam csak...

Nehogy GT2, vagy GTIII, de még egy Duhen 2.0-ás, vagy 2.2-es, vagy egy WRX-et sem láttam!

Devil_Gy
Persze nyomok majd képet de most éppen a melóhejen csücsülök és ott nem tudok a játékkal bütykölni!!!
De este felnyomom a képeket!!

[NST]Cifu
Ezzel egyetértek, de hogy egy példát mondjak, a patch óta nincs se Emer Nonus GT2-õm, se Baiern CoupeSport GTIII.-am. Pedig elég rendesen játszottam vele, a vörös csapat elsõ helyezetje vagyok, folyamatosan versenyzek este, járom a boltokat, de ezt a két kocsit még nem sikerült megszereznem. Jópár oldalal ezelött kértem, hogy valaki adja már meg letölthetõnek ezt a két kocsit, ha megvan neki, mert hiába szenvedek, sehogy se sikerült eddig rátennem a kezem...

Teszem mindezt úgy, hogy 1x már végigjátszottam a játékot, mindenféle cheat nélkül, még a 750 prestige pontos autót is megcsináltam a ROC-hoz!

2x-ra viszont a pénzt felnyomtam, mert idegesített, hogy két napi játék után még mindig nem volt pénzem...

Alexease igazad van, mindenki szenvedjen, hogy jo kocsija legyen, en is szenvedek, nemmegy, de tovabbszenvedek mert ez benne a JOOOO!!!
Nekem SD750-el a kocsi presztizse kb 900 pedig alig verrem vegig az elso csoportot (zold vagy mi) de ha masik kocsival megyek akkor csak 600 korul van. Szentem gyorsulasra a SD a legjobb, legalabbis eddig meg nem dontotte meg senki a rekordom amit 650 pacis teherautoval nyomattam. Ja es SD-re felesleges a legszuro mert csak lefogja a morot teljesitmenyet !! (nekem kb 50 paci+ ha nincs rajta)
Alexease
A jateknak a (egyik) lenyege, a "rengeteg", kombinalhato alkatresz. A lenyeg, hogy a gamer versenyezgessen a varosba, gyujtogesse a penzt, tesztelgesse az alkatreszeket stb.
De nem😞( Mindenki, azonnal, 1000HP-s autot akar, 1 sec alatt a 100-at, es 5 sec alatt a 1/4 merfoldet. Az, hogy "jatszon" ajatekkal, amire ki van talalva, az mar nem... es akkor most mi?!?! Kisirok egy bazi eros autot, es ejjel a sotetben megyek egyenesen 6-7 masodpercet. Nagyon izgalmas... Gratulalok!

Bocsi, de neha ramjon, mert latni, hogy sokszor tenyleg felesleges normalis jatekot csinalni😞
[NST]Cifu
Akkor szép eredmény 😊

Esetleg egy képet csinálnál, hogy milyen sebváltó-beállításokkal nyomod? Illetve hogy milyen egyébb "apróságok"-at változtattál 😊

Devil_Gy
Az a baj a metanollal hogy kéne akkor hozzá modell is!!!
Mer hülyén mutatna eg 4-es befecskendezés egy 8-hengeres motoron!!!
De szerintem az awd megoldható!!!
Majd utánajárok, és ha megvan majd szólok!

Devil_Gy
Neeeem!!! Minden rajta van a kocsin!!!
Még a visszapillantó is!! +8 nitro

[NST]Cifu
Annak tudnék örülni, ha valaki megscriptelné a Baiern/Emer-t AWD-re, vagy a 6- ill. a 8-hengeres motorokat metanolbefecskendezésre...

[NST]Cifu
Sõt, a Street-Legal.tk-n van olyan átszabott turbó (2,25bar-ra lehet felhúzni), amelyel a lenti Duhen motor 886 Le-t nyom...

Alexease
A motoralkatreszeket is lehet varialni. Pl. egyebb, mas tipusu hengerfejet, fotengelyt, lenkereket stb. lehet ratenni, ami erosen befolyasolja a teljesitmenyt neha.
Kompatibilis motorok: Einvagen_Duhen_Ishima_Focer, MC_Prime_SuperDuty, Baiern_Emer.
[NST]Cifu
Könnyített kocsival? Mert én "szabvány", 1270kg-os autóval nyomtam a lenti adatokat...

Devil_Gy
Egy kis scripteléssel belemegy abba 10 is!!
😊)))))))))

Devil_Gy
Én egy picit jobb vagyok akkor! 😊
Baiernel!!
100: 1.43s 1/4 mérf: 7.5s
Full nitró végig!!!!! 😊)))

Devil_Gy
akkor másképp!!
baiern motor+dugok+fõtengely+olajteknõ+dugókar
emer gt2 hegerfej+tengelyek+gátak+hengerfedél
baiern leömlõ+a maradék
a fuel rail:: 13.5
A nitro:: max
a tengelyek intake: -11deg exhaust:+13deg(fagy fordítva!!)

[NST]Cifu
A SuperDuty-ba és a MC-kbe 2 kicsi és két nagy, a többi-be egy kics és egy nagy.

[NST]Cifu
Megfelelõ sebességváltó beállításokkal elérhetõ az 540km/h, úgytünik ez limitált, tehát ennél gyorsabban nem lehet menni. Gyorsulás terén 1,9 sec alatt van százon, az 1/4-es mérföldet pedig 8,9 sec alatt nyomja le. Nekem eddig ez a csúcs Baiern-el, a Duhen esetén a 100km/h-t 1,57 sec alatt éri el, a negyed mérföld pedig 7,9 sec alatt van meg.

Devil_Gy
Televágtam a baiernemet nitróval és a teszt szakaszon mentem vele egy laza 536-ot!!!! És még bírt volna menni csak elfogyott az út!!

[NST]Cifu
Istenem, azért nevetséges, hogy ennyire nehéz visszaolvasni pár oldalt a topicban...

Najó, tessék, legyen gyereknap 😊)

Baiern & Duhen autók

A 7-es és 9-es autókat írják felül (remélem a jókat másoltam ki 😊), ha már van olyan, ha ezt nem akarod felülírni, akkor nevezd át a file-okat, tehát ha a 15-ös helyre akarod a garázsba, akkor írd át a PlayerCar7.xx fileokat PlayerCar15.xx-re.

Devil_Gy

Próbáld meg a baiern motorra emer gt2 hengerfejet tenni!!
És láss csodát

Rosco
nekem se megy a Duhen 620 HP fölé. Ráadásul agyonnitrózva 268 KPH a vége.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Devil_Gy
És ezzel a baiern-el mennyit mentél??

Rosco
hogyan tudsz 864 le-t kihozni a Duhenbõl?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Rosco
az nem fontos õk hogyan nyomják egymás közt. Zöld klubban csak 1000 dolcsiban nyomhatod. Én úgy vettem észre, hogyha nappal nyomsz 2-3 versenyt és a golfodat folyamatosan lecsupaszítva tartod (alacsonyabb a presztizse), akkor királyul tudsz haladni a ranglétrán. (páran többször is kiállnak ellened éjszaka. (tegnap este pl. kellett a zsé, hát nyomtam 3 kört ugyanazzal)

[NST]Cifu
Mivel fõleg Baiern és Duhen motoros autókkal megyek, ezekhez van (nekem) jól beállított váltóm:

Duhen 864le-s motorhoz való sebességváltó-beállítások
Baiern 765 le-s motorhoz való sebességváltó-beállítások

Ezek inkább a gyorsításra vannak belõve most, nem a csúcssebességre.

Alexease
Patchek fent vannak? Akkor lehet, hogy a sajat presztizs-ed alasony. Ahoz versenyez nappal.
Alexease
Vegyel hatra 19" felniket, slick/slim soft gumikat, es szedjel le minden alkatreszt az autorol😉
Marcell
Nem csitelek, nem szokasom. Egy Golfom van, eleinte minden foloslegeset leszedtem rola es csak 230 lo volt. Ilyenkor meg ki is alltak ellenem. Aztan megvettem hozza minden alkatreszt (ajtok, uvegek, stb.), atfestettem, felspoilereztem, matricaztam es ezek utan mar senki nem hajlando gyorsulni. Azt viszont latom, hogy eleinte csak 1000 dolcsiba mentek (ellenem), most meg pink slipsben nyomjak egymas kozott.
Azt gondoltam azert nem allnak ki, mert tul gyenge a vasam, ezert vettem bele superchargert, amitol 300lo folotti lett a gep, de igy sem akar senki versenyezni.
Mit tegyek?

Rosco
prestige túl magas az autódnak. csítelsz?

Marcell
Mi a teendo olyankor, amikor senki nem akar versenyezni? Allandoan valami olyat ir ki az ejszakai versenyeknel, hogy 'nobody wants to race with you, come back later'. De hiaba, kesobb sem akarnak.

Rosco
Hali,
egy Duhennel nyomon, Shimi blokkal és Shimi alkatrészekkel. Sehogy sem tudok 620 HP fölé menni, pedig láttam, hogy vki több mint 800 HP kicsikart belõle.
Adjatok vmi tippet légyszi, hogyan lehetne tovább tuningolni! Köszi!