Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Így is meglehet mondani nem rögtön ba...!
És ha lenne olyan hogy egy kicsit hülye kérdést teszek fel akkor légyszi nézzétek már el mert nem vok valami jártas az ilyenben,meg nem régóta keztem el vele játszani.
Jo?
Köszi!
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
a fenti oldalak többsége mármint a nagyobbak mint pl a GOM és társai átépítés alatt vannak vagy mi a fene, így tényleg csak az van amit látsz. Ha már körbenéztél akkor szerintem fölös rákérdezni mivel mi sem tudnánk több, vagy jobb oldalakat ajánlani 😊. Mert érted, én mondanám hogy igen van Skyline Civic meg minden, de ha GOM nem megy akkor nem tudok mit ajánlani (jó persze a Skyline a PRO Mods oldaláról is leszedhetõ XD)
2.Már körülnéztem ott ahol tudtam és gondoltam hogy ti kicsit jártasabbak vagytok benne!!!!(Bazzzzeg!!!)
Én mindig, és mindenek fölött győzni akarok!!! Go Kimi Go!!Kimi Räikkonen a BAJNOK!!! HAJRÁ FRADI!!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Elõre is köszi a válaszokat!!!
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
amúgy holnap (ill. már ma) megyek az invictushoz. minden jót
..::S::L::M::..
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
Honnan töltötök le cuccokat a GER-Tech en kivül ?
Sry most kezdtem 😊 de bejövös a játék , igaz csak egérrel nyomom a vezérlésT😊
Megvan minden Bodyrész, csak semmilyen motor nem akar belemenni:...nincs motor...miért? BMW M5 SLM Rõl szedtem
Felteszed a patchot es kesz azaz bemasolod a gyokerebe ahova telepitve van progi!
Mintha geci kodtol vagy nemis tudom mi a szartol de kikeszit !!
Tudnátok nekem címeket írni ahonnan lelehet tölteni kocsikat,meg hasonlókat 2.03.-hoz?Mert sehol nem találtam!<#szomoru1>#szomoru1>
Elõre is köszi a válaszokat!!
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
elõször is, ha már crackelt, akkor nem vesztettél semmit (pénzt stb..)
másodszor ne warezolgassunk :C
harmadszor pedig ha talán elmondanád mi az a hiba üzi akkor talán még segíteni is tudnánk
<#idiota>#idiota>
Vki segítsen már nekem! Hogy tom elindítani ezt a Redline cuccot? Meg crackelem és akkor is kiír vmi hiba üzit! Mit tegyek véle? (választ ide please: [email protected] )
GA-P31DS3L; Core2Duo E6420(3133Mhz :P); 2x2GB GeIL DDRII; Ati HD 3870; WD 250GB + LG L192WS 19\" LCD