Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
404-es hibát jelez amikor ráklikkelek az aktiválásra az emailben."
most nekmis ugyanez a gondom:(
mittegyek srácok???
megprobálok boldogulni a cuccok felrakásával remélem nemm kell segicség:)
régota nézegetem a képeiteket:).Szeretném megkérdezni hogy honnan lehet leszedni ezeket a kiegészitö dolgokat,módokat,pecseke?.Hallotam már ojanról hogy a G.O.M team oldalárol lehet de forumokba kell irni meg mindenféle regisztráláshoz szükséges dolgot kell csinálni.Segícsetek légyszíves hogy énis élvezhessem ezt a játékot<#vigyor2>#vigyor2>
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
Van aki Ati-val tolja a 2.3-as verzsönt? Mert hiába állítgattam a faq-ban leírtak alapján, elindítanám az exe-t és semmi sem történik...ilyenkor mizu? <#nemtudom>#nemtudom>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
A 2.3.0-nekem sem jött be, több nyire mert mindig kikapcsolt. Így most én is 2.2.1-el nyomom.
Nekem a 3. vagy 4. napon beadta, így most áll a garázsban egyM5 moci nélkül <#vigyor>#vigyor>
Nekem bejott a 2.3.0 csak vmi oknal fogva nem ment uj vga-val igy most vegre megvan masik es johet a teszt ha nem akkor szetcsapom! :)
Mellesleg nekem 2.2.1-es patch van fent és lehet hogy aza baja, de a 2.3.0 nem tetszik. Tehát vadászok mentésre :D
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
En is tok motort adni aki ker csak hozza meg tesoma procit a gepembe!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Lenne egy kérdésem. Régen játszottam a 2.2.1 az nagyon tetszett, aztán felraktam a 2.3.0 és még ugyanazzal a lendülettel le is töröltem. Egyszerûen élvezhetetlenné tette a játékot a köd, nagyon sz*r volt.
Akkor olvastam a fórumban hogy nem lehet sehogy kikapcsolni és el is ment a kedvem az egésztõl.
Az lenne a kérdésem hogy azóta sikerült-e valami megoldást találni a köd kikapcsolására?
Otvan egyolyan, hogy Misc ezt nem vettem észre.
Ez csak nálam van, vagy elõfordult másnál. A fenti oldalak egyikén találtam a patch-et onnan töltötem le.
ha jól emlékszem, akkor betöltõm az állást beirom, hogy Begformoney aztán klikk a csavarhuzora. csak nem történik semmi.
- Patricipate (itt hivhatom ki az elõttemlevõket egy eresért)
- Watch Race (itt meg megnézhetem, hogy mások nyernek autót vagy éppen pénzt)
Jelenleg az elsõ csapat (zöldek) 10 helyét birtoklom, de innentõl már komolyabb autó kellene.
Köszi elõre is!
mind1 este majd ránézek azér.
prézli, próbálj egy újat regelni. egy arc tegnap regelt promods-ra, aztán rögtön haladt is tõtteni.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
404-es hibát jelez amikor ráklikkelek az aktiválásra az emailben.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
vannak ilyenek promods-on, ha vkit érdekel. direkt nem linkelek, akinek nincs regje ott, úgyse tudja leszedni, többiek meg megtalálják:)
volga vadság
aztán egy 3-as bömi, amibõl mósztvántides bömit lehet hegeszteni
egy hót átlag stagea:) ez mondjuk érdekel, mit lehet vele kezdeni^^
újabbik impreza
lexus, stagea combo(?)
éés egy s2000

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?