Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"hali! miért nem tudják aktiválni az slmodders oldalon a regisztrációmat?
404-es hibát jelez amikor ráklikkelek az aktiválásra az emailben."

most nekmis ugyanez a gondom:(
mittegyek srácok???
jajj bocsi srácok most veszem észre h kinvannak az oldalak ahonnan tölthetek<#buck>
megprobálok boldogulni a cuccok felrakásával remélem nemm kell segicség:)
Hello srácok!!!!
régota nézegetem a képeiteket:).Szeretném megkérdezni hogy honnan lehet leszedni ezeket a kiegészitö dolgokat,módokat,pecseke?.Hallotam már ojanról hogy a G.O.M team oldalárol lehet de forumokba kell irni meg mindenféle regisztráláshoz szükséges dolgot kell csinálni.Segícsetek légyszíves hogy énis élvezhessem ezt a játékot<#vigyor2>
Nekem ATI-m van, de gond nélkül elindult a 2.3.0 LIVE! Edition. Nagyon király.<#eljen>

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Ombika
5 perc jatek utan istenitem a patchot!!!! :)))))))

Nekem is ezt írja ki.
Varenga
Csecs!

Van aki Ati-val tolja a 2.3-as verzsönt? Mert hiába állítgattam a faq-ban leírtak alapján, elindítanám az exe-t és semmi sem történik...ilyenkor mizu? <#nemtudom>

ALIENwoods

Hi.Az S.L.M Teamrõl leszedtem a 2.2.1es patchez az M5ös BMWt, de egyik motor sem jó bele.Itt mi a hiba?És a 2.3as vagy a 2.2.1es patch a jobb?
3Error
nem vagy egyeldûl... <#szomoru2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ALIENwoods
fizikailag ez lehetetlen mivel a 2.3.0 alapból tartalmaz egy új exét amihez nem kell CD

Zoral Kiki
Csáo valaki tudna segiteni abban hogy miért nem tudom feltelpiteni a 2.3.0 mert mikor elinditom az exe filet azt irja ki hogy Please insert the SL2 disc ez miért van valaki segiten köszi csáo!!!

Fúúú de rég voltam már itt!Gondolom biztos kijött már egykét jó cucc...

Ombika
Megkell keresnem de majd csak uj oprendszer utan segitek hetfo kornyeken,hetvege nõmé!!! <#eljen>

Ha tudnál adnihozzáegymocit azt megköszönném.

a3a
nincs és lusta vok feltenni is

Hi! Kérdésem az volna hogy hol lehet megszerezni a játékot mert sehol sem találom. Köszi elõre is
Ombika
Az is haladas! :P

Küldtem egy üzenetet!
A 2.3.0-nekem sem jött be, több nyire mert mindig kikapcsolt. Így most én is 2.2.1-el nyomom.
Nekem a 3. vagy 4. napon beadta, így most áll a garázsban egyM5 moci nélkül <#vigyor>

Ombika
Pedig ebben semmi felreertheto nemvolt es 8 eve nemhasznalok, igy sajnos a kedvedert nemtudok mar raszokni, max hivatalos levelben irok!! :)))

Nekem bejott a 2.3.0 csak vmi oknal fogva nem ment uj vga-val igy most vegre megvan masik es johet a teszt ha nem akkor szetcsapom! :)

kemszi2
heló!meg lehet buherálni valahogy úgy a 4hengeres motorokhoz tartozó váltó valamelyikét,hogy az full hátsó kerekes legyen?Épen próbálok egy élethû ladát összehozni1.5 motor .79lóerõ(ez kicsit sok de kevesebbet nem bírtam kisajtolni:D)....de hiányzik az a hátsó kerék....<#eplus2>
Synit HUN
Hú! Néha használj már ékezetet! :) 5x olvastam el mire rájöttem mit is írtál :)
Mellesleg nekem 2.2.1-es patch van fent és lehet hogy aza baja, de a 2.3.0 nem tetszik. Tehát vadászok mentésre :D

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ombika
Pedig siman beadja max 8 nap utan!!

En is tok motort adni aki ker csak hozza meg tesoma procit a gepembe!

Synit HUN
Csá! Ha adsz egy mentést a BMW kasztniról adok neked motort! :) Vagy adok olyan scriptet hozzá amivel belemegy más motor is. Ugyanis én nem találok BMW-t hiába raktam be...

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Ombika
S.L.M?

de õk nem elérhetõek.

kell hozzá a v10 es motor. amit a gomrol lehetne letölteni de ...
Tegnap betõltõttem az M5-ös BMw-t a játékba egy kis idõ után már meg is tudtam venni, viszont hiába probáltam bele tenni a motort sehogy nem engedte. így most van egy M5-ös kasznim motor nélkül. Valakinek van olyan M5-ös autoja amelyikbe lehet belerakni motort?

Oké, thx, akkor várok :)
Ombika
Nem az az osze varj a veglegesre ,nemsoka kijon! :P

Ha a hotfix1 és hotfix2 gondolsz akkor igen fel, és semmit sem javít a ködön, vagy ha igen akkor olyan keveset hogy azt észre sem venni. Vagy van több is?
Ombika
Fixalo patcheket is feltetted?

Hi, mindeki

Lenne egy kérdésem. Régen játszottam a 2.2.1 az nagyon tetszett, aztán felraktam a 2.3.0 és még ugyanazzal a lendülettel le is töröltem. Egyszerûen élvezhetetlenné tette a játékot a köd, nagyon sz*r volt.
Akkor olvastam a fórumban hogy nem lehet sehogy kikapcsolni és el is ment a kedvem az egésztõl.
Az lenne a kérdésem hogy azóta sikerült-e valami megoldást találni a köd kikapcsolására?
Bocsi mindenkitõl, vak vagyok!
Otvan egyolyan, hogy Misc ezt nem vettem észre.

Felraktam a 2.3.0-ás Patch-et és ebben nem találokegy csomo alkatrészt többekközt: generátorok, ékszíjak, vezérmütendej leszóritó akármi, meg a dugatyúk alá az leszórító kütyû is hiányzik belõlle.
Ez csak nálam van, vagy elõfordult másnál. A fenti oldalak egyikén találtam a patch-et onnan töltötem le.

12346
akkor vegyél, vagy csinálj komolyabb autót

a3a
invictus live

azzal az a bajom, hogy nem sikerült eddig még "aktiválnom"
ha jól emlékszem, akkor betöltõm az állást beirom, hogy Begformoney aztán klikk a csavarhuzora. csak nem történik semmi.

a3a
pénzkód mivel egy ideig nem fogod megkapni a pink slips versenymódot

Két év után ismét elõvettem a SLRR-t, de nem tudom, hogyan lehet autót nyerni ha kimegyek este versenyezni mindig csak 1000$ ért megy a verseny. nem emlékszem lehet az elsõ körben csak pénzért megy a hajsza. ké választás van:
- Patricipate (itt hivhatom ki az elõttemlevõket egy eresért)
- Watch Race (itt meg megnézhetem, hogy mások nyernek autót vagy éppen pénzt)
Jelenleg az elsõ csapat (zöldek) 10 helyét birtoklom, de innentõl már komolyabb autó kellene.

Köszi elõre is!

12346
vazz... légyszi vegyétek má el a kedvem..:D tegnap majdnem visszapakoltam az sl-t ezek miatt, csak aztán inkább aludtam.
mind1 este majd ránézek azér.

prézli, próbálj egy újat regelni. egy arc tegnap regelt promods-ra, aztán rögtön haladt is tõtteni.

streeter
Nekem a Lexus-al az a bajom hogy kifagy a játék meg a Toyota motortól is na meg olyan highpoly a cucc hogy szaggat a játék.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Tomsteel
hali! miért nem tudják aktiválni az slmodders oldalon a regisztrációmat?
404-es hibát jelez amikor ráklikkelek az aktiválásra az emailben.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Prézli
Úgy hogy egy éve nem reagálnak a rgisztrációmra...<#help>

a3a
a2000es 2.2ese szarul van scriptelve és nincs hozzá tuningalkatrész

Sylvester
Már hogyne volna regünk ehez a jó kis oldalhoz:)

HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:

12346
hinnye. ezek fölkerültek már az slm-re. nem baj, hátha vki nem nézi^^

12346
szal promods:|

12346
nah tolok ide egy kis "pörgést".
vannak ilyenek promods-on, ha vkit érdekel. direkt nem linkelek, akinek nincs regje ott, úgyse tudja leszedni, többiek meg megtalálják:)

volga vadság

aztán egy 3-as bömi, amibõl mósztvántides bömit lehet hegeszteni

egy hót átlag stagea:) ez mondjuk érdekel, mit lehet vele kezdeni^^

újabbik impreza

lexus, stagea combo(?)

éés egy s2000

PAYNE
redline 2.2.1 es patchel nyomom

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?