Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nevezd át a street legal racing könyvtárat street legal racing redlinera. A patch után meg vissza.
MAN T.G.A.
a 2.3.0le-t nemtom felrakni:S😞 mikor ránoymok a patchre más utvonal van azt kitörlöm és beírom az enyém de nem jo errort ír ki😞 help me plz:S
már sikerült 😄
SLM-mel mi a helyzet??
hi sikerlült megcsinálni a gamet leszedtem arrol a hejröl ahonnan tegnap adtátok a linket csak most a 2.3.0le patch-et szeretném letölteni csak nem megy:S😞 a gy.i.k ban is néztem de ott az oldalaknál valahogy nemtudtam letölteni😞 adjátok meg plz magát a linket haonan már letom tölteni😊
Elõre is köszönöm nektek😊
Elõre is köszönöm nektek😊
MAN T.G.A.
van egy street legal racing redline 1.0-s az jo?
én nem tudok,már elég régota rajta porosodik gépemen,nem mai gyerek,szal nincs egyszerü dolgod
szerk:ott a válasz=#43988
szerk:ott a válasz=#43988
de az a baj hoyg ezt így kaptam szal bevolt tömörítve és felvolt darabolva miután kicsomagoltam egy feltelepített játékot kaptam amit csak elkelet tindítani! Nem tudsz adni egy oan linket ahol tuti hogy jo? plz nagyon fontos
ha crc hibás akkor sztem hibásan szedte le a gamet,probáld ujratelepiteni,ha ugy sem jo akkor szedd le ujra
Szevasztok! Nekem az lenen a problémám hoyg mikro leszedtem a street legal racing redline-t akkor utána nemtom patchelni errort ír ki:Check...
Check: cars.rpk
CRC Error: cars.rpk
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
szerintem egy eredeti exevel kellene fel patchelni de nekem oan nicns plz segítsetek:S
Check: cars.rpk
CRC Error: cars.rpk
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -7
szerintem egy eredeti exevel kellene fel patchelni de nekem oan nicns plz segítsetek:S
Bakker, asszem ott van a winfos topig.
Aztán attól is lehet hogy maxra feltekered a grafikát meg minden bigyót,nem kell ahhoz szar gépnek lenni
Szevasztok! Van egy olyan problémám,hogy ha ki akarok menni az autóval az utcára akkor kilép a játék valami olyan hibaüzenettel hogy: a program a ..... memóriaterületre hivatkozott a következõ mûvelet nem végezhetõ el read slr_exe.
Fent vannak a patchek a 230le is(csak ennél csinálja).
Xp sp2,1G ram,nvidia6800ultra.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Fent vannak a patchek a 230le is(csak ennél csinálja).
Xp sp2,1G ram,nvidia6800ultra.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
MAN T.G.A.
B.Ú.É.K.!!!
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#puszi>#puszi><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun>
valószínüleg a kiszolgáltató-(tippnet) miat nemjó ---egyszer küldtek egy értesítõ Emailt hogy a MagyarOrszági oldalak nehez érhetõek el.<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom><#duma>#duma>
nem is tagadom-- az összes igyen.org és még egyéb oldalak nemelérhetõek<#kuss>#kuss>
Én ezt ugyhívom hogy pehh! <#felkialtas>#felkialtas><#levele>#levele><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#bdead>#bdead>
majd 1szer 1internet kávézóból meglátogetom az SLM oldalt.<#heureka>#heureka>
nálam még az sem üzemel<#buck>#buck><#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#action>#action><#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
igen, tudom de nemelérhetõ az oldal int.explolerben és firefoxban se---legaláb is nálam nem--- van olyan, akinek elérhetõ?
....igen.. tudom unalmas vagyok már ezzel de kicsit idegesít...<#help>#help><#falbav>#falbav><#kuss>#kuss><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#confused>#confused>
Remélem tetszik <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Tud valaki valamit az SLM oldalról??<#gunyos1>#gunyos1>
Nos sikerült beszereznem a frissítést is. Bár ebben meg is említi a Pink Slips lehetõségét, de szintén nincs benne valamiért... Viszont nagyon bejövõs a V12-es 2300 lóerõs MC-m (nem elírás) 😄 Persze 4 kerék meghajtással 😄 Gyorsabb vagyok vele a puskagolyónál is 😄DD
Nekem az istenért sem akar lejönni a 2.3-as patch... Nem tudná ezt nekem valaki elküldeni? Egyébként a 2.2.1-el nyomom, de ebbõl nagyon hiányolom a Pink Slipset 😞(