Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elkezdtem poénból megint végigtolni a gammát, de egyszerûen nem tudok másik klubba menni. Asszem régen úgy volt, hogy versenyezni kellett egy klubtaggal, aki által én is taggá váltam. Most senkivel sem tok versenyezni, elsõ helyen állok a "green slip"-ben és kész. Talán a 2.3.0-s verzsön az oka, vagy mit szenvedjek, hogy jó legyen? Elõre is thx!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szerintem nevetséges hogy a kocsi alkatrészek fele hiányos, motor tuningot semmit nem lehet megvásárolni egyik kocsihoz sem,a barien devilsport kocsihoz semmi lehet GT3-mas ajtókat vagy doblemezeket nem lehet megvenni.Érdekes hogy a játéknak nincs vége pedig írja hogy pl.145nap van márcsak hátra,de ha lejár kezdi elõrõl,érdekes az is hogy minden autónak,minden motornak egyforma a hangja,
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
..::S::L::M::..
Ha valaki tudja mi a megoldás segitsen PLS! THX
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Csontra uninstall now ,majd megnez nem e maradt vmi a konyvtarban!!
Invictus live felrak majd frissit netrol 4x mbos patch es utanna inditod a 2.3.0 Le-t es megadod neki,h hova raktad fel a gamet!
En speciel mar alap SLR telepitesnel azt adtam meg ,amit a 2.3.0 Le ker!!!
No comment!!!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
Ugyan az a hibauzenet!
énis uj vok. a felül feltüntetett oldalakon keresgettem(regisztráltam)ami nem volt sikeres
aztán rájöttem tesom nagy streetlegálos volt(balu) és áthoztam a gépéröl a cuccokat😊
Liveról feltettem a 2.2.1.-et és leszedtem a 2.3.0.Live-t és mikor ott rámegyek a telepítõbe a Startra akkor valami olyasmivel hogy Game File do not exist hibával kilép a telepítõ. Mit tegyek?
Elõre is köszi!
Aki ért a PhotoShop-hoz és van kedve készíteni egy normális bannert a topichoz annak várom a jelentkezését és az elkészített bannert itt a topicba. Ha többen is készítetek akkor szavazás útján eldöntjük kié kerüljön ki.
Streeter
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
tudod a második kiadás<#buck>#buck>
Nem ertem ezt miert nem lehet felfogni?
egy kérdés.A 2.2.1-re feltom rakni a 2.3.0-át ugy h müködjön?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Más: Én is regisztráltam az SLM-re kaptam is visszaigazolást, de a link megnyitásánál annyit ír, hogy: "A lap nem jeleníthetõ meg"
A segítséget elõre is köszönöm.
Leszedtem a 2.3.0-s patch-et, és a FAQ-ban valami olyasmi van, hogy a 2.2.1-es kocsik kompatibilisek, csak katalógus problémák vannak? Ez tényleg igaz?
ACER Aspire 5738ZG