Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Az 2.1.8-as patchnél a komák nállam is ilyen szörnyek voltak :D De most R5 patchel jók.

Jah igaz nem teljesen ide tartozik de egy kérdés.
Van valami olyan progi amivel a videó alá zenét lehet berakni és az jó is nem szar a minõsége. Mert próbálkoztam Uleaddal azzal jó vágni de szar a zene minõdége Vegas 4.0-át nem tudom reggelni az Adobe Premier Pro-val nem tudok normálisan exportálni a zene ugyan jó de ott a videó elõre hátra ugrál meg minden szar. Virtual DUB-ba meh nem lehet MPEG-et importálni :(( csak AVI-t Ha valaki tud valami jó progit akkoz írja már be ide melyik az

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I-NoVa
Kissé elcseszték az utolsó hivatalos patchben a modellt, majd javítják.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Sziasztok!
Mitõl van az hogy a STR L.Red.-ban a gyalogosok csak bughibaként vannak jelen?9600xt-m van és az utsó driver,de az elõzökkel is ezt csinálta.
Talpi
Ombika
LOLLLLLL!! :)

I-NoVa
Miért, teljesen gazdaságos, és a fogyasztás sem fog nõni az új váltógombtól. De a kedvéért az sl-ben rá lehet festeni a kocsi oldalára, hogy sport.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

M@TriX
??

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Sziasztok ma is,
egy ismerõsöm megkérdezte - látva a játékot - hogy lehet-e benne váltógombot cserélni.
Elküldtem haza, tudniillik szegénynek annyiban kimerül a tuning, hogy ebben az évben már a harmadik váltógomb van a padlóváltós Wartburg kombiban, és vett egy új rádiót, na meg ráírta a varjú oldalára, hogy Sport...

streeter
Remélem ilyen fasza Viperes képekért nem orroltok meg rám :D

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

barni nem tudom döngetni mer anya itthon van gyere fel a trefortra

DJ RX7
bocsánat a rossz gépelésér ezután mindig át fogom nézni hogy mit irtam!!

:3

DJ RX7
úúr istan beszart nekem egy csomó honlap ez se megy mi lesz mág itt!!!!

M@TriX
hopp, de az sem megy. ;)
Úgy látom leállt az egész Játékok.hu szerver...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem, de már pár éve hsw.hu ;)

DJ RX7
neketek megy ez a honlap és a Viper nagyon király.

M@TriX
nyami

streeter
Most nézem a Viper motor trükkjét hogy ez V10-es

streeter

basta002
Én tudom. Én olvastam. És szerintem igencsak jó.

..::S::L::M::..

basta002
Mirõl beszélsz??? Max. 30 perc...

Ombika
Csinalt 2 mentest egyikbe meg latom autot ,masikba meg mar nem gondolom ott leptem at a kek versenyhez!!

DE ha betoltom ujra ezt csinaljak vkinek volt mar ilyen?

Ombika
Basszus atom durva kell kell!!

DE akkor ezek mar leteznek nem?

streeter
Ezt nézzétek meg. Ha ez meglesz akkor huhúúúú huuuhhúúúú

A többi itt

Ombika
C-n boven van hely en nem nyultam semmihez se,miota atleptem kekbe azota csinalja!

VEsenyeztem megnyertem zoldet,aztan mondom szerzek meg lovet visszamentem a rajthoz de mar 2000-be ment verseny 17-et mar nehezen gyoztem le,mondom ez mar nem zold eleg erdekes de automatan nem tesz at kek starthoz aztan visszaleptem es mar nem lattam automat!

A story kb ennyi!

L0L amugy nekem is eltüntek elmentések, és letöröltem pics*ba a játékot olyan ideges lettem PFFF

Foszfor - jo arc :o)

streeter
Motor leírás a legegyszerûbben.
innen lehet letölteni

Carlos
"Sass Viktor, az Invictus egyik grafikusa, a Street Legal sorozat számos autójának készítõje nyerte a Motor Trend International Design Contest-et a California International Auto Show-n." Invictus honlap

Þór vígi þessi rúnar

I-NoVa
Pech. Public beta patch, mielõtt elkezdenéd fikázni.

Ez valami windows-féle kavarás is lehet.
1. Van elég helyed a mentéseknek?
2. Nem írásvédett valami könyvtár, amire szükség van?
3. Más is mûvel ilyen (vagy más) hibákat?
Nekem is volt, amikor nem tudtam menteni, windowsCD be, setupcor, játék elindít, mûködik.

Ombika
De tovabb lepni csak akkor lehet ha megnyerem keket!
Ahhoz meg meg nem eleg eros autom! :(

I-NoVa
A kék garázsban egyszerûen nem látszik az autó, bug. Repair all, kimész éjszaka, és továbblépsz a pirosakhoz, aztán nem lesz gond.

Ombika
Szerintem atom jol nez ki de mind!

2. Most raktam fel gamet 2 napja vegignyomtam zold versenyt es mikor garazsba mentem no auto ,uj patchekkel na nee!!

2 nap alatt gajjra ment game ez lol! :(

Vagy szappant :-)
(Szerintetek is le kellene már szoknom arról, hogyí mindenki helyett válaszolok?)
A jövõ autói úgy készülnek, hogy csinálnak egy mai autó-formájú lufit és túlfújják...

DJ RX7
oly sok. nekem az nehéz lenne?

Bucser
Nem tudom pl a 607-es és a 407-es Peugeot nekem nagyon bejön... Igaz jól is van fényképezve a reklámban de szerintem kifejezetten szép.. Míg az új Audi A8.... Hát....... Határeset de erõsen unalmas.. Az utsó S8-as széria tetszett még...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

streeter
Ez a Corvette eléggé furcsa. Csak azt nem értem hogy miért kell 10-15 év múlva a tervezõknek az UFO-khoz hasnló autókhoz ragaszkodniuk. Most is már a Renault Megané Hátulja tiszta csapott szar meg minden kocsi olyan lesz mint egy nyújtott répa vagy valami hasonló. Mit akarnak autót vagy replõt??

DJ: a Golf-ot scripteléssel lehet megcsinálni 1 max 2 órás meló lehet.

Egy little scriptelés...
Hú a hátsó ajtó nagyon valószerûtlenül nyílik (az elsõk is)
Tegnap letöltöttem egy race packet az xi-rõl (sl.tk), nagyon cool a bukókeret, de miért pakolja be a (csomagban kapott) hûtõt az utastérbe?
A Golf Cabriot próbáljátok ki a LethalModz BuddyKitjével, egyszerûen gyönyörû!

DJ RX7
Basta hogyan csináltad ez a golfot ja és mennyi lóerõt hoztál ki belõle?

Bucser
Hú ilyen rondát még nem láttam....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ebben lehet valami...
i-NoVa
a 2004-es systemworksos ghost már látja, asszem... Winfos alatt is mûxik, egész jól összehozták. Persze ára is van...
Basta
Ez lesz az új gagyidesign, hogy rajzolnak a gumira? És mi az a leheletsárvédõ? A motorra már rá sem merek kérdezni, biztos plazmával megy...
Ha ilyenek lesznek az autók, inkább oldtimeres leszek.
Ombika
1. káromkodsz;
2a. elõveszed a biztonsági mentésedet;
2b. kezdesz egy újat.

basta002
Nem tudom, szerintem nagyon jó. A mai világban igencsak megnéznék. De késõbb...

gumikacsa
Ez annyira ronda, hogy már szép. De nem is, ez totál ronda.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Ombika
Volt mar V maxba benne lattam!

basta002
Hi! A 2020-as Corvetteket láttátok már?? Invictus

Ombika
HA eltunik az auto a garazsbol es nemtudo szerelni mi a teendo?

I-NoVa
Igen és igen.

Ombika
Szerintetek lesz vegleges patch ,vagy tudtok most projetctrol ami elveszi errol a figyelmuket?

streeter
Szar a tar.hu-is úgyhogy képet se tudok egyelõre benyomni.
Majd holnap még próbálkozok.

amugy beszart LAMER.HU és nemtom megnézni emilt!
szar genyo lamer.hu

jo van NOS tom :D

malter
meg se probáld ujrakezdeni a patchos témát mert lemegyek hidba:DD