46059
.
-
#34411 Szivesen ha kell még segítség kérdezhetsz tőlem,naggyára értem az egész redline-t. -
#34410 AAAAAAAAZZZZZZZZZTTTTTTTTAAAAAAAAAAA
Ezz illyyennnnn -
#34409 Köszi nektek -
#34408 menj streeter f@sz@ oldalára link
ott szedd le az patch-nél és van olyan hogy addonok ott vannak javítások,autók. -
#34407 Szia! Az r6c-hez, még nincs sok kieg, de ha r5-öt töltesz, ahhoz sok autót le tudsz tölteni pluszban. -
#34406 Hali,már igen rég irtam ide.
Szal megláttam ezt a sok kira autót,és...megjött a kedvem a Sl2-zéshez :)
Bár régebben igencsak felbaszott a játék,me idegesitett,hogy ha ezt az autót akarom felrakni akkor még ezt a patch-et kell leszedni,de nekem továbbra is szaggat a játék.
De mivel hogy mostmá letom szedni "hamar" a javitásokat,igy hát ujra feltelepitem.
Amugy még nekem mindig az a véleményem a játékról,hogy nekem jobban bejön,mint az underground.
Ja,és asszem nekem a 2.1.8-as patch-ig van meg,akkor még mejiket kell leszedni??
Meg még egy fontos kérdés:Ha felteszem az összes javitást,akkor minden autót be tok tenni? nem fog kidobni,meg hibaüziket irni?
Na boccs hogy ilyenekkel rabolom az időtöket -
DaWe #34405 CRC-demo:Nem rossz,nem rossz... -
#34404 1et értek... -
#34403 mondjuk az is lehet a baj, hogy előtte flatoutoztam és ahoz képest elég eseménytelen. -
#34402 hát nem tudom,ha nem a SLRR-hez hasonlitjuk,mert más kategori,sztem nem annyira rossz,csak nem anyira szim,hanem inkább olyan nem tudom:)árkádosnak nevezni meg tul erös lenne,talán a 2közt valahol -
#34401 ami sztem messze nem lett akkora durr, mint amekkorára számítottam:( -
#34400 inkább nézétek meg az invictus uj játékának demoját CRC DEMOmost megyek tesztelni:) -
#34399 látom parázslik kicsit a hangulat,de azért ne torkoljatok le minden uj emberkét,mert annak idején ti is kezdtétek,én is mindenki ezért is van a forum,nem várhatjuk el hogy 35000szolást végignyálazon,én is utálok visszaolvasni,max 200at szoktam azt is csak nagyábol -
#34398 ha informálódni akarsz, gyere MSNre -
#34397 Na jol van. Szerintem ez a forum NEM azért jött létre hogy egymást oltogassuk. -
#34396 a MAX 5 nem elég ha megvan hanem TUDNI is kell használni.
felőlem felnyomhatod a MAXot ha nem tudod használni...
stb... -
#34395 Egyebkent 17 eves vagyok. Es erdekel a 3ds szerkesztes ezert figyeltem fel erre a játékra. Régebben is lattam a jatekot. Annyi eszem meg van hogyha kerdesem van elosszor visszanezzek a forumban. ya és van 3D max 5öm :) -
#34394 Fogadjunk vagy vagy 12 éves és apuci megvette a fullos gépet. Most leszeded a játékot meg minden szart hozzá. Megkérdezed 6x hogy mi a sorrendje a patcheknek. Játszol majd 1 hetet és már át akarod majd írni a cfg fileokat és fullos kocsit akarsz. Eltelik 2 nap és a ladát és a munkásságunkat látván kocsit akarsz a játékba. De nem fog menni a dolog mert nincs Zmodelered és 3D Max5-öd. Senki nem tud linket adni de azért 20x megkérdezed hogy nem tudja-e valaki feltölteni vagy odaadni neked. És minden hülye kérdéseddel minket fogsz felbaszni idegileg és mindenki "ordítozik" majd veled.
Lehet nem így lesz, de én ezt jósolom -
#34393 Aztán jönnek a patchek meg minden... Vágod, hogy hogy kell? -
#34392 :) Háááááát.....
Mar mindjart befejezi a letoltest -
#34391 A redline a második rész,amit talán SOKKAL érdemesebb letölteni mint az egyet. A géped fasza, akár cserélhetnénk is. Megígérem felviszem neked a CD-t, ha nekem adod a géped... :) -
#34390 ok ok mar megtalaltam
DE csak valami redlinet
az is jo?
A gépem: p4 3,2gh
MSI alaplap
1giga ram
Radeon 9800 pro
Mx1000es eger
szerintem menne rajta -
#34389 SLR:R RIP 114 MB (pontosan) UHARC tömörítési eljárás.
ISO ~600-700 MB -
#34388 Milyen géped? Mert ha lassú akkor sztem hagyd a picsába,szaggadtni fog.Nekem max grafikán megy szaggadtás nélkül,csak az árnyékot vettem le -
#34387 Szerintem is. Főleg mivel bastának Modemes nete van. A jáék 148 mega?? Nekem mountolva 600 mega körül van.
jah és nem! nem!! fodom átküldeni mst-en a 9kb/sos feltöltési sebességemmel. Keresgélj warezoldalakon vagy dc-n. De ezt privátba is leírtam -
#34386 az lesz -
#34385 menj a PeCsa-ba azt vedd meg -
#34384 ezekszerint valakinek van ideje 3 órát ülni gép előtt -
#34383 azert kerdeztem h milyen netje van te LAMA -
#34382 148 mega olyan fel egy ora
-
#34381 persz simán 148 MB csak min. 3 óra lenne láma -
#34380 Msnn nem tudod elkuldeni?
Milyen neted van?
-
#34379 Jó, jó jó. Illetve nem. Az kicsit messze van. Csak 230 km. Odaseneki. Akkor én nem tudok segíteni. Én CD-vel játszok. -
#34378 Bp-16.ker -
#34377 És merre lax? -
#34376 Próbáltam :D de nem lehet megrendelni onnan, az automexről és a cdgalaxisról sem lehet:((( -
#34375 Én nem tudom, mivel nekem nincs meg az r6c. De ha meglesz, akkor feltétlenül megnézem... -
#34374 Figyelitek, mennyire elhallgatott mindegyik??? -
#34373 Lehet, hogy lerágott csont,de miért nincs a katalógusba engine block az r6c-s pathbe. -
#34372 menj fel az invictus oldalra és rendeld meg.