46059
.
-
#33891 Nekem az xi-n mindig hibát jelez ki mikor le akarok tölten ! Szól a hangfal? -
#33890 Szerintem csináld meg a Ladát... -
#33889 Szerintem xi. -
#33888 Boccs hogy ennyit írok de fel vagyok pörögve :)
Ennek gondolom sokan örülnének.
Alap
Adrenailin
GTS -
#33887 honnan szedted? -
#33886 Nekem Einvagen-hez van egy hangfalam. -
#33885 Hun találtad? tök jÓ!!! -
#33884 Nem Underground 2 hanem Street Legal Racing Redline Csak azért mert láttam több screenshot-on is a hangszórókat. Meg azt szteretném még kérdezni mi az a 3D MAX ? Nem tudsz valami Jó SLRRes honlapot? Megnéztem a honlapodon hogyan kell csinálni a N2O-s palackokat, ajtokat "jo a rajzod :)" Megértettem belőle mindent! -
#33883 EZ nagyon ODABASZ -
#33882 Ladához találtam durvaságot :)
-
#33881 az még az 1rész:)
ez meg már a 2ik csak nincs külön topic -
#33880 Dong van!!!! Word racingbe nagyon tuti az összes kocsi de!!! Nem tudom importálni a SYN fileokat. Plugint eddig nem találtam hozzá. Vagy valaki akiprofi MAX-ba csinál B-oszlopot a mercinek vagy egy másik kocsit kell csinálni. -
#33879 És abból ki lehet valahogy szedni a kocsit??? Mert egy igen nagyprobléma fellépett. NINCSEN "B" -oszlop ami miatt elég kamuk a hátsóaljók. -
#33878 De a Mercedes Benz World Racingbe. -
#33877 HAt ez jo kerdes a lenyeg legegyszerubb legyen de egyik gameban sincs hasonlo auto!!! -
DaWe #33876 Alienwoods!Mi van az oldaladdal???Punnyadsz? -
#33875 texturinget vállalok csak legyél MSN-n
-
#33874 Az az underground 2... -
#33873 Légysz ha valaki tudja árulja el hogyan lehet hangcuccot a kocsiba szerelni! -
#33872 Azt nem tudja valaki hogy hogy lehet azt beállítani hogy a kaszni festhető legyen meg egy kicsit mattabb?? Mert most ilyeniszonyat fehér meg csillog fénylik meg minden. -
#33871 Amúgy hogyhogy nekem nem így néz ki a játék? van már 2. rész???? Vagy mi? Nekem valami nagyon idétlen kék menü jön be....... :( Sorry az idétlen kérdés(ek)ért.... :) -
#33870 Jelenlegi állás: A kaszni még full egybe van még ezután fogom lebontani elemekre.
-
#33869 Nézd! Bugos az nfsu2 -
#33868 Majd alkotunk valamit. Én a Ford Galaxy textúrázásában tudnék igazán segíteni. (mer nékünk olyan van) -
#33867 Az jó ha textúrázásba tudasz segíteni mert nekem arról elképteléem sincs hogy hogy kell.Belsőtér terén tudok képet szolgáltatni vagy videót akármilyen apró részletről csak ki kell mennem a garázsba -
#33866 Oké Én benne vagyok. De akkor úgy kéne hogy a baiern alapjaira. Annyiból hogy ott ugye van a cabrio és annak a helyére lenne a kombi merci a sima meg racing baiern helyéremeg a sima lépcsőshátű E merci. Csak ezt még találni kéne valahol. -
#33865 fordítva -
#33864 jah az ix-n..:) -
#33863 öcsém ez a racing beat gyerek nagy tirpák tud lenni... most (is) olvasgatom a hozzászólásait, aztán kb minden készülő vagy tervbe vett gépet lefikáz, csak mer nem vmi 14 éveseknek való japán hányadék. -
#33862 Most nézem csak, egyém a legelső üzi 24-én. Hurrá... -
#33861 Csinálunk egy teljesen új autót. -
#33860 Nem muszáj a helyére raknod. Ha megcsinálod az scx-eket + a textúrát, akor én vállalom a cfg-t, class-t + az rpk-t -
#33859 Háááát.... Attól függg. Teljesen újat akarsz kezdeni vagy egy meglévőt megcsinálni a játkba. Én most a mercit egy meglévő GTA VC-be készített kocsiból csinálom. Ez az egyszerűbb. De mafiából is lehet konvertálni. Amit a mafiába csinálnak az elég korrekt és jól meg vannak csinálva. -
#33858 Igen! És köszönöm is a segítséget!!!! -
#33857 maxban a Scaling 10.000
-
#33856 szerény segítségemmel :) -
#33855 Egy kombi E320-as kereklámpás mercihez mit szólnátok???Mondjuk egyEnula hejére. Most ezen ügyködök. Egész jó ez a 3D MAX -
#33854 Kezdeti próbálkozások 3D MAX-ba :) Először kicsi volt most meg elmértem a dolgot.
-
#33853 mé nem kaptok le full maxot? -
#33852 Én nem tudok, nekem csak négyem van, az is 30 napos. Az autóval kapcsolatban pedig: sokat javítottam rajta, pl.: kanyarodás, kerekek. Ez eredetileg 2.1.6-hoz volt sokminden változott azóta, ezek is javításra kerültek. Most még csak RS-hez és csak a 3-as számú partokhoz van. Be kell fejezni a többihez + még az class fájlokat is át kell írni. Egyszer már azt is megpróbáltam, de kiakadt a gém. Ma már nem lesz meg, mert 4-től dolgozok, 11-re érek haza. Esetleg holnap estefele, mert holnap is tanulok, mint a gőzgép.