46059
.
-
BmwE30M3 #44407
ezzel elárulok mindent ember:)
ez nem bmw fun-ság részemről megszálotság!!!
-
#44406 VEgre meg 1 BMW fun,tetszik a nicked!! :) -
BmwE30M3 #44405 Hy emberek!
nem tudok valami olyan oldalat
ahol bmw skinek vannak
steet legal 1he? ONLYY BMW M POWER
-
#44404 #44396 HSZ -
#44403 -Arra figyelj,hogy az elérési útvonalnál amit ő ad meg alapból,picit más!! -
hertzui #44402 Na végre sikerült elindítanom,rájöttem hogy az egyik progim tiltotta le,de a telepítésnél megadom az útvonalat és error..defined path vagy mi,ez mit jelenthet vagy mi lehet a baj?
-
#44401 Nekünk is ugyanonnan van... (illetve nekem volt) -
hertzui #44400 Letöltöttem és ugyan az,ezt most már tényleg nem értem.Nem indul el a telepítés,nektek elindult? Akinek elindult az elküldhetné nekem,megköszönném!!! -
#44399 szed le újra sztem -
#44398 HAt ez jokerdes!! -
hertzui #44397 De a patch sem indul el,ha rákkatintok a 230le patch ikonra nem történik semmi,hibás lehet a patch? -
#44396 Szerintem \ jel lemarad es ezert nem akarja!! De ez is ottvan FAQ-ban,igaz nem szajbaragosan! :) -
hertzui #44395 Sziasztok!
Én már nagyon régen jártam itt és most megint megjött a kedvem street legalozni,csak egy kérdésem lenne: letöltöttem a 230Le-s patchet és ugyanúgy csináltam mindent ahogyan a FAQ-ban van,invictus live-val fölraktam 2.2.1-ig,majd nem raktam föl hozzá a 230-asat.Amikor telepíteném a 230le-s patchet akkor nem indul el a telepítés vagyis nem csinál semmit,na ez mitől lehet?Pedig még a könyvtárba be is másoltam hátha,de semmi.Kérlek segítsetek nekem.Válaszotokat előre is köszönöm! -
#44394 http://www.ger-tech.net/index.php
1felmész erre az oldalra
2regeled magad
3kiválasztod mit akarsz letölteni
4utána bejön egy oldal vársz 3másodpercet,majd a DOwnload-ra kattansz -
zoolee #44393 höm...
Felmész német oldalra, megrendeled, 3 nap és itt van...
Amúgy, olvass vissza mert van egy link, érdemes megpróbálni... -
#44392 Szasztok!
Nem tudom szabad e ilyent kérdezni, de honnan tudom leszedni a játékot teljes verzióba?Nyugodt választ várok, nem lebaszást!
THX -
A31 #44391 kösssssssssssz
-
#44390 Fonnt a bannert alatt,ott vannak a nevkj ott keress! -
A31 #44389 nagyon szépen kössz a segitséget! Már csak 1 kérésem lenne h nem tudna valaki adni 1-2 oldalt ahonnan be lehetne kocsikat szerezni?
mert én csak 1 oldalt találtam. kössz!!!! -
tamas888 #44388 már megoldodott -
tamas888 #44387 csáo!
van egy 7-es bmw és raktam bele v12 motort,de azt irja ki h working condition ennyit és nem irja h mi hiányzik!!asszem mindent beleraktam
ez mitöl lehet? -
colos01 #44386 a játék mappájában a car/racers -be másold beszimplán a mappát is meg mellette lévő fáljt is és márcsak a kereskedőnél kikell várnod hogy beadja a gépet -
A31 #44385 üdv mindenki ha valaki tudna nekem segiteni hogyan kell berakni kocsikat a street legalba, nagyon megköszönném mert a leirás ugyanis értelmetlen. e-mail:[email protected] nagyon kössz elöre is
-
#44384 Nem irok mar le semmi ilyesmi szot,nehogy megsertsem a kis lelket a b.....k!! :)))))))))) -
#44383 idióták mióta csúnya szó?:) -
#44382 Ha olvasnad te is k.......t FAQ-t,akkor nem kerdeznel ilyet,plane ha jatekot is jatszanad akkor meg plane nem,mert rajonnel vmire!! De mar megint minek cseszem fel magam ilyen i...k miatt!!! -
ExPLOITED #44381 Valaki tud ehez a játékhoz valami jó kis cheatet? :D megköszönném :D -
colos01 #44380 LaRutte a 44372-es hozzáazólásban a link működik csak használj valami letöltésvezérlő progrmot pl: flshget és azzal leszedi (legalábbis nekem faszán lehozta) sok sikert -
#44379 promodsra gondolsz? az egy weblap lol -
zoolee #44378 Tessék, itt nézelődj...Minden ott van, csak keresd meg... -
Laxxa #44377 Tuti Én vok a hülye , de valaki elküldhetné nekem ezt a PROMODOT! plíz vagy adjatok egy pontos magyar linket ahonnan letölthetem -
Laxxa #44376 Sziasztok . Már játszottam régebben ezzel a gameval marhára tetszett csak annyi bibi volt vele , hogy elvileg elmentettem a játékot és mikor visszacsoszogtam nem volt ott a mentésem :( Megszereztem ismét de ugyanaz a probléma ha valaki tud segiteni plíz írjon , miértnem menti el a játékot? Előra is KÖSZÖNÖM az illetőnek. bb -
LaRutte #44375 hmm.. letoltotte, de ez csak 21 mb a 98 helyett -
LaRutte #44374 koszi a linket.. hihetetlen, de ranyomtam a downloadra, elkezdte szedni, de nem jon.. :S -
#44373 a redvás faszért nem tudtok normális hangnemben reagálni:|
-
#44372 http://www.egoshare.com/9a8a6a39326b37f2625ccc6db47cc3d1/streetlegal_redline_230le_patchexe.html -
LaRutte #44371 gom-team nem megy.. valaki nem tudna feltenni valahova(esetleg a live editon-t), rapidshahe-re vagy valamelyik torrent oldalra (mondjuk endlessre)? -
LaRutte #44370 sziasztok, keresnem a 2.3.0s peccset (faq-s link nem muxik), a promods-on ratalaltam: http://promods.ucoz.ru/load/13-5-0-15, a konkret letoltesi link pedig: http://pro.gom-team.com/files/patches/slrr_patch_230_promods.rar, de sajnos nalam nem muxik, kerem akinek van otlete vagy tudja honnan lehetne leszedni az jelezze.. a valaszokat elore is koszonom! -
#44369 Hala a jo egnek hogy eltunsz innen!! Viszlat!! -
colos01 #44368 Köszi szépen az oktatást :) bár én nememlékszem h ilyen kágalmazásokat toltam volna nektek (a segnyalás tényleg nem kell). A FAQ-ban mennek a linkek itt a kép alatti további oldalak... nem ment 1 v 2 de biztos ezis az én meg a z általm kipróbált 4 gép hibája. Részemről ezzel szerintem bevan fejezve ezen fórum használata mert sajnos nem megfelelő szintű számomra itt a hozzáállásotok (pontosabban két tag de mindegy, kevés az inteligencia). Köszöntem a szíves együttműködést és sok sikert