46059
.
  • 12346
    :|
  • zoolee
    Ha a FAQ -ban a link is 48 as mérteü lenne és ki lenne írva, hogy regelni kell, meg kell 10 hsz a fórumban akkor lehet, hogy meglátnák...
    No de, ez csak az én véleményem...
  • Ombika
    RAjottem mar megint minek kattantam be,le kellene szarni,hogy balfasz es nemtalaljak egyes emberek!!! :)))
    Tul heves vermersekletu vagyok ismet!! :)))
  • SZilaJMaGGoT
    nyugi nem rossz indulatból mondtam haggyuk inkább...
  • zoolee
    Höm, olyat hol látsz????
    Nem értelek, na mind1...
    Az, hogy mondom, hogy biztos ott van az nem hinném, hogy az....(NEM AZ)...
    Na 8...
  • SZilaJMaGGoT
    Seggnyalást azért mellőzzük...
  • SZilaJMaGGoT
    Ami nincs a FAQ-ba azt mi sem tudjuk...
  • zoolee
    Bakker, ha ombika mondja akkor az úgy is van, mert ő csinálta...
  • Ombika
    BALFASZ BALFASZ ES BALFASZ,szerinted miret irtam azt a kibaxott k.....a FAQ te ........ ahh,es meg itt nyalaskodsz,tudtam hogy itt fogsz pattogni,de most mar csak azert se irom le ,te ..........!!!!!!!
    Menj oda ahonnan jottel es jatsz MARIOVAL!!!
    GOOD BYE,koszond magadnak ezt a hangvetelt!!!
  • colos01
    Okés köszike a feletébb segítőkész hozzászólásokat okoskák. Azt hittem a forum azért való, hogy megosszuk tapasztalatainkat meg megkérdezzük amit nem értünk, de látom ti okoskák fölötébb gondosan tudtok leoltani és elküldenia a fa*-ba. Ja és a FAQ-ot átnyálaztam és tudom mivan benne, tudok olvasni, de tök mindegy. Átálok akkor a ti szintetekre. Fúú de király a 640 lóerős kis M3-as bömösöm megy mint az állat csak h tudjátok mert ennyit szeretek betolni a fórumba. Egyébként azt a qrva 2.3-as patchot még mindig nemtudom eszedni döglött a link a G.E.R-Techre 4x reggeltem de az aktiválási link halott így nemtudok bejutni de csak megoldom majd MAGAM. _Na pá :D:D:D
  • Ombika
    Keress vazze ne legy vak,minden fennt van a FAQ-ban megadott linkeken!!
  • zoolee
    Bakker, biztos jó az a link...
    Ha meg nem, akkor találd fel magad...
  • colos01
    köszike :) már vagy 20x átjártam a Gy.I.K -et de a megadott oldalak vay nem működnek vagy a 2.3 as patchot nemlehet letölteni onnan vagy nemjó a regelés után megadott aktiválási link tehát bukta a dolog én ezt nem értem
    valaki töltse fel valami ingyenek feltöltőhelyre :):) és linkelje :):):)
  • Ombika
    F.A.Q. GYIK olvasni!!!!
  • colos01
    hal hol lehet letöltenia 2.3-as patchet (ami működik is) (promodon az a rész halott)
  • colos01
    na a gom megy csak nemezzel a linkkel ami ittvan a faq alatt. Az valahogy nekem az nem ment
  • colos01
    Sziasztok valakinek ezek közül SLRR-al foglalkozó közül valamaelyik megy rendesen? a G.E.R-Tech -re reggelek de az iktiváló link már nem müködik jgy megvan lőve a többi meg nem megy :S:S Honnan lehet még 2.2.-as patch-ot szerezni meg kocsikat??? Ha alaki tud segítsen légyszi előre is köszike
  • kemszi2
    ez komoly
  • Ombika
    Lehet felrakom ujra in is!!
  • zoolee
    Höm, értelek, de előbb újra megkell szereznem a gamet...
  • Ombika
    If you need this car,then go to the G.O.M Website!! :)))
  • zoolee
    KEEEELLLLL....
  • Ombika

• 3Error #44344
    adjál vegyél autókat, pörgesd a napokat, egyszer ottlesz a kereskedőnél, ha mindent jól csináltál a "telepítésénél"...
    az audit nem tudom, talám bugos...
  • tamas888
    Hello!!
    Az miért lelet h az audi rs 4 es kifagy ha kimegyek a vásorsba??
    meg pl a 7 -es bmw beraktam a racers mappaba és nem jeleniti meg sehogyse tok vele menni
    pls
  • csokiboy
    Eggyik mod al nem boldogulok remélem vki már feltette és tud majd segíteni!Szóval a promods oldaláról szedtem le a Test track for 2.3.0LE 1.0b nevezetű mod ot.A bibi csak ott van hogy a mod nak a teljes readme je oroszul van.Én meg speciál nem nagyon tudok oroszul pályát meg még nem raktam be a játékba.Próbáltam a fájl okat csak úgy bemásolgatni oda ahol lenniük kéne de nem nagyon akaródzott így működni.Ha vki már feltette leírhatná hogy hogyan sikerült neki.
  • tamas888
    KÖssz a segitséget már csak a netnek kell jonak lennie mert baszik leszedni
  • Vitéz Roland
    2.3.0 LE-hez nem kell a 2.3.0.,sőt. Ha felteszed a 2.3.0 LE előtt a 2.3.0-t, akkor a 2.3.0 LE-t nem todud majd feltenni. Tehát a 2.2.1-re tedd rá a 2.3.0 LE-t.
  • tamas888
    Hello!! tudnátok segiteni?Felraktam a szüz jatekra az invictus live progit és akkor most 2.2.1 van rajta .
    de erre én nem tudom rárakni a 2.3.0 LE-t mert ha joltudom akkor kéne a 2.3.0.. de azt meg nem találom sehola F.A.Q ba a linkeknél se talaltam csak Le -t belöle!!!Kérlek segitsetek
    PLEASE
  • ALIENwoods
    persze, mindig minden volt 'anno régen', hahh.
    Inkább megfelelő p2p vagy torrent keresőkben néznél után s nem itt
  • ALIENwoods
    vegyél gépet 1 millióért...
  • Hunter of Deer
    Hat ez most ugyes volt grat ezt en is megneztem de ha ilyen ugyesen tudsz linkelni akkor az sl topikot linkelted volna inkabb ...szal errol ennyit
  • 12346
    ez általános sl topik sry^^ csekkold meg miről beszélsz vaz.
  • passatgt
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=street%20legal&hol=topic
  • Hunter of Deer
    Akkor muti meg pls a SL topikot
  • zoolee
    No warez....
    Amúgy ez az SLR:R topik...
  • Hunter of Deer
    Helloka!!
    Nem tudna adni valaki egy linket pls ahol meg fentvan a street legal 1? Regen megvolt de sajna elkallodott! (ha ide esetleg nem irnatok akkor privibe pls thx!)
  • 12346
    nincs, de szvsz nem is lesz. legalábbis eddig, ha vmi kikerült bétában, akkor abból sose lett final.
  • Ombika
    FAQ mar megint!!!
  • passatgt
    vedd lejjebb a látótávolságot.Felbontés nem igazán számít, sőt...