46059
.
  • rs1989
    Hello. Azt akarom kérdezni, hogy lehet azt megcsinálni ( 2.3.0) hogy ne szagassssson városba. Test Track-on simán megy.
  • Ombika
    760LI-bol van mar final?
  • passatgt
    szeritnem is így mondta:)
  • Vitéz Roland
    Mind1, én úgy értemlmeztem, lehet hogy rosszul értelmeztem, hogy: slm.ingyen.org-re nem lehet regelni, de slm.ingyen.org-n levő fórumra lehet, na oda próbáltam én regelni, de nem küldték ki az aktiválási e-mailt. Meg van 1másik oldal SLMTEST.ingyen.org, oda is lehet.
  • 12346
    basszer..:c pont azt elemzi számodra, hogy ott NEM lehet regelni. helyette az említett alternatívát próbáld^^
  • Vitéz Roland
    slm.ingyen.org oldalon rámentem a fórumra és ott próbáltam regelni eddig is.
  • ALIENwoods
    Nos az slm.ingyen.org-on akármennyire is van bejelentkező fül, nem lehet regelni.
    Az SLM Fórumára és az SLMTEST.ingyen.org oldalra azonban lehet ha gondolod :)
  • zoolee
    háháhá...
    jaja..
  • Ombika
    FAQ fonnt,autot pedig rakj ossze magadnak,hisz ennek a jateknak pont ez a lenyege,h magadnak epits es tuningolj autot!!!!!
  • rdzsi
    ja meg vmi jó verda receptet raknátok meg köszöném!előre is köszii
  • rdzsi
    sziasztok van 2gondom egyik hogy nem engedi föl tenni a 2.3let pedig a patchak rajta vannak a másik meg hogy lehet le szedni a GER-TEC ről? légyszi segítsetek! please
  • Kistuba
    Lenne egy kérdésem...lécci valaki írja meg hogy kell felrakni a 2.3.0 le-t a 2.2.1-re...mert felraktam de nem volt jó most ujratelepítettem és a 2.2.1-is jó a patch...de a live nem ismeri fel a 2.3.0 le-t és ha simán a telepítővel rakom fel akkor error...
  • Vitéz Roland
    Nem tudok regelni S.L.M-re. Tegnap vagy tegnap előtt regeltem, de még mindig nem kaptam meg az aktiváló e-mail-t. Freemail-es címmel regeltem. Ha próbálok újraregeleni, akkor jelzi, hogy a név és a cím foglalt, szal elvileg a reg sikerült, csak nem kaptam meg az aktiválási e-mail-t, ezért inaktív az accountom és nem tok belépni.
  • 3Error #44314
    hella everyone, megy az SL még rendesen? ez jó !
  • SZilaJMaGGoT
    Ezt nekem általába akkor írja ki ha első indításra nem válaszol, és újra rányomok... Bár már nem vágom, rég SL-eztem...
  • Kistuba
    Jah és junke kedves emberke vagy azért "elbeszélgetnék veled"...
  • Kistuba
    Most feltelepítettem a 2.2.1-re a 2.3.0le-t és ha elindítom akkor ezt írja ki: error: already running
  • SZilaJMaGGoT
    Keress, ne várd el, hogy mások keressenek helyetted...
  • Kistuba
    szeretnék valami nagyon befosató erős motort...lécci ajánljatok valami jót...a legjobb valami link lenne...előre is kössz
  • ALIENwoods
    Csak nem kezd gomnak lealkonyulni :D
  • Vitéz Roland
    Szerintem az S.L.M Team-es linket át kellene írni a bannerben az új címre.
  • Kistuba
    Felraktam a 2.2.1-es patchig és kocsikat szedtem le direkt 2.2.1-es patch kocsikat és berakom a cars\racers-ba ugy ahogy a gyáriak is vannak és a játékba nincs új autó...a használautóshoz be tok menni...de ha a szalonba mennék új autóért kilép...:(mért van ez...mert ha nem rakok be új kocsit akkor faja de ha igen akkor...szerintetek csak azokkal a kocsikkal lehet gond amiket beraktam...vagy hol a probléma???
  • malter
    a föoldalon irja nagy piros betükkel hogy a letöltés nem müködik,mert leállitotta a servereket
    egyenlöre gta sa multi megy rajtuk
  • SZilaJMaGGoT
    Csak a fórumba kell regelni...
  • Vlala #44303
    Bocs, ha nagyon lám(p)a a kérdés, de hol tudokregelni erre az oldalra? Nem találtam meg.
  • Ombika
  • zoolee
    Ja a kocsid???
    iwiw en....
  • zoolee
    Sorba kell telepíteni...
  • Ombika
    Hol lattad te azt?
  • Kistuba
    oké már vágom de nem tom felrakni a patchet mert error van...Error code:-7....nah ilyenkor mi van?ez a 2.2.1-es patch telepítésekor volt
  • zoolee
    F.A.Q
  • Kistuba
    Nekem olyan problémám van hogy a 230le patch-et nem tom telepíteni mert valami olyasmit ír hogy kell hozzá a 2.2.1...kocskat már töltöttem le az oké de igy nem indul a játék...kellene a patch...kell hozzá tényleg a 2.2.1???és honnan szedjem le???előre is kössz...
  • zoolee
    No ja.......
    Ha itt sem veszik észre 48 as mérettel, akkor ott mit vársz 12 esnél?
    Most néztem, szép az autód.....(az igazi)
  • Ombika
    FAQ bazze FAQ isten budos faxat azt!!!
  • Gibor
    Talán ha a fórumba írnál 10 hozzászólást és nem SPAM-t akkor lehet tudnál letölteni.......
  • hokika
    Hy ALL!!!

Olyan gondjaim lennének hogy: nah akkor most vki rövide tömören hogy mibn is különbözik a 2.3.0 a 2.3.0le től? És a 230le-t azt a sima 230ra kell telepíteni? HA igen akkor a linkeiket beraknátok?

Második olyan gondom van hogy a GOM Team nem neged nekem semmit se letölteni az oldalról! Regeltem meg minden Firefos-ot toltam de azzaél sem engedett!!! Mi lehet a gond?
  • Kistuba
    Most felraktam a street legal redline-ra a 2.2.1-es patchet és most kéri a street legal 2 cd-t :s mit tegyek???csak új autókat és cuccokat szeretnék...vakaki pls...
  • zoolee
    Na bakker....
    Megin feloszlott a bagázs???öööö....
  • SZilaJMaGGoT
    új címen van... slm.ingyen.org
  • stuka85
    AZ S.L.M Team oldala nem megy megszünt vagy csak az extra tárhely roszalkodik?