Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
szerintem az elsõt most ma probáld ki
az minden sart kidob a gépedból ami basztatja és leleasítja

:3

streeter
TwiceR-X elment a mail.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

jah, és thx DL rx7, felteszem majd es kiprobalom

Foszfor - jo arc :o)

hm, nah akkor delete slrr, újra installálom, és;
SL2: Patch #1 2.1.4
SL2: Patch #2 2.1.5
SL2: Patch #3 2.1.6
SL2: Patch #4 2.1.8
SL2: Patch #5 2.1.9R5
Furballs Combo Patch 2.1.9R5P
csak egy olyan dolog van, hogy õõ, 2.1.9R5 nocd-t a 2.1.9R5 peccs, vagy a Furballcombo után rakjam fel?

I-NoVa
Hehe, a nagy szent ghost azért nem mindenható, native serial ata rendszervinyóval b****hatod, nem látja.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

hm.... 3 hónapos windóz van fent... mért nem ment?! hát lehet elbaszódott a windows, mert explorer is szarakodik, és winamp se szuperál tök életesen

DJ RX7
szerintem Twice azért nem ment a játékod mert már tönkre van téve a Windowsod nekem is ez volt.de egy nagy szerencsém volt hogy van Norton Gohostom az mindent megold :-)))))

DJ RX7
az a gond hogy most nekem is el van baszodva a street legalom lehet hogy csak szerdára tudom nyomatni ja és csak 2.1.9r5 pech melett megy.

DJ RX7
a csávo már halad a viperel

Streeter: ok, küldj: [email protected] THX
DJ rx7: lol, amuhy hiába küldenéd el, ugyse mentené el ha legyözök pár meber, és lörréb jutok a ranglistán:/ habár, külddheted, ujra felinstallálom ezt a slrr-t

DJ RX7
Twice ha akarod asszeeszkábálok egy golfot amúgy is készül egy csak nemnagyon van idõm rá.de ahoz kell a 2.1.9r5 patch
elég vagyány golf 25 darab nitro,hangfalakkal,bodykitsel,arany BSS felnivel,hátul 3dés lámpaburák,uj motorháztetõ,
és ültetés az autora,belül kék szinû,eredeti sport golf kormánnyal,.na elég ennyi?
vagy még kell bele valami?

streeter
Végül is nekem is ez van meg csak nekem ki vannak szinezve a cuccok hogy melyik melyik részlegbe van pl... Váltó, Kipufogó vagy Pro tuning stb....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ RX7
a golfból max 674 lóerõt lehet kihozni.

DJ RX7
TwiceR-X én ezt ajálom neked itt van leírva hogy miket kell belerakni az autókba és mennyit lehet kihonzni belõle de csak legfebb az 2.1.9r3 mellet megy ez de a legjobb 2.1.9r5 és a 2.1.9r5p.

streeter
Twicer adj egy mail címet és küldök egy egyértelmû és nagyon egyszerû motorösszerakási papírt. Ha ebbõl nem tudod összerakni akkor bocsi de elég béna lehetsz

Ombika
178 lo edes keves nekem kezdetben volr 420 mikor 3 versenyt nyertem! 😞

Amugy rohej hogy itt mindenkinek megy 1000 mhz-s gepen 512 rammal nekem meg biga geppel nem eleg erdekes ez nemde?

LOL? 😞(((((((((((((((((((((((((((((((
én felraktam az összes patch-et !!!

I-NoVa
Patcheket rendesen feltetted? Ugyanis a legelsõ 2 verzió óta ez a saveeltûnés / autóeltûnés hiba elvileg nem létezik.

Programming is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots.

I-NoVa
19" fölött inkább majd a V8-asokba tegyél, ugyan a végsebesség jobb, de a 4 hengeres motor nem ad elég nyomatékot, hogy gyorsulj. Kissebb kerekekkel megteheted, hogy kettesbõl indulsz, és megspórolsz egy váltást, tizedmásodperceket lehet vele nyerni.

és eltünt az elmentésem😞((((((((((((((((

mi a faszért nemtom elmenteni?? Csináltam egy Twicerx nevû Carrier -t, kibeleztem a kocsit, feltuningoltam stb, maradt pénz, és kiléptem a játékbol...

hm, 178HP, 20as kerekek, 3000dollár... elég lesz?

A pro tuningból a rudacska a fuel rail metanolos változata... azt beteszed, methanollal fog menni a gép, e mint állat :-)

0.9 = 9*24,5 vagy mennyi 😄 kira thx V-laala, visza olvastam, hogy leírtad-e ... leírtad😊 BOCS a kérdésért, megin hülye vagyok -meleg van-

#31743-asbna írtam a kerekekrõl...

ja, és a kerékkel kapcsolatban, hogy kell kiszámolni hogy egy felnire mekkora gumi kell?

hm 178HP az elég lesz a golfba?
tettem bele 2 ilyen rudacskát😄, pro tuning bol meg n20 befecskendezõt😊 és tuningoltam... nemtom hogy kell gyors kocsimotort csinálni...
methanolbefecskendezõ

ok akkor most kiproba 😄. Amugy anníi pénz össze fog jönni, hogy több kocsikát is összerakhatok?😊 (gondolom golf-al nem lehet végig vinni a játékot)

Nálam a következõ vált be:
1. vegyél egy golfot
2. csupaszítsd le teljesen, kasztni nem kell a versenyhez
3. minél erõsebb motor kell bele
4. a methanolbefecskendezõt ki ne hagyd!
5. Vegyél rá minél nagyobb kereket.
Eléggé Scrapheap"-es megoldás, de bejött :-)

lol de nem tok ojan kocsit ossze rakni a 20000 dollarbol ami vel el verem a 20. csavot is, és 1000dollárom se marad ha megjavitom a 18778dollaros torott golfot, vagy duhent lol

M@TriX
sok pénzhez idõ kell, persze lehet csítelgetni, de akkor a játék egyik lényege veszik el

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah ez profi lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lenne BIG kérdéésm PLS válaszoljatok rá !!
Hogy lehet sok pénzt csinálni?
Miért nem menti el a játék a kocsimat?

streeter
Ez akkora zsíros gép. Látom van keménytetõs meg cabrio is. Húha ez kész lesz akkkor

LOOL!? Már van viper? hol lehet letolteni??

M@TriX

streeter
Nyugi nekem meg még 2 napig suli van az éretségik miatt a 6 órából 4 elmarad de bent kell lenni. Ma is volt 1 meg 5-ik órám

vonzod
Grrr. már írni sem tudok

BUG-ról jut eszembe: kellene már alkotni a játékhoz egy BUGot. (mondjuk inkább Beetle-nek nevezik)

Vékony kerék-vastag kerék: a vékonnyal nehezebben tudod átvinni a nyomatékot, elõbb megcsúszik, a vastagabb viszont drágább, és ha kilóg a kasztniból, csúnya, és a erndõröket is vonod vele.
Autóim nekem is tûntek el, bár én minden kilépés után biztonsági mentem magamat...
Streeter
Csak a hétfõ miatt, tudod, sunshine meg holiday, én meg dolgozok :-(

ááááÁÁÁÁÁÁááááÁÁÁáá mitöl tünt el a 2 kocsim??😞(((( 2 orán át csináltam öket😞(((( mitööl?? el baszododtt az elmentés😞(((((((((((((((((((

nah ezaz, nem kell kimenni lol😄 hát én most kiszedtem a frames-t és az mellette lévõ beállítást.. a trfficot le vettem legkevesebbre, és tok menni 360m es látótávolsággal az utcán, hogy odamenjek a zöld zászlóhoz

streeter
amúgy mind a 2,4-es mind az 1,7-es sõt még egy 800-as gépen is XP-van és a 800-ason is eldöcög a street legal de utcára nem kell kimenni

hm akkor lehet amúgy , hogy a WIN XP miat is lassul, szal az xp az igen leviszi a memoriat... hm asszem majd veszek 512 vagy 256 ramot a gépbe... MAJD 😄

streeter
Ez volt az utóbbi idõk leghülyébb és legértelmetlenebb kérdése mert nekem a 8 éves öcsém is tud a játékkal játszani.

Jah meg az 1,7-es celeron 64-es Gforce MX440 kártya+ 512 DDRam és azon a gépen se szaggat mediumon.

streeter
A BUG-ra van egy egyszerû magoldás!!!
BNe játsz a játékkal ha nem tetszik a BUG. Szerintem ez az utóbbi idõk legjobb szerelõs tuningolós játéka. Szerintem cssak ez NFSU-nál is 1000x jobb. A BUG-okat meg ki lehet bírni én legalább is elviselem azt a keveset.

VLala látom neked is eleged van mindenbõl.

A játék meg azért ilyen amilyen mert kavés idõ volt az elkészítéséhez. Ha több idõ van rá akkor tuti jobb lett volna és akkor elég lenne 1-2 patch ami 1. patch és 2. patch nevet viselhetné hogy mindenki egyértwelmûen fel tudja rakni.

Amúgy ti mennyi idõsek vagytok? én 14

Lol! Nem a sorrend a bajom, azt tudom, engem a sok bug idegesít....

Megpróbálok fölé kattintgatni ok thx! Amúgy az mit számít a kocsinál, hogy vastag gumit, vagy vékony gumit rakok reá?

I-NoVa
Ugyan, technokollal összerakta, aztán amíg az új tulaj elgurul vele, csak egyben marad... 😄

A fene... Magyar fejlesztésû játék, és NEM LEHET KAPNI!!! Invictusék sem tettek el belõle? Vagy legalább aláírhatnák a CD-met, hogy jobban nézzen ki a többi között :-)

TwiceR:
Próbáld azt, hogy a rugó alja fölé klattyolgatsz.
A rugó lehet, hogy ferde, de sajnos a bekötési pontja függõleges (ez tényleg bug) viszont csak sorban tudod leszedni az alkatrészeket: kerék, féktárcsa, rugó, lengcsillapító, futómû. (forrás: Értelmes Mondatok Tárháza '98)

A múltkor olyan autót vettem, amelynek nem volt lengõkarja, csak rugója, lengéscsillapítója és kereke. Kíváncsi lennék, hogy rakta össze a tulaj. A magyar ember találékony :-)

I-NoVa
Na erre mit mondjak... Lehet a mentséged a korod, vagy hogy nem vagy programozó, nem tudod, hogy milyen alapon mûködnek a kiadók, stb, de mielõtt leüvöltik a fejed, gondold át, amit írsz. A rugó elõtt meg szedd le a tárcsaféket, aztán a rugót, a csillapítást, aztán a felfüggesztést. Alkatrészsorrend...