46059
.
  • streeter
    R5 patchel ment ugyan ez a skyline javítás.
  • M@TriX
    és te uat másoltad be?
    6C patched van?
    Ha igen akkor megtennéd, hogy elmovolod a saját könyvtárad bemásolod ezt és akkor megy simán?
    Mert ha igen akkor nálunk van valahol a hiba...

jah, amúgy ALT-TAB-oltam és valami EMER cuccot hiányolt vagy mi...
  • streeter
    A skxline javítás nem tudom miért nem jó. Nekem működik de azt nem én csináltsam úgy hogy nem tudom mi baja lehet.
  • streeter
    A linket kijavítommingyárt. De R6c-s fnf einvagenből a partsból a motorokat ne rakjátok be mert kiakasztja a játékot mert hiányzik vagy nemjó belőle a 110GT block.
  • basta002
    Próbáltam berakni a Neont az Eclipsembe, de nem enged be a játékba. Undefined GameType: Sunset_VT. Vagy valami hasonló. De ezt csak akkor adja be, ha az rpk-t átírom. Lehet, hogy annak nem örül, hogy vagy 100-110 karakterrel több lesz.
  • basta002
    Ezzel én is így vagyok.
  • M@TriX
    a Golf FnF nálam nem működik... link
    a Skyline Nickyt meg ha bemásolom, akkor a gém nem indul el...
  • streeter
    Felkerült pár új cucc az oldalamra.
  • vki
    na szal. Valamennyire világít, de az aszfalton nem látszik és mindegyik sárga színű.
  • vki
    a neon benne van, meg még egy-két extra, de nekem nem működik a neon.
    Egyáltalán megy r5-ös path-el?
  • basta002
    Lejött.
  • streeter
    az egyfull autó amit vki-nek linkeltem be
  • basta002
    Letöltöm én is az egész kocsit, de ugye abban benne van a neon is?? Nem csak a kaszni meg ilyenek?
  • vki
    már nem kell
  • vki
    Még egy kérés. egy Skyline-os mentés is kellene, mert nemtalálok sehol.
  • basta002
    Hát, pl.: van egy Nonusod. Van egy olyan, hogy parts/engines/Baiern_Emer.rpk Ezt fogod és szépen átírod parts/engine/vipersrt_vipergtsr.rpk-ra. Fontos, hogy a kis- és nagybetűket ugyanúgy írd, és hogy a "szóköz" nem egyenlő a "semmivel". ez most hülyén hangzik, de a semminek 00 a kódja, a szóköznek 20. Ezt mindig vedd figyelembe. És ha rövidebb a szó az eredetinél, pl.: van Einvagen_Ishima_Duhen_Focer.rpk, és te át akarod írni mondjuk Baiern_Emer.rpk-ra akkor a bal oldali számmokal fejezd be, tehát majd szépen átírod 0000 0000 0000-ra és stb.... Ez lehet, hogy értelmetlen. De így kell.
  • basta002
    Nem egészen értem mit akarsz, de most tényleg benne leszek az rpk átírásban, mert ahogy gondoltam, tényleg az rpk-ban vannak a neonok. De egy olyan nem volt, hogy neon.rpk???
  • vki
    Köszi!
  • streeter
    Jah a V10-s motort nem tudod valahogy convertálni esetleg ar R6c patchez??
  • streeter
    Az XI-n van de annak szar a szervere. Majd innen szedd le kb 5 perc múlva. Most 18:05 van

Basta látom most benne vagy az rpk átírsában. Segíts nekem plz. Hol kell az rpk filba átírni a motort??? Mit keressek meg kb melyik részen?? És a számok közül melyiket kell átírni mire???
  • basta002
    Én nem tudok segíteni neked...
  • vki
    Valószínüleg én vagyok láma, de ott csak a path van hozzá, amit error készített.
    Nekem maga az autó kellene.
  • basta002
    Köszi! Hálám üldözni fog. De melyik mappába vannak ezeke?
  • streeter
    http://streeter.uw.hu Itt keresd meg.

Basta: Ugyan azon a linken elérhető a cumó. Hozzácsaptam az rpk file-t meg találtam egy Long_neon.tex meg egy long-neon.scx file-t és azt is beleraktam a rar-ba
  • vki
    A Skyline-hoz, amiben van neon adjatok már egy linket pls.
  • streeter
    R6c-re gondoltál nem?? Nekenm fentvan az R6c és műxik. Már van hozzá pár addon is.
  • streeter
    A neon a skylineból van. néztem a meshez meg textures mappáját is de nem volt egyikbe se neonnal kapcsolatos dolog. Ezt a scripts mappából szedtem de megnézem hátha van valami. A neon.rar-hoz mingyárt hozzácsapom az rpk-t meg ha találok mást akkor azt is.
    Ftp elérést majd privátba
  • basta002
    Nekem r5c van fenn. Streeter! Ha minden jól, megy és meglsz a neon is, akkor holnap vagy holnapután felküldöm, ha azt akarod, hogy hozzád menjen, akkor kérek egy ftp belépést...
  • vki
    Ja! még egy kérdés. Nektek megy normálisan a 6c-s patch?
  • vki
    Ezt a neonos skyline-t honnan lehet leszedni?
  • basta002
    De az rpk sem hülyeség.
  • basta002
    Tulajdonképpen scx-re gondoltam, vagy ptx, vagy png. Vagy valami.. Meg kellene nekem a Nonus rpk fájlja. Asszem ennyi.
  • basta002
    Kössz a neont meg minden, de nem volt hozzá esetleg egy rpk, vagy valami plusz. Ha nem, akkor melyik mappából szedted ki??
  • basta002
    Na, jó. Talán. Még a motoron finomítani, kell, mert szétküldi, ha egy olyan normális 2000 Le körüli van benne. Ez 1036 Le-s ezzel tökéletesen lehet menni, még a kanyarodásán állítani kell. Látod az utastérben a 12-es canistereket? azt volt a legnehezebb megcsinálni. Ja meg nem megy rá a motorháztető. Akarok 4WD-t. + még egy két apróság. Nekem tetszik...
  • streeter
    Neon A skylineból szedtem ki. Amint kész a gép akkor jöhet fel hozzám
  • basta002
    Hi! Ezt csináltam ma: néhány plusz nitró palack, dupla kipufogó, v10. + ha Streeter feltölti a neoncsövet, akkor az is lesz... :)

• M@TriX
    de ez kompatiblis a 6os patchel...
  • Vlala #33774
    Szervusztok, megrendelem az SLR-t eredetiben az eBayon, ezzel teljes lesz az eredetijáték-gyűjteményem.

Calibra már volt, a LethalModz csapat gondozásában, jó, hogy eszembe juttattad, fel kellene már tenni. DTM-verzióra gyógyír? Nem megy rá a kasztni...
  • streeter
    na kakor így
  • DaWe
    Zoral,csak kár hogy nem jó a link!!!