46059
.
-
#34451 mIT IS KELL BEIRNI,HOGY LEGYEN LOVETTÁM? -
Vlala #34450 nem rossz ötlet, neki kellene esni a magyarításnak... valaki tudja hol vannak a szövegek? -
#34449 thx
-
#34448 nincs hozzá -
#34447 tudna valaki esetleg a játékhoz magyarosítást?
előre is kösz!! -
Vlala #34446 eleje picit szögletes, de egész jó a formája. Bodykittel nem lehet GT3-ast kreálni belőle? :-) Ez a 2000 Turbo lenne, igaz? -
#34445 Jaja de olyan,mintha TT-bol faragtak volna! -
#34444 Egész jó ez Porsche
-
#34443 Na az is odabasz -
#34442 Pedig elvileg nem ismeri fel a mx 440-et.
Télleg imeritek a Flat out-ot? Mi a véleményetek róla ? -
#34441 Jobbat mondok, bazz!! GF2 MX400! Ehhez szólj hozzá!! :) -
#34440 Az má odabasz -
#34439 Öcsémnek az van is a sprintel cell 2 megy neki. -
#34438 Nekem nem egy gyenge gépem van de néha nekem is beszaggat.
Bár R6v patchel 1280x1024 max grafika max árnyék minden max. 400méter látótávval sima ügy. Míg R5-nél 200m látótáv medium grafka min árnyék meg 800x600 és az szaggat sokat. Tudom a sok addon miatt de mind1.
jah és egy P4 2,4 + 512DDram + Ati 9600pro -
#34437 De ugye nem gef. 4 mx 440 ? Me nekem az,oszt egy szar,me nem megy vele egy csomó játék,például sillent hill 3,4
meg splinter cell 2,meg egy csomó -
#34436 Nekem is az van, sajna... :) -
#34435 Hát akkor én elmehetek a pecsába a 64 megás fikámmal -
#34434 Azaz. Most, a 2-ben még több ilyen szarság van, ami csak eszi a memóriát, és akinek nincs min. 128 mB-s vkártyája, az szart sem ér az egésszel... -
DaWe #34433 Oksa!Na mind1 -
#34432 Arra,arra -
#34431 -
DaWe #34430 Amugy arra gondoltok amikor nitrozok,és hogy akkor elmosódik-e??
Mert nekem amikor nitrózok+egy adott sebesség felett!
-
#34429 Ejj ez király
Ja télleg,még egy hülye kérdés:
Hogy kell képet benyomatni a topicba? Régebben valaki mondta,hogy valami oldalra fell kell tölteni,aztán ide,de má nem emlékszem -
DaWe #34428 Zoral!!! -
#34427 Jó, de figyelj, nem egyszer hallottuk ezeket a kérdéseket. Nem akarom megint felhozni azt az előbb említett topicot, ahol egy nap 2-3 oldalt írnak faszságokról, már bocsánat, de itt vissza lehetne olvasgatni egy kicsit, mivel nem egy olyan hú, de forgalamas topic. Egyébként nekem sem ment a motion blur, nekem is szar a videom. -
#34426 Nagy "ladázás" közben elfelejtem a modellezők apró örömeit :)
-
#34425 Hehe,nekem nem mosódik el a kép,a videókarim miatt,de nagyon nem érdekel az underground.
Amúgy meg nem akarok senkit megsérteni,de nem egy olyan topicot olvastam,ahol olyan csákók vannak mint a 34394-es streeter hozzászólásában.
Pár hónapja mikor meglett a Sl2,jöttem egy pár dolgot ide kérdezni,és normálisan válaszoltatok,nem úgy mint némelyik topicba,ahol új vagy,kérdel kettőt,és má röktön lámáznak.
Szal ennyi -
#34424 Meg persze van egy teljesen szabad városod... Felhívom mindenki figyelmét, TELJESEN!!! -
DaWe #34423 A street legal sokkal jobban vissza adja a tuningolós feeling-et!Sztem! -
#34422 Volt egy nagyon szép írásom az NFSU2 topicba, de már valahol messze jár - (vmi 20. oldal körül) -, úgyhogy nem keresem meg. Pedig az most igazán idekapcsolódna. Nézted már ezt a topicot? Vannak benne érdekességek. Az egyik fikázza, a másik isteníti, de aki egy kicsit is ért a gépekhez, az vágja, hogy milyennek kell egy autós játéknak lennie. A kisgyerekeknél van az, hogy milyen jó, egy elmosódik a kép, meg úgy, meg az út milyen fényes, meg tiszta a kocsi, de azt nem nézik, hogy milyen az útfelület felbontása, stb... meg ez a catch up... -
#34421 Most a 2-re leszek kíváncsi. Amúgy ha jól tudom (ezt már lehet sokan halották de leírom) azért nem törnek a koscik mert az autógyártó cégek nem akarják szarrátörve látni a kocsijukat a játékba.
SL-nél is ezért vannak kamu nevek, de a kocsi még is felismerhető és kis gondolkozás után a kamu névből is rá lehet jönni az igazira. -
#34420 Na ez az -
#34419 Szép az underground + csili vili, de semmi fizikája. -
#34418 De ez egyáltalán nem a te feladatod. Ne mazt mondom, hogy nem segíthetsz, de talán mi régebben vagyunk itt, ahhoz többet tudjunk és jobban. És a 3ds max-nak vagy a zanozának semmi köze a játékhoz... ...egyszerűen 3d modelszerkesztő mind a kettő... láma -
#34417 Mondjuk tom,hogy nem ide tartozik,de nektek bejön az underground?
Nekem nem,méghozzá amiatt,hogy nem te rakod össze a kocsit,meg....nem is tom,valahogy a Sl nekem olyan életszagúbb.
Meg nekem naon bejön például lejjebb néztem az a zsiguli,nagyon kira,valahogy szivesebben tuningolok volkswagen-t,vagy akár ladát.
Télleg tratyó nincsen? -
#34416 De ezalatt nem azt értem hogy elmagyarázom neki a 3ds MAX-ot vagy a z-modellert...Ha kocsikat akar berakni vagy pénz kell vagy mentés segítek! -
#34415 -
#34414 Ez a régi oldalam. Az új az a http://streeter.uw.hu -
#34413 Köszi -
#34412 Azért csak óvatosan. Sokminden van amit te még csak nem is gondolsz... kisbarátom...