46059
.
  • Beniboy
    Nekem az xi-n mindig hibát jelez ki mikor le akarok tölten ! Szól a hangfal?
  • basta002
    Szerintem csináld meg a Ladát...
  • basta002
    Szerintem xi.
  • streeter
    Boccs hogy ennyit írok de fel vagyok pörögve :)

Ennek gondolom sokan örülnének.

Alap
    Adrenailin
    GTS
  • Beniboy
    honnan szedted?
  • basta002
    Nekem Einvagen-hez van egy hangfalam.
  • Beniboy
    Hun találtad? tök jÓ!!!
  • Beniboy
    Nem Underground 2 hanem Street Legal Racing Redline Csak azért mert láttam több screenshot-on is a hangszórókat. Meg azt szteretném még kérdezni mi az a 3D MAX ? Nem tudsz valami Jó SLRRes honlapot? Megnéztem a honlapodon hogyan kell csinálni a N2O-s palackokat, ajtokat "jo a rajzod :)" Megértettem belőle mindent!
  • Tomo15
    EZ nagyon ODABASZ
  • streeter
    Ladához találtam durvaságot :)

• malter
    az még az 1rész:)
    ez meg már a 2ik csak nincs külön topic
  • streeter
    Dong van!!!! Word racingbe nagyon tuti az összes kocsi de!!! Nem tudom importálni a SYN fileokat. Plugint eddig nem találtam hozzá. Vagy valaki akiprofi MAX-ba csinál B-oszlopot a mercinek vagy egy másik kocsit kell csinálni.
  • streeter
    És abból ki lehet valahogy szedni a kocsit??? Mert egy igen nagyprobléma fellépett. NINCSEN "B" -oszlop ami miatt elég kamuk a hátsóaljók.
  • Tomo15
    De a Mercedes Benz World Racingbe.
  • Ombika
    HAt ez jo kerdes a lenyeg legegyszerubb legyen de egyik gameban sincs hasonlo auto!!!
  • DaWe
    Alienwoods!Mi van az oldaladdal???Punnyadsz?
  • ALIENwoods
    texturinget vállalok csak legyél MSN-n
  • basta002
    Az az underground 2...
  • Beniboy
    Légysz ha valaki tudja árulja el hogyan lehet hangcuccot a kocsiba szerelni!
  • streeter
    Azt nem tudja valaki hogy hogy lehet azt beállítani hogy a kaszni festhető legyen meg egy kicsit mattabb?? Mert most ilyeniszonyat fehér meg csillog fénylik meg minden.
  • takraj
    Amúgy hogyhogy nekem nem így néz ki a játék? van már 2. rész???? Vagy mi? Nekem valami nagyon idétlen kék menü jön be....... :( Sorry az idétlen kérdés(ek)ért.... :)
  • streeter
    Jelenlegi állás: A kaszni még full egybe van még ezután fogom lebontani elemekre.

• basta002
    Nézd! Bugos az nfsu2
  • basta002
    Majd alkotunk valamit. Én a Ford Galaxy textúrázásában tudnék igazán segíteni. (mer nékünk olyan van)
  • streeter
    Az jó ha textúrázásba tudasz segíteni mert nekem arról elképteléem sincs hogy hogy kell.Belsőtér terén tudok képet szolgáltatni vagy videót akármilyen apró részletről csak ki kell mennem a garázsba
  • streeter
    Oké Én benne vagyok. De akkor úgy kéne hogy a baiern alapjaira. Annyiból hogy ott ugye van a cabrio és annak a helyére lenne a kombi merci a sima meg racing baiern helyéremeg a sima lépcsőshátű E merci. Csak ezt még találni kéne valahol.
  • 12346
    fordítva
  • 12346
    jah az ix-n..:)
  • 12346
    öcsém ez a racing beat gyerek nagy tirpák tud lenni... most (is) olvasgatom a hozzászólásait, aztán kb minden készülő vagy tervbe vett gépet lefikáz, csak mer nem vmi 14 éveseknek való japán hányadék.
  • basta002
    Most nézem csak, egyém a legelső üzi 24-én. Hurrá...
  • basta002
    Csinálunk egy teljesen új autót.
  • basta002
    Nem muszáj a helyére raknod. Ha megcsinálod az scx-eket + a textúrát, akor én vállalom a cfg-t, class-t + az rpk-t
  • streeter
    Háááát.... Attól függg. Teljesen újat akarsz kezdeni vagy egy meglévőt megcsinálni a játkba. Én most a mercit egy meglévő GTA VC-be készített kocsiból csinálom. Ez az egyszerűbb. De mafiából is lehet konvertálni. Amit a mafiába csinálnak az elég korrekt és jól meg vannak csinálva.
  • streeter
    Igen! És köszönöm is a segítséget!!!!
  • ALIENwoods
    maxban a Scaling 10.000
  • ALIENwoods
    szerény segítségemmel :)
  • streeter
    Egy kombi E320-as kereklámpás mercihez mit szólnátok???Mondjuk egyEnula hejére. Most ezen ügyködök. Egész jó ez a 3D MAX
  • streeter
    Kezdeti próbálkozások 3D MAX-ba :) Először kicsi volt most meg elmértem a dolgot.

• 12346
    mé nem kaptok le full maxot?
  • basta002
    Én nem tudok, nekem csak négyem van, az is 30 napos. Az autóval kapcsolatban pedig: sokat javítottam rajta, pl.: kanyarodás, kerekek. Ez eredetileg 2.1.6-hoz volt sokminden változott azóta, ezek is javításra kerültek. Most még csak RS-hez és csak a 3-as számú partokhoz van. Be kell fejezni a többihez + még az class fájlokat is át kell írni. Egyszer már azt is megpróbáltam, de kiakadt a gém. Ma már nem lesz meg, mert 4-től dolgozok, 11-re érek haza. Esetleg holnap estefele, mert holnap is tanulok, mint a gőzgép.