46059
.
-
#34691 Ne osszátok már egymást. A magánéletbeli problémákat ne itt vezessétek le :):)
-
#34690 Most nem azért, de nem sok értelme van. Én több mint egy fél éve csináltam ehhez hasonlót... Amúgy no comment. -
#34689 my DragMachine
-
#34688 Új képek Shadow új gépéről.
-
Ciki, ugyanakkor állati gyors
-
#34686 Az nem lehet hogy valami video codec kell azintrok lejátszásához????? -
#34685 Az a legnagyobb poén, hogy nekem ez minden addon nélül a csupasz r6c patch-el csinálja ezt. -
#34684 Szar ügy. Az ilyet soha nem értettem. Nekem is ilyen javasakat írt ki, amikor az rx8at csináltam. -
#34683 Na most ez a gondom R6c patchel.
!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192
!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192
!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192
!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: clas
!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: class "java.sound.Sound" not found in file "java.util.Config" at line 192!Class not found: java.sound.Sound in file "java.util.Config" at line 192!JVM::getClass: clas
Ezt az error fileba írja.
-
#34682 www.ati.com - a legfrissebb driver 4.11 ha jól emléxem -
#34681 ATI 9600Pro-hoz mi a legfrisseb driver??? Mert R6c patchel nem indul el a játék és lehet hogy az a baja -
#34680 Triál a legjobb!!! :) -
Darkboy #34679 Köszi! -
Vlala #34678 Textúrahiba? Hmm... általában videodriverfrissítéssel (szép szó, szvsz kötőjellel kellene) kijavítódik (ez is szép szó), de a legjobb az, ha legalább 2.1.9r5-ig felpatcheled az egészet. -
#34677 Nah ez az! Én is ezt mondom... :) -
#34676 Jó az oldalad Streeter! Aki nem tudja ezek után rendesen használni a kiegészítéseket és patcheket az inkább ne is foglalkozzon vele. -
Darkboy #34675 Hi!
Megin én! :-))
A textúra hibákat melyik peccsel lehet eltüntetni?
linket pls, htx! -
#34674 Jah nem adtam linket :)
http://streeter.uw.hu/ -
#34673 Én se, hogy mással találkozok itt, de már SupeCow is volt itt és Winamp is aki régebben írogatott a BT.hu fórumra.
Na de nagyjából kész van az oldalam.
Minden elérhet a patchek is.
Láméknak üzenem, hogy alol le van írva,hogy hogyan kell telepíteni a patcheket.
A linkekhez kellene nekem pár street legalos illetve más érdekes oldal linkje és bannerja ha van.
Ha valami link nem jó akkor szóljatok itt a fórumon vagy írjatok e-mailt: [email protected] -
#34672 Múltkor az XI-n volt róla szó, hogy volt belőle vmi teszt verzió, de még javítani kell rajta. Azt hittem azóta van előrelépés. Egyébként előbb láttam az e-mail címedből, hogy ki vagy. Meg is lepődtem egy kicsit. Nem hittem volna, hogy itt is talákozok triálosokkal. -
#34671 Hy kollega.
TrialosJoe vagyok
Nincs még sajnos végleges patch. -
#34670 Hi!
A minden egyben patch már kijött a Street Legalhoz? -
#34669 Látogassátok minél többet az oldalamon mert ma lehet készen lesz.
R5-ös cuccokból már minden elérhető. R6-osból még csak a kocsik.
Ha ma nem, akkor holnap már tuti készen lesz. -
morgo #34668 ha valakit esetleg erdekel : uj patch-et adott ki furball sl1-hez.
http://rain.prohosting.com/dalabast/downloads/Furballs_Patch_SL1_1_31m.exe
-
Darkboy #34667 már műxik :)
csak tegnap fáradt volt a gép! :DD -
#34666 Öhhmm.. izé... Melyik levelt is nyomtad te fel? -
#34665 na az oldalamról már a kocsik letölthetők. Vállogatva vannak de ha valaki nem találja meg azt a kcosit mait keres az szóljön itt
vagy itt ~~> [email protected] -
Darkboy #34664 cső!
letöltöttem egy save game-t utána a progival felnyomtam a pénzt 999999-re és 30ra a levelt!
na most miért szaggat? -
megoldottam
senki nem csinál Street Legalos videókat? -
#34662 valaki segítene matricák készítésében, mert az kéne Paint Shop Pro 8hoz .dds plug-in -
#34661 Furball elég lassan dolgozik... Még csak az R5-höz dolgozta át az autóit... :D -
#34660 Van egy új gép, fentvan az xi-n, de szerintem nagyon gány. Nekem nem tetszik. -
#34659 Nagyon pang a topic. Emberek! Találjunk ki valamit!! -
#34658 Ez a small duty ahogy olvashattad. Előbb vagy utóbb úgy is lesz a játékba.Az új kocsiknál több az esély rá. -
#34657 ezt honnét szedted?
-
#34656 1024x768 -
Horci #34655 1280x1024 -
#34654 Sztem is! -
#34653 1024x768 -
#34652 1024 jó lesz sztem is átlagnak.