46059
.
  • streeter
    Ne osszátok már egymást. A magánéletbeli problémákat ne itt vezessétek le :):)

• basta002
    Most nem azért, de nem sok értelme van. Én több mint egy fél éve csináltam ehhez hasonlót... Amúgy no comment.
  • ALIENwoods
    my DragMachine

• streeter
    Új képek Shadow új gépéről.

• ALIENwoods

Ciki, ugyanakkor állati gyors

• streeter
    Az nem lehet hogy valami video codec kell azintrok lejátszásához?????
  • streeter
    Az a legnagyobb poén, hogy nekem ez minden addon nélül a csupasz r6c patch-el csinálja ezt.
  • basta002
    Szar ügy. Az ilyet soha nem értettem. Nekem is ilyen javasakat írt ki, amikor az rx8at csináltam.
  • streeter
    Na most ez a gondom R6c patchel.

!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192
    !Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192
    !Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192
    !Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: clas
    !Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: clas

Ezt az error fileba írja.
  • NzzN
    www.ati.com - a legfrissebb driver 4.11 ha jól emléxem
  • streeter
    ATI 9600Pro-hoz mi a legfrisseb driver??? Mert R6c patchel nem indul el a játék és lehet hogy az a baja
  • Cujo01
    Triál a legjobb!!! :)
  • Darkboy
    Köszi!
  • Vlala #34678
    Textúrahiba? Hmm... általában videodriverfrissítéssel (szép szó, szvsz kötőjellel kellene) kijavítódik (ez is szép szó), de a legjobb az, ha legalább 2.1.9r5-ig felpatcheled az egészet.
  • basta002
    Nah ez az! Én is ezt mondom... :)
  • NzzN
    Jó az oldalad Streeter! Aki nem tudja ezek után rendesen használni a kiegészítéseket és patcheket az inkább ne is foglalkozzon vele.
  • Darkboy
    Hi!
    Megin én! :-))
    A textúra hibákat melyik peccsel lehet eltüntetni?
    linket pls, htx!
  • streeter
    Jah nem adtam linket :)
    http://streeter.uw.hu/
  • streeter
    Én se, hogy mással találkozok itt, de már SupeCow is volt itt és Winamp is aki régebben írogatott a BT.hu fórumra.

Na de nagyjából kész van az oldalam.
    Minden elérhet a patchek is.
    Láméknak üzenem, hogy alol le van írva,hogy hogyan kell telepíteni a patcheket.

A linkekhez kellene nekem pár street legalos illetve más érdekes oldal linkje és bannerja ha van.

Ha valami link nem jó akkor szóljatok itt a fórumon vagy írjatok e-mailt: [email protected]
  • NzzN
    Múltkor az XI-n volt róla szó, hogy volt belőle vmi teszt verzió, de még javítani kell rajta. Azt hittem azóta van előrelépés. Egyébként előbb láttam az e-mail címedből, hogy ki vagy. Meg is lepődtem egy kicsit. Nem hittem volna, hogy itt is talákozok triálosokkal.
  • streeter
    Hy kollega.
    TrialosJoe vagyok

Nincs még sajnos végleges patch.
  • NzzN
    Hi!

A minden egyben patch már kijött a Street Legalhoz?
  • streeter
    Látogassátok minél többet az oldalamon mert ma lehet készen lesz.
    R5-ös cuccokból már minden elérhető. R6-osból még csak a kocsik.
    Ha ma nem, akkor holnap már tuti készen lesz.
  • morgo
    ha valakit esetleg erdekel : uj patch-et adott ki furball sl1-hez.
    http://rain.prohosting.com/dalabast/downloads/Furballs_Patch_SL1_1_31m.exe
  • Darkboy
    már műxik :)
    csak tegnap fáradt volt a gép! :DD
  • basta002
    Öhhmm.. izé... Melyik levelt is nyomtad te fel?
  • streeter
    na az oldalamról már a kocsik letölthetők. Vállogatva vannak de ha valaki nem találja meg azt a kcosit mait keres az szóljön itt
    vagy itt ~~> [email protected]
  • Darkboy
    cső!
    letöltöttem egy save game-t utána a progival felnyomtam a pénzt 999999-re és 30ra a levelt!

na most miért szaggat?
  • ALIENwoods

megoldottam
    senki nem csinál Street Legalos videókat?
  • ALIENwoods
    valaki segítene matricák készítésében, mert az kéne Paint Shop Pro 8hoz .dds plug-in
  • basta002
    Furball elég lassan dolgozik... Még csak az R5-höz dolgozta át az autóit... :D
  • basta002
    Van egy új gép, fentvan az xi-n, de szerintem nagyon gány. Nekem nem tetszik.
  • basta002
    Nagyon pang a topic. Emberek! Találjunk ki valamit!!
  • streeter
    Ez a small duty ahogy olvashattad. Előbb vagy utóbb úgy is lesz a játékba.Az új kocsiknál több az esély rá.
  • Beniboy
    ezt honnét szedted?
  • Beniboy
    1024x768
  • Horci
    1280x1024
  • vki
    Sztem is!
  • basta002
    1024x768
  • 12346
    1024 jó lesz sztem is átlagnak.