Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
Valaki nem tudna nekem mondani egy linekett ahonnan tudnák leszedni egy végigvittt savegamet? próbáltam a s.l.m-en de nem tudok regizni

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

12346
nah jóvan most már, igazán beindulhatna a két pihenõs oldal😄

Ombika
Vki torolje please a sok off HSZ-t!! Azaz a hazigazda thx <#eljen>

fõleg love, de éjjel-nappal ezerrel. 😊 Egyébként egyetértek, az újoncokat tanítani kell, nem lekiabálni.

a3a
ennek nem volt sok értelme bá igaz

ALIENwoods
hadjátok már abba a kakaskodást, épp annyi joga van egy régi SL játkosnak szídni az ujjakat mint egy újnak szídni a régieket, ( szal én nem modnok semmit 😊)

love and peace 😛

Tomsteel
ja és teljesen mellékesen megjegyezém, hogy pontosan ugyan ezeket a lépéseket hajtottam végre, és milyen meglepõ... NEM MEGY.

Szóval én vagyok béna, és el van cseszve az operációs rendeszerem !

Sõt mellesleg másodállásban szardarabként dolgozom!

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Tomsteel
szétnézésrõl annyit, hogy elég sokan vannak akiknek nem indul a játék. Az a mondatod,hogy "Menj inkább vissza iskolába okosodjál még!
" iskola ellenességet, iskola kerülést, analfabétizmust sejtet !

na szervusz

Tomsteel
vegyél vissza öreg !
Én beszéltem ilyen modorral veled? nagyon köszi a segítségedet, egyébként 1 éve játszok a játékkal szóval nem látatlanba szarozok!
nem tehetek róla, hogy anyád megszûlt, ne rajtam bosszuld meg !

Jó van csákó! Látatlaba szarozni? Menj inkább vissza iskolába okosodjál még!
Leírom csak neked: alapjáték install + 2.0-2.2.1.patch install(kb:40Mb) + nocd exe(2.2.1)bemásol,(indítsd el, mûködik-e)
2.3.0. patch bemásol a játék könyvtárába(indítsd el, mûködik-e)
patch Fixek bemásol a játék könyvtárába
ha ezek után sem megy akkor te vagy a béna, esetleg úgy elcseszted a oprendszered, hogy nem ártana újrarakni!

Ui.: Rajtad kívül itt MINDENKINEK sikerült feltenni, jó lenne elgondolkozni ezen!( olvass vissza, mielõtt kiabálnál, mert igy csak magadat minõsíted)

Ombika
Ne izgulj nalam ment 2 evig most vmiert 2.3.0-val istennek se megy kifagy ez van....

12346
ha egy csomóan játszanak vele itthon is, külföldön is, és szintúgy van egy valag hazai, külföldi modder, aki a játékkal foglalkozik, akkor mi is a szar? <#vigyor3>
a problem az ön készülékében van.

SZilaJMaGGoT
ez van...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Tomsteel
egy rakás szar az egész játék, újraraktam már vagy 30szor az egész játékot, patchet, fixet, minden isten verését, és nem indul el!(indulásnál kilép)

tud valaki segíteni, vagy esetleg van valakinek hasonló problémája?

12346
uggyanott volt😄 és a csillag jel is változatlan^^

Ombika
Meg szep hisz kiprobaltam! 😛

Ok, úgy néz ki a priviben küldött link másodjára már elindul, és tölti kösz.
A slim team oldala nem igazol vissza a regisztrációval, és hidd el több mint 10 éve patchelem a játékokat, sikerülni fog felrakni, csak letölteni nincs honnan. Adj másik címet, mert én hiába keresem napok óta. A fix is megvan.
Ombika
SLM TEAM ott letoltesek de priviben kuldtem a linket ,de vazze ha bongeszi nemtudsz,akkor hogyan akarsz patchet telepiteni??!! <#csodalk>

Sziasztok! Nem vagyok egy kezdõ, de képtelen vagyok letölteni egy mûködõ 2.3-as patch-et a street legalhoz. Valaki dobhatna egy linket! Köszi.
Ombika
Akkor vak voltam,tokmind1 most atlathatob helyen van! 😛

12346
ill szelektálódnak

12346
sose voltam vip, és kb ezer éve gyûlnek a kedvencek^^

Ombika
Aki vip volt nemde? 😛PP

12346
he? eddig is volt.

Ombika
VEgre van kedvencek!! <#eljen>

a3a
ez tök jó

ALIENwoods
weee, new desing :😛

12346
egyszercsak

12346
egyszercsak

zoli122
vagy ECC?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Sziasztok mikor lessz már gom?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Ombika
Jah es megvmi majd nevetek a gyerekeden mikor monitorfeju lesz, de en nem csak logikusan nem kerdezek eloszor hanem probalok megoldast talalni!!

........ Innen kitoroltem meg vmit ,mert mar serto lett volna!!

Ombika
Bazdmeg csupan azert ,mert mar millioszor feltettek ezt a kerdest es nemcsak engem zavar ez hanem masik 10 embert ,akik mar nem is jarnak ide ,mert minden nap ugyanazt a kerdest kell olvasniuk es itt nem erdekel ki hany eves csupan legy kreativ vazzee!!!

AMEN

Neked miertkell mindenbe beleugatni? Ha nemteccik valami nemírj rá semmit... Lehet hogy egy családapa nem akkora monitorfejû mint te és mások segítségéhez van hozzászokva....
Ombika
Ha tudod a forumot hasznalni, akkor alul van kereso is es google amivel 10 s alatt meglett volna valasz!!!

Imrusssss
Elég kemény verda mentem vagy 400-al

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

ngcsnet
2.3.0.-ban van beépített pénz-adagoló is

cheat: Begformoney begépeled a garázsban és a csavarhúzóra ráböksz

Picit nagy lett a kép😄
Kicsit feldobom már a fórumot..
Imádom ezt a kocsit😄

Sziasztok!
A játék kicsit nehéz az 5 éves fiamnak, úgyhogy segítsetek légyszi, hogy lehet pénzt szerezni karrierhez, cheat van? Köszi.
Ombika
Kosz,h megvedtel mert ennek a pocsnek mar irtam az alazo szoveget de inkabb kitoroltem,mert a lelke megserul es mire felnone ..... lenne!! 😛PPP

SZilaJMaGGoT
Jó bazmeg, de ezt itt már 100000000000000000x megkérdezték már, és nem is olyan régen már megkérdezte valaki, csak vissza kellene olvasni... Még arra se foghatod h annyira pörög a topik, h oldalakat kellene visszaolvasnod... Viszont akkor is ott lenne a keresõ... Szal léccives ne neked álljon már följebb...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
köv napra

Tomsteel
és mégis mennyit tekerjek az odõn?

Tomsteel
és ezt normálisan miért nem lehet elmondani? azért mert te számítógéppel a seggedben születtél, attól még lehet, hogy mások nem tudják, hogy hogyan kell elõhívni egy újonnan importált autót !!

ne lámázd a másikat ok nélkül !

Ombika
LAma-lama lamaaaaaaaaaak mar megint !!!!
Van olyan ,hogy google bazd meg !!!!!
HA beteszel autot tekerj idon es majd elojon!!!
WHAaaaa kar volt megint beneznem!!

Tomsteel
sziasztok!

beraktam az imprezát a játékba, de nemtom, hogy hol tudnám megvásárolni.
Segítsetek légyszi !

honnnét lehet leszedni a 2.2.1-et<#nemtudom><#nemtudom>
Persze szerinted, a reklámablakot még sem teheti fel egy üres lapra