Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

20TYA
ez igen!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Nézzétek meg a 100-ra való gyorsulásom

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RX7
ennyi a max le van irva hogyan kell összeszerelni.

:3

DJ RX7
904HP

plas
Nektek mi a max lóerõ amit ki tudtatok csikarni a V8-as gépekbõl?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Én még kicsi vagyok, most láttam meg :-)

bodesz
van sját topic ja is pls oda ezeket

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
lol már vagy 1 hetes

DJ RX7
eggy a gond a játékkal hogya hátérben elég 2Dnek tünnek a tárgyak de remélem hogy ez ki lesz javítva és az lenne a szomorú dolog ha megint kellessz a játéknak egy csomó petch.

DJ RX7
eggy a gond a játékkal hogya hátérben elég "Dnek tünnek a tárgyak de remélem hogy ez ki lesz javítva és az lenne a szomorú dolog ha megint kellessz a játéknak egy csomó petch.

DJ RX7
arra hogy beragd a játékba.

TTYYPPEERR
És az mire való

Ombika
Undorito! 😊

Nézzétek mit találtam!
NAGY kipufogó :-)

12346
jaja ez az autópályás cucc is jó. és választható lenne, hogy rendõr vagyok vagy menekülök. igaz, kicsit nfs beütése lenne a dolognak, de legalább nem egy hulladék szappantologatás lenne, izgalom nélkül.

Gyiik
na igen... ha ez is ugy lenne megoldva, hogy gallyra vagod az autot, nem folytathatod a versenyt, akkor istenes lenne.
Colin 4-ben ruhelltem, amikor egy fasza zuhanas elejen visszabaszott a palyara.

SZAKADEKBAZUHANAS, TOTALRA TORES, SATOBBI JELENTSE A VERSENY VEGET 😊))

....................................................................................................

M@TriX
amúgy ott vannak a képek, csak kissé bonyolult az az oldal. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

20TYA
Az is nagyon király, hogy ez a játék nem fogja háttérbe szorítani a Street Legalt

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
jaja azt az autópályás cuccot én is nagyon hiányolom. A mostani is jó de mégse elég. Kellene egy ími full hosszú egyenes és ahol lennének a gyorsulási versenyek és ahol simán ki lehetne húzni 540-et a gépbõl úgy hogy nem vered szarrá. És az is jó lenne ha fogyna a kocsiból a benzin mert ez így kicsit mû hogy mék 1000km-t közbe nem megyek be a garázsba és semmi. jó lenne ez a street legalba mondjuk egy 2.2.0 patchbe vagy nem tom melyik lenne a következõ de sajna ez csak álom.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RX7
Ittvan az új játékról pár kép.

malter
már megtaláltam a saját topickját😊
Hali
Köszi Zotya már megy.
Skyline mikor lessz???
malter
cooool😊))valaki nyomjon már be 1-2 screenshotot a crc-röl,mert nekem nem megy az invictius lassu sztem hozzá a netem,mert csak a magyar vagy englis választásig ok,utánna nem jön be
20TYA
Így igaz
nagyon cool a vidékracing úgy mint a Hazárd megye lordjaiban
na azt nagyon bírnám!

BLUE FLAMES --> RACE PRO

I-NoVa
A rallyval nincs semmi bajom, ha nincs láthatatlan fal a pálya szélétõl pár méterre, és nem tesz vissza a pályára, miközben szállok bele épp egy méretesebb görög szakadékba. Sajna mindkettõ igencsak jellemzõ a rallys játékokban.

Viszont ami még tetszene, az egy összetett autópályarendszer, néhány levezetõ párhuzamos úttal, átkötõ földutakkal, felüljárókkal, pihenõhelyekkel + benzinkutakkal. És mindezen autópályarendõr szerepében gyorshajtókergetés, persze a rendõrségi garázsban szerelgetés maradhat 😊. És a kellemes dorgálások, miközben a legutóbbi üldözés során keletkezett károkról benyújtják a számlát 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

12346
hasonlóan érzek. rally nem kell még 1. igaz nekem annyira nem fontos a város, mert macerás összedobni egy igényesebbet, de lehetne normál sztírt racsing városon kívül. ha lehet, nagyrészt aszfaltos úton.
mind1, majd megvárom mi lesz, invictus féle gém nem szokott rossz lenni. csak fizika legyen, meg szakadás😊

streeter
Hát ha rallys játék lesz akkor nem sokat fogok vele játszani. Elegem van a sok ilyen körpályából meg hasonló amikro van 8 pálya oszt csókolom. Úgy kellene mint a mafiába hogy van egy nagy város meg van egy külváros rész úgy lenne igazi a játék meg persze úgy hogy itt is lehet átírkálni a kocsikat és a lényeg hogy lehessen benne szerelgetni.

20TYA
Hát inkább fusson rendesen a gépemen minthogy minden ki legyen dolgozva és még a legjobb gépeken is szaggasson

BLUE FLAMES --> RACE PRO

I-NoVa
Mint minden rallyszimulátorban. Mozgás közben ez nem fog zavarni, ahogy a 2d alapú, és fák sem. Ezeket lowpoly normálisan lemodellezni nagyon nehéz, a mi grafikusaink is egyszerû sziklák melletti bokrokkal szenvedtek hetekig, aztán lett inkább több fû ideiglenesen 😊.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

20TYA
az 1ik képen úgy látszik, hogy a nézõk 2D-sek és minden 3-dik ember 1forma

BLUE FLAMES --> RACE PRO

I-NoVa
Ez jól hangzik, a törésmodellért és a jó fizikáért cserébe észre sem veszem, hogy a pálya még mindig gyenge közepes value szintû, legalábbis állóképeken. A kocsik nagyon szépek ismét.

M@TriX
még szép, gondolom.

Szerintem az lesz, hogy ez a környezet, de a "garázs" az marad, csak megépítve a verdát nema városban lehet szzambázni, hanem külterületeken, legalábbis remélem nem körpályák lesznek...

De jóóó lesz. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

20TYA
Engem csak akkor érdekel ha lehet az autókat szerelni. Ha nem akkor nem kell a 101dik egyforma rally-s játék a többi száz mellé.

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
jónak tûnik így a játék de így képekbõl ítélve nagyon NFS III-as hatás van. Kíváncsi vagyok milyen lesz.

ja es a legfontosabb, mikor?😉

jonak tunik. Nehany eszrevetel:
-Mintha kicsit szelesek lennenek az utak
-valami bovebb leiras, hogy mirol fog szolni?

bodesz
készül a drag váltó a Baiern és az Emer hez is

A mai napon az Invictus hivatalosan is bejelenti az új játékját, melynek munkacíme:
Cross Racing Championship
- röviden CRC.

Képek és információk a www.invictus.hu-n lesznek elérhetõk.

Véleményeket, hozzászólásokat szívesen veszünk a fórumon keresztül is de akár elküldheted közvetlenül nekünk is az [email protected] e-mail címre.

Kozák Tamás
Invictus
Ez a Windowsban benne kell, hogy legyen, mert enélkül nem indulna a géped. Régebbi Windowsban nem túl szerencsés dolog felülírni a régi file,t, beláthatatlan következményei lehetek...

streeter
Hy újra köztünk Sly rég voltál erre
Készül a Dodge Viper meg egyébb fasza cuccok nézz el a szokásos Xi-re 😊

Slymaster
Hello skacok!!! Hazatértem, elsõ dolgom a fórum!
Mi újdonságok vannak mostanság??? Új kocsik, alkatrészek???

bodesz
jó tudom de akkor se lehet 541 et próbáld ki amikor pl kiesel a pályáról és egyre gyorsulsz de csak 540 ig megy

DJ RX7
valaki nem tudna átküldeni KRRNEL32.DDL-t az akinek XPje van mert a MovieMakerhez kell [email protected]

streeter
nekem majdnem ment mer már 540.9 volt 😛

bodesz
540 a max amit a game enged sajna de nekem menne a 541 is 😊

DJ RX7
én aztán nem

streeter
mi ez a nagy punnyadás??? vasárnap mindenki egész nap alszik????

hogy lehet felmenni 540-re nekem a rekordom 320
20TYA
a devkitben ami fent van az xi-n abban van a slresman.exe progi amivel elvileg lehet, de nekem még nem sikerült

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Valaki írja már le nekem hogy az .rpk fileokban hogy és mivel kell átírni a motort mer Einvagenba sok a V8 meg a 904 paci és ha csak a .cfg-t írom át az nem elég.