46059
.
  • streeter
    Valaki küldjönmár nekem egy 3DMAX 5 crack-et mert nem indul el mert lejárt a 30 nap [email protected]
  • DaNee88
    valszeg énvagyok a hülye(söt biztos), de nekem mért nincs guminyom a SL Redlineban? pedig minden grafika maxra van húzva
  • Beniboy
    Streeter légyszi rakd fel a Dodgeot!
  • basta002
    Ez az, amihez én nem értek...
  • streeter
    Gondolom R5-höz csináltad (mivel r6c hez nincs sunset :D) Töltsd fel ami eddig kész van nézek hozzá én is pár dolgot. Hátha találok valami okosat. Az a baj hogy ha egyedit akarsz akkor a 3DMAX-hoz kell nyúlni.
  • basta002
    Még valami kellene bele. Túl általános. Ilyet manapság szinte bárki tud csinálni. Egyébként még tökéletesíteni kell, még nincs meg a stock + 2 bumber + sideskirt. Amúgy úgy magunk közt szólva még mindig jobb a Street Legal RR fizika terén ,mint az NFSU2. Letöltöttem, kb. 100 MB videót, és még mindig nem törik. Hiába ígérgették, mégsem. Csináltak sok okosat, de még lehetbne jobb is. Bocs az OFFért.
  • streeter
    Kész??????? Töltsd fel akkor hozzám.
  • basta002

• basta002
    Szerintem kérd meg szépen Streetert, hogy tegye föl az oldalára, aztán majd meglátjuk...
  • Beniboy
    Jó de külön külön jutott eszembe!
    De nekem kéne a Dodge mond má meg honnan tudom leszedni!
  • M@TriX
    FlashFXP-vel sikerült bejutnom, szedem is le az egész Cars könyvtárat :)
  • M@TriX
    jéé, DAp-al tényleg müxik... kár, hogy dugig van :)
  • streeter
    TotalCommanderrel én se tudok felcsatlakozni de így hogy megadták a linket így jó volt.

Beniboy ez nem chat hogy 2 percenként írogatni kell. Ez FÓRUM!!!
  • M@TriX
    1nekem a vally ftp sosem szokott menni :)
  • Ati126
    Hali
    Én egy kicsit lemaradtam de látom már az R6c-hez is vannak addonok.És milyen stabil vele a játék nem lassúl le tőle fagyás ilyesmi??
  • Ombika
    Lenne 1 nagy kerdesem ha en bele akarnek vagni 1 uj 5-os BMW keszitesebe ,mert beleuntam a varakozasba es sok idiota autoba nagyon nehez dologba vagtam a fejszet elmeleti szinten?
  • Beniboy
    Kocsikat meg a cuccokat
  • Beniboy
    Ja még egy kérdés hogy lehet hangcuccot beszerelni a verdába?????????
  • Beniboy
    Be rakam akoscikat succokat most nem indul a játék ilyenkor mi van?
  • Beniboy
    Hol lehet leszedni a Dodge Vipert?
  • Beniboy
    Mi ez az "R6c"?
  • streeter
    FnF Einvagen cabrio R6c-hez. KIRÁLY!!!!!

Letöltés a képre kattintva.
  • basta002
    Ja, még valami: A Sunset-hez nem tudtam megcsinálni a neoncsövet, sehogy sem engedi, mindig hibát ír, megpróbáltam berakni mindenhova, a perts.rpk ígéretesnek tűnt, aztán mégsem. Szóval megcsinálom úgy, mint ahogy az Axishoz csináltam:

• basta002
    Nem olyan nehéz, legalábbis bizonyos részei. CFG + RPK fájlok átírása. Festés az tök gyenge, csak azért van, hogy érdekesebbé tegye. Nézd meg a honlapomat (www.tar.hu/basta002/) A Street Legal részben -> My Rewrited scripts -> ott van egy- két hasznos tipp...
  • streeter
    A legtöbbe ott a read me vagy olvasdel!!! txt dokumentum. Olvasd el! Hasznos!
  • Beniboy
    Streeter Hogyan kell berakni a játékba a cuccokat amiket töled töltöttem le?
  • Beniboy
    Ha valaki megmondaná hogy honnan lehet letölteni a Dodge Vipert meg egyéb cuccokat meg hogyan kell több NOS palackot tenni annak Hálás lennék!!!!!!!!
  • Beniboy
    Hogyan csináltál ilyen autÓt??
  • Vlala #33823
    bármilyen programmal csinálod, html-tudás nélkül nincs weblap.
    A DW-nek viszont van beépített tippgépe, elég hasznos...
  • DaWe
    Készülőben az oldalam,legal.atw.hu címen!!!
    Egyenlőre még semmi sincs fönt,de ami késik nem múlik!!!
    Ja és mivel Dreamweaver-el csinálom,vki magyar leírással tudna szolgálni??(Nagyon kezdő weblapkészítő vagyok!!!!)
    Köszi előre is!
  • streeter
    Ok. Majd megcsinálod ha készu van a sunset-el. Ráér
  • basta002
    Nem, az csak egy példa volt. Majd csinálok egy képekkel szöveggel tarkított rövid leírást. Html...
  • basta002
    Nem, az csak egy példa volt. Majd csinálok egy képekkel szöveggel tarkított rövid leírást. .doc OK?
  • basta002
    Ox!
  • streeter
    Én nem a V10-es motort akarom konvertálni hanem kocsiba akarok más motort rakni és ahoz át kell írni az rpk. filet, és azt gondolom nem a parts/engines/baiern_emer.rpk-t kell atírni.

Basta ha van még valami olyan kocsid amit úgy gondolsz hogy meg akarsz osztani velünkazt is töltheted fel a mappába.
  • M@TriX
    viszont a VolksWagen nagyon tuti lett, nagyon sok kieg van hozzá...
  • M@TriX
    a felső Toyota linkje sem jó, sztem nem kellene erőltetni a nagybetűket ;)
  • basta002
    DE NEM ADOM FEL!
  • basta002
    Hát, nem fog menni. Már a játékba beenged, van garázsom meg minden, de ha megkellene neki autót jeleníteni, akkor ... kilép... Nem értem.
  • basta002
    Nem sűrűn dobom be a törölközőt, de ez most úgy néz ki, hogy nem fog menni, még este kipróbálok valami egészen újat, hogy nem a kocsihoz tezsem be, hanem az egész játékba, a katalógusba.