Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
BArmi ami kimaradt/kritikat stb lehet irni es javitom!!
De ha ezek utan is lama kerdesek jonnek,akkor en elmegyek szemelyesen megkeresem az illetot es .......<#taps>#taps><#lama>#lama><#wilting>#wilting>
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Elkeszitettem FAQ-t,de folyamatosan bovitem ,ha vmit kihagytam.
Remelem megszunnek a lama kerdesek!!
streeterrel berakatom a banner ala!!!
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Figyeld mindenféleképp a 2.3.0Le hova kar települni!! mert szemétláda:D
Ha nem sikerül bocs nekem igy lett jo...
-> Erõ izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Valaki irjon már le 1 jo kocsi konfigot:D Összepakolok pl egy 610 paripás gépet és nem ugy gyorsul ahogy kéne mert nemtudom megverni õket gyorsulásba... Valaki irjon már vmi tippet v trükköket:D
Elõre is kössz mindenkinek.
Amugy meg Kellemes karácsonyt mindenkinek.
SLRR
sry. de itthon úgyse kapni, fizetõs warez oldalak meg szakadjanak meg.
Na de mind 1 .
Az mi ???
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
de ahogy olvasgatom a Hsz-eket nem maradtam le semmiröl:D:D
Egy kis hír 2007-ben lesz 2.3.1 es patch:)Olvasgassátok az linket,nekem elõzetesnek tetszik...
SLRR 2.3.1
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.