46059
.
-
dzsozefo #44246 srácok valaki válaszolna a kérdésemre? beraktam az autókat a slr/cars/racingbe és a free ride vagy mibe meg is jelenik az utoljára berakot autó de a szalonba vagy a használt kereskedőnél nincs... hogy lehet oda varázsolni? thx -
zoolee #44245 De ha érdekel mivel töltötem ifőm akkor nézd meg a galériám...
-
zoolee #44244 Nem fojamatosan de, be-be akad néhha... -
#44243 zolika nekem sem akad... (max grafon minden maxon) -
#44242 Nekem semmi bajom vele !!! -
zoolee #44241 Jaja...
Nagyon kéne...
Elegem van....
Még egy 7900 ason is akad...(egy 64 bites p4 van mellette olyan mint az enyim.3300nhz s) -
#44240 Neked is új kéne már mi?? :D Jöhetná már a level-R... :/ -
zoolee #44239 Én 2 évig sz@rakodtam ezzel a gammával...tök fölösen...
Nekem is sok volt.....
-
dzsozefo #44238 részben igaza van a srácnak én is szedtem le 2.3.0LE hez autók a linkeknél és a win, hibát észlelt leállt üzenetet kaptam én is! -> slr / cars/ racers be bemásoljuk az autót ( kapunk egy mappát + 1filet - autó nevével ) arról nem is beszélve hogy egy két kocsinál a rar-nál nincs az arch. vége! opel calibra pl. akinek megvan dobj már felvalahova thx! és egy kérdés közben! ezeket a verdákat csak a free -be lehet játszani mert a szalonba és a használtautósnál nincs bent :S sajna...
-
#44237 Hát nah azt csináltam és vacak...
Nah majd holnap kisérletezgetek -
zoolee #44236 nem...
Csak van az cucc 1 file meg egy mappa azt a 2 t barakod a races mappába.... -
#44235 hát nem tudom... majd megnézem holnap most túl fáradt vagyok hozzá.
Amúgy nem kéne külön leszedni hozzá vamit??? -
zoolee #44234 Pedíg valamit rosszúl csinálsz ha másnak mükszik neked mag nem.... -
#44233 pedig oda rakom ahova teflon mondta... -
zoolee #44232 akkor rosszul vagy roszhelyre teszed... -
#44231 Persze.
Pl.:
BMW M3 GTR SLR 2.3.0
Asszem így volt de tuti hogy hozzá való
a G.E.R-tech-ről szedtem. -
zoolee #44230 Ahhoz való verdát szedtél??? -
#44229 Hát én beraktam de akkor a játék mielőtt belépne a menübe és szép kis átlagos a rednszer hibát észlelt üzenettel dob ki és így nem is indul a cuccos:(
De ha kitörlöm megy királyul.
A 2.3.0-ás frissítés van fenn. -
zoolee #44228 Banner alatt lévő linkre katt reg, tölt, jáccik és a többit tood...:) -
#44227 ÉS honnan tudom leszedni?:$ -
#44226 slrr könyvtárad\cars\racers és oda -
#44225 Köszi szépen működik.
De ezelőtt is ezt csináltam és valaminek nem működött...nah mind1.:)
Amúgy a bmw-ket hogy lehet bepakolni meg egy jópár car-t??? -
#44224 ha 2.3.0.LE, akkor a garázsban állva bepötyögöd, hogy "begformoney", és rányomsz a kalapács (fine tune) ikonra. -
dzsozefo #44223 felraktam a patcheket! szaggat a játék, és sajnos ilyen ködös az egész! de viszont a test pályán akadás nélkül és köd nélkül nagyszerűen megy a játék! -
holley #44222 http://www.egoshare.com/9a8a6a39326b37f2625ccc6db47cc3d1/streetlegal_redline_230le_patchexe.html -
holley #44221 Csak 10 kommentet kelett volna lejebb lapozni...:) -
dzsozefo #44220 Sziasztok! kicsit off, remélem nem harapjátok le a fejem mivel utána kerestem de nem találtam semmit :(
Újra felraktam a game-t felraktam a InvictusLive progi-t és utána elkezdtem keresni a 2.3.0 Le Patch-t de ( -G.O.M vagy Promodz , SLR oldalakrol! ) ezeken regisztráltam de üres a patch könyvtár! aki tudja honan tudnám leszedni köszönöm! -
#44219 Lentebb húztam a felbontást 1024*768-ra így már tűrhetően megy de a Cheat-et még mindig nem találom...Van ott vami gravitációs vacak vagy mi de az nem csinél semmit. -
#44218 Ikon???
Láttam én ott egy pár ujjabb ikont de nem nagyon foglalkoztam vele...nah megnézem má:D
-
#44217 ha 230van fent akkor ikon formájában is ott a csalás(elvileg)azért nem müködik beirva -
#44216 Gondoltam...
Igaz Felhúztam csontra a amát szal...:D
1600*1200 meg stb...:D
De a cheat-ek miért nem működnek??? -
#44215 a vga gyenge pontod,ne is lepödj meg nekem 7900gs-el is akadozik néha ez a game nincs sajnos optimalizálva teljesen igy gyakorlatilag nincs rá jo konfig -
#44214 Sziasztok!
Tegnap Raktam fel de nekem régebben szaggatott.
De most kiváncsi voltam hogy az új gépel hogy megy és a sima nagyon jól futott(vagyis ami nincs patch-elve).Felraktam a 2.3.at is.
És hát furcsáltam hogy egy csöppet belassult már a menüben.
Nah de a lényegre térek.
Kinn az utcán kihívtam egy sima Versenyzőt és elkezdett hogy is mondjam...Diafilmet játszani...vagyis 2mp folyamatos utána vagy 15 mp-ig álló kép.Miért van ez???
Jah és nekem valaminek nem fogadta e a Cheat-eket.Pedig úgy ütöttem be ahogy a F.A.Q.-ba van.
Pls Help!
A Konfigom ha valaki arra következtetne hogy gyenge a gépem:
ADM Athlon 64
ASUS K8N
1GB Ram
Ati 9600(a 6600ft-m most egy picit fél halott álapotban van de meg lesz javítva) -
#44213 Hát rakjál minden cuccra valami matricát, és akkor tudsz koordinálódni... -
#44212 ebbe hogy lehetne kultúr skint hegeszteni az autókhoz? mer úgy emlékeztem, hogy az elmentett festéseket, ha átnevezem jpg-re, akkor lehet hegeszteni. igenám, de egy egyszínű kockából nem fogom sztem tudni mikor hol fog passzolni:) természetesen gom-on is döglöttek a paintjobos linkek, hátha abból esetleg jutottam volna vmire^^ -
#44211 http://www.egoshare.com/9a8a6a39326b37f2625ccc6db47cc3d1/streetlegal_redline_230le_patchexe.html
Tessék -
good charlotte #44210 a 2.3.0LE patchet honnan lehet letölteni ahol nem kell regisztráció???? -
#44209 Elnézést félreírás volt a 2.1.0 szóval az a 2.2.1 lenne. szóval egy .bat fájl. Megkeresem és próbálkozok, köszönöm segítséged. -
#44208 A probléma az, hogy nem a 2.1.0-ra kell felrakni a 2.3.0LE-t, hanem 2.2.1-re. Továbbá meg kell nézni, hogy megy-e a 2.2.1, mert ha nem, akkor a 2.3.0LE sem fog. Ha nem indulna a 2.2.1, akkor keress az SLRR mappájában valami "bat" kiterjesztésű fájlt, és futtatsd le. -
#44207 Sziasztok!
Tetszik ez a játék nagyon és régen is feltelepítettem, de akkor még szegény régi kompúterem nem nagyon lelkesedett a nagy játékokért, úgyhogy visszatettem a polcra. Most újra elővettem és azt veszem észre, hogy mindenféle ultracsillivilli patch meg javítás meg fix meg dínomdánom. GOndoltam ebből nekem is kell, feltelepítettem ezt a csoda játékot és hozzá az INVIKTUSZ LÁJVOT ami rögtön észlelte, hogy ŐS SLRR van és frissítette 2.0.0 majd 2.1.0 azt hiszem. Ezekután felraktam azt a 2.3.0 Live EDISÖN patchet. A probléma a következő, hogy hiába nem rakok modot a játék alá akkor is kifagy, bütykölgetek a garázsikómban és kifagy, gyorsulás közben kis nitró lefagy... mi lehet gondja? Netalán tán én vagyok a n00b? válaszokat előre is köszönöm!