Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah igaz nem teljesen ide tartozik de egy kérdés.
Van valami olyan progi amivel a videó alá zenét lehet berakni és az jó is nem szar a minõsége. Mert próbálkoztam Uleaddal azzal jó vágni de szar a zene minõdége Vegas 4.0-át nem tudom reggelni az Adobe Premier Pro-val nem tudok normálisan exportálni a zene ugyan jó de ott a videó elõre hátra ugrál meg minden szar. Virtual DUB-ba meh nem lehet MPEG-et importálni :(( csak AVI-t Ha valaki tud valami jó progit akkoz írja már be ide melyik az
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
Mitõl van az hogy a STR L.Red.-ban a gyalogosok csak bughibaként vannak jelen?9600xt-m van és az utsó driver,de az elõzökkel is ezt csinálta.
Talpi
Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
egy ismerõsöm megkérdezte - látva a játékot - hogy lehet-e benne váltógombot cserélni.
Elküldtem haza, tudniillik szegénynek annyiban kimerül a tuning, hogy ebben az évben már a harmadik váltógomb van a padlóváltós Wartburg kombiban, és vett egy új rádiót, na meg ráírta a varjú oldalára, hogy Sport...
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Úgy látom leállt az egész Játékok.hu szerver...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
DE ha betoltom ujra ezt csinaljak vkinek volt mar ilyen?
VEsenyeztem megnyertem zoldet,aztan mondom szerzek meg lovet visszamentem a rajthoz de mar 2000-be ment verseny 17-et mar nehezen gyoztem le,mondom ez mar nem zold eleg erdekes de automatan nem tesz at kek starthoz aztan visszaleptem es mar nem lattam automat!
A story kb ennyi!
Foszfor - jo arc :o)
innen lehet letölteni
Þór vígi þessi rúnar
1. Van elég helyed a mentéseknek?
2. Nem írásvédett valami könyvtár, amire szükség van?
3. Más is mûvel ilyen (vagy más) hibákat?
Nekem is volt, amikor nem tudtam menteni, windowsCD be, setupcor, játék elindít, mûködik.
Ahhoz meg meg nem eleg eros autom! :(
2. Most raktam fel gamet 2 napja vegignyomtam zold versenyt es mikor garazsba mentem no auto ,uj patchekkel na nee!!
2 nap alatt gajjra ment game ez lol! :(
(Szerintetek is le kellene már szoknom arról, hogyí mindenki helyett válaszolok?)
A jövõ autói úgy készülnek, hogy csinálnak egy mai autó-formájú lufit és túlfújják...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
DJ: a Golf-ot scripteléssel lehet megcsinálni 1 max 2 órás meló lehet.
Hú a hátsó ajtó nagyon valószerûtlenül nyílik (az elsõk is)
Tegnap letöltöttem egy race packet az xi-rõl (sl.tk), nagyon cool a bukókeret, de miért pakolja be a (csomagban kapott) hûtõt az utastérbe?
A Golf Cabriot próbáljátok ki a LethalModz BuddyKitjével, egyszerûen gyönyörû!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
i-NoVa
a 2004-es systemworksos ghost már látja, asszem... Winfos alatt is mûxik, egész jól összehozták. Persze ára is van...
Basta
Ez lesz az új gagyidesign, hogy rajzolnak a gumira? És mi az a leheletsárvédõ? A motorra már rá sem merek kérdezni, biztos plazmával megy...
Ha ilyenek lesznek az autók, inkább oldtimeres leszek.
Ombika
1. káromkodsz;
2a. elõveszed a biztonsági mentésedet;
2b. kezdesz egy újat.
..::S::L::M::..
Renault magnum http://kamionszim.hu
Majd holnap még próbálkozok.
szar genyo lamer.hu