Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali, még egyet próbálj meg azért... Látom alaplapi hangkártyád van... Vedd le 2D-re, nekem az volt régen a megoldás...
Áhh:S belefáradtam hagyom a francba ugysem fog sikerülni<#shakehead>#shakehead>
Köszönöm a segítséget amiket kaptam és a szidásokat mert mind2 böl tnaultam<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> további jo forumozást és jo játékot sziasztok<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#vigyor4>#vigyor4>
Köszönöm a segítséget amiket kaptam és a szidásokat mert mind2 böl tnaultam<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> további jo forumozást és jo játékot sziasztok<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#vigyor4>#vigyor4>
Nagyon zajlik az élet...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Bazzeg te is agyon iskolázott kultúr ember vagy látom...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Szerintem vedd le a lod detailt az sokat javít a sebességen. Ha nem jó akkor töröld le és telepítsd újra de csak a 221-ig ott nem szaggat.
MAN T.G.A.
"full resetet a gépen ami nem csak winfost jelnt resetelni!"
ezt hogy érted???<#idiota>#idiota>
ezt hogy érted???<#idiota>#idiota>
LOL😄😄 van benne valamiXD á nem most õ játszik vele én meg kénytelen vok nem játszaniXD de majd ha már nembírom ki és civakodnánk hoyg kijátszik a másik gépen vele akkor csinálok egy full resetet a gépen ami nem csak winfost jelnt resetelni! de addig is még csorog a nyálam hogy õ oan faszán beveszi a kanyarokat hoyg az csak na én meg nagyba meek 180-al az uton matrix MOde-ban<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Több megoldás is szóba jöhet:
1.Nem játszol rajta
2.Testvéred gépén játszol
3.Ha ugyan az a konfig akkor valamelyik éjszaka amikor alszik a bátyád, winyó kivételével cseréld ki a két gépet
remélem segítettem<#idiota>#idiota>
1.Nem játszol rajta
2.Testvéred gépén játszol
3.Ha ugyan az a konfig akkor valamelyik éjszaka amikor alszik a bátyád, winyó kivételével cseréld ki a két gépet
remélem segítettem<#idiota>#idiota>
jaja! Már megformáztam a drivereket is updateltem mindent de akkor is szaggat:S és a fraps meg lement 5 re cak nemtom mi vesz le enynit a gamanal😞
állítgasd a options-t, a video résznél hátha ott lesz valami megoldás
(aztán mégegyszer meg ne lássak ekkora offolást mer' húdekibaszott mérges leszek <#ejnye1>#ejnye1>)
(aztán mégegyszer meg ne lássak ekkora offolást mer' húdekibaszott mérges leszek <#ejnye1>#ejnye1>)
MOndta hoyg cserréljek gépet nem?! ívisszaírtam a konfigom!
Operációs rendszer: Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag: Szervizcsomag 2
DirectX: 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
CPU típusa Intel Pentium 4 506, 2556 MHz (20 x 128)
Alaplap neve ASRock 775V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
Alaplapi lapkakészlet VIA Apollo PT880
Rendszermemória 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Mezõ Érték
Videokártya Ati x1300xt (256 M😎
ezt hova cseréljem le?
<#confused>#confused>
Opr. javítócsomag: Szervizcsomag 2
DirectX: 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
CPU típusa Intel Pentium 4 506, 2556 MHz (20 x 128)
Alaplap neve ASRock 775V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
Alaplapi lapkakészlet VIA Apollo PT880
Rendszermemória 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Mezõ Érték
Videokártya Ati x1300xt (256 M😎
ezt hova cseréljem le?
<#confused>#confused>
Halod frisítettem az összes drivert egy csoimo beállítást néztem de semmi ugyanugy xar windowst is ujra raktam de semmi 😞
öööö..
Ez az elõzõ15 hsz nyi baxtatás miben tartozik slrr hez??
Ez az elõzõ15 hsz nyi baxtatás miben tartozik slrr hez??
Koszonom,remeltem is ,hogy nekem van igazam es eszreveszi magat a tag,bizom benne!!
El se olvasom kommentjeit!! <#taps>#taps>
El se olvasom kommentjeit!! <#taps>#taps>
Nemtom😞 Ujraraktam a winfost is miatta de akkor mis szaggat akkor pár játékot letöröltem mert azt hizttem az zavarja be de nem! akkor is szaggat😞 csináltunk olyat is hogy a folyamatoknál összehasonlítottam a tesoméval és õ sorolta végig neki mi megy és ha nmálam volt oan ami nála nem ment azt én leállítottam és miután meghvolt akkor is szagatott😞
Ennyire hüjénnek nenézzetek he!! Azon kívül meg ha UGYAN AZ a konfigunk NEkem meg a tesomnak nehogymár neki 1280x1024-be fusson nekem meg azé szaggat mert átkel állítani 1024x768-ba???!!! meg már a játék kezdete eélõtt azt néztem hogy a video optionsba mit lehet csinálni de már szarrá állítgattam és akkor is szaggat!
idézet a FAQ-ból:
-Hogyan tudom gyorsítani mégis a játékot, ha nincs erõmûvem!
-Legújabb Patch feltelepítésével
-Látótávolság és a particle csökkentése eredménnyel jár játékon belül
-Felbontás nem lényeg annyira, sõtt…..
-Hogyan tudom gyorsítani mégis a játékot, ha nincs erõmûvem!
-Legújabb Patch feltelepítésével
-Látótávolság és a particle csökkentése eredménnyel jár játékon belül
-Felbontás nem lényeg annyira, sõtt…..
De toled elneztuk volna, de az ilyen kovetelozo ... nem birom elviselni!
Beleteszem ezt is FAQ-ba,lassan mar olyan szajbaragos FAQ lesz,hogy megszolnak erte!! 😊
Beleteszem ezt is FAQ-ba,lassan mar olyan szajbaragos FAQ lesz,hogy megszolnak erte!! 😊
Erre is van a FAQ-ban valasz,most mar huzz a jo ......-ba , hany eves vagy vazze 11? <#csodalk>#csodalk><#conf>#conf><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
szaggat a játék😞 nemtom mér de a tesomnak uyganugy van de semmi baja nálam meg szaggat help😞
Kemszy NAGYON szépen köszönöm neked hoyg segítettél mert ez votl a baja hogy a végén nemvolt ott a / jel és ez NINCS BENNE A F.A.Q.-ban hogy a végére / jel is kel !!!!!!!!
Szal nem azoknak nem kel segíteni akik megprobálják a F.A.Q. alapján megcsinálni Hanem azoknak akik megse nézik és ugy pofáznak orák hosszat hogy ez nemmegy és az nem megy!!
Thx még 1x Kemszy
Szal nem azoknak nem kel segíteni akik megprobálják a F.A.Q. alapján megcsinálni Hanem azoknak akik megse nézik és ugy pofáznak orák hosszat hogy ez nemmegy és az nem megy!!
Thx még 1x Kemszy
de ha azt csinálom amit a F.A.Q.-ban van át írom a mappát az enyém re hogy😄:\Játékok\Street Legal Redline nem pedig az ami megvolt adva és ígyse akarja patcheleni akkor mit csináljak?
Megfogadtam ,ha vki F.A.Q. alapjan se tudja megcsinalni nem idegesitem fel magam es nem is segitek ,mert ugyis kar!!!
Ezentul betartom!!<#nemtudom>#nemtudom>
Ezentul betartom!!<#nemtudom>#nemtudom>
mámrint patchelni nemengedi hiába írom át azegész mappát!
nemjó nem enegdi😞