Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RÁJÖTTEM!! BOCSI A FÁRASZTÁSÉRT!

ELEGEM VAN!!!!!<#fejvakaras> Valaki segítsen! TUDOM HOGY LEÍRTÁTOK HOGY KELL FELTENNI A 2.3.0 LE, ami a következõ: a szûz játékra ráteszem és megy...
A gond a következõ, fel birom rakni meg minden, csak aztán hibát okoz és leál. Nem értem! Bocs h hülye vagyok! elõre is köszi

12346
nekem mezei shimutsibu 300-as cumók vannak alatta, 19-es kerekekkel, és nem borul. bár 2 kiló fölött az enyhe ívû kanyar is kihívás tud lenni, de nem tré^^

Synit HUN
Nem is mondtam hogy irányítható 😄 Egyenesen is nehéz vele menni. A drag gumi se sokat segít.
Viszont a kettes Golf 1000+ lóerõvel (V6 biturbo) meg a Meisel futómûvel és 405/? R21-es gumival olyan mint egy gokart. 😄
Viszont az Evo nagyon jó driftre! Végre szép autóval nyomhatom.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

a3a
hopsz 1000le alatt

a3a
nekem az mc is 100le alatt van az irányíthatóság kedvéért

Synit HUN
Egy darabig mindig visszafogom magam, de aztán elszakad a cérna. És akkor szörnyetegeket építek. 😊 Amúgy most fogom vissza alakítani kb 500 le-re drifthez. Annyi pont elég. 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

SZilaJMaGGoT
:S... szvsz értelmetlen de rád van bízva.. Egyszer mindenki ki kell élje magát... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Synit HUN
Had szóljon! 😄 Az Mc-ben 4500 van. 😊

SZilaJMaGGoT
evo-ba minek 1000 lóerõ??

Synit HUN
Az már nehezen viseli a V6 1000+ lóerejét 😊 De köszi!

Synit HUN
Akkor majd kísérletezek még. Amúgy a 190-es meisel futómû van alatta ami igen jól szolgál más autókban és 21"-os felnik 295-ös gumival. Sztem az utóbbi lehet a hiba, de ez mutat jól 😊
Amúgy arra gondoltam hogy a Golf még a 405-ös gumikkal sem borul. Ezért gondoltam, hogy magának a váznak is van valami súlyelosztása, az lehet alacsonyabb és azért nem borul. Ez lenne jó nekem az Evon.

a3a
duhen racing sunstrip futómûvet próbáld meg

SZilaJMaGGoT
Inkább java-val csinálj rövidebb rugót mert ha scriptel ültetsz, akkor csak látszólag lesz alacsonyabb...

Synit HUN
Ezt köszönöm mindenkink! Nem vagyok hülye! 4,5" rugókkal borulékony. A kérdésem hogy scriptel lehet-e lejjebb vinni súlypontot igen okosak?
Meg tudom csinálni a scriptelést. Plusz motort meg ilyesmit is megoldok, de ebben segítség kéne. És ha csak annyit tudtok segíteni hogy hülyének néztek akkor ez egy igen jó társaság, köszönöm.

12346
járjá kedilekkel. az nem borulékony.

egyébként meg jah. futómû csere. épp az elõbb próbáltam az evo-t. nekem nem borult, csak eltörtem.

Ombika
Konyorgom kis logika bazze ,ez hihetetlen mi a f...k jatszol ilyen jatekkal, ha kozod nincs hozza?!
Logikusan fogtam kiba....tt sajat verdam Golf ,belevagtam futomuvet es 8 cm ultettem rajta es lam-lam...
Jezusom annyira kiakasztanak ilyen kerdesek,de neked latom hiaba valaszolok !!! <#falbav><#falbav><#banplz>

Synit HUN
Valaki más esetleg tud elfogadható választ a súlypont kérdésre?

12346
sztem ez minimum még1 kérdést fog maga után vonni^^

ALIENwoods
dekódold az exét

Ombika
Logikusan ultesd meg!

Synit HUN
Jah és a Gom linket át kéne írni. (szerényen jegyzem meg)

Synit HUN
Végre van Evo VIII 2.3.0 LE-hez! Király!
Nem tudjátok hogy tudnám lejjeb vinni a súlypontját? Nagyon borulékony.

SZilaJMaGGoT
<#lama>........... nemtom mért nem lehet visszaolvasni vagy használni a keresõt...

Csáó!nekem a másik gépemen nincs net(😞)és hogy lehetne felpeccccselni??2.2.1est szeretném.Azt lehet hogy a sima kopasz SLRR-re felrakok egy 2.2.1et..valaki tud olyan odlalt ahonnan olyan 2.2.1et lehet letölteni ami nem exe hanem magát a fájlokat tartalmazza mint pl a 2.3.0??nah..asszem ennyi😄
SZilaJMaGGoT
Ameddig ezt begépelted addig simán visszaolvashattál volna pár hsz-t(tényleg nem sokat max. 15) és már tudnád is hogy mi a helyzet...

kemszi2
arra is fordíthattál volna több idõt,hogy nézzél hozzá patch-eket
Ombika
Tobbek kozott ilyen kerdesek miatt akarok vegre FAQ irni!!!!
De azt nem hiszem el,hogy 10 HSZ-t nem vagytok kepesek visszaolvasni vazze!!! <#csodalk>

Hello! Lehet leszedni hozzá patch-et? Ha igen akkor lécci adjatok linket! Elõre is köszönöm! Jah és Fordítókat keresek ! Bõvebb infó a www.hlteam.atw.hu honlapon! Várom jelentkezéseteket!

Szevasztok! Azt szeretnm kérdezni valakitõl aki ÉRT HOZZÁ, hogy mi a külömbség a 2.3.0 és a 2.3.0 LE közt. Mert a GOM-on találtam simát meg LE-set. MElyiket érdemes használni, és a 2.3.0 autói és egyéb dolgai jók a 2.3.0 -ba?

Elõre is köszi!

12346
banner alatti ecc címet nem írjátok át?😊

Ombika
streeter
Annak az orosz oldalnak mi a linkje? Nem találom.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Szerintem irok 1 FAQ a lamaknak de csak azert se erre az oldalra teszem be,hanem S.L.M Team-re!!! <#eljen>

Ombika
Ha lama vagy ne osztogass tanacsot legyszives!!! <#csodalk>

12346
jó, persze, mondjál még neki hülyeségeket://

Imrusssss
De fel kell tenni az alap 2.3 patch-ot is!!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Ombika
Irj raxatnak! 😊

dmx
Nem!! a live-ról felteszi a 2.2.1-es patch-et...
Ezt akkor írja ki amikor telepíteném a 2.3.0LE-t.
Nincs a játékban semmi modolás pedig

Burn tire, not your soul!

Ombika
Felteszed az alap gamet es amikor live telepiti a patchot ,akkor ezt irja ki?

dmx
Hát úgy látom erre nem lesz megoldás😞
de nem a 2.3.0LE telepítése közben írja ki hanem már akkor amikor
rámegyek a exe-re(az installra) be se jön a telepítõje
hanem egybõl ez

Ombika
Alap game majd live-al feltesz patch es ra a 2.3.0 Le!!

dmx
#43857....Valaki mondjon már valamit!

vki
Nincs mit

ACER Aspire 5738ZG

Ombika
Ezer koszonet!!

vki
Rajta van a GOM-on is, meg a promods-on is. A promodson az elsõ, vagy a második hír. De a GOM-on: itt

ACER Aspire 5738ZG

dmx
Már letöltöttem 2× is de ugyan az
please vki....

Ombika
Meg mindig varom linket please!

a3a
töltsed le újra a telepítõt

dmx
Segítsen vki!!.. fel akarom tenni a 2.3.0 LE-t de ezt írja ki
ez a fos::::