Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
hi.valaki tudna segiteni abba hogy MovieMaker kér egy kernel32.DLL és megvan csak az a gond hogy hová kell rakni.
!!!!Pease Help!!!!
a Viper negyon készül és nagyon király

:3

streeter
Mer mi ez a login?? ez valami pont vagy mi fene???

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

I-NoVa

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi

Valaki nézze meg a LethalModz oldalt pls, access deniedve vagyok... vagy nálatok sem jön be?

I-NoVa
Háát,ha alul tudja múlni a GF3-amat, akkor majd írok :). Azon nem akad.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

streeter
Na most lessetek. Ez is egy Shadow alkotás.
Kép1
kép2
kép3
kép4kép5
kép6
kép7
kép8
kép9

Ezeket csak így link formájában mert ha kép ként rakom be akkor 2 oldal lesz

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Nova majd ird meg,hogy akad e meg ugy is fullon?

Amugy hogy a rakba csinaljam meg a keket ha gyenge az autom de nemtok motort szerelni ,mert nemlatom !
Amugy nem vagyok vak es tudom mit irtatok de igy gazos atlepni pirosba!

I-NoVa
Beszereztem egy 9700 pro-t. Anno Mumia tett fel képeket, mennyit javul a látvány egy 9600-assal, kiváncsi leszek, most minden filtert maxra téve hogy néz majd ki :).

ilyen felni kéne a street legalba

ez is kiru

hát ez nem semmi

streeter
Ezt Nova írta:
A kék garázsban egyszerûen nem látszik az autó, bug. Repair all, kimész éjszaka, és továbblépsz a pirosakhoz, aztán nem lesz gond.

Csak néha el kéne olvasni azt hogy ki mit ír.

Csináld úgy hogy zöld csapatból átjutsz kékbe és azzal a lendülettel elkezded a kéket is csinálni és végül a pirosba kötsz ki. Ennyi

3Error
Ombika, full CD-s a jatek 1altalan?
Ha a kekeknel eltunik a kocsi akkor az nem tunik el, csak nem laccik... nalam is volt ez a gix. saveeditor-t hasznalj, (xi) es rogton a piros csapatba leszel, gondolom mar nem a rangletra a fontos...
proginak az overnetet ajanlanam, nalam rendben van. (bar tudni kell azt is hasznalni)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

I-NoVa
Ombika, 1000x leírtuk, pl #31889, növessz agyat, és tanulj meg információt keresni. Még csak azt sem lehet mondani, hogy sokat kellett visszanézni, még ezen az oldalon van!!!

Ombika
Arra lettem volna kivancsi,hogy masnak is volt e mar ilyen kinja!

streeter
Ombika:Szerintem azért nem ír senki mert senki se tudja mi a baja és fingja nincs mit lehetne neki baszni.

12346
arra már mit lehetne javasolni?:)

Ombika
Szerintem jo volt!

DE arra hogy autom eltunik mit javasoltok?

12346
fábris járgányos "show" meg nem volt vmi jó:( igaz nem is errõl szól a mûsor, de akkor inkább más lett volna már helyette:)

12346
dc a legjobb. mindenhez amihez kerestem volt normális deviance-s meg mit tom én milyen peccs, service packok meg kiegészítõk meg ami kellett. mp3-ra is simán ez a legjobb. borítóval mindennel és ált nem igénytelen szedett-vedett albumok. minden nap megy nekem a dc:)
kazaa csak pronyó film letöltésre jó
többi meg suck

Ombika
Jaja nem is volt loves a ficko !! :)

Isten volt!

most jönn!!!!!!
streeter
DC a legjobb ott a legkevesebb a vírus csak kell megosztás.
Kazaa szar mert ami kéne az sosincsen vagy fél kilóval jön csak.
Meg van WinMX ami mp3 letöltésére jó inkább.

Jah Fárby show-t nézzétek mert amaericai lowrider drag kocsik meg stb lesz benne.

Ombika
Az en problemamra valasz?

malter
a dc-t használja szinte mindenki nekem van még soulseek,de ott nincs kötelezö megosztás,igy mindenki csak a haverjainak osztja meg a cuccost igy semmi értelme,kazaa-rol meg sok virus jön
20TYA
Milyen célból kéne?
mindenféle cucc ingyen?

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Mé nem jó
?

DJ RX7
az nem jó. valaki más?

20TYA
dc++

BLUE FLAMES --> RACE PRO

DJ RX7
nem tudnátok mondani valamilyen kicsi és praktikus letöltõprogramot mint a kazaa

20TYA
Most egyenlõre valami munkát keresek a nyárra ami mellet tudom csinálni
Ha nem lesz pénzem netre akkor hiába csinálom meg a Ladát nem fogom tudni veletek megosztani
Ha valaki tud valamit légyszi küldjön egy privát üzit

BLUE FLAMES --> RACE PRO

streeter
Ha ennyi idõ amíg megcsinálják akkor táncsak nem ír felül semmit. A Lada hogy áll????

20TYA
jó a Viper!
remélem nem fog felülírni semmit, mert azt nem szeretem

BLUE FLAMES --> RACE PRO

Ombika
Ha kimegyek kekhez masik elmentest csinal es ott nemlatom automat de ha bisszatoltom zoldnel mentettet ,amit automatan csinalt ugy latam? :(

Tok ideg vagyok mindig menjek zoldbe nem hiszem el!!!!

Halihó,
mi van a LethalModzzal? Nem jön be az oldaluk...
Már kész a Viper? Hol van?

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

streeter
STLRR: Ezt tuti ki fogják adni 1000% mert annyi képet nyomtak már be róla hogy itt gyilkosság lenne ha nem adná ki Shadow. Shadow jó fej és kiadja (legalább is remélem)

Error:Nem ennél a kocsinál ennél még nem láttam hogy kérték volna de volt már rá példa kocsiknál vagy felniknél stb....

3Error
hanyan kertek tole, es mit valszolt? Meg nincs kesz teljesen...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

STLRR
Szerintem is egy nagy atveres az egesz!Pl.:a Honda Civicet is mikor igertek es sehol nincs semmi!Ha maguknak csinaljak nem kene dicsekedni vele hogy ok mit tudnak!A kicsi Shadow baratunk cuccaibol is milyen sokmindent kiprobalhattunk!

streeter
Lehet de aki járatos az angolba az a XI forumán a Shadow's Cars&Parts topicba érdeklõdhet a gép után. De amúgy sokakhoz úgy jut el egy kocsi hogy mailba elküldik nekik mert mindenki írogatja be a mail címét hogy ide küld el ezt és ezt. stb...

3Error
ezeket az eletben nem adjak kozre, majd ha megjelenik az slr 3, mert akkor mar nem azokert fogjuk a nyalunkat csorgatni... vagy ha vki keszit jobbakat...
legalabbis mostanaban igy megy, elegge ugy tunik.
sok kocsi mar regen keszen van, de megtartjak maguknak.
szerintem vmi ilyesmi jachat kozre, de ez az en velemenyem...

streeter
Ezt muszájjjj!!!!!
Nagyon muszájj

streeter
Nem street legalból akarok felvenni. Hanám más videót (jelen esetbe trial videót) akarok vágni és zenét akarok benyomni de Adobe Premier Pro-ba már próbálkozok

malter
a fraps 2.0.0 hangot is ment nem csak képet,de ha más miatt akarsz alá zenét akkor passz
A Corvettel mi a helyzet? Nincs még kész? Akkor miért csinálják a Vipert? :) Ha jól tudom, ugyanzok csinálják

M@TriX
TMPEG Encoder