46059
.
  • 12346
    páran felvetették már ezt, de inkább hanyag. mindenkinek megvan a saját, személyreszabott sl-je.

egyébként winbe kirakosgatás miatt toltam én is az előbb egy reinstallt.
  • 12346
    nem is abba kötöttem bele
  • Imrusssss
    Tudjátok mit kéne csinálni!!!!
    Kéne egy teljes játékot úgy felrakni a netre hogy a letöltött cuccos benne legyenek és faszán mennek meg minden!!!
    Így is szarakszik most a game mert valamiért a kereke mentek szépen de most meg ki dob Winfossba!!!
  • Imrusssss
    De azért elég jól ki van dolgozva!
  • 12346
    bevizsgáltam^^ szépnek tényleg szép lett. viszont autókázni nem vmi jó vele. lehet, hogy futómű basztatással jobb lenne, x. örülnék, ha ez lenne az első autó, ami túl jutna a béta rilízen...
  • Imrusssss
    Audi A4 RS4
  • 12346
    vazz.. sok ilyen kéne még asszem^^ kombi, szedán, egyterű, mittomén. ezekben is lenne épp elég fantázia.
    ezt gyorsan meg is lesem:D
  • Imrusssss
    Amúgy meg!!!!
    Új verda : AUDI RS4 (beta)
  • kemszi2
    de a hivatalos fórumon jobb a hangulat:P
  • SZilaJMaGGoT
    Ilyenek mindig is voltak... De az a poén, hogy már minden elhangzott többször és nem is keresnek rá... Nem az a baj, hogy kérdeznek, hanem, hogy mindenféle önállóság nélkül 5000000x elhangzott baromsgáokat kérdeznek... Én mondjuk igyekszek nem leb*szni senkit mer semmi értelmét nem látom már, de az kissé zavar, hogyha valaki hülyeséget kérdez és még meg is sértődik ha nem segítenek neki, vagy azt mondják, hogy olvasson vissza, vagy olvasson FAQ-t...
  • Teflon Mike
    nem 2-3 éve hanem 3-4 hónapja :S
  • gabesz752
    uhh mi van itt? Akárhányszor felnézek ide mindig csak anyázást meg lámázást kell olvasni.Az off-tól nem látom a normális hszeket...
    Sajna ez elszomorító, régen 2-3éve mindig új kocsikat láttam hasznos infokat adatokat játékbeszámolókat olvastam itt.... mostmeg...na mindegy
  • SZilaJMaGGoT
    Most úgy általánosságban a mostanság tett látogatásokról... Mindig azt mondom, hogy akinek nem inge ne vegye magára...
  • Imrusssss
    Most Rólam beszéltek???
  • Ombika
    Mindig megfogadtam en is csak azt nem ertem mi a picsanak segitetek nekik,ugyis visszajon a sok hulye kerdesevel es offol, mint mar most emiatt mi is!!
    Szolni kene hazigazdnaak toroljon!! :(
  • 12346
    nem egyszer én is elkezdtem már írni szépeket más totyikokban, mikor max 6 hsz-t kéne visszaolvasnia, és hasonlók. aztán rájöttem, hogy inkább le van xarva:)
  • Ombika
    De lassan belefogok,ha meg a kovetkezo 5 oldalon is ezt kell ovlasnom,hogy vki mekkora balfasz!! :)))))))))
  • 12346
    lépjetek má túl rajta télleg:c asszem nem halt meg senki.
  • Ombika
    Ezeknek az se segit vazze,latod elolvassa es kerdez feszt okorsegeket ,jajj istenem ez lesz a halalom,hogy ilyeneken felmergelem magam!!!!

NA vege offnak ,tobbet ehhez a temahoz nem szolok hozza! :)
  • zoolee
    Akkor ha belép a forumba akkor onnan egy link át dobja őt a faq ba .:)
    és csak akkor jöhet be a foruba ha végig olvasta.

44168# Hirdetést adunk fel a forumra.:)

Na mind 1 nem spam elek mert a végén én is el leszk hajtva a búsba...
  • SZilaJMaGGoT
    Felugro ablak se lenne jó mert firefox letiltja... :D
  • Ombika
    ezeknek 500-as betumeret se lenne eleg,meg az se ha helyette kattingatna a kib.... k...a gep!! :)
    Olyan hude nagy vmi nincs,de miert ne! :)
  • zoolee
    Tegyétek ki a banner helyére 200 as betűkkel F.A.Q - GY.I.K...
    És akkor talán....
    NA amiér vagyok....
    Rég nem gammáztam ...
    Mi az ami a 2.3.0LE ben ami olyan egetverően jó ????
  • Ombika
    Jaja neha mar en is ugyerzem,hogy az emberek fogyatekosak!!
  • kemszi2
    én arra szavaztam anno,,Legyen faq" szavazásnál:Igen így hétha megszünnek a láma kérdések!...hát tévedtem no.
    Meg 1 új játéknál ..rendben" vannak ezek a kérdések...de könyörgöm ez már nem mai darab.
  • Ombika
    BAzze,de akkor gecinek faradoztam vele es irtam meg......................................................... nemde?!

Ide a sok pont helyere kurva nagy karomkodas jott volna!! :))))
    De mar sokszor en erzem magam kellemetlenul,h legugatok embereket ,de nem marad meg bennem,ha LAMA!!

Ezt a hsz-emet majd toroltetem kesobb,ha 1 joparan akikre vanatkozik elolvastak!!!
  • SZilaJMaGGoT
    Hali!!!!!!!!!!!!!!!

AZ A PROBLÉMÁM HOGYAZEMBEREK MINDENFÉLE ÖNÁLLÓSÁG NÉLKÜL TESZNEK FEL MINDENFÉLELÁMA KÉRÉDÉSEKET ÉS HOGY MÉG MEG IS SÉRTŐDNEK HA NEM SEGíTENEK NEKIK!!!!!!!! BOCS A HELYESíRÁSÉRT MEG HOGY NEM ESETT JÓL KIKAPCSOLNI A CAPS LOCKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEG BOCSA A SOK FELKIÁTÓJELÉRT MEG AZ ÖMLESZTETT SZÖVEGÉRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 12346
    hehh, ja asszem velem jobban jártál, mint ombival:D

más: most magyar mókás oldal, vagy fan oldal??:| vázz
    "-Hol találok Magyar Fun site-ot?
    -Sg vag S.L.M"
  • Ombika
    MEg is erdemelted ,ha nem olvasol F.A.Q-t!!!
  • Imrusssss
    Oké most már világos !!!! :D:D XDXD
    Azért jól felmérgeltem magam feleslegesen XDXDXD LOL
  • 12346
    !!!!!????:D
  • 12346
    én már elmondtam mit kéne tenni. natur 2.3.0.-as, meg a fixek nem kellenek. only 2.3.0.LE.
  • Imrusssss
    Hát nem igazzzz!!!!
    Ezt meg csináltam így meg úgy és semmi!!!!!!!!!!!!!
    Mi a fenáét kéne még csinálni????
    Elindítom a játékot ugye activision , invictus , bejátszás és ott egy kicsi fekete kép és windows!!!!
    MIÉRT???????
  • Imrusssss
    Mindegy már föltaláltam magam!!!
    Szűzet felraktam (márminta játék) , invictus live , promods 2.3 , 2.3 fix, RESTART gép!!!! és utána 2.3 LE!!!!
  • 12346
    2.2.1-re kell ráhúzni a 2.3.0.LE-t.
    !!!!!???????^^
  • Imrusssss
    Sziasztok!!!
    Most ott tartok hogy a játékot fel patcheltem az Invictus live-val és még nem csináltam semmit
    Ez után mit rakjak fel????
    Meg van nekem 2.3 promods-os patch ami rar fileba van csomagolva és azt kéne majd áthúzni a játék könyvtárában (mondjuk én ezt meg csináltam csak utána raknám a 2.3 LE patchet és nem engedi)Ez után mi a fenét kéne csinálni!!!!
    csak nem a RAXAT 2.3-as patche kellene ha igen akkor honnan????!!!!
  • 12346
    x. én pl arra sem emlékszem melyiknél volt post install téma, így nem is nyomkodtam, mégse volt para. talán egyszer ha láttam^^
  • vki
    Ha jól emlékszem, a 2.2.1-es path telepítése után van valami post-install.bat-ot is le kell futtatni. Javítsatok ki, ha tévedek.
  • SZilaJMaGGoT
    pfff... Akkor nemtom mi lehet a baj... Error log-ot nézted??
  • good charlotte
    nincs szűz játékra tettem rá a patchet amíg nem raktam rá a patchet addig futott de amikor leszedtem az invictus oldaláról és felraktam nem ment :S